PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πολλαπλασιαστές 207GT - Οξείδωση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 21:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Πολλαπλασιαστές 207GT - Οξείδωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα!

Πόσο κακό είναι αυτό;

(Οξείδωση στους πολλαπλασιαστές)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 01:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο για πέταμα ίσως;

Πήγες και έπλυνες το μοτέρ μήπως;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 16:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Λίγο για πέταμα ίσως;

Πήγες και έπλυνες το μοτέρ μήπως;

Στελιο οι ngk που εχουν φουλ καλυψη μεταλλου,λες να ναι καλυτεροι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 21:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεις τους δικούς μου Γιώργο, παρόλα τα χιλιόμετρα που έχουν, θα νομίζεις ότι είναι καινούργιοι.
Ωστόσο, στο δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας και οι 4 πολ/στες πήγαν για πέταμα επειδή ο εξυπνόπουλος που το είχε πριν φρόντισε να πλύνει τη μηχανή χωρίς να τους βγάλει και να τους στεγνώσει σωστά. Δεν πρόλαβα να το δώ και έτσι, μια μέρα αφού το αγόρασα γύρισα σχεδόν 30χλμ τρικύλινδρος.

Σίγουρα παγιδεύτηκε υγρασία μετά από πλύσιμο του μοτέρ και έγινε η ζημιά. Όταν κουμπώνουν οι πολλαπλασιαστές σωστά, είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει νερό από κάτω.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2016, 16:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα μου εβγαλε antipollution faulty και δουλευε τρικυλινδρο. Κουμπωνω με ενα φιλο ενα φορητο διαγνωστικο και εδειξε p1337. Βγαζουμε τους πολλαπλασιαστες και ειναι οξειδωμενοι, σε λιγο καλυτερη κατασταση μεν απο τη φωτογραφια που εβαλε ο σταθης. Ριξαμε σπρευ επαφων, σβησαμε το σφαλμα και εστρωσε. Να ρωτησω κατι ρε παιδια: Ο 1ος κυλινδρος σε αυτα ειναι ο τελευταιος οπως κοιταμε απο πανω, προς στο κιβωτιο? Να αλλαξω εναν ή τετραδα? Τι γνωμη εχετε για τους bosch, οι οποιοι σε ενα πρωτο αναγνωσμα φαινονται οι πιο οικονομικοι? Αυριο θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω για τους μαμα. Delphi νομιζω ειδα οτι φοραει.
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2016, 18:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου καλύτερα πάρε τετράδα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Μακριά από bosch τα φτυνουν γρήγορα.Πάρε delphi είναι πολυ πιο αξιόπιστοι.Εγώ αλλαξα τον πρώτο πολλαπλασιαστή στα 140χιλ.Μετά από κάνα δίμηνο τα έφτυσε και άλλος ένας.
Έτσι τους αλλαξα όλους και ησυχασα.Το αμάξι είχε delphi και ξαναβαλα τους ίδιους.Οι bosch έχουν προβλήματα πολύ νωρίτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2016, 22:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Σημερα μου εβγαλε antipollution faulty και δουλευε τρικυλινδρο. Κουμπωνω με ενα φιλο ενα φορητο διαγνωστικο και εδειξε p1337. Βγαζουμε τους πολλαπλασιαστες και ειναι οξειδωμενοι, σε λιγο καλυτερη κατασταση μεν απο τη φωτογραφια που εβαλε ο σταθης. Ριξαμε σπρευ επαφων, σβησαμε το σφαλμα και εστρωσε. Να ρωτησω κατι ρε παιδια: Ο 1ος κυλινδρος σε αυτα ειναι ο τελευταιος οπως κοιταμε απο πανω, προς στο κιβωτιο? Να αλλαξω εναν ή τετραδα? Τι γνωμη εχετε για τους bosch, οι οποιοι σε ενα πρωτο αναγνωσμα φαινονται οι πιο οικονομικοι? Αυριο θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω για τους μαμα. Delphi νομιζω ειδα οτι φοραει.

Εγω αλλαξα στις 200.000 χλμ.κι εβαλα Ngk και ειδα διαφορα.Τωρα δεν ξερω εαν ειχε αδυνατησει το ρευμα των μαμα delphi και γι αυτο μου φανηκε η διαφορα.
Απο Ελλαδα τους πηρα 122 κομπλε με μεταφορικα.
Γενικοτερα στο θεμα ρευμα εχω εμπιστοσυνη στην NGK και αφου και τα μπουζι μας ειναι ngk γιατι οχι και οι πολλαπλασιαστες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2016, 23:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Εγω αλλαξα στις 200.000 χλμ.κι εβαλα Ngk και ειδα διαφορα.Τωρα δεν ξερω εαν ειχε αδυνατησει το ρευμα των μαμα delphi και γι αυτο μου φανηκε η διαφορα.
Γενικοτερα στο θεμα ρευμα εχω εμπιστοσυνη στην NGK και αφου και τα μπουζι μας ειναι ngk γιατι οχι και οι πολλαπλασιαστες.

θυμασαι κωδικο? NGU5055? Μηπως σκεφτεσαι να τους πουλησεις ή θα μπουν στο νεο RC ?
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2016, 23:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

θυμασαι κωδικο? NGU5055? Μηπως σκεφτεσαι να τους πουλησεις ή θα μπουν στο νεο RC ?

Κωδικος 48206 η u5055
Σου εχω στειλει πμ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2016, 13:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δουλευει μια χαρα απο χθες. Ωστοσο θα παρω εναν πολλαπλασιαστη να εχω spare στο πορτ-μπαγκαζ για ωρα αναγκης. Το θεμα ειναι γιατι παρουσιασε δυσλειτουργια? Πριν 1800χλμ αλλαξα σετ χρονισμου και οταν το παρελαβα ειχε λαδια πανω στον πολλαπλασιαστη που βρισκεται διπλα στην καδενα και τα σκουπισα με χαρτι. Εχθες που τον εβγαλα ειχε λιγο λαδι επανω του οπως και ο διπλανος.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2016, 21:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λαδι ειναι απο τα λαστιχακια του ψευτοκαπακου μαλλον

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης