Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
johnnym (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 307 1.4 (8V) 2002
Ένταξη: 30 Μάρ 2016 Δημοσιεύσεις: 161 Τόπος: Heraklion
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2016, 16:39:18 Θέμα δημοσίευσης: 307-Tu3jp anti pollution και catalyst fault |
|
|
Μετα απο ενα καλο άνοιγμα τρίτης με air condition το 307 μου ξαφνικά άρχισε να κανει μπιπ μπιπ και μου άναψε anti pollution fault και catalyst converter fault συν το check engine
Το εβαλα Κατευθυαν στο pc μου και εβγαλε σφάλμα P0300 random multiple cylinder misfire 2 φορές.
Το έσβησα πηγα τπυ ξανα έπαιξα μπόλικες στροφές και δεν το ξανα εβγαλε.
Με ενα πρόχειρο έλεγχο στο μηχανοστάσιο ειδα οτι πανω απο τη σκούπα εκει που κουμπώνει το σωληνάκι των αναθυμιάσεων περίπου στη μέση του σωλήνα είχε φυγει απο τη θέση του ενώ παρατήρησα οτι δεν κούμπωνε καλα..προσπάθησα αλλα δεν κουμπώνει καλα.
Και ερωτώ...μπορεί να ειναι αυτη η αιτία που άναψαν ολα αυτά; (Μέτρησε παραπάνω αερα στο μίγμα και κατέβασε άκαυτη τη βενζίνη)
Αλλα εκτος αυτού πως εξηγείται το να φυγει ο αισθητήρας πανω απ τη σκούπα;
😓😓😓[/list] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2016, 18:18:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ειναι αισθητηρας το σωληνακι απο τις αναθυμιασεις λαδιου ειναι που και χυμα να μεινει δεν δημιουργει θεμα....μαλλον ο συνδιασμος ζορι-ζεστη-ενδεχομενως κακη βενζινη να το εκανε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
johnnym (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 307 1.4 (8V) 2002
Ένταξη: 30 Μάρ 2016 Δημοσιεύσεις: 161 Τόπος: Heraklion
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2016, 18:33:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | δεν ειναι αισθητηρας το σωληνακι απο τις αναθυμιασεις λαδιου ειναι που και χυμα να μεινει δεν δημιουργει θεμα....μαλλον ο συνδιασμος ζορι-ζεστη-ενδεχομενως κακη βενζινη να το εκανε | βενζινη ειναι απο εντελώς φιλικό πρατήριο....όπωτε οπλα τα υπόλοιπα
Αν κατάλαβα καλα και το σωληνάκι των αναθυμιάσεων να μην κουμπώνει καλα δεν υπαρχει θεμα...ετσι οπως ειναι εχει πανω του και μια φλαντζουλα,που αν κατάλαβα καλα πρεπει να ηταν για να κάθεται καλα στο σωλήνα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|