PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Periergos - 8orubos sta 60.000

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Odysseas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

Ένταξη: 04 Απρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 15:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Periergos - 8orubos sta 60.000 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exw 60.000 km panw.Allaksa ladia, filtra kai mpouzi..kai twra teleytaia akou ena 8orubo san glilisma.otan bazw h allazw taxyhta kai patw gkazi.Sto nekro autos o 8orubos xantetai.Exei sxesi me imanta i einai tipota allo?Mipws kserei kanenas sas?

206 gia panta!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 15:26:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου Οδυσσέα και καλώς ήρθες στην "Ιθάκη" που λέγεται 206club.gr Wink
Όσον αφορά το πρόβλημα σου...
Έχεις φτάσει στα 60.000χλμ που είναι οριακά για τους ιμάντες...
Ωραία που έχεις αλλάξει λάδια και τα σχετικά... Εκεί που πήγες το αμάξι σου σου κοιτάξανε τους ιμάντες;; Και αν ναι τί σου είπανε;; Εσυ τους έριξες μια ματιά να δείς σε τι κατάσταση βρίσκονται; Εγώ ήδη έχω φτάσει στα 40.000χλμ και στα 50.000 πάω για αλλαγή ιμάντων γιατί όταν τους κοίταξα είχαν κάποια σημάδια για αλλαγή... Για κοίταξέ το και ξαναπές μας Wink
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τώρα τελευταία όπως λες ή το ακούς απο καιρό;; Πιθανόν αυτό να είναι οπότε πήγαινε επειγόντως για αλλαγή για να μην σπάσεις τίποτα μέσα στη μηχανή και έχεις άλλα (χειρότερα) τρεχάματα μετά... Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 00:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως κανένα ελατηριάκι του συμπλέκτη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Odysseas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 15:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Μήπως κανένα ελατηριάκι του συμπλέκτη?

Exw allaksei duo fores ntiza sto sumplekti....kai pali den hmoun euxaristhmenos.Les na ftaei auto?

206 gia panta!
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 22:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οδυσσέα καλώς όρισες και απο μένα...

Καλό θα ήτανε να πάς στο συνεργείο που κάνεις σερβις να σου κοιτάξουνε αν ο θόρυβος αυτός προέρχεται απο το σύνολο σαζμάν-διαφορικού.. Θα με βοηθούσε πολύ να μου πείς Μοντέλο Κυβικά και χρονολογία του αυτοκινήτου.. Δέν επεκτείνομαι σε πιθανή βλάβη.. αν και κάπου πάει το μυαλό μου απο θέμα εμπειρίας...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Odysseas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 14:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Οδυσσέα καλώς όρισες και απο μένα...

Einai montelo 2000, 1,4 o kinitiras XT to 206 fusika
Poia einai h gnwmi sou, gia tin pi8ani blabi?
Καλό θα ήτανε να πάς στο συνεργείο που κάνεις σερβις να σου κοιτάξουνε αν ο θόρυβος αυτός προέρχεται απο το σύνολο σαζμάν-διαφορικού.. Θα με βοηθούσε πολύ να μου πείς Μοντέλο Κυβικά και χρονολογία του αυτοκινήτου.. Δέν επεκτείνομαι σε πιθανή βλάβη.. αν και κάπου πάει το μυαλό μου απο θέμα εμπειρίας...

206 gia panta!
Επιστροφή στην κορυφή
Odysseas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 14:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

einai montelo 2000, to 206 me kinita 1,4 , to XT.
Exeis kamia gnwmi gia pi8ani blabi?
Skeftomai na to paw sto sunergeio na to doun

206 gia panta!
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 21:30:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οδύσσέα το μυαλό μου, και χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, πάει στο συνολάκι κωρόνας-πηνίου,πλανήτες δορυφόροι του συστήματος μετάδοσης..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 10:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πήγαινε σε συνεργειο να ρωτήσεις, ή πάρε στηθοσκόπιο απο φιλο σου γιατρό και τσέκαρε τον κινητήρα να δεις απο που ακούγεται. αν προέρχεται από τον ιμάντα (είναι ΄΄ενα πλαστικό καπάκι αριστερά του κινητήρα) τρέχα να τον αλλάξεις όσο προλαβαίνεις. Μάλλον είναι ο τεντωτήρας του ιμάντα.

Από αυτά που λες πάντως είναι μάλλον απο το "τρελλό" στο διαφορικό όπότε και αγνόησέ το, άμα τα παίξει εντελώς το φτιάχνεις...
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το λέω με το σκεπτικό του οτί ξέρω καλά τα συμπτώματα αφου ήδη φοράω το 5ο διαφορικό επάνω

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης