PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα σε 206 1,6 16ν από Power Tuning Hellas
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 15:27:48    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόγραμμα σε 206 1,6 16ν από Power Tuning Hellas Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά επικοινώνησα με την Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη στελνοντάς τους τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου του 206 1600 16V και μου απάντησαν δινοντάς μου τα αποτελέσματα της μετατροπής.

Η μετατροπή αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μέσος όρος Αύξησης (%) Απόλυτη Αύξηση
Ισχύς: +11,8% +13 HP

Ροπή: +15,5% +22Nm

Εγγύηση : 3 χρόνια

Κόστος : 650 euro

Διάρκεια Εργασιών : 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του εγκεφάλου.

Όλα αυτά μόνο με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και τίποτα απολύτως άλλο. Τί λέτε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 15:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ Αθηνα αυτοι Θεσ/νικη.Πως θα γινει η δουλεια ? Question

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 16:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν 2 τρόποι.

1. Η ανεβαίνω εγώ Θεσσαλονίκη ή

2. Μπορώ όπως μου είπαν με μεγάλη ευκολία να αφαιρέσω τον εγκέφαλο και να τους τον στείλω με Courier και να τον βάλω πάλι με ευκολία.Αυτοί μου το είπαν.

Υ.Γ. Έχω το 1600 16V με multiplexing δηλαδή Sagem εγκέφαλο οπότε επαναπρογραμματίζεται από αυτούς όπως μου είπαν με τα αποτελέσματα που αναφέρω πιο πάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 16:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Υπάρχουν 2 τρόποι.

1. Η ανεβαίνω εγώ Θεσσαλονίκη ή

2. Μπορώ όπως μου είπαν με μεγάλη ευκολία να αφαιρέσω τον εγκέφαλο και να τους τον στείλω με Courier και να τον βάλω πάλι με ευκολία.Αυτοί μου το είπαν.

Υ.Γ. Έχω το 1600 16V με multiplexing δηλαδή Sagem εγκέφαλο οπότε επαναπρογραμματίζεται από αυτούς όπως μου είπαν με τα αποτελέσματα που αναφέρω πιο πάνω.

Να ρωτήσω κάτι; Πώς είσαι σίγουρος ότι θα δυναμώσει το αυτοκίνητο; Δυναμομέτρηση πριν και μετά υπάρχει;

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 17:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχουμε αναλυσει το θεμα διεξοδικα σε αλλο post νομιζω...

τωρα φιλε μου μακαρι να σου δοσει αυτα τα αλογα που προσωπικα δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση...

αν εδιναν +13 στο peak τοτε ολα τα αλλα μαγαζια θα ειχανε κλεισει...
Παρακαλα για +5 στην μεγιστη δυναμη και να εισαι και πολυ ευχαριστημενος....

Σου μιλαω εκ πειρας, δεν αερολογω...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 19:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

650 ευρώ δεν έδινα ούτε για γράψιμο στο δυναμόμετρο !!!

και όχι για ταχυδρομικό γράψιμο... !!!!

ξέρεις αν υπάρχει αλλό 206 που να έχει κάνει ακριβώς αυτή τη βελτίωση σε αυτόν ακριβώς το βελτιωτή και να έχει πάρει αυτά ακριβώς τα άλογα ??????

άσχετο, ποια είναι τα δικαιώματα σαν καταναλωτής σε μια τέτοια περίπτωση ? (Φυσικά έχουμε και καταναλωτικές υποχρεώσεις, και κυρίως να μην πατάμε τις μπανάνες που βλέπουμε στο δρόμο μας).
κάτι σαν συμφωνιτικό δεν μπορεί να υπάρξει ?
πχ η ΜΤΜ και οι άλλοι ξένοι βελτιωτές δεν παρέχουν ενυπόγραφη εγγύηση ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 22:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τους δωσεις τα 650 και πιστευεις οτι θα εισαι και +10 τοτε τι να πω...

Ειναι δυνατον ρε;;;;Αντε συνελθετε!!!!!13 αλογα μονο με προγραμμα;Που ζειτε;Βγαινει ο καθε καραγκιοζης και ανακοινωνει μια βλακεια και εμεις σαν τα προβατα αμεσως τον πιστευουμε!!!Αντε ξεκολληστε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 06:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα νούμερά τους είναι απίστευτα! Αν η Peugeot προγραμματίζει τόσο λάθος τον εγκέφαλο...
Θα πάω να τους δω από κοντά και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. Από βδομάδα όμως. Υπομονή, 650Ε είναι πολλά λεφτά για πέταμα. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2003, 01:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Παιδιά επικοινώνησα με την Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη στελνοντάς τους τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου του 206 1600 16V και μου απάντησαν δινοντάς μου τα αποτελέσματα της μετατροπής.

Η μετατροπή αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Πως επικοινωνησες μαζι τους??Δεν μας δινεις και μας να δουμε τι λενε για το 1.4???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2003, 08:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pughell έγραψε:

Ειναι δυνατον ρε;;;;Αντε συνελθετε!!!!!13 αλογα μονο με προγραμμα;Που ζειτε;Βγαινει ο καθε καραγκιοζης και ανακοινωνει μια βλακεια και εμεις σαν τα προβατα αμεσως τον πιστευουμε!!!Αντε ξεκολληστε!!!

Πες τα ρε μεγαλε πες τα...................

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2003, 19:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pughell έγραψε:

Είναι το δευτερο <<κρούσμα>> για αυξηση ιπποδυναμης μετά απο επαναπρογραματισμό Rolling eyes
Μετα την ανακοίνωση σε μέλος του club για αυξηση 10 ιππων σε 206 1.4
,τώρα αυτό ....
Ασχετο ,σχετικό απο γνωστο με Saxo ,,του είπαν απο εξουσιοδοτημένο οτι με επαναπρογραμματισμο βρίσκονται 22 άλογα ,και για εντελώς νορμάλ αυτοκίνητο Shocked .
Η έχουν γίνει οι απόλυτοι ΦΙΔΕΜΠΟΡΕΣ
Η η μαμα Πεζω είχε κόψει εντελώς ηλεκτρονικα τα <<πόδια>> σε όλους τους κινητήρες και Αξαφνα αποφάσισε να δώσει το σωστό software και όλοι εγιναν <<Χαρι Ποτερ>> των κινητήρων?????????
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2003, 20:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα άλογα δεν είναι στραγάλια...
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 00:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Υπομονή, 650Ε είναι πολλά λεφτά για πέταμα.

Όποιος θέλει να τα πετάξει ας κάνει το κόπο να με φωνάξει ρε παιδιά να τα μαζέψω εγώ! χεχε Laughing
Μίλτο πολύ καλά τα λές! Wink Και όλοι οι άλλοι που φωνάζουν για να ακούνε μερικοί μερικοί γιατί μου φαίνεται έχουν ανοίξει κάνα ράντσο με άλογα Shocked εδώ στο Ελλάντα και τα πουλάνε τσάμπα!!! LaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 00:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...κι εγώ λέω να πάω απέναντι στον ξηροκαρπά να πάρω μπόλικα στραγάλια. Τα πουλάει πολύ φθηνότερα από όλους αυτούς τους... φιδέμπορες! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 00:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Μιλτο δεν παμε ολοι μαζι σε μια συναντηση με τους πέζουλες μας σε αυτο το μαγαζι να ρωτησουμε ολοι μαζι? Αν μας δει πολλους θα μας φοβηθει και δεν θα πει παπαριες! Αντε να τελειωνουμε με αυτο το θεμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 14:56:47    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ειχα επικοινωνησει κι εγω με αυτους, εχουν site www.powertuning.gr και δεν μιλανε μονο για peugeot. σε ολα τα αυοκινητα προσφερουν αντιστοιχη αυξηση. ολο +10 +12 είναι για 1.400!!!!!! δε ξέρω,πιστευω οτι ειναι μουφα αλλα και μονο στην ιδεα οτι μπορει 1 στο εκατομμυριο να αληθευει... Shocked ... ας κανει καποιος γνωστης την καλη να μαθει λεπτομερειες και να μας πει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 23:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πει κανεις.... τι να πει κανεις.....

Στέλιο (Kouzman) Τζάμπα κάνουμε τόση δουλειά στα μοτερ.. με εκκεντροφόρους εισαγωγές το ενα το αλλο...

Παιδια τα έχουμε ξαναπεί και όπως λέει ο overgr πολύ σωστά τα άλογα δέν ειναι στραγάλια..

Θα επιθυμούσα κάποια στιγμή να δώ στοιχεία δυναμομετρήσεων απο αυτές τις βελτιώσεις... αλλα με ΟΛΑ τα στοιχεία... δηλαδή θερμοκρασία πίεση αέρα κτλ κτλ κτλ...

Το βρίσκω too much...

Δέν θέλω να προσβάλω κάποιον.. αλλα ή ειμαι μαλ***ς που μπαίνω στην διαδικασία για μερικά αλογάκια να έχω λύσει ολόκληρο το μοτέρ μου... η δεν ξέρω... Σίγουρα το 16ρι το μοτερ είναι φιμωμένο... αλλα με ένα πρόγραμμα που έχει μια ελαφρά αυξημένη καμπλύλη καυσίμου και αβανς δέν κάνεις και τόσα πολλα... και γιατί ? θα απαντήσω με αποδείξεις...

Εκκεντροφόροι εντελώς ήπιοι
Πνιγμένο στην εισαγωγή λόγω πολαπλής

Για εξαγωγή δεν μιλάω γιατί και τα τελευταία rallye έχουν ακριβώς την ίδια..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 01:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μονη λυση ειναι meeting Σαββατο πρωι που δεν δουλευουν ολοι (ή τουλαχιστον μερικοι!) να παμε ολοι μαζι με τους πέζουλες μια βολτουλα απο εκει και να ρωτησουμε τι παιζει! Δεν γινεται αλλιως, αν μας δει πολλους θα φοβηθει, αν παει ενας θα αρχισει τα "παραμυθια" που ισως λεει στους περισσοτερους.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2003, 16:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικολη στα 106 δεν αλλαξε κατι...Ολα εμειναν οπως ηταν μεχρι το τελος της παραγωγης τους.Η κλασσικη πολλαπλη εξαγωγης σε στυλ χταποδι και ο καταλυτης απο κατω,μετα το ζουαν. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2003, 19:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
H μονη λυση ειναι meeting Σαββατο πρωι που δεν δουλευουν ολοι (ή τουλαχιστον μερικοι!) να παμε ολοι μαζι με τους πέζουλες μια βολτουλα απο εκει και να ρωτησουμε τι παιζει! Δεν γινεται αλλιως, αν μας δει πολλους θα φοβηθει, αν παει ενας θα αρχισει τα "παραμυθια" που ισως λεει στους περισσοτερους.. Wink

Ένας φτάνει. Όποιος αισθάνεται ότι μπορούν να τον κοροϊδέψουν ας μην πάει. Πρέπει να γνωρίζεις μερικά βασικά πράγματα για να συζητήσεις με επαγγελματίες επί της ουσίας και πολλά πράγματα για να μην σε "δουλεύουν" οι επιτήδειοι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης