PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ο συμπλεκτης μου ακουγεται καπως ωρες ωρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 15:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Ο συμπλεκτης μου ακουγεται καπως ωρες ωρες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα, εχω παρατηρησει τους τελευεταιους μηνες στο 207 rallye μου οτι οταν βρισκομαι για κανα μισαωρο και βαλε σε κινηση ο συμπλεκτης μου ακουγεται σαν να ζοριζεται να κατεβει το ελατηριο ενα πραμα.... Αλλα αυτο φενεται στην κινηση μόνο...αν ξεκινησω το πρωι ας πουμε και παω χαλαρα χωρις να τον παταω συνεχεια σε σταματα ξεκινα ειναι μια χαρα....τωρα που γυρισα απο κεντρο και ημουν μιση ωρα σταματα ξεκινα. Το ακουσα παλι οταν εφτανα σπιτι μου και οταν παρκαρα στο πατα ασε ακουγοταν....ειναι ανησυχητικό αυτο? ή λογικο? Θελει κανενα γρασαρισμα μηπως ή τιποτα? Ευχαριστώ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 16:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουγεται ηχος οταν τον κρατας πατημενο;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Ακουγεται ηχος οταν τον κρατας πατημενο;
οχι...ακουγεται οταν το πατησω μεχρι να φτάσει πατωμα το πεταλ και οταν το αφηνω. Αλλα μονο οταν εχει φαει κανα 20 λεπτο με μιση ωρα και βαλε σε κινηση...τωρα που το πηρα μετα απο καποιες ωρες δεν ακουγοταν τιποτα για 5 χλμ διαδρομη που εκανα χωρις σταματα ξεκινα συνεχεια.....
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντιζα συμπλεκτη;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Ντιζα συμπλεκτη;;
??
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:17:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ακουγεται απο εκει ο ηχος εννοω.. Το κανει και το αμαξι της μανας μου που και που και προερχεται απο εκει. Στο CC, πριν κοπει, εκτος απο ηχο κατα την επαναφορα στο ασε εκανε ενα κλακ μεχρι να επανελθει.

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Μηπως ακουγεται απο εκει ο ηχος εννοω.. Το κανει και το αμαξι της μανας μου που και που και προερχεται απο εκει. Στο CC, πριν κοπει, εκτος απο ηχο κατα την επαναφορα στο ασε εκανε ενα κλακ μεχρι να επανελθει.
τωρα να σου πω δεν ξερω και πολλα για ντιζες και τετοια μονο τον ηχο μπορω να περιγραψω....το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο οταν ειμαι για ωρα σε κινηση....οχι συνεχεια. Αν ηταν κατι ανησυχητικό, συνεχεια δεν θα το εκανε?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δισκο πλατω σε τι κατασταση ειναι;;

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:33:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμενα το κανει αυτο, οπως λες μετα απο σταματα ξεκινα. Μονο θορυβο κανει, λειτουργικα δεν επηρρεαζει κατι. Το ακουω οταν μπαινω στο γκαραζ που εχει ησυχια και με κατεβασμενο παραθυρο. Λογικα με καποιο σπρει ισως σταματησει για λιγο καιρο και μετα παλι τα ιδια.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρουλεμαν συμπλεκτη μαλλον ακουτε
Δεν εχει ντιζα ειναι με υδαρυλικο συστημα
Δεν μπορεις να ριξεις κατι να το κανεις να σκασει

η μονη λυση κατεβασμα και αλαγη ολο το σετ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 21:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
ρουλεμαν συμπλεκτη μαλλον ακουτε
Δεν εχει ντιζα ειναι με υδαρυλικο συστημα
Δεν μπορεις να ριξεις κατι να το κανεις να σκασει

η μονη λυση κατεβασμα και αλαγη ολο το σετ...

Thumb Left Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 22:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι επικίνδυνο δηλαδη? Και λες οτι θελει αλλαγη ολο το σετ? Αν δεν χρειαζεται αλλαγη δεν με νοιαζει ο ηχος.....
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 22:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν ειναι το ρουλεμαν και στο κανει και μηνες ναι..! Εγω ειχα ηχο στο πατημα του συμπλεκτη και καποια στιγμη το ρουλεμαν απλα εσπασε και εμεινα.. To καλο ειναι οτι εγινε σε ελεγχομενο περιβαλλον. Θα σου προτεινα να το κοιταξεις.. Μιλα με Giannis307 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 22:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι ρουλεμαν. Το διχαλο του συμπλεκτη ειναι. κλαιν μαιν δηλαδη. Δεν ασχολεισαι.
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2016, 01:48:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Ντιζα συμπλεκτη;;
ντίζα συμπλέκτη στο 207 δύσκολα θα βρείς Laughing Laughing Laughing

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2016, 01:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
δεν ειναι ρουλεμαν. Το διχαλο του συμπλεκτη ειναι. κλαιν μαιν δηλαδη. Δεν ασχολεισαι.

Πριν απο 1βδομάδα κατάφερα να το σπάσω και αυτο... Ε δεν είναι ακριβώς μην ασχολείσαι γιατι μένεις απο αυτο. Επίσης αν την ακούσει και κομπλάρει απο το πάτα πάτα, πετάει τις ασφάλειες στο τρομπάκι ή ακόμα χειρότερο το χαλάει χάνοντας συνέχεια υγρά!

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2016, 16:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
Manos206 έγραψε:
Ντιζα συμπλεκτη;;
ντίζα συμπλέκτη στο 207 δύσκολα θα βρείς Laughing Laughing Laughing

Χαχαχαχαχα δεν τα ξερω εγω αυτα τα μοντερνα μεχρι 206 εφτασα!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2016, 11:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι το τρομπακι το κατω... αυτο κανει ετσι. Μπορεις να το γρασαρεις με spray (για αλυσιδες μηχανων κανουν καλη δουλεια) και λογικα θα το κοψει για λιγο. Εμενα εκανε απο σχεδον καινουργιο, υποτιθεται οτι τοτε αλλαξαν διχαλο σε εγγυηση (δεν ειμαι σιγουρος οτι κανανε) και τιποτα δεν εγινε τους ελεγα αλλαχτε το τρομπακι δεν καταλαβαινανε. Τελικα αναγκαστηκα να το αλλαξω οταν τα φτυσε και απο τοτε σταματησανε αυτοι οι ανατριχιαστικοι ηχοι. Δοκιμασε γρασσο μεσα στη φουσκα του θα στρωσει για λιγο...
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2016, 14:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρουλεμάν Συμπλέκτη μάλλον ακούς.

Όταν θα αλλάξεις δίσκο-πλατό, τότε το αλλάζεις κ αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2016, 15:02:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Ειναι το τρομπακι το κατω... αυτο κανει ετσι. Μπορεις να το γρασαρεις με spray (για αλυσιδες μηχανων κανουν καλη δουλεια) και λογικα θα το κοψει για λιγο. Εμενα εκανε απο σχεδον καινουργιο, υποτιθεται οτι τοτε αλλαξαν διχαλο σε εγγυηση (δεν ειμαι σιγουρος οτι κανανε) και τιποτα δεν εγινε τους ελεγα αλλαχτε το τρομπακι δεν καταλαβαινανε. Τελικα αναγκαστηκα να το αλλαξω οταν τα φτυσε και απο τοτε σταματησανε αυτοι οι ανατριχιαστικοι ηχοι. Δοκιμασε γρασσο μεσα στη φουσκα του θα στρωσει για λιγο...
+1
Μου αλλαξαν δισκο-πλατο εγγυηση οταν ηταν 1 χρονου για αυτο τον ηχο και μετα απο 10000χλμ εκανε το ιδιο. τελικα γρασο στο τρομπακι θελει, λιθιου καλυτερα. Με πιθανοτητα να φταιει επισης και το σημειο που τριβει το ρουλεμαν πανω στον αξονα του κιβωτιου, και εκει θελει γρασαρισμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να μπει εκει γρασο χωρις να λυθει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης