PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βελτίωση σε 307 1.4 8v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (8V) 2002

Ένταξη: 30 Μάρ 2016
Τόπος: Heraklion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 19:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Βελτίωση σε 307 1.4 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,

Εχω διαβάσει πολλα και άκρη δε βρηκα.απο light turbo kits μεχρι ροικες κεφαλής.
Το αυτοκίνητο με εξυπηρετεί κ ακόμα και με 4 ατομα κινείσαι με 120-130.
Το θεμα ειναι η αδράνεια του μοτέρ στα χαμηλά..ευτυχώς που ειναι ελαστικό...
Χρειάζεται πολυ πατιναρισμα σε ανηφόρες και πο προσπεράσεις με λίγες στροφές ειναι δύσκολες.

Ο φίλος και μηχανικός μπθ εχει ενα 1.6 16v το ίδιο με μερικές βελτιώσεις,το οποίο το εχει παρατημένο (diesel πήρε). Εχω στη διάθεση μου φουλ ελεύθερη εξάτμιση σιλικονενιες σωλήνες ψυγείο (με 4 λινά) σκούπα simota και τελικό εξάτμισης Remus.Το μοτέρ παει κόφτη 7.300.. Ολα αυτά τα ανταλλακτικά εχω στη διάθεση μπθ

Θελω να αποφύγω τη μετατροπή σε 1.6.

Τι μπορώ να κάνω για να τραβάει καλυτερα στα χαμηλά έστω και λιγο;δε ζητάω κάτι τρελο....

Η σκούπα του 1.6 ξέρουμε αν κανει;(simota) Μηπως απλα ενα φίλτρο στο μαμα κουτί θα έκανε καλύτερη δουλειά; Ίσως αν καταργούσα το μεσαίο καζανάκι;

Οτι δίποτε άλλο δεκτό ευχαριστω!

Υ.Σ έβαλα ενα καθαριστηκο κυκλώματος καυσίμου και το αμάξι παει πολυ καλυτερα - αισθητά!

Καμια αλλη ιδέα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 20:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πουλάς κ αγοράζεις ένα 1.6... Παίζει να μην χρειαστεί καν να δώσεις περισσότερα λεφτά. Αλλιώς ότι κ να κάνεις στο μοτέρ αυτό μόνο φασαρία θα κάνει κ από ουσία τίποτα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 20:56:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H pantreyesai το συγκεκριμενο αμακι και χωνις μαρουλι μπολικο η το δινεις και παιρνεις αλλο οπως ειπε ο ζησης στο μοτερ αυτο οτι και να κανεις ειναι πεταμενα λευτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 21:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 και απο μενα

Οπως σου παν τα παιδια δεν αξιζει να δωσεις ουτε ευρω σε αυτο το αμαξι για βελτιωση κι αν το κανεις θα πληρωσεις ακριβα και το αποτελεσμα δε θα ναι το αναμενομενο

Κανε τραμπα με το μηχανικο σου κατευθειαν
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 21:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βεβαια....

Αλλα το κοστος ειναι αλλου Rolling eyes Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 22:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρελό!! Cool Πόσα άλογα;

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
johnnym (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (8V) 2002

Ένταξη: 30 Μάρ 2016
Τόπος: Heraklion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2016, 23:40:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν είναι καθαρά δικό μου αλλά όλης της οικογένειας και απλά θέλω να βολευτώ για λίγο ακόμα..

Οι σωληνόσεις του ψυγείου και η σκούπα είναι σπίτι μου..μου τις έδωσε έτσι!

Το δικό του θα το έπαιρνα,αλλά έχει 280,000χλμ το μοτέρ..Έκαιγε και υδρογώνο 8-9 χρόνια...Έχει και 2 τρακαρίσματα..το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ ήταν να μεταφέρω τα πάντα απ αυτό το 1.6 ΕΚΤΟΣ του κινητήρα που θα μπορούσα να βρώ έναν με λιγότερα χλμ..Φθηνός είναι ουτοσι άλλως..

Τέλος πάντων,Ξέρει κανεις αν η σκούπα του 1.6 κάνει στο TU3JP Αφού μου την έδωσε έτσι...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2016, 06:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

300 para...

μπαινει η σκουπα τις σωληνωσεις μην τις βαλεις δεν εχουν κανενα νοημα περαν τοι ασθητικου
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2016, 22:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άσε το μοτέρ όπως είναι και βρες ένα κοντύτερο κορωνοπήνιο ... άλογα δεν θα κερδίσεις , αλλά θα δεις μια διαφορά στις χαμηλομεσαίες .. θα γεμίζει πιο γρήγορα - δυνατά ... από την άλλη βέβαια , θα έχεις αντικτυπο στην κατανάλωση .. και σε ταξίδι , στα ίδια χλμ , θα κινείσαι με περισσότερες στροφές στο μοτέρ , άρα λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση .... μην ασχοληθείς με το υπάρχον μοτέρ για βελτίωση ... δεν αξίζει

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2016, 23:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

13/59 έχει μαμά πόσο πιο κοντό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης