PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χρυσός συν-οδηγός Ασφάλειας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 11:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Χρυσός συν-οδηγός Ασφάλειας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ένα βιβλιαράκι το οποίο το προσφέρει η Infote και το έχει γράψει ο Ιαβέρης ο οποίος έχει ανοίξει Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης και το περιεχόμενό του αναφέρεται σχετικά με την ασφαλής οδηγική συμπεριφορά.
Δεν ξέρω αν έχετε γράψει κάτι σχετικά με αυτό αλλά είναι αξιόλογο και πιστεύω πως όποιος μπορεί να το προμηθευτεί να το διαβάσει και να καταλάβει τι γίνεται!! εδώ στην ελλάδα .
Μια απλή αναφορά :
Η πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες 18-44 ετών τα τροχαία ατυχήματα στην ΕΛΛΑΔΑ !!!
Από το 1965-2000 σε 35 χρόνια δηλαδή , έχουμε στην Ελλάδα περισσότερους από 75000 νεκρούς και πιο πολλού από 1,200,000 τραυματίες ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.
Την δεκαετία από 1990 ως 1999 η Ευρώπη πέτυχε μείωση των θυμάτων από τα τροχαία από -14% ως -45% ενώ στην Ελλάδα είχαμ αύξηση ως και +60%. !!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!! Shocked Shocked Shocked
300 νεκρούς , 900 τετραπληγικούς και περισσότερους από 3600 τραυματίες κάθε μήνα !!!
Δηλαδή είναι σαν να βυθίζονται κάθε μήνα 2 μεγάλα ferry boats ή να πέφτουν 2 Boeing σε κατοικημένη περιοχή !!!

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας αντι να ανακηρύξει αυτό το κοινωνικό πρόβλημα ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ που αφορά 10.000.000 Έλληνες πολίτες το ονόμασε Λάθος Βέβαια Τραγικό!!!

και ξέρετε τι φταιει ????

H EΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Μπορώ να γράψω πολλά άλλα που αναφέρει το βιβλιαράκι και θα το κάνω στη συνέχεια .....
αυτα για τώρα ........ Sad Sad Sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 13:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Χρυσός συν-οδηγός Ασφάλειας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Την δεκαετία από 1990 ως 1999 ......

άρχισαν οι γυναίκες να βγάζουν διπλώματα

Vasso έγραψε:
........ και ξέρετε τι φταιει ????

που δεν πάνε σπίτι τους να κάνουν καμιά σπανακόπιτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 13:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Χρυσός συν-οδηγός Ασφάλειας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Vasso έγραψε:
Την δεκαετία από 1990 ως 1999 ......

άρχισαν οι γυναίκες να βγάζουν διπλώματα

Vasso έγραψε:
........ και ξέρετε τι φταιει ????

που δεν πάνε σπίτι τους να κάνουν καμιά σπανακόπιτα

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 15:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2003, 20:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το βιβλιαρακι το πηρα και εγω.
εχει οντως πολυ σημαντικα πραγματα μεσα που σε ταρακουνανε.
το εδωσα σε μερικους ακομα και ολοι ειπανε το ιδιο πραγμα
οδηγαμε χωρις μυαλο και χωρις συνειδηση

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2003, 23:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το βιβλιαράκι δεν το έχω διαβάσει και δεν χρειάζεται. Από την στιγμή που έχω δώσει κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες σε διάφορες σχολές ασφαλούς - αγωνιστικής οδήγησης, δεν έχει και αξία να διαβάσω κάτι που περίπου ξέρω.

Αυτό που είναι αστείο είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα που καλά-καλά δεν ξέρουν πως να πιάσουν το τιμόνι σωστά, δεν είπαν " που το βρήκες αυτό το βιβλίο ρε παιδί να πάω να το πάρω κι εγώ μπας και μάθω κάτι".

Δεν ξέρουν τα τυρόγαλα (γιατί περί τέτοιων πρόκρειται) ότι δεν έχει σημασία ότι πόσα άλογα έχεις στους τροχούς αλλά αυτά που έχεις να τα πας καλά.

Γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λέγεται οδήγηση παρά μόνο με αυτό που λέγεται εποχούμενη φιγούρα.

Αλλά όπως λέει και ένα παλιό τσιτάτο:

Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Αποκλείεται να τα καταφέρεις, ενοχλείς και το γουρούνι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 09:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Αυτό που είναι αστείο είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα που καλά-καλά δεν ξέρουν πως να πιάσουν το τιμόνι σωστά, δεν είπαν " που το βρήκες αυτό το βιβλίο ρε παιδί να πάω να το πάρω κι εγώ μπας και μάθω κάτι".

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ ... κανένας δεν με ρώτησε που μπορεί να το βρεί ... και είναι και τσάμπα ! Έχει αξιόλογα θέματα και παραδείγματα που είμαι σίγουρη πως πολλοί δεν φαντάζονται κάν ... επίσης έχει σοκαριστικές αληθινές ιστορίες που σε κάνουν να σκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι ....
anyway ... Sad Sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 12:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασω εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο και πολυ καλα κανεις που σχολεισαι και ενημερωνεσαι για τετοια θεματα. Εγω οταν ειμουν φοιτοιτης μηχανολογος, μια απ'τις εργασιες μου ηταν πανω στην ασφαλεια των αυτοκινητων και πως εχει βελτιωθει τα τελευταια 50 χρονια. Ωμως οσο και αν βελτιωσεις το μηχανημα, αυτος που ενδεχεται τη μεγαλητερη βελτιωση ειναι ο οδηγος!!!
Αυτο που φταιει στην Ελλαδα ειναι η παιδια (οδηγων & πεζων) και η σημανση στους δρομους. Για παραδειγμα, χθες βραδυ προσεξα πως στην περιοχη μου (Νεα Ερυθραια) εχουν βαλει καινουριες διαβασεις πεζων, ομως η πινακιδα που προειδοποιει τους ερχομενους οδηγους ειναι τοποθετημενη ΜΕΤΑ την διαβαση. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!! Και υποτηθεται πως πρεπει να σταματαμε οταν υπαρχει κοσμος που θελει να τη περασει!! Μα ποσο μαλ***ς πρεπει να ειναι αυτος που την εβαλε???????
Ασφαλης οδηγηση? Για ρωτα τον μεσο Ελληνα οδηγο τι ειναι υποστροφη και υπερστροφη και πως την αντιμετοπιζεις. Θα ακουσεις πολλα ανεκδοτα.
Οσο για την παιδεια των περισσοτερων Ελληνων οδηγων, νομιζω δεν χρειαζεται να μπω στη διαδικασια, ολοι την βλεπουμε στους δρομους καθε μερα.

Προσοχη λοιπον, και σεβασμος σε πεζους και μηχανακια.
Για να αποφευχθει ενα ατυχημα αρκει ενας απο τους δυο να προσεχει.

Υ.Γ. Υποστροφη - Οταν ριχνεις τη κολονα με τη μουρη
Υπερστροφη - Οταν τη ριχνεις με το κολο
Επιστροφή στην κορυφή
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που θα βρούμε αυτό το βιβλιαράκι ρε παλικάρια Question Question Question
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Προσοχη λοιπον, και σεβασμος σε πεζους και μηχανακια.
Για να αποφευχθει ενα ατυχημα αρκει ενας απο τους δυο να προσεχει.

Αρκεί και οι πεζοί και τα μηχανάκια να σέβονται και αυτοί τα αυτοκίνητα...
Επίσης θεωρώ ότι για να αποφευχθεί ένα ατύχημα πρέπει να προσέχουν και οι δύο (3,4,5.......)
Θυμίσου ότι για να συμβεί ένα ατύχημα αρκεί μόνο ο ένας να μην προσέχει.
Και επιπλέον αυτό που είπες μπορεί ο Έλληνας να το ερμηνεύσει όπως τον βολεύει (ως συνήθως) και να πεί "θα προσέχει ο άλλος" Wink

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 14:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vangsgr έγραψε:
Που θα βρούμε αυτό το βιβλιαράκι ρε παλικάρια Question Question Question
Wink

ο χρυσος συν-οδηγος ειναι του ΟΤΕ και ειναι οπως ο χρυσος οδηγος απλα ειναι ποιο αναβαθμισμενος.μπορεις να τον βρεις στα καταστηματα του ΟΤΕ.
απλα επειδη ειναι ενθετο δεν ξερω αμα ειναι σε ολα τα τευχη

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2003, 17:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι γνωστο πως αν ΠΧ η Τουρκια θελει να μας αφανησει σαν λαο δεν χρειαζετε να μας κανει πολεμο.Ας μας δωσει ολους απο ενα πολυ γρηγορο αυτοκινητο και σε 1 χρονο θα μεινουμε οι μισοι Wink

Υ.Γ.Εγω αν γινει κατι τετοιο θελω να μου δωσουν ενα 306 MAXI Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 15:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

νομιζω μια φουστα 306 ΜΙΝΙ θα σου πηγαινε καλυτερα Laughing
η 306 ΜΑΧΙ δεν καθεται και τοσο ωραια στο σωμα
εγω θα προτιμουσα την 306 MINI Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2003, 15:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντώνης έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

νομιζω μια φουστα 306 ΜΙΝΙ θα σου πηγαινε καλυτερα Laughing
η 306 ΜΑΧΙ δεν καθεται και τοσο ωραια στο σωμα
εγω θα προτιμουσα την 306 MINI Laughing Laughing

Τσ τσ τσ...........Ντεμοντε σε βλεπω.Καλυτερα μια ολοσωμη φορμα λεω εγω. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 23:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το βιβλιαρακι θα το εχω μαζι μου στο πηλειο(αν δεν το ξεχασω ) για οποιον ενδιαφερεται να τον διαβασει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης