PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζητειται 207 σε αριστη κατασταση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αγορές - Ζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pezakias207 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye

Ένταξη: 06 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 20:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Ζητειται 207 σε αριστη κατασταση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζητειται Peugeot 207 GT / Rallye ή RC μοντελο 2008 και μετα σε αριστη κατασταση, ατρακαριστο, προσεγμενο, χωρις μηχανικες μετατροπες με βιβλιο service και εως 100,000χλμ.

Τα χρηματα θα δοθουν μετρητα στον πωλητη. Στειλτε μου προσωπικο μηνυμα για λεπτομεριες

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 20:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε θα βρεις ευκολα αγγελιες πωλησης 207 στο φορουμ. Τα αγαπαμε πολυ και δεν τα δινουμε μαλλον Smile. Αν εχεις σταμπαρει καποια αυτοκινητα και θες να το συζητησουμε και να πουμε τη γνωμη μας, ποσταρε τα εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=22039
Επιστροφή στην κορυφή
alek13 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2016, 08:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 puglover

Γενικά, παιδιά, πόσο λέτε ότι κοστολογείται ένα τέτοιο αυτοκίνητο; (RC του 2009 με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται αρχικά)

Για μεταχειρισμένα αυτού του είδους δεν υπάρχουν ξεκάθαροι πίνακες με αντικειμενικές αξίες στα διάφορα sites/περιοδικά (π.χ. autotriti)

Οπότε, Pezakias207 δεν γράφεις και μία προσφορά εδώ ή pm για να ξέρουμε, εγώ το σκέφτομαι να το πουλήσω αν βρω καλό deal αλλά δε το χω και για σκότωμα Very happy

- Peugeot 207 RC
- μοντελο 2009
- αριστη κατασταση, ατρακαριστο, προσεγμενο, χωρις μηχανικες μετατροπες με βιβλιο service και εως 100,000χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2016, 16:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνονόματε γυρω στα 7-7.500€
Παραπανω δε νομιζω να πιασει , γιατι υπαρχουν και πολλα προς πωληση

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Pezakias207 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye

Ένταξη: 06 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 15:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Up
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2016, 21:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνα με την αγγελια ζητησης που εχεις ανεβασει στο car http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8093983/ ψαχνεις μεχρι 5000€ για rallye/gt και μεχρι 6000€ για rc.

Αν και εγω υποψιαζομαι οτι μπορει να παιζει και διπλος λογαριασμος... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=28899&highlight= Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 09:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η αγγελία μόλις διαγράφτηκε Laughing Laughing Laughing

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alek13 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 09:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρυ αλλα 5κ και 6κ για gt/rc αντίστοιχα νομίζω δε παίζει Very happy

μιλάω για καλοδιατηρημένα, απείραχτα, ατρακάριστα κλπ.. γιατί αν ο άλλος του χει "βγάλει" τα μάτια, όντως και με 5κ θα ναι ευχαριστημένος αν πάρει..

μιλώντας προσωπικά και μόνο, κι αν ακόμα οι τιμές έχουν πέσει τόσο, δε βρίσκω λόγο κάποιος να πουλήσει ένα καλοδιατηρημένο rc για κανέναν λόγο.

Περισσότερο θα συμφωνήσω με τον συνονόματο παραπάνω, ότι θα πιάνει γύρω στα 7.5κ, που και πάλι δε θα με κάλυπτε να το δώσω τόσο.

Το σίγουρο που ξέρω είναι ότι στις αντιπροσωπείες δίνουν 5κ-5.5κ, όπου υποτίθεται στο παίρνουν για ψίχουλα, άρα το 6κ για rc μάλλον δε παίζει
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 12:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις εποχες που ζουμε ενα ταληρο για το rallye ας πουμε ειναι λογικη τιμη και αν ειναι καλοδιατηρημενο, με τα λαστιχα του τα φρεσκα, τον χρονισμο του κλπ θα φυγει σχετικα γρηγορα. Μη νομιζετε οτι περιμενουν με τα λεφτα στο χερι εκει εξω να τα αγορασουν. Το RC απο την αλλη ειναι ενα εντελως διαφορετικο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις σε σχεση με τα rallye-gt και οντως τα 6000€ ειναι λιγα.

Η εμπειρια μου παντως απο αγορες και πωλησεις μεταχειρισμενων αυτοκινητων στο παραλθον μου εχει δειξει οτι προτιμαει καποιος να το σκοτωσει σε μαντρα αποφευγοντας και τα διαδικαστικα με μεταβιβασεις κλπ παρα να το δωσει στον ιδιωτη στην ιδια τιμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 13:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5.000 προτιμώ να το κάνω κήπο, να βγάλει και καμια ντομάτα Laughing Laughing

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

Ένταξη: 16 Αύγ 2014
Τόπος: πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 14:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως ετυχε και πηρα ενα καλοδιατηρημενο gt ,σε καλη τιμη,απο την συμβιωση μου μαζι του κοντα στο χρονο,θεωρω,οτι προκειται για ενα αυτοκινητο που αλλες εποχες θα θελαμε μια περιουσια να το παρουμε Wink .

ευχαριστω που με ακουσατε.
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 14:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vag21 έγραψε:
εγω παντως ετυχε και πηρα ενα καλοδιατηρημενο gt ,σε καλη τιμη,απο την συμβιωση μου μαζι του κοντα στο χρονο,θεωρω,οτι προκειται για ενα αυτοκινητο που αλλες εποχες θα θελαμε μια περιουσια να το παρουμε Wink .

Ο πρωτος που το πηρε κουτα εδωσε μια μικρη περιουσια οντως!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 15:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε το χα παρει 16500 και το εδωσα 5000 μετα απο 120κ κμ. Δεν γαμιεται..
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 20:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Ε το χα παρει 16500 και το εδωσα 5000 μετα απο 120κ κμ. Δεν γαμιεται..
ειναι αυτο που λεω εγω, ρίχνεις χώμα, φυτεύεις ντομάτες και ενα αυτόματο πότισμα και το κάνει έναν ωραιότατο κήπο!

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 21:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κακά τα ψέματα, αλλά όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο καινούργιο το σωστό θα ήταν να το "παντρεύεσαι" κιόλας (τουλάχιστον για ένα εύλογο χρονικό διάστημα). Πραγματικά μου φαίνεται τελείως λάθος να αγοράζεις αυτοκίνητο 16.500 για να το χαρίζεις 5.000 μέσα σε 5-6 χρόνια, ειδικά αν είναι καλοδιατηρημένο και απροβλημάτιστο.
No offence πάντα Rolling eyes

Και btw
https://www.youtube.com/watch?v=8SmbW_j9N7A

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αγορές - Ζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης