PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 rc se look wrc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206 wrc (orfeas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Μάρ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 17:41:09    Θέμα δημοσίευσης: 206 rc se look wrc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα παιδια για να μην γραφω πολλα πολλα να σας πβ αρχικα πως είμαι νεος κατοχος ενός Peugeot 206 rc όχι εμπειρος στο tuning αλλα πολύ φιλόδοξος ! θελω να φορεσω το wrc kit στο δικο μου και εχω ηδη στην κατοχη μου τα αυτοκόλλητα του 206 wrc του μοντε καρλο του 2003 το κοκκινο και τελευταιο οποιοσ δεν γνωριζει! το θεμα μου είναι ότι περα του body kit θελω να βελτιωσω την ιπποδυναμη του και την οδικη του συμπεριφορα και επειδή ειδα προηγουμενο εγχείρημα με 206cc απογοητευτικα ! θα ηθελα καποιεσ προτασεις και καμια συμβουλη γτ δεν είναι καιρος για να πεταμε απλα λεφτα!
[/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 17:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 rc se look wrc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 wrc έγραψε:
καλησπέρα παιδια για να μην γραφω πολλα πολλα να σας πβ αρχικα πως είμαι νεος κατοχος ενός Peugeot 206 rc όχι εμπειρος στο tuning αλλα πολύ φιλόδοξος ! θελω να φορεσω το wrc kit στο δικο μου και εχω ηδη στην κατοχη μου τα αυτοκόλλητα του 206 wrc του μοντε καρλο του 2003 το κοκκινο και τελευταιο οποιοσ δεν γνωριζει! το θεμα μου είναι ότι περα του body kit θελω να βελτιωσω την ιπποδυναμη του και την οδικη του συμπεριφορα και επειδή ειδα προηγουμενο εγχείρημα με 206cc απογοητευτικα ! θα ηθελα καποιεσ προτασεις και καμια συμβουλη γτ δεν είναι καιρος για να πεταμε απλα λεφτα!
[/b]

Τα ειπες ολα μονος σου!

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 18:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι δεν σου αρεσει στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινητου και θέλεις να την βελτιώσεις ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2016, 08:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχετικά με τα χρήματα, εσύ ξέρεις καλύτερα.
άλλωστε εσύ ξέρεις πόσα χρήματα έχεις, όπως επίσης ότι εσύ κάνεις κουμάντο στο πορτοφόλι σου.

Σχετικά με το body kit wrc μπορείς να δεις κάποια πράγματα εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=546882#546882

βέβαια είναι κάμπριο, αλλά μπορείς να πάρεις μία γεύση
(όπως επίσης και τη ταλαιπωρία που έφαγε ο φίλος)

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2016, 09:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στειλε ενα πμ στον Ghost_Dog που εχει εμπειρια απο RC και απο bodykit
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teo206 (θοδωρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 27 Μάϊ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2016, 16:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wrc body kit σε 206 ειχαμε βγαλει ενα κουστουμακι για ολοσωστη δουλεια...Οσο για τη βελτιωση στην ιπποδυναμη φτιαχνεις μια εξατμιση απο καταλυτη και πισω, εισαγωγη k&n και προγραμμα και εισαι μια χαρα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης