PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μπουζί για 106 rallye 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 17:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλατινας απο Clio Renault Sport 197/200.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sotos 106 (Σωτήρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 gti 1.6 (16V) (1998)

Ένταξη: 26 Οκτ 2010
Τόπος: Εδώ και εκεί..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 19:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Στελιο..Για τα denso IK24 ελεγα να βαλω..Αξιζουν η ειναι πολυ ψυχρα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 19:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα,εγω δεν θα τα εβαζα σε καμια περιπτωση...
Κοστιζουν καπου στα 50-60Ε οταν λιγο παραπανω κοστιζουν τα NGK του Clio.
Τα NGK ειναι πλατινας ενω τα Denso ιριδιου.
Σαν διακενο ειναι ιδια...

Βγαζει και NGK ιριδιου με μεγαλο διακενο που θα δουλεψουν καλυτερα απο ολα ομως δεν νομιζω να τα βρεις στην ελληνικη αγορα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sotos 106 (Σωτήρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 gti 1.6 (16V) (1998)

Ένταξη: 26 Οκτ 2010
Τόπος: Εδώ και εκεί..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 19:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ εγινε ευχαριστω και παλι θα τα βαλω ολα κατω και θα αποφασισω..Μαλλον στα ΝGK θα καταληξω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 21:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
Στέλιο, προλαβαίνω να αλλάξω σε BKR7EIX με 0.9 διάκενο ?

Αν ναι, κάνε την τροποποίηση. Θενξ Wink

Εγώ σου λέω να πάρεις 2 6άρια και 2 7άρια με 0.9 διάκενο.

iceage έγραψε:
Pugobios έγραψε:
αυτα ειναι μαλ***ες και απορω που τα χετε δει γραμμενα και τα συμβουλευεται στον κοσμο...

Δεν θέλω να συμβουλεύσω κανέναν για αυτό το σετάπ
Αλλά μόνο τον RR122 που τα έχουμε πει πολάκις για το συγκεκριμένο και μπορεί να κρίνει και να επιλέξει αν είναι κάτι που του προτείνω κάτι που το έχω βγάλει από το κεφάλι μου
Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν

plaketokofths έγραψε:
Γιώργο, εγώ θα θελα να ακουσω εδώ ή με πμ αν δεν σου ναι κόπος το σκεπτικό σου, ασχετα αν μπορεί να ναι και "λάθος". Σε ότι εχω παρακολουθήσει να γράφεις φαίνεται να γνωρίζεις πολλά γενικά και ειδικά για το 106.

Pughell έγραψε:
Σχετικα με τις διαφορετικες ψυχροτητες σε καθε κυλινδρο,διαφωνω καθετα αλλα δεν ειναι του παροντως οποτε αν θελετε να το αναλυσουμε στο αναλογο topic... Wink

Το όλο θέμα δημιουργείται με το έλεγχο του αβάνς που στα σύγχρονα αυτοκίνητα ένα μέρος του για την ρύθμισή τους είναι η θερμοκρασία των κυλίνδρων.Επειδή δεν έχουμε ανεξάρτητο έλεγχο αβάνς σε κάθε κύλινδρο πρέπει να φέρουμε την θερμοκρασία των κυλίνδρων όσο γίνεται σε μία ενιαία τιμή. Για να γίνει αυτό λόγο της γειτνίασης των δύο μεσαίων κυλίνδρων με τους ακριανούς πρέπει να τους βάλουμε λίγο πιο ψυχρά μπουζί.Πάντα όμως με το ίδιο διάκενο για να μην έχουμε διαφορετικές τα χύτητες μετάδοσης του πύρινου μετόπου και κατεπέκταση διαφορετικά κρουστικά φορτία στον στρόφαλο.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν αυτόνομοι θερμοκρασιακά και ανάφλεξη σε κάθε κύλινδρο ώστε να έχουμε μία στρωτή ροή φορτίων από τις μπιέλες προς τον στρόφαλο.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2012, 22:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο στο ξαναειπα,το ιδιο το εργοστασιο φροντισε για αυτο το πραγμα παιζωντας με εισαγωγη και εξαγωγη.
Με μπουζι διαφορετικης ψυχροτητας τα διαφορετικα φορτια στον στροφαλο ειναι απλα δεδομενα.
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2012, 23:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις ρε παιδια τα F54 της Eyquem τι μπουζι ειναι;
με ενα ψαξιμο ειδα οτι ειναι τριακιδα. αυτο μονο.
τωρα καθε ποσες χιλιαδες χλμ να θελουν αλλαγη !!! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2012, 23:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα μπουζι ειναι,συμβατικης τοποθετησης,δηλαδη αντε 15.000 χλμ.

Τα NGK δεν τα εβαλες ρε; Confused
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2012, 17:22:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα εβαλα αγορι ολα οκ. απλα τελικα διαπιστωσα οτι αυτα φορουσε πριν Smile
ασε που τα αφησα και 20.000χλμ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 11:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μένα τα 7αρια φαίνεται να δουλεύουν ρολόι. Τουλάχιστον ρεταρισματα που φοβομουν δεν κάνουν. Μονο που το διακενο το μετρησα 0,75 Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 11:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα λογο δομης αλλα και οριου στο να μπει το φιλερ χωρις να κανει ζημια.

Τα ιριδιου εχουν λιγο ιδιομορφη περιφερειακο ηλεκτροδιο με ειδικη κατεργασια στην ακιδα που αναπτυσσεται ο σπινθηρας οποτε μαλλον λογο αυτου του σημειου δεν μετρηθηκε σωστα το διακενο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ 2012, 11:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμ

οπως και να χει σήμερα θα το πυρβολήσω και θα δούμε και την απόδοση τους στην διάρκεια τους. ( ελπίζω να μην βρεθώ σε κανα χαντάκι με τους σπάγκους που λετε στο αλλο φορουμ)
Επιστροφή στην κορυφή
giannis deep blue (Ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 27 Δεκ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2015, 20:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κάποιος ποια Ngk ιριδίου αντιστιχουν στα μαμά?Δηλαδή θέλω να αλλάξω τα μαμά και να βάλω ιριδίου ngk αλλα ιδιας ψυχρότητας.Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2015, 20:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι είναι. 106 rallye 16v μόνο σκούπα φοράει...
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2015, 22:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis deep blue έγραψε:
Ξέρει κάποιος ποια Ngk ιριδίου αντιστιχουν στα μαμά?Δηλαδή θέλω να αλλάξω τα μαμά και να βάλω ιριδίου ngk αλλα ιδιας ψυχρότητας.Ευχαριστώ

BKR6EIX

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2015, 00:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ !! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης