PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πέμπτη είναι, λιμανάκια θα πάμε ???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 09:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Σαν πολύ δεν το αναλύσαμε το θέμα...; Λοιπόν:
ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ???

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ! ! ! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 10:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

Αν είναι να κατέβεις κάτω,σε πάμε και Βούτα,και Λαϊνόπουλο,και σε όποιο άλλο "παράνομο" μέρος θέλεις... Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 10:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Αν είναι να κατέβεις κάτω,σε πάμε και Βούτα,και Λαϊνόπουλο,και σε όποιο άλλο "παράνομο" μέρος θέλεις... Wink

Δεν την πατε για λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου λεω εγω Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 10:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
teoman έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Δεν την πατε για λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου λεω εγω Laughing Laughing

Τα λιμς δίπλα στην θάλασσα είναι,για αγόρια άλλο τίποτα.Όσο για το κρασί,"Το 206club σας θυμίζει:Ποτό και Οδήγηση,ΔΕΝ πάνε ΜΑΖΙ" Very happy Very happy

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 01 Μάρ 2003
Τόπος: PERISTERI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 14:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως πολυ το αναλυσαμε , και δεν ειπα τιποτα εγω! γιατι εγω εγραψα για τα ατυχηματα που σχολιαζετε !ειπα οτι φευγουν γιαυτο θελει προσοχη ουτε οτι την βρησκω που βλεπω τον αλλο να πεφτει απο κατω ουτε τιποτα τετοιο και ξερω οτι ειτε παω ειτε οχι δεν ειμαι εγω αυτος που θα τον σπρωξει η θα τον κρατησει στον γκρεμο!εμενα μου αρεσει να καθομαστε στο ριμπας να σηζηταμε και απλα να βλεπουμε τα ομορφα αυτοκ και οχι τα γρηγορα ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ!τωρα οσοι μπενουν με το αυτοκ τους στο πεταλο εχουν διπλωμα αρα ειναι πανω απο 18 αρα ενηλικος αρα μπορει να κρινει αυτος τον εαυτοτου και οχι εμεις ενταξει ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΟΡΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΕΡΟς ΑΠΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . και αλλου να μαζεβομαστα χωρις στροφες και χωρις μπατσους παλι θα πηγαινα!

ΟΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Wink
(ΠΑΡΑΝΟΜΟς ΚΑΙ Ας ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΜΑς )ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Armed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 15:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογο χρεους Εθνικης ομαδας τυχαινει να κατεβενω συχνα στην Αθηνα και να εχω επισκεφτει τοσο τα λιμανακια οσο και τα CAREFOYR...................Υπαρχουν 2 βασικες διαφορες στα 2 αυτα ''στεκια''..............1ον στα carefoyr ο δρομος ειναι μια ατελειωτη ευθεια με 3 λωριδες που πηγαινει Χαλκιδηκι και εκεινη την ωρα δεν υπαρχει ψυχη. 2ον οι θεατες ειναι απολυτα ασφαλης και σιγουρα, δεν ειναι και οτι καλυτερο να καθεσαι στην εξοδο τον στροφων στα λιμανακια.............................Εγω παντως θα ξαναλυνω τις αποριες μου για τις επιδοσεις των 206 μας στην πιστα.ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ................................. Twisted evil Στα υπολοιπα ο Γιαννης με καλυψε...........................Παντως στα λιμανακια οι καγκουρες ειναι πολλοι[παντου ειναι αυτοι] ΑΛΛΑ υπαρχουν και καποιοι ΧΕΡΑΔΕΣ που αξιζουν τον τζερτζελε........Εγω παντως γουσταρω το χαζι αρκει να μην γινεται πανικος και να καθομαι σε ασφαλες σημειο.........................ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΚΑΡΤ-ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΑ......................................θα με θυμηθειται Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 18:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Δεν είχα κανένα λόγο να απαντήσω στο post του
.
.
.
.
.

Tomcat έγραψε:
Καλη η παρεα , καλες οι εκδρομες , καλα τα BBQ αλλα οταν ολα αυτα αρχιζουν και δεσμευουν τις επιλογες του καθενος επιβαλλοντας συγκεκριμενες πολιτικες μη εγκεκριμενες απο το συνολο τοτε , δυστυχως καταληγουμε σε αλλα αποτελεσματα.
Προσωπικα μου αρεσουν τα λιμανακια , ... κλπ

Εδώ είναι λάθος Στέλιο. Άλλο πράγμα οι επιλογές του καθενός μας, άλλο η "πολιτική" του Club. Καμία σχέση αυτά τα πράγματα μεταξύ τους. Το Club έχει μέλη ένα σωρό ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τους ικανοποιήσει όλους. Έτσι βγαίνει η πολιτική του Club. Το τι κάνει ο καθένας μόνος του είναι δικό του θέμα. Η δικιά μας πολιτική είναι "δεν θέλουμε ως Club να έχουμε καμία σχέση με τα Λιμανάκια". Εσύ ως μέλος του 206Club θέλεις να πηγαίνεις. Μπορεί κανένας να σου απαγορέψει να πας; Ή μήπως έχεις καμιά εντύπωση ότι μετά την νομιμοποίηση θα βάλουμε περίπολα στα Λιμανάκια, να βλέπουμε ποιος πάει εκεί; Από κάποια στιγμή αρχίζει και η επιστημονική φαντασία ξέρεις.

Tomcat έγραψε:
Δεν αντιλαμβανομαι τον συσχετισμο των ατυχηματων στα λιμανακια , με το οτι καποια μελη του club τους αρεσει να βολταρουν στην περιοχη , καταληγοντας στο συμπερασμα οτι Επιδοκιμαζουν την παρανομη αγωνιστικη δραστηριοτητα και κατα συνεπεια γινονται ωθητές τραγικων δυστυχηματων.Αυτα ειναι γελοια πραγματα , για να αναφερονται.

Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο, να σκοτώνονται άνθρωποι μπροστά τους και κάποιοι να μένουν ασυγκίνητοι. Λυπάμαι Στέλιο αλλά δεν μπορώ να σας κάνω το χατήρι να μείνω ασυγκίνητος. Γι' αυτό το έκανα και θέμα. Έχεις να προβάλεις κάποιο επιχείρημα, όπως εμείς οι υπόλοιποι γελοίοι?
.
.
.
.
.
.
Eάν δεν μας πεις το πρόβλημα όχι δεν πρόκειται να το δούμε στα μάτια αλλά ούτε να βρούμε και λύση.

Χρηστο αυτα περι καντινας , σουβλακοφαγιας και αν ημουν θα εισαι, αν δεν ειμαι δεν θα εισαι, εκει που ειμαι ησουνα και δε συμζευεται ....., δεν θα τα σχολιασω γιατι προφανως δεν εχει νοημα . κρατα τις αποψεις σου , κρατω τις δικες μου και ειμαστε και οι 2 ευτυχησμενοι που νομιζουμε πως εχουμε δικιο. δεν εχει νοημα να προσπαθω να σε πεισω η να με πεισεις._
Ομως για αυτο που ανεφερες στον Στελιο για το club και τη σχεση που δεν θελει να εχει με τα Λιμανακια, εχω να πω 2 πραγματακια, χωρις και παλι να περιμενω να συμφωνσεις, απλα ακουσε τα:

1. Δεν νομιζω να εγινε καμια ψηφοφορια η εστω συζητηση μεταξυ της πλειονοτητας των μελων (του ατυπου ακομα club) μας , οπου να αποφασιστηκε οτι το 206club δεν θελει να εχει καμια σχεση με τα Λιμανακια.
αυτο το λεω γιατι βλεπω να το γραφεις και να το λες παντου και παντα.
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι διαχειρηστες του forum και ενα προσωρινο προεδρειο (;;, τελικα ειναι προεδρειο;) για να εξυπηρετηθει ο σκοπος της νομιμοποιησης του club. μεχρι ομως να γινουμε τυπικα club και να βγει προεδρειο και να ερωτηθουν τα μελη , εχω την εντυπωση οτι δεν μπορει να υπαρχει γραμμη (του στυλ) το club δεν θελει να εχει καμια σχεση με τα Λιμανακια, η την Κερατεα η το Φαληρο η οτιδηποτε.
Πολυ περισσ΄΄οτερο μαλιστα οταν κιεδω μεσα υπαρχουν "μελη" που δεν κρυβουν τη συμπαθεια τους και στην τοποθεσια αυτη και στα γεγονοτα (εκτος των θλιβερων) που διαδραμματιζονται εκει.
Ας περιμενουμε λοιπον λιγο.
και στο λεω εγω που εχω παει 1-2 φορες στα Λιμανακια . Στο λεω αυτο για να καταλαβεις πως δεν ειμαι φανατικος των Λιμς.

2.Το να λεμε οτι το club δεν θελει να εχει καμια σχεση με τα Λιμανακια γιατι εκει καποιοι ανεγκεφαλοι ξεπερνωντας τα ορια τους σκοτωνονται (και δυστυχως σκοτωνουν) ειναι σαν να λεμε πως το club δεν θελει να εχει καμια σχεση με την πλατεια Ομονοιας οπου εγκληματιες εχουν κανει στεκι την πλατεια αυτη και καποιοι εμποροι του θανατου πουλανε ναρκωτικα και σκοτωνουν τον κοσμο. φταιει η πλατεια γιαυτο;; μηπως δεν πρεπει να ξαναπερασουμε νυχτα απο την πλατεια ; μηπως να μην δινουμε ραντεβου σε μερη της πλατειας για να μην αντικριζουμε το θεαμα των εξαθλιωμενων παιδιων; μηπως να μην ξαναφαμε σαντουιτς στο everest χαζευοντας τις γκομενες που μπορει να περνουν απο την πλατεια ;;

ολα αυτα καλο θα ηταν να τα συζητουσαμε κιαπο κοντα , οσοι τελος παντων θελουν - ισως στην 1η συνεδριαση του club σαν club! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 20:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να θέσουμε στην Γενική Συνέλευση σαν θέμα να πηγαίνουμε να βλέπουμε ληστείες Τραπεζών;

Μήπως να θέσουμε να βλέπουμε Εκτελέσεις ανθρώπων και φόνους;
Και αυτά δεν είναι παράνομα, απλά θα βλέπουμε!

Τι σχέση έχουν όμως αυτά με τα Λιμανάκια; Οποια σχέση έχουν και τα παραδείγματα που γράφεις Δημήτρη!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kρατιόμουνα όλο αυτό τον καιρό να μην απαντήσω και ιδιαίτερα με σκληρή γλώσσα αλλά μάλλον δεν μου αφήνετε και πολλά περιθώρια! Και αυτό γιατί προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι σοβαρό και δυνατό και βλέπω ότι αρκετοί έχουν αντίθετη άποψη.

Για να μπούν τα πράγματα στην θέση τους:

DimiP έγραψε:
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι διαχειρηστες του forum και ενα προσωρινο προεδρειο (;;, τελικα ειναι προεδρειο;)

To Σωματείο λειτουργεί με προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή από ιδρυτικά μέλη. Αυτό (το ότι είναι προσωρινοί) δεν τους στερεί το δικαίωμα της Διοίκησης.

- Τί γίνεται με τα Λιμανάκια; Γιατί ως Σωματείο ΔΕΝ πάμε; Γιατί η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αντιδρά προς αυτά;

Τα Λιμανάκια, η Βούτα, ο Λαϊνόπουλος, η Κερατέα και πολλά άλλα μέρη είναι χαρακτηρισμένα από τις αρχές ώς χώροι όπου εκτελούνται αυτοσχέδιοι αγώνες και επιδείξεις ικανοτήτων προς εντυπωσιασμό.

Ως εκ τούτου, βάση κανονισμών της ΕΛΠΑ και της FIA όπου ανήκουμε ώς αθλητικό σωματείο οποιαδήποτε ανάμειξη έχει ο σύλλογος με τέτοιες δραστηριότητες τον χαρακτηρίζουν ως παράνομο. Επιπλέον κανένα Υπουργείο Αθλητισμού ή οποιαδήποτε αρχή ΔΕΝ θα δεχθεί κάποιο αίτημά μας (άδεια χρήσης δρόμων, επιδοτήσεις κλπ.) όταν εμείς εμπλεκόμαστε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Μάλιστα, στο Guidline της FIA που έχουμε στα χέρια μας είναι αρκετά κατηγορηματικοί ως προς αυτό το θέμα. Ενα Αθλητικό Σωματείο δεν πρέπει με τίποτα να εμπλέκεται με τέτοιες δραστηριότητες.

Ως κύριος σκοπός του αθλητικού σωματείου είναι:

3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία.

4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.

Aρθρο 2 παρ. 3 & 4 του καταστατικού του σωματείου.

Οποιαδήποτε παρέκληση από τον σκοπό του σωματείου απαγορεύεται.

Επίσης αν το σωματείο πραγματοποιήσει αγώνες που δεν έχουν την έγκριση των αρμόδιων αρχών, τότε διώκεται ποινικά και καταβάλει και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα..

- Γιατί όμως τα μέλη καλό είναι να μην πηγαίνουν σε αυτά τα μέρη;

Το σωματείο δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν για το τι θα κάνει στην προσωπική του ζωή. Τα μέλη είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν αρκεί:

Οι υποχρεώσεις των μελών είναι όσες προσδιορίζονται από το Νόμο και το παρόν καταστατικό ήτοι:

α) Η πίστη στις αρχές του σωματείου, ο σεβασμός μεταξύ των μελών του, και η τήρηση των Νόμων του Κράτους, των διεθνών κανονισμών των αθλημάτων που καλλιεργεί, των διατάξεων του καταστατικού, του εσωτερικού κανονισμού και των αποφάσεων των οργάνων του σωματείου
.

Αρθρο 11 παρ. 1 του καταστατικού

Που σημαίνει ότι:
Σε κάθε μέλος του σωματείου το οποίο αντιδρά στις επιδιώξεις και το σκοπό αυτού ......................ή συμπεριφέρεται κατά τρόπο αντίθετο προς τα συμφέροντα του σωματείου ή η διαγωγή του είναι οπωσδήποτε ασυμβίβαστη με την αξιοπρέπεια και το κύρος του σωματείου,.................μπορούν να του επιβληθούν οι πιο κάτω ποινές:

2) Στα μέλη και τους αθλητές:
α) Έγγραφη παρατήρηση
β) Αυστηρή έγγραφη επίπληξη
γ) Προσωρινή διαγραφή μέχρι ένα έτος
δ) Απαγόρευση εισόδου σε αγώνες του σωματείου από 10 ημέρες έως δύο χρόνια
ε) Οριστική διαγραφή από τα μητρώα που υπόκεινται σε έγκριση της Γενικής Συνέλευσης
στ) Πρόστιμο μέχρι του ύψους της ετήσιας συνδρομής

Aρθρο 12 παρ. 1 του καταστατικού

Με λιγότερα λόγια:

Δημήτρη, η Γενική Συνέλευση ΔΕΝ δύναται να συνεδριάσει για κάτι τέτοιο, αφού αφορά ζημιογόνο για το σωματείο θέμα.

Δεν σας απαγορεύει ΚΑΝΕΝΑΣ να πάτε σε τέτοια μέρη, αλλά αυτομάτως δυσφημίζεται το σωματείο έναντι των αρχών. Οποιος επιθυμεί λοιπόν και δεν έχει πρόβλημα, να διαβάλλει τον σκοπό του Σωματείου και να δυσφημίζει το ίδιο το Σωματείο, μπορεί να συνεχίσει να το κάνει αλλά καλό είναι να μπορεί να υποστεί και τις συνέπειες. Αν δεχθεί ποινική δίωξη από τις αρχές τότε αυτομάτως διαγράφεται και από το Σωματείο.

Tέλος οποιοσδήποτε αντιδρά προς τον σκοπό του σωματείου και δεν του αρέσουν οι κανονισμοί του, τότε πολύ απλά μπορεί να μην υπογράψει την αίτηση μέλους και να κάνει αίτηση σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, σωματείο ή λέσχη που θα ασχολείτε με τέτοιου είδους μέρη, δραστηριότητες ή οτιδήποτε άλλο τον ενδιαφέρει.

Τάσος Κωνσταντάτος
Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του 206 Club - Hellas

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 00:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα από αυτά που λέει ο Τάσος, και είναι απόλυτως σαφή για το τι θα γίνει μετά την νομιμοποίηση, υπάρχουν και κάποια πράγματα πολύ πιο απλά και πρακτικά...
DimiP έγραψε:

1. Δεν νομιζω να εγινε καμια ψηφοφορια η εστω συζητηση μεταξυ της πλειονοτητας των μελων (του ατυπου ακομα club) μας , οπου να αποφασιστηκε οτι το 206club δεν θελει να εχει καμια σχεση με τα Λιμανακια.

Όπως ακριβώς το λες. Νομίζεις ότι δεν έγινε καμία συζήτηση ή ψηφοφορία για το θέμα. Αλλά με μια λεπτομέρια. Το συζητήσαμε στις συναντήσεις μας με τον καθένα ξεχωριστά.

Θα πεις μήπως έπρεπε να βάλουμε ένα poll και να ψηφίζουμε... Aυτό μας τελειώσε. Laaaaaaaaaaaast Year!!!!!!!!!!

Όποιος θέλει να πει ή να μάθει κάτι για το Club, από κοντά. Τι να τον κάνουμε τον κάθε τύπο που κάνει ένα login στο forum μπαίνει μέσα, γράφει τα δικά του αλλά δεν τον έχουμε δει ποτέ. Θες να είσαι στο Club καλέ μου φίλε; Έλα στις συναντήσεις μας - εκδηλώσεις - οτιδήποτε, να μας τα πεις από κοντά, και εάν σου αρέσουμε μένεις, εάν όχι θα το ξεπεράσουμε. Δεν παρακαλάμε κανένα. Έχουμε φτιάξει έναν χώρο-κατάσταση, για να κάνουμε το κέφι μας και να περνάμε καλά. Σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους μπορούμε αλλά δεν θέλουμε.

DimiP έγραψε:
ολα αυτα καλο θα ηταν να τα συζητουσαμε κιαπο κοντα , οσοι τελος παντων θελουν - ισως στην 1η συνεδριαση του club σαν club! Wink

Το ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι, ότι αύριο το βράδυ έχουμε συνάντηση. Εκεί θα είμαστε να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα.Ο καθένας αποφασίζει πως θα περάσει την Παρασκεύη του. Αλλά εάν δεν έρθει κάποιος, και προτιμήσει να πάει κάπου αλλού μην περιμένει να τον λάβουμε υπόψη μας το τι θα κάνουμε στο Club. Mας αγνοεί και εισπράτει ότι έδωσε. Αδιαφορία. Δίκαιο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 01:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Όποιος θέλει να πει ή να μάθει κάτι για το Club, από κοντά. Τι να τον κάνουμε τον κάθε τύπο που κάνει ένα login στο forum μπαίνει μέσα, γράφει τα δικά του αλλά δεν τον έχουμε δει ποτέ. Θες να είσαι στο Club καλέ μου φίλε; Έλα στις συναντήσεις μας - εκδηλώσεις - οτιδήποτε, να μας τα πεις από κοντά, και εάν σου αρέσουμε μένεις, εάν όχι θα το ξεπεράσουμε. Δεν παρακαλάμε κανένα. Έχουμε φτιάξει έναν χώρο-κατάσταση, για να κάνουμε το κέφι μας και να περνάμε καλά. Σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους μπορούμε αλλά δεν θέλουμε.

Το club οπως το σκεφτομαι εγω, ειναι πολυδιάστατο. Η παραπανω παραγραφος σαν ορισμος το καθιστα, κατα τη γνωμη μου, μονο-διαστατο. Υπαρχει λογος να αυτο-περιοριζομαστε?
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 04:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Το ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι, ότι αύριο το βράδυ έχουμε συνάντηση. Εκεί θα είμαστε να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα.Ο καθένας αποφασίζει πως θα περάσει την Παρασκεύη του. Αλλά εάν δεν έρθει κάποιος, και προτιμήσει να πάει κάπου αλλού μην περιμένει να τον λάβουμε υπόψη μας το τι θα κάνουμε στο Club. Mας αγνοεί και εισπράτει ότι έδωσε. Αδιαφορία. Δίκαιο. Wink

αν εγω δηλαδη δεν ΜΠΟΡΩ να ερθω γιατι θα ειμαι στη δουλεια μου σημαινει πως αγνοω τους παντες με αυτη την κινηση μου? η μηπως δεν με ενδιαφερει το μελλον αυτου του club που με τοσο αγωνα προσπαθουν μερικοι να στηριξουν?δηλαδη θα πρεπει να παρατησω παρασκυη βραδυ την δουλεια μου για να μην θεωρησει κανεις οτι ειμαι αδιαφορος για το club και τα μελη του?

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 05:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γραφω σε διαφορετικο post με το παραπανω οχι για να κερδισω πιο γρηγορα αστερακια...!!!!...αλλα για να μην νομιζει ο χρηστος οτι μιλαω σ'αυτον.
ειχα σκοπο να αναφερω και την δικη μου γνωμη για το θεμα,οχι για τα λιμανακια,γιατι μαλλον δεν ειναι αυτο τελικα το θεμα,αλλα για την νοοτροπια που υπαρχει μεταξυ ορισμενων μελων.
Τελικα δεν θα το κανω,αφου καταλαβαινω (μεταξυ των αλλων) πως οτι και να πω δεν προκειται να ακουστω αφου υπαρχει μια αισθηση ξεροκεφαλιας και μη κατανοησης των υπολοιπων μελων απο ολους,σε συνδυασμο με εναν μικρο σνομπισμο με μελη που ισως να μην ειναι 100% μεσα στα πραγματα του club,η ατομα που να ειναι μικροτερα σε ηλικια απο καποιους αλλους και νομιζουν πως δεν μπορουν να συννενοηθουν αν και στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι.
Δεν εχω συνεχεια στο μυαλο μου τις κοντρες και τα λιμανακια-ποταμακια κτλ επειδη ειμαι μικροτερος εγω η οποιοσδηποτε σε σχεση με καποιους αλλους.
τωρα θα μου πειτε τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θεμα "λιμανακια θα παμε..."
κι ομως εχουν για μενα γιατι ολα αρχιζουν απο τον τροπο που σκεφτεται ο καθενας και την αντιλληψη του.γι'αυτο και δεν ειναι τυχαιο πως εδω και 10 ολοκληρους μηνες ολοι σε αυτο το topic τρωγονται μεταξυ τους για ενα θεμα που ο καθενας το κοιταει απο αλλη πλευρα(αν και στην ουσια δεν υπαρχει και θεμα....!).
το θεμα ομως που υπαρχει και πρεπει να διατηρηθει οπως ειναι,ειναι αυτο που φωναζει τοσο καιρο ο Τασος :

Sidobre έγραψε:
Είμαστε εδώ για να γίνουμε μια δυνατή ομάδα και πάνω απ'όλα μια καλή παρέα. Το σημαντικότερο;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!!

Οταν αυτό γίνει γνώση σε όλους, τότε πραγματικά θα δείτε πόσο καλή παρέα θα είμαστε!!!!

Επειδή όμως δεν ξέρω για ποιό λόγο μερικοί θεωρούν τους άλλους ώς "αντιπάλους" τους και όχι σαν "συνεργάτες" ή "συν-ανθρώπους" ή ότι άλλο θέλετε, τότε δεν πρόκειτε να γίνουμε ποτέ "μια καλή παρέα".

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 07:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Γιαννη.. Ειδα και γω ο ανθρωπος post στις 4-5 το πρωι και λεω "Να.. Επιτελους γυρισε καποιος απο λιμανακια να μας πει τι εγινε αποψε!!" - αλλα απογοητευτηκα Crying or Very sad

Laughing Laughing Laughing

Παντως σε γενικες γραμμες συμφωνω και γω με αυτα που εγραψες εκτος απ'το θεμα ηλικιας που δε το θεωρω οτι παιζει ρολο..

Παντως ειναι πολλοι που για Α, Β λογους δεν μπορουν να ακολουθησουν το "προγραμμα εκδηλωσεων".. Και τι εγινε δηλαδη? Ειναι λιγοτερο clubbites? Η μηπως το club εξαντλειται σ'αυτην την πτυχη του?

Εγω στη πρωτη συνελευση οταν συναντηθηκαμε δεν θυμαμαι να δωσαμε ορισμο οτι "ειμαστε μια παρεα ετσι και ετσι και οποιος δεν ερχεται ουστ"... Στην ερωτηση τι θελει ο καθενας απ'το club δεν θυμαμαι να ειπαμε οτι "μας αρεσει η παρεα και οι κοινωνικες εκδηλωσεις πανω απ'ολα".. Ναι καποιοι γουσταραν meeting/touring αλλα οι περισσοτεροι δεν ειχαν ουτε καν φανταστει τετοιο ειδος παρεας οπως σχηματιστικε αργοτερα. Ετσι ο καθενας ειχε εκφρασει τις δικες του απαιτησεις απ'το club και αυτο απ'οσο θυμαμαι εγερνε πιο πολυ στην σωστη αντιμετωπιση μας απ'τα επισημα συνεργεια της Peugeot.. (και δεν εχω καμια σχεση με τη συγκεκριμενη αποψη καθως εγω τελευταια φορα που πηγα σε συνεργειo Peugeot ηταν καπου τον Ιουνιο του 2000 - και δεν σκοπευω να ξαναπατησω ουτως ή αλλως).. Δευτερευουσης σημασιας πραγματα θυμαμαι τις εκπτωσεις και συμφωνιες με μαγαζια, μετα τα ταξιδια κτλ.. Οποιος ηταν εκει ας με διορθωσει αν θυμαμαι λαθος..

Εγω παντως πιστευω στην πολυσυλλεκτικοτητα του club και την πολυδιαστατη εκφραση του. Μπορουμε ανετα να εχουμε και κοινωνικες εκδηλωσεις και αθλητικες εκδηλωσεις και στενοτερες φιλιες που οδηγουν απο βολτες (οπουδηποτε - λιμς included) ή απο κοινου δραστηριοτητες (πχ επισκεψη σε μια εκθεση αυτοκινητου) μεχρι το να πιεις εναν καφε... Επιπλεον μπορει να υπαρχει και επαφη απο internet, ανταλλαγη χρησιμων πληροφοριων, εκπτωσεις, συμφωνιες με μαγαζια-εταιριες ή αγοροπωλησιες μεταξυ μας, αγωνιστικες δραστηριοτητες, touring και οτι αλλο μπορει να κανουν 2 ή περισσοτεροι ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα.

Γι'αυτο λεω πιο πανω ειναι αναγκη να αυτο-ταμπελαριζομαστε και να αυτο-περιοριζομαστε?
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 12:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Δεν είχα κανένα λόγο να απαντήσω στο post του Τomcat αλλά βλέπω υπάρχει σύγχυση σχετικά με το Club. Και συν τοις άλλοις λέει κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.

Τomcat έγραψε:
Τωρα αν πισω απο τις οποιες δηλωσεις κρυβονται αλλες σκεψεις λογω νομιμοποιησης , θα ηθελα να αναφερθουν ανοικτα .Και τοτε θα γινει η καθαρσης την οποια με μανια καποιοι δειχνουν οτι προσμενουν.

Στέλιο ποιες σκέψεις νομίζεις ότι κρύβονται λόγω νομιμοποίησης; Η μοναδική κάθαρση που θα γίνει είναι μόνο με το πόσα μέλη έχει πραγματικά αυτό το Club. Πιστεύεις ότι μετά την νομιμοποίηση θα είμαστε 670τόσοι όσοι λέει στο «εγγεγραμμένα μέλη»; Αυτό περιμένουμε όσοι μιλάμε για κάθαρση. Εάν πιστεύεις ότι δεν είναι δίκαιο, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Τώρα εάν πιστεύεις ότι κάποιοι θα διώξουν κάποιους από το Club. Ντεν γκίνεται καρντιά μου!!!!!!!!!!! Διάβασε το καταστατικό να δεις πότε μπορεί να αποβληθεί μέλος από το Club. X#ζε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδή.

Tomcat έγραψε:
Με τον καιρο αυτο το παθος αρχισε να αλλαζει μορφη. Απο αγαπη για το 206, εγινε αγαπη για την αυτοκινηση , εγινε γνωση μηχανολογικων ζητηματων, εγινε τροπος ζωης , εγινε συναισθηματα για την Παρεα! Και πραγματικα αισθανομαι πολυ ομορφα για αυτο το γεγονος!
Ομως με λυπη μου των τελευταιο καιρο βλεπω οτι ολα αυτα τα πραγματα τα οποια εζησα εδω αρχιζουν σιγα σιγα και ξεθωριαζουν!

Επειδή εγώ δεν βλέπω τίποτα να ξεθωριάζει, αλλά γίνονται πραγματικότητα ένα σωρό σχέδια γι' αυτό το Club, μήπως μπορείς να πεις το παραπονό σου; Εμένα θα μ' ενδιέφερε να το μάθω.

Tomcat έγραψε:
Καλη η παρεα , καλες οι εκδρομες , καλα τα BBQ αλλα οταν ολα αυτα αρχιζουν και δεσμευουν τις επιλογες του καθενος επιβαλλοντας συγκεκριμενες πολιτικες μη εγκεκριμενες απο το συνολο τοτε , δυστυχως καταληγουμε σε αλλα αποτελεσματα.
Προσωπικα μου αρεσουν τα λιμανακια , ... κλπ

Εδώ είναι λάθος Στέλιο. Άλλο πράγμα οι επιλογές του καθενός μας, άλλο η "πολιτική" του Club. Καμία σχέση αυτά τα πράγματα μεταξύ τους. Το Club έχει μέλη ένα σωρό ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τους ικανοποιήσει όλους. Έτσι βγαίνει η πολιτική του Club. Το τι κάνει ο καθένας μόνος του είναι δικό του θέμα. Η δικιά μας πολιτική είναι "δεν θέλουμε ως Club να έχουμε καμία σχέση με τα Λιμανάκια". Εσύ ως μέλος του 206Club θέλεις να πηγαίνεις. Μπορεί κανένας να σου απαγορέψει να πας; Ή μήπως έχεις καμιά εντύπωση ότι μετά την νομιμοποίηση θα βάλουμε περίπολα στα Λιμανάκια, να βλέπουμε ποιος πάει εκεί; Από κάποια στιγμή αρχίζει και η επιστημονική φαντασία ξέρεις.

Tomcat έγραψε:
Δεν αντιλαμβανομαι τον συσχετισμο των ατυχηματων στα λιμανακια , με το οτι καποια μελη του club τους αρεσει να βολταρουν στην περιοχη , καταληγοντας στο συμπερασμα οτι Επιδοκιμαζουν την παρανομη αγωνιστικη δραστηριοτητα και κατα συνεπεια γινονται ωθητές τραγικων δυστυχηματων.Αυτα ειναι γελοια πραγματα , για να αναφερονται.

Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο, να σκοτώνονται άνθρωποι μπροστά τους και κάποιοι να μένουν ασυγκίνητοι. Λυπάμαι Στέλιο αλλά δεν μπορώ να σας κάνω το χατήρι να μείνω ασυγκίνητος. Γι' αυτό το έκανα και θέμα. Έχεις να προβάλεις κάποιο επιχείρημα, όπως εμείς οι υπόλοιποι γελοίοι?

Tomcat έγραψε:
Δεν εχω σκοπο να πικρανω κανενα αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη πρεπει να κοιταξουμε το προβλημα στα ματια

Eάν δεν μας πεις το πρόβλημα όχι δεν πρόκειται να το δούμε στα μάτια αλλά ούτε να βρούμε και λύση.

Το προβλημα στο οποιο αναφερομαι Χρησταρα μου ειναι συγκεκριμενο. Δεν γινεται καθε φορα που καποιος αναφερει οτι του αρεσει να πηγαινει στα λιμανακια - στο Carrefour η στον Διονυσο.... η οπουδηποτε αλλου να χαρακτηριζεται απο μια μεριδα ατομων οτι επικροττει και παροτρινει τα ατυχηματα αλλων συνανθρωπων μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ! Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα εκτροπα στα γηπεδα , αυτο δηλ. σημαινει οτι πρεπει να σταματησω να βλεπω και ποδοσφαιρο επειδη παροτρυνω ετσι τις πραξεις των ανεγκεφαλων???Ας σοβαρευτουμε λιγο.

Και αυτο γινεται απο ατομα της φιλοσοφιας "Ναι τα εκανα και εγω αυτα στην ηλικια σου , αλλα τωρα για μενα ειναι απλα βλακειες".

Οσο για τις σκεψεις περι νομιμοποιησης , πιστευω οτι ηταν ξεκαθαρη η ερωτηση μου προς τους γνωριζοντες .. για τα DOs & Don'ts επι αρκετων θεματων. Ο τασος στο post εδωσε μια πρωτη εικονα της καταστασης.

Δεν ανεφερα ποτε οτι υπαρχουν σκεψεις "Διαγραφης" απο το Club απο και για καποια αλλα μελη.... δεν θεωρω οτι ταιριαζει και στο ολο κλιμα το οποιο εχει διαμορφωθει εδω και καιρο! Απλως αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι η παρατεταμενη επιθεση "postαρισμα" πανω σε συγκεκριμενα θεματα οπου απτονται στις προσωπικες επιλογες του καθενως μπορει δυστυχως να οδηγησει ακουσια σε τετοια αποτελεσματα (Χωρις υποννουμενο ...).

Οσο για το θεμα της πολιτικης του club , το θεωρω απολυτα φυσιολογικο να ειναι κατα αυτων των εκδηλωσεων η οποιοσδηποτε αντιστοιχης παρανομης δραστηριοτητας (Οπως τα "τραβηγμενα" παραδειγματα του Τασου).Οπως ανεφερα παραπανω το θεμα ειναι οι πολιτικη αυτη να μην προδικαζει τον οποιοδηποτε επιλεγει να εχει διαφορετικη αποψη επι συγκεκριμενων θεματων.

That's all Folks!!! Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 17:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

.................

To Σωματείο λειτουργεί με προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή από ιδρυτικά μέλη. Αυτό (το ότι είναι προσωρινοί) δεν τους στερεί το δικαίωμα της Διοίκησης.

- Τί γίνεται με τα Λιμανάκια; Γιατί ως Σωματείο ΔΕΝ πάμε; Γιατί η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αντιδρά προς αυτά;

Τα Λιμανάκια, η Βούτα, ο Λαϊνόπουλος, η Κερατέα και πολλά άλλα μέρη είναι χαρακτηρισμένα από τις αρχές ώς χώροι όπου εκτελούνται αυτοσχέδιοι αγώνες και επιδείξεις ικανοτήτων προς εντυπωσιασμό.

Ως εκ τούτου, βάση κανονισμών της ΕΛΠΑ και της FIA όπου ανήκουμε ώς αθλητικό σωματείο οποιαδήποτε ανάμειξη έχει ο σύλλογος με τέτοιες δραστηριότητες τον χαρακτηρίζουν ως παράνομο. Επιπλέον κανένα Υπουργείο Αθλητισμού ή οποιαδήποτε αρχή ΔΕΝ θα δεχθεί κάποιο αίτημά μας (άδεια χρήσης δρόμων, επιδοτήσεις κλπ.) όταν εμείς εμπλεκόμαστε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Μάλιστα, στο Guidline της FIA που έχουμε στα χέρια μας είναι αρκετά κατηγορηματικοί ως προς αυτό το θέμα. Ενα Αθλητικό Σωματείο δεν πρέπει με τίποτα να εμπλέκεται με τέτοιες δραστηριότητες.

Ως κύριος σκοπός του αθλητικού σωματείου είναι:

3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία.

4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.

Aρθρο 2 παρ. 3 & 4 του καταστατικού του σωματείου.

Οποιαδήποτε παρέκληση από τον σκοπό του σωματείου απαγορεύεται.

Επίσης αν το σωματείο πραγματοποιήσει αγώνες που δεν έχουν την έγκριση των αρμόδιων αρχών, τότε διώκεται ποινικά και καταβάλει και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα..

- Γιατί όμως τα μέλη καλό είναι να μην πηγαίνουν σε αυτά τα μέρη;

Το σωματείο δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν για το τι θα κάνει στην προσωπική του ζωή. Τα μέλη είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν αρκεί:

Οι υποχρεώσεις των μελών είναι όσες προσδιορίζονται από το Νόμο και το παρόν καταστατικό ήτοι:

α) Η πίστη στις αρχές του σωματείου, ο σεβασμός μεταξύ των μελών του, και η τήρηση των Νόμων του Κράτους, των διεθνών κανονισμών των αθλημάτων που καλλιεργεί, των διατάξεων του καταστατικού, του εσωτερικού κανονισμού και των αποφάσεων των οργάνων του σωματείου
.

Αρθρο 11 παρ. 1 του καταστατικού

Που σημαίνει ότι:
Σε κάθε μέλος του σωματείου το οποίο αντιδρά στις επιδιώξεις και το σκοπό αυτού ......................[b]ή συμπεριφέρεται κατά τρόπο αντίθετο προς τα συμφέροντα του σωματείου ή η διαγωγή του είναι οπωσδήποτε ασυμβίβαστη με την αξιοπρέπεια και το κύρος του σωματείου,.................μπορούν να του επιβληθούν οι πιο κάτω ποινές:

2) Στα μέλη και τους αθλητές:
α) Έγγραφη παρατήρηση
β) Αυστηρή έγγραφη επίπληξη
γ) Προσωρινή διαγραφή μέχρι ένα έτος
δ) Απαγόρευση εισόδου σε αγώνες του σωματείου από 10 ημέρες έως δύο χρόνια
ε) Οριστική διαγραφή από τα μητρώα που υπόκεινται σε έγκριση της Γενικής Συνέλευσης
στ) Πρόστιμο μέχρι του ύψους της ετήσιας συνδρομής

Aρθρο 12 παρ. 1 του καταστατικού

Με λιγότερα λόγια:

Δημήτρη, η Γενική Συνέλευση ΔΕΝ δύναται να συνεδριάσει για κάτι τέτοιο, αφού αφορά ζημιογόνο για το σωματείο θέμα.

Δεν σας απαγορεύει ΚΑΝΕΝΑΣ να πάτε σε τέτοια μέρη, αλλά αυτομάτως δυσφημίζεται το σωματείο έναντι των αρχών. Οποιος επιθυμεί λοιπόν και δεν έχει πρόβλημα, να διαβάλλει τον σκοπό του Σωματείου και να δυσφημίζει το ίδιο το Σωματείο, μπορεί να συνεχίσει να το κάνει αλλά καλό είναι να μπορεί να υποστεί και τις συνέπειες. Αν δεχθεί ποινική δίωξη από τις αρχές τότε αυτομάτως διαγράφεται και από το Σωματείο.

Tέλος οποιοσδήποτε αντιδρά προς τον σκοπό του σωματείου και δεν του αρέσουν οι κανονισμοί του, τότε πολύ απλά μπορεί να μην υπογράψει την αίτηση μέλους και να κάνει αίτηση σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, σωματείο ή λέσχη που θα ασχολείτε με τέτοιου είδους μέρη, δραστηριότητες ή οτιδήποτε άλλο τον ενδιαφέρει.

Τάσος Κωνσταντάτος
Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του 206 Club - Hellas[/b]

Ισως η συζητηση επι του θεματος θα επρεπε να τελειωσει με τα παραπανω λογια του Τασου... δεν νομιζω οτι μπορουμε να καταληξουμε καπου περαιτερω...

Ραντεβου την επομενη πεμπτη λοιπον..... στο forum παντα Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 17:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kanelj έγραψε:
αν εγω δηλαδη δεν ΜΠΟΡΩ να ερθω γιατι θα ειμαι στη δουλεια μου σημαινει πως αγνοω τους παντες με αυτη την κινηση μου? η μηπως δεν με ενδιαφερει το μελλον αυτου του club που με τοσο αγωνα προσπαθουν μερικοι να στηριξουν?δηλαδη θα πρεπει να παρατησω παρασκυη βραδυ την δουλεια μου για να μην θεωρησει κανεις οτι ειμαι αδιαφορος για το club και τα μελη του?

Γιάννη συντονήσου. Δεν λέω όποιος δεν έρθει σε κάθε εκδήλωση ή απόψε. Λέω ότι μέσα σε 6 μήνες έχουμε κάνει 16-17 εκδηλώσεις. Σε μία-δύο δεν μπορούσε να έρθει? Άρα μπορείς να πας ήσυχος στην δουλειά σου και την επόμενη φορά να έρθεις με τον Παγκόσμιο. Eπίσης θα σου αφαιρεθούν 4 post γιατί είναι οφθαλμοφανές ότι το έκανες για τα αστεράκια.
Tο παραπάνω ισχύει σαν απάντηση για τον Aleχ, ο οποίος βέβαια απαντάει μόνος του, στην ερώτηση ποιοι είναι λιγότερο ή περισσότερο μέλη του Club. Aπαντάει και στον Γιάννη πολύ σωστά ότι δεν παίζει ρόλο η ηλικία όταν ο Γίάννης λέει: Τελικα δεν θα το κανω,αφου καταλαβαινω (μεταξυ των αλλων) πως οτι και να πω δεν προκειται να ακουστω αφου υπαρχει μια αισθηση ξεροκεφαλιας και μη κατανοησης των υπολοιπων μελων απο ολους,σε συνδυασμο με εναν μικρο σνομπισμο με μελη που ισως να μην ειναι 100% μεσα στα πραγματα του club,η ατομα που να ειναι μικροτερα σε ηλικια απο καποιους αλλους και νομιζουν πως δεν μπορουν να συννενοηθουν αν και στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι.
Aλλά ούτε και αυτά που πιστεύει ο καθένας παίζουν ρόλο. Σε ένα χώρο πολυσυλλεκτικό, λογικό είναι να υπάρχουν όλες οι τάσεις. Tο ότι δεν τα είπε κάποιος με κάποιον άλλο, σημαίνει ότι δεν έτυχε. Eίμαστε σε μια εκδήλωση20-30 άτομα, πότε ρε Γιάννη να προλάβουμε να μιλήσουμε όλοι μαζί για όλα τα θέμματα? Δεν νομίζω ότι σνομπάρει κανένας κάποιον άλλο στο club... εκτός από εμένα βέβαια που σνομπάρω τον Judger και τον Konstantino, που με ζηλεύουν επειδή εγώ είμαι VIP και αυτοί βέβαια δεν είναι. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Aπό εκεί και πέρα
Tomcat έγραψε:
αναφερομαι Χρησταρα μου ειναι συγκεκριμενο. Δεν γινεται καθε φορα που καποιος αναφερει οτι του αρεσει να πηγαινει στα λιμανακια - στο Carrefour η στον Διονυσο.... η οπουδηποτε αλλου να χαρακτηριζεται απο μια μεριδα ατομων οτι επικροττει και παροτρινει τα ατυχηματα αλλων συνανθρωπων μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!

Στέλιο εγώ άλλο είπα στην αρχή για τα ατυχήματα, άλλα καταλάβαν οι περισσότεροι, άλλα απάντησαν οι υπόλοιποι. Άσε το συζητάμε από κοντά...

Tomcat έγραψε:
Απλως αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι η παρατεταμενη επιθεση "postαρισμα" πανω σε συγκεκριμενα θεματα οπου απτονται στις προσωπικες επιλογες του καθενως μπορει δυστυχως να οδηγησει ακουσια σε τετοια αποτελεσματα (Χωρις υποννουμενο ...).

Λάθος Στέλιο. Ξαναδιάβασε το topic προσεκτικά να δεις ότι κάνεις λάθος. Eίναι πολύ διαφορετικό να λες, εμένα μου αρέσει να πηγαίνω στα Λιμανάκια για την πάρτη μου, από το να απαιτείς το Club να γίνει θαμώνας του εν λόγω μέρους, επειδή εσένα σου αρέσει να πηγαίνεις εκεί. Στην πρώτη περίπτωση όλοι είπαν ώρα καλή στην πρύμη σου κλπ. Στην δεύτερη περίπτωση έγινε και η "επίθεση".

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 17:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν εχω διαθεση να το συζητησω αλλο , γιατι με ριχνει .... θα πω οτι καποια αρχικα ποστ ανεφεραν ακριβως αυτο το πραγμα ρε χρηστο, σε συνδυασμο με ρωμαικες αρενες , χωρους επιδειξης κτλ.... Δεν αξιζει να το ξεχυλωνουμε αλλο το πραγμα και να χαλαμε τις καρδιες μας.

Επισης δεν αναφερθηκε απο κανενα το θεμα για επισημες συναντησεις του Club.Πιστευω οτι ειναι κατανοητο και αποδεκτο απο ολους.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 18:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tώρα θα μου πείτε: Εσύ τι γράφεις Παρασκευή απόγευμα ? Τι θέλεις τέτοια ώρα εδώ μέσα ... Και θα έχετε δίκιο!

Αλλά επειδή είπα να μπω λίγο στο χώρο να δω τι γίνεται ... έπεσα στα "Λιμανάκια" και έφαγα τα μούτρα μου ...
Τι χαμός είναι αυτός ρε παιδιά εδώ ? ?
Πως μπλεχτήκαμε έτσι (Τώρα θα βγουν αρκετοί και θα πουν ότι: Ρε Συ Νικόλα κανείς δεν μπλέχτηκε!!!! Ολα καλά ... )

Εγώ πάντως μπλέχτηκα ...
Σύλλογοι, Καταστατικά, Προσωρινά Προεδρεία, Λιμάνια, Πλατείες Ομονοίας, Σουβλάκια, Στροφές, Γκάζια, λίγο από την όμορφη Θεσ/κη, λίγο από Carrefour (με εβδομαδιαίες προσφορές), BBQs, συναντήσεις, γλέντια, Πήλιαμ, λίγο από όλα τελικά ...

Τελικά έχω να κάνω και μία ερώτηση ... Κάποια στιγμή είχα βάλει σε ένα χαρτί (με παρέσυρε το ρέμα -προς Λιμανάκια- μάνα μου δεν ήταν ψέμα) μία υπογραφή ... μάλλον για την νομιμοποίηση ... Η υπογραφή, αυτή τι άλλο, ρόλο βαράει ? ? ? Ρωτάω εντελώς τυπικά ... μήπως τυχόν είμαι και εγώ σε κανένα Προσωρινό Προεδρείο ...

Οσο για Λιμανάκια, Βουλιαγμένες, Χαϊδάρια, Λεωφόρο Παπάγου (μέχρι και εκεί έχω δει κόντρες μάλλον από τρελο-φοιτητές), Κηφισίας, Μεσογείων, και γενικά όλο το λεκανοπέδιο αλλά και όλο το Πανελλήνιο ... ότι και αν λέτε και όσο αν κάνετε QUOTE υπεύθυνη για να καταστήσει την "τάξη" είναι η Τροχαία και το Ελληνικό Κράτος ... Από την στιγμή που ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς τους δύο ΔΕΝ κάνει καμιά ΚΙΝΗΣΗ να σταματήσει τα "τυχόν" συμπτώματα ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ σημαίνει ΟΤΙ αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή υπάρχουν σπασμωδικά και τυχαία ... άρα δεν έχει νόημα οποιαδήποτε κουβέντα ή οποιαδήποτε υπόδειξη ...

Τώρα αν με ρωτήσετε: Ρε συ Νίκο μας δουλεύεις? Αφού γίνονται οι κόντρες! Τι μας λες τώρα?

Το ξέρω ότι γίνονται οι αγώνες ρε παίδες ... Αφού ΟΜΩΣ αρέσει στο ΣΥΣΤΗΜΑ να πέφτουν παιδιά από τους γκρεμούς ... εγώ τι να κάνω? Να πάρω το νόμο στα χέρια και να αρχίζω να τρέχω να πιάσω τους παράνομους? Εδώ δεν ασχολούνται αυτοί που το έχουν και σαν επάγγελμα "λειτούργημα' ... Ασε που αν ασχοληθώ μπορεί να φάω και καμιά "φάπα" ...

Άρα! Τις Πέμπτες τα βράδια ο καθένας πάει όπου θέλει ... και όπου του καπνίσει ... και είναι υπεύθηνος για τις πράξεις του και τις ενέργειες του. Αν, τώρα, με τις πράξεις αυτές "πληγώσει" ή "διασύρει" το όνομα του υπο-νομιμοποίηση συλλόγου ΤΟΤΕ θα υποστεί όμορφα και ωραία τις διαδικασίες που αναλύονται στο αναλυτικότατο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ που εξέθεσε παραπάνω ο Τάσος πολύ σωστά.

Από την άλλη όμως θα υποστηρίξω και το θέμα συνάντησης στα Λιμανάκια (αφού κάποια παιδιά θέλουν να βρίσκονται εκεί) γιατί μου θυμίζει, ίδιο με το θέμα για ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ και ΟΙΝΟΠΟΣΙΕΣ ... Εχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο πράγμα ... και έχουν και τα δύο θέματα κάποια συμπτώματα Καγκουριάς:
Στα Λιμανάκια έχει να κάνει με την οδηγική συμπεριφορά και την οδηγική ασφάλεια σε δημόσιους δρόμους ...
Στα Καφεδάκια / Συναντήσεις /Τourings ... επανειλημμένα βλέπω αναφορές σε ποτά / τσίπουρα / κρασιά / ξενύχτια κλπ... που όπως και να το κάνουμε έχει να κάνει με την οδηγική συμπεριφορά και την οδηγική ασφάλεια σε δημόσιους δρόμους ... (το φοβερό είναι ότι στο κάτω μέρος της σελίδας βλέπω και εικόνα που λέει: ΠΟΤΟ και ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ) και από την άλλη γίνονται "επίσημες" συναντήσεις σε ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ, ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ, κλπ .... εκτός αν πίνουν όλοι νερό και coca-cola ...

Τι θέλω να πω με όλα αυτά? Οτι: ΟΥΔΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ... και ΟΛΟΙ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάνουμε τα "παραπατήματα" ... πατάμε την "μπανανόφλουδα", "το στρίβουμε το τιμόνι" ...

Και γιατί τα έγραψα όλα αυτά ? ? ?
α. για να περνάει η ώρα μου μπροστά στην όμορφη SAMSUNG 17 ιντσών ...
β. για να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου ...
γ. κουβέντα να γίνεται ...

Και πέρασαν αυτοί καλά και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...

Φιλιά ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ ... και ΚΑΛΟ Π-Σ-Κ !!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 18:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο δεν σε ξερω αλλα μιλας πολλη ΣΩΣΤΑ και συγκροτημενα. Για μερικους αλλους μια ομορφη συμβουλη-ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ................................................ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 19:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα κανω αλλο quote γιατι μαλλον ειναι βαρετο.
θα πω ομως κατι τελευταιο και δεν θα ξανασχοληθω με το θεμα Λιμανακια.
θα ηθελα να μην απαντησω αλλα νιωθω πως πρεπει να το κανω.

Χρησταρα christhehealer στις λιγες "συναντησεις" που εχω ερθει δεν ειδα ουτε πηρε το αυτι μου καποια συζητηση περι αυτων των θεματων που ανεφερες , ουτε ειδα να ερωταται η γνωμη καθενος ιδιαιτερα για διαφορα θεματα του club η του καταστατικου. μαλλον κουφος και τυφλος θα ειμαι.
αντιθετα στις 4 πρωτες συναντησεις εχασα μονο 1 λογω δουλειας. ισως να θυμασαι στο Σειριο -ηταν τοτε που ηρθες 1η φορα.
Τοτε ειχαν νοημα και οι συναντησεις , μετα το 1ο touring χαθηκε η μπαλα με μεζεδωπωλεια/καφεδακια/μπαρακια/καλοκαιρινες διακοπες και γω δεν ξερω τι αλλο. προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα στο κατω κατω δεν ενδιαφερει και κανεναν οποτε το βουλωνω,
Οποτε νομιζω οτι μπορω και νιωθω ωραια ερχομαι , οποτε παλι δεν μπορω η βαριεμαι η δεν θελω δεν ερχομαι. ετσι απλα. τωρα αν κανω ασχημα που δεν ακολουθω απο κοντα οπως ειπες , ε! τι να πω, κανε μου εγραφη επιπληξη. Wink
το poll οπου "ψηφιζουμε" οσο κιαν "μας τελειωσε..." οπως ειπες, σου θυμιζω πως αποτελει την ποιο αμεση εκφραση αποψης απο τα παιδια που βρισκονται στην Αθηνα, την Κρητη, το Βολο, τη Θεσ/νικη και παντου στην Ελλαδα και δεν εχουν την πολυτελεια να συζητουν απο κοντα.

Τασο οσα ανεφερες ειναι σωστα και ιδανικα αλλα δυστυχως μενουν να γινουν πραξη.
Ομως παρασυρθηκες ισως λιγο απο τον ενθουσιασμο σου.
Δεν ειπα να συζητησουμε το αν θα παμε στα Λιμς , στη Γεν. συνελευση .
Ειπα πως ενω δεν εχει συζητηθει τετοιο θεμα (κατα την αντιληψη μου) πως παρθηκε μια τετοια αποφαση και μαλιστα διαλαλειται απο δω και απο κει με τονο κατηγορηματικο; δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η γεν.Συνελευση.
ευτυχως ο Χρηστος μου ανοιξε τα ματια και τα αυτια και με ενημερωσε πως στις 20+ συναντησεις/καφεδακια/οινοπωσιες/κ.λπ. που εχω χασει , εχασα και την ευκαιρια συζητησης περι του θεματος. τι να γινει ; αλλη φορα. Wink

ειναι σιγουρο πως οι αποψεις μας ειναι διαφορετικες-πιστευω πως αυτο ειναι καλο.
αυτα τα λιγα και τελευταια.

φιλικα
Δημητρης Π. (DimiP)
ατυπο μελος του υπο ιδρυση 206club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 12 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης