PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με 307 1.4 8v sos
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (8V) 2002

Ένταξη: 30 Μάρ 2016
Τόπος: Heraklion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2016, 23:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με 307 1.4 8v sos Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα εχω απο χθες πρόβλημα με το αμαξι μου.

Εχθές στα καλα καθούμενα,μολις εβαλα μπροστά έτρεμε λιγο παραπάνω απο το φυσιολογικό στο ρελαντί.λεω τυχαίο θα ειναι μετα στο δρόμο στις αλλαγές ταχυτήτων γύρω στις 3.500-4.000 και στο πατά-άσε του του γκαζιού τπ αμαξι μουρωνε αλλα οχι όπως το φυσιολογικό αλλα έτρεμε καο ρεταρε

Εβαλα ενα καθαριστηκο μπεκ και έφτιαξε σε 5 λεπτά μεσα..αποψε πριν λιγο άρχισε τα ίδια και ιδιαίτερα οταν πατάς πχ με νεκρό μια γκάζια πριν παει στο ρελαντί περίπου στις 2.000-2.500 την ωρα που κατεβαίνει ο δείκτης νιώθεις να τρέμει παλι..

Τετάρτη θα παω για σέρβις...υπαρχει περιπτωση να ειναι η βενζινη,μιας και μολις εβαλα το καθαριστηκο έφτιαξε...υπαρχει περιπτωση να ειναι μπουζί Η πολλαπλασιαστής;

Μοτερακι ρελαντί ίσως;

Σφάλμα δε βγάζει πουθενά..πριν πηγα να ανέβω μοα ανηφόρα και στο πατιναρισμα πηγε σαν να έσβησε και ξαναπήρε Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 00:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πιθανότερο ετοιμάζεσαι για πολλαπλασιαστή ...

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 00:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φοβόμουν αυτο...του εχω ρίξει πολυ κόφτη κλπ τωρα τελευταία...μπορεί να ειναι και κανενα μπουζί.αλλα λογικα για πολλαπλασιαστή φαντάζομαι κ εγω..
Θα πω τπυ μηχανικού μου να το δει αυριο αν Ειναι να παρω Κατευθυαν τη Δευτέρα ενα
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 01:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρχισε τωρα και κοψίματα κατα την επιτάχυνση αλλα και στο παρκάρισμα καμια φορά σβήνει+ οτι για να παρκάρω σε ανηφόρα δούλευε το βενετικά τετ ακομα 3-4 λεπτά και ακομα έφαγα το μισό δίσκο πλατό
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 10:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ποιο λόγο να βαρας κόφτες σ ένα μουλαρι 1400 8v.. Εχεις τόση ροπή μετά τις 5500 που το κρατάς κ άλλο?? Τουλάχιστον αν σ αρέσει να κοφτιαζεις έχε καλή οδική βοήθεια γιατί θα τη χρειαστείς σίγουρα σύντομα.

Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 13:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας πηγα στο αυτοκίνητο και παρατήρησα οτι είχε πιει κυριολεκτικά 1 λίτρο παραφλου σε 1 μήνα!! Για αυτο κ εχθές ζεστάθηκε πολυ...

Μπαίνω σε σκέψεις τωρα οτι μπορεί να μην ειναι πολλαπλασιαστής (δουλεύει τωρα κανονικά το αμαξι) αλλα κατι άλλο :/
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 15:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνέχιζε να βαράς κόφτες και σε βλέπω με ποδήλατο σε λίγο καιρό Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 16:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnnym έγραψε:
Καλημέρα σας πηγα στο αυτοκίνητο και παρατήρησα οτι είχε πιει κυριολεκτικά 1 λίτρο παραφλου σε 1 μήνα!! Για αυτο κ εχθές ζεστάθηκε πολυ...

Μπαίνω σε σκέψεις τωρα οτι μπορεί να μην ειναι πολλαπλασιαστής (δουλεύει τωρα κανονικά το αμαξι) αλλα κατι άλλο :/

Λογικά θα το έχει κρατήσει το σφάλμα ο εγκέφαλος.
Όπως νομίζω έχω ξαναγράψει και αλλού, ενδέχεται να είναι βαλβίδα ψυχρής (ίσως έχει και μεγάλη διαρροή κάπου και χάνει παραφλού).
Βρήκες κι εσύ αμάξι να ξετινάξεις. Και το δικό μου ίδιο μοτέρ έχει και παρόλο που έχει και 1-2 μηχανικές επεμβάσεις, δεν το πάω τόσο (άσε που δεν πάει κιόλας εδώ που τα λέμε).
Πήγαινε τσέκαρε πρώτα σε διαγνωστικό πριν αγοράσεις οτιδήποτε προκαταβολικά και σου μείνει το ανταλλακτικό μετά.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 16:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχει πουθενά διαρροή υγρών ασπρο υγρό (Γκουχου Γκουχου) στο τεπόζιτο του παραφλου δεν εχει.στα λάδια σαπουνάδα δεν εχει..το παραφλου που διάολο παει; Κ ρεφάρει στο ρελαντί εισαι απ εξω κ ακούς την εξάτμιση πως δε βγάζει με μια εξω τα καυσαέρια αλλα σαν να ανεβοκατεβαίνει το ρελαντί.θα το βαλω στο διαγνωστικό να δω..κατι άλλο απο πολλ.σιαστη μυρίζομαι...

Τωρα ειναι εντάξει δε κανει τίποτα κοψίματα..χθες βραδυ εκανε..και σήκωσε και θερμοκρασία.τωρα ειναι οκ..

Περιμένω το μηχανικό μου αν μπορεί να του ρίξει μια μάτια σε λιγο..

Εχω καλώδιο obd και προγράμμα για έλεγχο αλλα αφού δεν εχει σφάλμα τι κ πως τσεκάρω
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 16:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τη διαρροή παραφλού , ρίξε μια ματιά στα πατώματα οδηγού - συνοδηγού .... μην τυχόν έχει διαρροή το ψυγείο του καλοριφέρ ή αν είναι όπως το 206 , μην χάνουν οι πλαστικές σωλήνες που συνδέουν τα κολάρα παραφλού που φεύγουν από τον κινητηρα στο ψυγείο του καλοριφερ .... στην σύνδεση συνήθως κάνουν διαρροή ...

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 16:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnnym έγραψε:
Δεν εχει πουθενά διαρροή υγρών ασπρο υγρό (Γκουχου Γκουχου) στο τεπόζιτο του παραφλου δεν εχει.στα λάδια σαπουνάδα δεν εχει..το παραφλου που διάολο παει; Κ ρεφάρει στο ρελαντί εισαι απ εξω κ ακούς την εξάτμιση πως δε βγάζει με μια εξω τα καυσαέρια αλλα σαν να ανεβοκατεβαίνει το ρελαντί.θα το βαλω στο διαγνωστικό να δω..κατι άλλο απο πολλ.σιαστη μυρίζομαι...

Τωρα ειναι εντάξει δε κανει τίποτα κοψίματα..χθες βραδυ εκανε..και σήκωσε και θερμοκρασία.τωρα ειναι οκ..

Περιμένω το μηχανικό μου αν μπορεί να του ρίξει μια μάτια σε λιγο..

Εχω καλώδιο obd και προγράμμα για έλεγχο αλλα αφού δεν εχει σφάλμα τι κ πως τσεκάρω

Όταν εμένα είχε χαλάσει η βαλβίδα ψυχρής, τη στιγμή που την αντικαθιστούσαμε, έτρεξε από εκεί παραφλού, από το σημείο σύνδεσης.
Μπορεί να έχεις εκεί θέμα και να κάνει διαρροή και στη βαλβίδα.
Για να χάσει 1 λίτρο, τι στο καλό;

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 17:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι τίποτα...πιστεύω εχθές οτι έκαψε ολο το παραφλου διότι μονο εχθές ανέβασε πανω απο 90 βαθμούς..

Φλάντζα κεφαλής μην ειναι κ τα υπόλοιπα θα τα βρούμε...πριν 1.5 μήνα περίπου ειχα ξαναβάλει 1 μπουκάλι παραφλου. Θα το τσεκάρω μετα βα δω αν εχει πέσει η στάθμη

Αλλα κανει τα κοψίματα και ζεστό κ κρύο όπωτε και μου μπαίνουν σκέψεις εκτος βαλβίδας ψυχρής
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 21:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια σε tu3;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2016, 22:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά νιαου νιαου κανει φλάντζα κεφαλής και ψυγείο που ειναι γεμάτο σκουριά..
Πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρει κανεις αν υπαρχει καμια καλύτερη φλάντζα απο τη μαμα, η ποια να παρω τέλος πάντων (ημισετ φλαντζες ψάχνω να εχει απο καπακι κ πανω ολες)

Και επίσης το ψυγείο μου ειναι χαλί μαύρο...τι ψυγείο να παρω;

Eπίσης: βλέπω φλάντζες 1.250μμ και 1.500μμ...Αν καταλαβα καλα η 1.250 εχει πιο πολυ συμπιεση;

τι να προτιμήσω;
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2016, 14:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πηρα το ημισετ με φλαντζες...

Έλεγε συμπληρωματικό προϊόν 10 βίδες κατω απ το ψευτοκαπακο...

Αλλα ξέχασα να τις παρω..ο μηχανικός μ είπε ο νόμος λεει αλλαγή αλλα αφού δεν έμεινε απο υψηλή θερμοκρασία λογικα θα ειναι ένταξει...τι να κάνω;

Δεν ειναι το θεμα τα 14€ αλλα Πέμπτη πρεπει να ειναι εδω και ειμαι κρητη :/
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2016, 18:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προχωρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2016, 19:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
προχωρα
πειραζει που δεν ειναι οι γνήσιες; Ειδάλλως αυριο πρωί θα τηλεφωνήσω στην αντιπροσωπεία ...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2016, 20:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και οι πιαλιες μια χαρα ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2016, 21:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Ολα τα ανταλλακτικά ειναι στα χέρια μου και αυριο το μεσημερι θα μπει συνεργείο.

Ημισετ tu3jp
Ψυγείο behr/hella
Φίλτρα λαδιού καμπίνας
Μπουζί ngk
Λάδι με την προδιαγραφή του psa group
G12 παραφλου 8 λίτρα
Σωληνώσεις ψυγείου 3λινες
Επι την ευκαιρία θα ρυθμίσω κ βαλβίδες. (20/40 τα διάκενα;)

Αν κάποιος ξέρει,για να μην ψάχνω με το μηχανικό εχει κανεις τις ροπές συσφιξης κλπ των βιδων τις κεφαλης;

Θα κάνω κ φωτογραφικό υλικό οσο θα ειμαι εκει
Επιστροφή στην κορυφή
iRonMike (mike)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16V

Ένταξη: 01 Αύγ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2016, 22:41:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενουμε νεα σου .. λοιπων
johnnym έγραψε:
Καλησπέρα. Ολα τα ανταλλακτικά ειναι στα χέρια μου και αυριο το μεσημερι θα μπει συνεργείο.

Ημισετ tu3jp
Ψυγείο behr/hella
Φίλτρα λαδιού καμπίνας
Μπουζί ngk
Λάδι με την προδιαγραφή του psa group
G12 παραφλου 8 λίτρα
Σωληνώσεις ψυγείου 3λινες
Επι την ευκαιρία θα ρυθμίσω κ βαλβίδες. (20/40 τα διάκενα;)

Αν κάποιος ξέρει,για να μην ψάχνω με το μηχανικό εχει κανεις τις ροπές συσφιξης κλπ των βιδων τις κεφαλης;

Θα κάνω κ φωτογραφικό υλικό οσο θα ειμαι εκει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης