PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σβηνει ο κινητιρας εν κινησει !!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mauros11 (Aggelos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 8v '98 XN

Ένταξη: 25 Ιαν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 18:03:04    Θέμα δημοσίευσης: σβηνει ο κινητιρας εν κινησει !!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας , εχω ενα peugeot 106 XN 1998 1.4 8v το οποιο το αγορασα πριν απο εναν χρονο, 1) οταν ειμαι στον δρομο εν κινησει μου σβηνει ο κινητιρας... 2) οταν ειμαι εν κινησει και παταω γκαζι π.χ με 2ρα το αμαξι κανει σαν να εχει λοξιγκα.. 3) εχω νεκρα και οταν το ανεβασω στις 2-3.000 στροφες τοτε η βελονα παει πανω κατω... κατι σαν να κολλαει... τα φωτα σας αδερφια !!
εχει 301.000 χιλιομετρα το αμαξι...

pezakias
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 20:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάντε το delete. το έχει ανεβάσε και 4 διαφορέτικες ενότητες.

Φίλε μου πήγαινε διάβασε σε παρακαλώ πολύ τους κανόνες του forum.

Ευχαριστω

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mauros11 (Aggelos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 8v '98 XN

Ένταξη: 25 Ιαν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 20:36:32    Θέμα δημοσίευσης: σβηνει ο κινητιρας εν κινησει !!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επιτελους καποιος απαντησε, αντι να μου πεις αν γνωριζεις σχετικα με το προβλημα μου καθεσε και με κραζεις

pezakias
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 20:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πούμε μάστορα!Είναι σα να ρωτάει ένας...υπερήλικας τι φταίει που έχει πίεση,ζάχαρο,καρδιακά κλπ. Ου γαρ έρχεται μόνο το γήρας Smile .Με 300000 χλμ όλα τα συστήματα είναι κοντά στο...μοιραίο!

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2016, 10:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί κανας αισθητήρας γωνιας
στροφάλου

Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2016, 10:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγες σε κάποιο συνεργείο να το ελέγξουν; Γιατί μόνος σου και ψάχνοντας στα τυφλά αμφιβάλλω αν θα βρεις λύση Rolling eyes

Πάντως σε παρόμοια περίπτωση γνωστού μου (σβήσιμο της μηχανής εν κινήσει) αποδείχθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στην τροφοδοσία βενζίνης (είχε φρακάρει η σωλήνωση σε κάποιο σημείο). Μάλιστα, την ώρα που είχε σβήσει το αυτοκίνητο, επιχείρησαν να ανοίξουν την τάπα του ρεζερβουάρ και από την πίεση αυτή πετάχτηκε με δύναμη μακριά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης