PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106-Προβλημα με το κοντερ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

Ένταξη: 29 Μάρ 2015
Τόπος: lamia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2015, 17:02:59    Θέμα δημοσίευσης: 106-Προβλημα με το κοντερ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους.το αμαξι μου,μου κανει κατι νουμερα περιεργα!κολλαει ο δεικτης της βενζινης,η ενδειξη απο τα φλας μια δουλευει μια οχι.το ταχυμετρο οπως πηγαινω πορεια πεφτει στο μηδεν κ οταν παιξω μεγαλη σκαλα ξεκολλαει κ δειχνει την πραγματικη ταχυτητα.αλλαξα κοντερ κ κανει τα ιδια.εδωσα το δικο μου κοντερ σε αλλον κ δουλεωε μια χαρα.τιμπορει να φταιει? εγω πιστευω για γειωση.κ μηπως υπαρχει καποιο σχεδιο απο τα καλωδια του καντραν,3 φυσσο ειναι για να δω που καταληγουν στην πλεξουδα της μηχανης?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Jimi (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

quicksilver NFW

Ένταξη: 13 Αύγ 2015
Τόπος: Βοιωτία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2015, 08:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάποια απ τις γειώσεις στη πλεξούδα θα έχει θέμα, νωμίζω έχει μία δίπλα στην ασφαλειωθήκη μπροστά απ τη πόρτα του οδηγού??, τσέκαρε επίσης με πολύμετρο (αν μπορείς) αν όντως οι φίσσες των οργάνων έχουν σταθερή γείωση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

Ένταξη: 29 Μάρ 2015
Τόπος: lamia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2015, 08:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξα αυτη τη γειωση που λες κ ειναι κο,μπλε...τουλαχιστον φαινεται σφιγμενη κ αθικτη....πρεπει να βρω που καταληγουν οι γειωσεις απο τις φυσσες του κααντραν. ευχαριστω πολυ παντως.θα προσπαθησω κ με το πολυμετρο να δω τι ενδειξεις θα μου βγαλει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

Ένταξη: 11 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 15:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα προβλημα με το φωτισμο του κοντερ.φεγγει αριστερα και δεξια αλλα στην μεση οχι με αποτελεσμα μετα τα 80κμ να μην φαινοται και μεχρι τις 3.000 στροφες το ιδιο οπως επισεις και το ρολοι.ξερει κανεις αν ειναι λαμπες ι μπορει να ειναι και κατι αλλο. παντα ετσι δουλευε απο τοτε που το πηρα μεταχιρισμενο το αμαξι.αλλα το ψαχνω τωρα γιατι σβηνει και τις βενζινης που και που τωρα ταιλευταια
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 15:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι χρωμα ειναι τα καντραν σου;

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 22:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καντραν ειναι μαυρο με κιτρινο φωτισμο.δεξια δεικτις βενζινης και αριστερα θερμοκρασια νερου πανω κεντρο δεν εχει τιποτα οπως εχουν τα ραλλυ την βενζινη.και υα χιλιομετρα ειναι απλα οχι ηλεκτρονικα
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 22:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.car.gr/parts/view/6838325/ εψαξα και βρηκα αυτο ειναι το κοντερ
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 22:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω επισεις και δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα.και ενα αλλο προβλημα που εχω απο τοτε που πηρα το αυτοκινητο δεν δουλευευι το κεντρικο κλειδωμα ουτε το κουμπι για να ξεπαγοσουν τα τζαμια και τωρα το καταλαβαινω με τον χειμονα.οποις γνωριζει και γιαυτα ας απαντησει( δεν ξερω και αν ειχε κεντρικο κλειδωμα εξαρχεις) ασφαλειες ειναι ολες οκ κλειδει με μπαταρια εχω.οπως επισεις ειναι απο τα πεζο που βαζεις κωδικο για να παρει η μηχανη μπροστα.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 22:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις καμμένα λαμπάκια στο καντράν,η αλλαγή τους δεν είναι κάτι το δύσκολο. Αν της βενζίνης σβήνει κάποιες φορές είναι ή από λαμπάκι ή απο την βάση του. Αρχικά άλλαξε όλα τα λαμπάκια για να είσαι ήσυχος και στο λαμπάκι βενζίνης πίεσε λίγο παραπάνω τα άκρα της βάσης του για να κάνουν καλύτερη επαφή στην πλακέτα. Καλό θα ήταν να καθαρίσεις και λίγο εκείνο το σημείο στο φίλμ της πλακέτας με ισοπροπυλική αλκοόλη και να παρατηρήσεις αν το φίλμ έχει τσαλακωθεί και κάνει "λακούβα" με αποτέλεσμα να μην κάνει σωστή επαφή με την βάση της λάμπας.
Τα λαμπάκια άλλαξε τα όλα γιατί αλλάζοντας μόνο αυτά που δεν ανάβουν το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να χρειαστεί να αλλάξεις και κάποιο άλλο και να ξαναβγάζεις κοντέρ-είναι λαμπάκια που βρίσκονται σε λειτουργία ήδη αρκετά χρόνια οπότε και το πιο πιθανό είναι να φτάνουν στο όριο του χρόνου ζωής τους,επίσης ακόμα και το τράνταγμα απο τα βάλε-βγάλε του καντράν παίζει ρόλο για την αντοχή τους,οπότε τα αλλάζεις όλα και τελειώνεις.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 23:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε αυριο το πρωι θα ασχοληθω με το θεμα να σε ρωτησω επειδει γραφεις οτι εχεις 106 χς με το κετρικο κλειδωμα τι παιζει
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 23:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως να έχεις πρόβλημα στην καλωδίωση της πόρτας του οδηγού ή στο μοτέρ της πόρτας του οδηγού που δίνει εντολή για να κλείσει και του συνοδηγού.
Άν κλείσεις την ασφάλεια του οδηγού κλείνει και του συνοδηγού ή όχι?
Αν κλείνει τότε έχεις πρόβλημα με τον τηλεχειρισμό άν όχι τότε είναι καλωδίωση/μοτέρ οδηγού ή στην χειρότερη η πλακέτα ελέγχου-αν και λίγο δύσκολο (πάντα με την προϋπόθεση ότι όλες οι ασφάλειες είναι εντάξει).
Δοκίμασε και διευκρίνισε ακριβώς τί συμβαίνει για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Wink

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2015, 23:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ι πορτες ανιγουν μια μια δηλαδη οδιγος συνοδηγος πορτπαγκαζ πρεπει να πασ να τισ ανηξεις ,μια μια χειροκτινητα και απο μεσα αμα κλεισεις του οδηγου πχ θα κλεισει μονο εκεινη
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 00:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερουμε που μπορει να ειναι η ασφαλειες για το κεντρικο.κατω απο το ταμπλο ολεσ οκ μπροστα στην μηχανη που ειναι μεσα σε ενα κουτι οκ και εκει
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 00:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ασφαλεια ειναι στο ταμπλω απο κατω. Αν ολες ειναι ενταξει,σκυψε απο κατω απο το ασφαλειοκουτι του ταμπλω αριστερα απο το πενταλ του συμπλεκτη θα δεις ενα γκρι μακροστενο κουτι,γραφει "kiekert" κουνα τη φυσα του,μπορει να εχει πιασει υγρασιες. Ξαναδοκιμασε το κεντρικο και αν δε δουλευει κατι θα παιζει με την καλωδιωση ή τα μοτερακια των πορτων.

Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 00:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την ευκαιρια που θα κανω το κοντερ αυριο θα κανω και αυτο με την φισα.τ κοντερ ξερεται πως βγαινει γιατι την αλλα φορα που πηγα να το κανω ξεβιδωσα 2 βιδες που εχει πανω αριστερα και δεξια στο κοντερ ειδα οτι πρεπει να βγαλω και κατι αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 00:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρεπει να βγαλεις και τα πλαστικα πισω απο τιμονι και θα δεις αλλες δυο βιδες χαμηλα στο πλαισιο των οργανων.

Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 00:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι τα φοβαμαι αθτα τα πλαστικα γιαυτο δεν το εκανα τοτε.φιλε μου geo106χς απαντησε μου λιγο και σε μια ερωτισει πυ εχω κανει για τα φρενα πριν κανα 3 μερεσ στο αλλο θεμα γιατι περιμενω ενα φιλαρακι να κατεβο κοζανι στα ανταλακτικα
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 12:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εχουμε και λεμε το εκανα αυτο με την φισα για το κετρικο αλλα
Τιποτα ρε παιδια εκει δεν χοραει ουτε το χερι για να την βγαλεις και να τιν ξαναβαλεις.τωρα για το κοντερ εβγαλα τις 2 βιδεσ του κοντερ πανω αριστερα δεξια.μετα εβγαλα κατω απο το τιμονη μια βιδα που ειναι στο κεντρο...και εχει 2 αλλες αριστερα δεξια προς τη θεση του οδηγου που δεν μπορω να τις βγαλω γιατι εχουν κατι περιεργες βιδες τι παιζει.αυτες ειναι ι βιδες...η βγαζω λαθος.να επισιμενω οτι το πλαστικο που ειναι γυρο απο το κοντερ δεν μπορω να το βγααλω.
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 23:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο ψαξιμο βρηκα ενα βιντεο. πως βγαινει το κοντερ(http://m.youtube.com/watch?v=faqHofuJNXs) απλως σας το γραφω σε περιπτωσει που κσποιος θελει να βγαλει το κοντερ να δει το βιντεο για να βοηθιθει.τωρα σε μενα εχει κατι βιδες που προτη φορα εχω δει κατι τετοιες να δω πως θα τις βγαλω
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2015, 23:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη,αν οι βιδες που λες,μοιαζουν με αστερι κοιτα να βρεις εργαλεια γιατι θα σου χρειαστουν,μιας και τα αυτοκινητα αυτα,σχεδον παντου,τετοιες εχουν!
Ο τυπος τους λεγεται torx.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης