PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρακάρισμα 206, φανοποιείο κ μεταχειρισμένα ανταλλακτικά?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Arth90 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 3d 2000

Ένταξη: 27 Νοέ 2015
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 06:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Τρακάρισμα 206, φανοποιείο κ μεταχειρισμένα ανταλλακτικά? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παίδες,
Όπως τα λέει κ ο τίτλος, είχα ένα light τρακάρισμα με το 206 (έπεσα σε ένα civic που σταμάτησε πάνω σε στροφή σε λεωφόρο Evil ) Κ όπως μπορείτε να δείτε στις φώτο έφαγα φανάρι, φανοστάτη, μετόπη, καπό, φτερό, μάσκα.

Πήγα σε φανοποιείο εδώ Αθήνα, το είδαν κ μου είπαν ότι θέλει 400 - 500 για να φτιαχτεί, τιμή που φάνηκε ολίγον υπερβολή. Μιας κ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με φανοποιεία θα ήθελα λίγο γνώμες από τους πιο γνώστες, και για το αν θα ήταν πιο οικονομικό να πάω να κολλήσουν άλλο φανοστάτη, να βρω μεταχειρισμένα όλα τα υπόλοιπα κ το πολύ πολύ να τα βάλω κ μόνος μου. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κανένα φανοποιείο ή μαγαζί με ανταλλακτικά είμαι όλος αυτιά. Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 15:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα 400 ειναι καλα
τα 500 ειναι οριακα πολλα
τα ανταλλακτικα που θες ειναι για πλακα 250-300ε
και 100ε-150ε εργασια και βαψιμο ειναι οκ

για 400 το πας εκει και το αφηνεις να στο φτιαξουν πας το παιρνεις και τελος
για 500 το ψαχνεις περισσοτερο μπας και πλησιασεις το 400... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Arth90 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 3d 2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 16:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο πόδι,

φανοστάτης 14 ευρώ καινούριος
μετόπη 30 - 40 ευρώ
φανάρι 20 - 30 ευρώ
φτερό 30 ευρώ
μάσκα 35 ευρώ
καπό 80 ευρώ.

Έτσι όπως το βλέπω τελικά, τα ξηλώνω μόνος μου, το πάω να κολλήσουν τον φανοστάτη, κ τα υπόλοιπα τα αλλάζω εγώ , 150 ευρώ για να βιδώσουν 20 βίδες μου πέφτει βαρύ. Τελικά από ότι είδα απο τιμές στα φανοποιεία αυτό που κατάλαβα είναι ότι διάλεξα λάθος επάγγελμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 17:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις το βαψιμο ομως!
Επιστροφή στην κορυφή
Arth90 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 3d 2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 18:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Χωρις το βαψιμο ομως!

μιλαω για ετοιμα βαμενα, μεταχειρισμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 19:21:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωστόσο δεν σημαινει επειδή είναι ίδια στο μάτι ότι δεν θα φαίνεται η διαφορά άμα τα βάλεις πάνω. Πολλές φορές παρτίδα από παρτίδα βαμμένα από το εργοστάσιο κ έχουν διαφορά. Ελάχιστη μεν, διαφορά δε. Βέβαια και να τα πάρεις και να τα βάψεις πάλι θα χει διαφορά με τα υπόλοιπα απλά όσο καλύτερος είναι ο μάστορας τόσο λιγότερο θα φαίνεται.

Επιστροφή στην κορυφή
Arth90 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 3d 2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 19:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Ωστόσο δεν σημαινει επειδή είναι ίδια στο μάτι ότι δεν θα φαίνεται η διαφορά άμα τα βάλεις πάνω. Πολλές φορές παρτίδα από παρτίδα βαμμένα από το εργοστάσιο κ έχουν διαφορά. Ελάχιστη μεν, διαφορά δε. Βέβαια και να τα πάρεις και να τα βάψεις πάλι θα χει διαφορά με τα υπόλοιπα απλά όσο καλύτερος είναι ο μάστορας τόσο λιγότερο θα φαίνεται.

Ναι το χω παρατηρήσει κ με την πόρτα που άλλαξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Για την διαφορα δεν σκαω κιολας, αμα δεις την οροφη μου θα καταλαβεις, εχει σκασει παντου. 15 χρονων αμαξι ειναι απο την αλλη. Τωρα σκεψου κυκλοφορω ετσι, οποτε μικρο το κακο της διαφορας
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2015, 21:25:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπο αυτο το σκεπτικο ...οκ δεκτο... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Arth90 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 3d 2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2015, 16:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ας κανω κ ενα update,
μετα απο παρα πολυ ψαξιμο, εχουμε κ λεμε

Καπο,φτερο, φαναρι 100 ευρω ολα μαζι απο μαντρα.
Μετωπη 35 ευρω μεταχειρισμενη, φανοστατης καινουριος 16 ευρω και εσωτερικη + εξωτερικη μασκα 14 ευρω καινουρια (το μοναδικο αβαφτο).

Ολα μαζι 165 ευρω. Περιμενω να μου ερθουν ολα κ να παρω κ μια τιμη να δω ποσα θελουν να μου αλλαξουν το φανοστατη, το οποιο ειναι το μονο που δεν μπορω να κανω μονος μου. Τα υπολοιπα θα τα βαλω μαζι με ενα φιλο μου μηχανικο κ θα τον κερασω κ καμια μπυρα,σουβλακια. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2015, 17:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα και τους μεντεσεδες του καπο.
Αν εχουν παρει εστω και λιγο, το "καινουριο" καπο δεν προκειτε να κατσει ποτε σωστα, η να μην κλεινει κανονικα.

Καλα κανεις και το ψαχνεις μονο σου.
Απλα εχε υποψη οτι η διαφορα ενος καλου μαστορα (πχ τα 400/500 ε) με την δουλεια DIY, δεν ειναι απλα να μπουν πανω τα πραγματα, αλλα να κατσουν ολα ισια, και με σωστα κενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Arth90 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 3d 2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2015, 17:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Κοιτα και τους μεντεσεδες του καπο.
Αν εχουν παρει εστω και λιγο, το "καινουριο" καπο δεν προκειτε να κατσει ποτε σωστα, η να μην κλεινει κανονικα.

Καλα κανεις και το ψαχνεις μονο σου.
Απλα εχε υποψη οτι η διαφορα ενος καλου μαστορα (πχ τα 400/500 ε) με την δουλεια DIY, δεν ειναι απλα να μπουν πανω τα πραγματα, αλλα να κατσουν ολα ισια, και με σωστα κενα.

Μεντεσεδες λογικα ειναι οκ απο οτι ειδαμε, αλλιως 10 ευρω εχουν. Τωρα το πως θα κατσουν ολα θα δειξει, για αυτο ειπα κ σε φιλο μηχανικο να βοηθησει, δεν θα ειναι η πρωτη φορα που κανει βιδες 206, τουλαχιστον να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να κατσουν καλυτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης