PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

κρέμασμα μετά τις 5.500 σε 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xristos19 (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Οκτ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2015, 10:29:02    Θέμα δημοσίευσης: κρέμασμα μετά τις 5.500 σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά, εχω ενα 106 με μοτερ απο 307 1.6 16v.Στο μοτερ εχουν μπει γρανάζια και εκκεντροφόροι απο rallye μαζι με ελλατήρια βαλβίδων, εισαγωγή και χταπόδι απο rallye. Φοράει εξάτμιση απο δίχαλο (διχαλο μαμα rallye) και πίσω φ51 με μεσαίο και τελικό ιδιας διαμέτρου, σκούπα και πρόγραμμα.Το προβλημα τωρα ειναι οτι μετα τις 5.500 στροφές το μοτέρ κρεμάει θα έλεγα αρκετά. Στο προγραμμα με το οποιο δουλευει το αμαξι ο κόφτης ειναι στις 8.100 (το εχει φτιάξει κάποιος απο χαλκίδα δεν γνωριζω ποιος γιατί το αμάξι ειναι μετατροπή)Βέβαια μέχρι τις 8.100 δεν το ανοίγω, max 7.500 που είναι κα τα όρια των ελατηρίων των βαλβίδων.Τέλος να πω ότι έδωσα περιπου 1 μοίρα αργοπορία στον εκκεντροφόρο εισαγωγής χωρίς σχεδόν καμία διαφορα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2015, 13:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mίγματα έχεις τσεκάρει >5500? μήπως είναι τέρμα πλούσιο ή τέρμα φτωχό?

Επιστροφή στην κορυφή
xristos19 (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2015, 14:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Mίγματα έχεις τσεκάρει >5500? μήπως είναι τέρμα πλούσιο ή τέρμα φτωχό?

Τα μείγματα δεν μπορώ να τα κοιτάξω μιας και δεν έχω βάλει halmeter μέχρι στιγμής στο αμάξι, εχω παραγγείλει όμως και μέσα στην βδομάδα θα ξέρω
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2015, 14:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα δεν πάρεις wideband λαμδα ενα αρχίδι θα τσεκάρεις με το χαλμετερ..

Πήγαινε κάνε ενα dyno κάπου που να έχει wideband , θα δώσεις 30-40ευρώ αλλα θα ξέρεις ακριβώς τι γίνεται με τα μίγματα

εμένα έτσι έσφιγγε όταν έβαλα ραλλοέκκεντρα και δεν είχα φτιάξει πρόγραμμα... μετά τις 5200 σήκωνε 13:1 μίγμα

Επιστροφή στην κορυφή
xristos19 (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2015, 21:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
αμα δεν πάρεις wideband λαμδα ενα αρχίδι θα τσεκάρεις με το χαλμετερ..

Πήγαινε κάνε ενα dyno κάπου που να έχει wideband , θα δώσεις 30-40ευρώ αλλα θα ξέρεις ακριβώς τι γίνεται με τα μίγματα

εμένα έτσι έσφιγγε όταν έβαλα ραλλοέκκεντρα και δεν είχα φτιάξει πρόγραμμα... μετά τις 5200 σήκωνε 13:1 μίγμα

AEM wideband uego έχω παραγγείλει φίλος !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Νοέ 2015, 06:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλτο στα μαμα σημαδια.
Με χρονισμα στον εισαγωγης @@ θα δεις ψηλα,να ξερεις...

Εκτος απροοπτου,πρεπει να κανει peak καπου στις 6600-6800 και θα εχει νοημα να το πηγαινεις μεχρι 7000.

Υ.Γ. Δεν νομιζω οτι ειναι απο μιγμα το προβλημα,ασχετα αν παιζει και αυτο τον ρολο του...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης