aarakos (visssaris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 23
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2016, 19:44:10 Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ |
|
|
Πρίν λίγες μέρες λόγω ολισθηρότητας χτύπησα σε πλαινές μπάρες με το peugeot μου (206 1,4 8v 2003). Πήγα οδηγώντας το αυτοκίνητο (10χλμ απόσταση) σε γνωστό λαμαρινά, χωρίς να καταλαβαίνω κάποια διαφορά στο αυτοκίνητο. Η ζημιά ήτανε όπως μου είπε και ο λαμαρινάς και ο μηχανικός μου, μόνο εξωτερική. Εν πάσει περιπτώσει, αφού μου άλλαξε καπό, προφυλακτήρα, φώτα και 1 φτερό, πήγα να πάρω το αυτοκίνητο.
Μόλις το πήρα (μετά από 3-4 χλμ), παρκάροντας είδα τη θερμοκρασία νερού στα ύψη (λίγο πριν τα κόκκινα). Το έσβησα και το άλλο πρωί, μόλις γύρισα το διακόπτη, η θερμοκρασία στα ύψη, δούλευε το βιντιλατέρ, και αναβόσβηνε το στοπ. Επιπλέον σε κάποιες φάσεις ανεβάζει και στροφές μέχρι 2 χιλιάδες στο ρελαντί και δεν πέφτουν.Το είδε ο ηλεκτρολόγος και μου είπε ξεκινάμε από μία βαλβίδα η οποία μπορεί να έχει φθαρεί. Αλλάζουμε τη βαλβίδα και βλέπω πάλι η θερμοκρασία να παίζει. Επιπλέον παρατηρώ όταν είμαι σε ρελαντί και πατάω το γκάζι, κομπλάρει και πέφτουν οι στροφές, ενώ ακούω και γκντουπ στην εξάτμιση. Τι να κάνω ??? |
|