PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτόματο χαμήλωμα στους καθρέφτες όταν βάζεις όπισθεν σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 13:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:

Και πως και δεν εχω δει το αμαξι σου. Ηλεκτρολογος ειμαι εγω.

Ισως γιατι δεν ερχομαι τοσο συχνα με τ αμαξι πλεον. Η σταση του μετρο ειναι
100μ απο το σπιτι μου.Πριν ανοιξει ομως ο σταθμος της αργυρουπολης ερχομοουν συνεχεια με αμαξι απλα τοτε ειχα ενα 106 rallye κοκκινο με μαυρες ραλλοζαντες.. Ισως να ειχες δει εκεινο. Τωρα με το αλλο οποτε ερχομαι βρισκω και παρκαρω πισω απο το κτιριο των ηλεκτρονικων συνεχεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 04 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2015, 22:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μερικά χρόνια και μία γέννα μετά, το project είναι τεσταρισμένο 6 μήνες πλέον στο δικό μου (207 GT) και σε 207 CC με πολύ καλά αποτελέσματα και μόνο θετικά σχόλια! Ευτυχώς bugs δεν είχαμε και επίσης καταφέραμε και μηδενική κατανάλωση όσο δεν ανεβοκατεβάζει καθρέφτες και παράθυρα γιατί το είχα μία έννοια αν αφήσω το αμάξι το καλοκαίρι σβηστό κανένα μήνα μην μου φάει την μπαταρία Razz Μπαίνει όλο μέσα στην πόρτα του οδηγού και δεν χρειάζεται CAN Bus. Είμαστε κομπλέ! Μοντάρω το βιντεάκι, το ανεβάζω στο youtube και το ποστάρω και εδώ για να δει ο κόσμος πιο εύκολα τι κάνει και πως το κάνει. Σε σημεία μπορεί να κάνει όλα τα παρακάτω:
    1. Κατεβάζει καθρέφτη οδηγού&συνοδηγού ταυτόχρονα για 1 sec μόλις βάλεις όπισθεν για να δεις τη ζάντα
    2. Επιστρέφει καθρέφτη οδηγού&συνοδηγού στην αρχική τους θέση μόλις βγάλεις την όπισθεν
    3. Αν βγάλεις την όπισθεν πιο γρήγορα από 1sec φυσικά επιστρέφει αμέσως στην αρχική θέση
    4. Βγάζοντας το κλειδί από τη μίζα ανεβάζει όλα τα παράθυρα και επιστρέφει καθρέφτη οδηγού&συνοδηγού στην αρχική τους θέση αν έσβησε ενώ ήταν σε όπισθεν

Έρχεται και το βιντεάκι...
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2015, 00:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια για το πρότζεκτ σου! Καλές πωλήσεις να έχεις.

Έχω καποιες ερωτήσεις μιας και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων και για το δικό μου..

-Αν δεν θες να κατέβει ο καθρέφτης όταν βάζεις όπισθεν φαντάζομαι έχει κάποιον τρόπο απενεργοποίησης, σωστά; είχες αναφέρει πως θα γινόταν έχοντας απλά την επιλογή στην θέση του οδηγού. Τελικά έγινε όντως έτσι;
-Αν δεν θες να κλείσει τα παράθυρα όταν βγαλεις το κλειδί, επίσης και για αυτό υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης;
Και κάτι ακόμα..
-Υπάρχει δυνατότητα όταν ξεκλειδώσεις το αυτοκίνητο να ανοίγουν τα παράθυρα; Για το καλοκαίρι είναι must! (μάλλον ζηταω πολλά μιας και για να γίνει αυτο μπλεκεις με εγκέφαλο κτλ. Βάλτο στο πρόγραμμα και αυτό για το μέλλον.. Very happy αν δεν το έχεις κάνει ήδη )

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2015, 10:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορουμε να το εφαρμοσουμε και σε αλλα αυτοκινητα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2015, 11:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκοπός μου εξαρχής ήταν να κρατήσω χαμηλό το κόστος και να μην το "κλειδώσω" με τον εγκέφαλο γιατί θα πέταγα πολύ κόσμο έξω έτσι. Αν έμπαινα μέσω εγκεφάλου/CAN Bus θα μπορούσα να τα κάνω όλα αλλά με μη-ρεαλιστικό κόστος Sad
Για αυτό το λόγο τα πρώτα 2 που αναφέρεις, παρόλο ότι είναι όντως πολύ χρήσιμα δεν μπορούν να γίνουν διότι δεν μπορώ να διαβάσω σε ποια θέση είναι ο διακόπτης επιλογής των καθρεφτών. Η επιλογή απενεργοποίησης υπάρχει μόνο με προεραιτικό διακόπτη που μπαίνει εξτρά αν το θέλει κάποιος αλλά θα πρέπει να κάνεις κάπου τρύπα για να τον βγάλεις. Δεν μου άρεσε η ιδέα εμένα και στα δικά μου δεν τα έβαλα.
Το 3 που αναφέρεις, γίνεται μόνο αν το συνδέσω να συνεχίσει να παίρνει ρεύμα και αφού βγάλεις τη μίζα και δεν μου άρεσε επίσης η ιδέα. Καταναλώνει μόνο κάποια mA σε standby αλλά θα πρέπει να έχεις τον νου σου αν φύγεις για διακοπές. Εγώ προτιμώ το "install and forget" Smile
Andreasf1 έγραψε:
Συγχαρητήρια για το πρότζεκτ σου! Καλές πωλήσεις να έχεις.

Έχω καποιες ερωτήσεις μιας και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων και για το δικό μου..

-Αν δεν θες να κατέβει ο καθρέφτης όταν βάζεις όπισθεν φαντάζομαι έχει κάποιον τρόπο απενεργοποίησης, σωστά; είχες αναφέρει πως θα γινόταν έχοντας απλά την επιλογή στην θέση του οδηγού. Τελικά έγινε όντως έτσι;
-Αν δεν θες να κλείσει τα παράθυρα όταν βγαλεις το κλειδί, επίσης και για αυτό υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης;
Και κάτι ακόμα..
-Υπάρχει δυνατότητα όταν ξεκλειδώσεις το αυτοκίνητο να ανοίγουν τα παράθυρα; Για το καλοκαίρι είναι must! (μάλλον ζηταω πολλά μιας και για να γίνει αυτο μπλεκεις με εγκέφαλο κτλ. Βάλτο στο πρόγραμμα και αυτό για το μέλλον.. Very happy αν δεν το έχεις κάνει ήδη )
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2015, 11:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λογική του είναι πολύ απλή οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να τροποποιηθεί για άλλα μοντέλα αλλά θα πρέπει να το μελετήσω. Ξεκίνησα με τα 207 που μου ήταν πιο εύκαιρα για να δω και ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν σκοπεύω να το "σπρώξω" πολύ πέραν των συνεργείων μου, φίλων και του forum οπότε αν δεν δω μέλλον δεν θα το πάω και παραπέρα Embarassed
Πιστεύω με καταλαβαίνεις Smile

Road_Runner έγραψε:
Μπορουμε να το εφαρμοσουμε και σε αλλα αυτοκινητα??
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2015, 21:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τι τιμή τελικά θα το πουλάς;

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Αύγ 2015, 00:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρω στα 40 το βλέπω χωρίς την τοποθέτηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Αύγ 2015, 09:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ομως που δεν εχουμε ολοι peugeot πλεον Laughing
Κανε καμια πατεντα να μπαινει και αλλου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 02:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μας πρόλαβαν οι διακοπές οπότε το ανεβάζω τώρα το βιντεάκι...

https://vimeo.com/138031362

https://vimeo.com/138031362
Ακούω σχόλια Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gulliverrr στις Τετ 02 Σεπ 2015, 10:59:47, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 04:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό και εξαιρετικά χρήσιμο! Για τα παράθυρα, παίζει ρόλο αν είναι αυτόματα ή οχι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 10:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ποσο θα κατεβουν οι καθρεπτες το ρυθμιζεις εσυ?

γιατι στο βιντεο δε μου φανηκε αρκετο ωστε να δεις ζαντα
απτην αλλη αν κατεβουν και πολυ και θες να κανεις απλα οπισθεν καπου δε θα χεις ορατοτητα.

επισης αν θελω να σβησω το αμαξι και να κατσω μεσα τι γινεται με τα παραθυρα?

σορυ για τον καταιγισμο αλλα οντως το θεωρω πολυ καλο και με ψηνει να το βαλω
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 10:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Πολύ καλό και εξαιρετικά χρήσιμο! Για τα παράθυρα, παίζει ρόλο αν είναι αυτόματα ή οχι;

Είναι σχεδιασμένο ώστε να δουλεύει και με αυτόματα και με απλά παράθυρα για να παίζει παντού Wink
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 10:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
το ποσο θα κατεβουν οι καθρεπτες το ρυθμιζεις εσυ?

γιατι στο βιντεο δε μου φανηκε αρκετο ωστε να δεις ζαντα
απτην αλλη αν κατεβουν και πολυ και θες να κανεις απλα οπισθεν καπου δε θα χεις ορατοτητα.

επισης αν θελω να σβησω το αμαξι και να κατσω μεσα τι γινεται με τα παραθυρα?

σορυ για τον καταιγισμο αλλα οντως το θεωρω πολυ καλο και με ψηνει να το βαλω

Καλά κάνεις και ρωτάς Wink
Η κάμερα στο βίντεο είναι αρκετά χαμηλότερα από το ύψος των ματιών και για αυτό δεν φαίνεται. Φαίνεται κανονικά το πεζοδρόμιο ώστε να μπορείς να κάνεις και όπισθεν και να μην βλέπεις μόνο δρόμο χωρίς ορατότητα.
Αν θες να μην κλείσουν τα παράθυρα, πατάς το κουμπί που τα κατεβάζει μόλις ξεκινήσει να τα ανεβάζει και σταματάει.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη παραμετροποίηση που θα ήθελε ο καθένας αλλά μετά θα έπρεπε να βγάλω κουμπάκια, καλώδια, λαμπάκια και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά και το να μην παρέμβω στην εμφάνιση του αυτοκίνητου μου ήταν ο πρώτος μου στόχος συνεπώς το μελέτησα αρκετά ώστε να βρω τις ρυθμίσεις που θα ικανοποιούν τους πιο πολλούς από εμάς!
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε περιπτωση που βγεις απ τ αμαξι ακαριαια ας πουμε με το που βγαλεις κλειδι και κλειδωσεις με το κλειδωμα συνεχιζουν κ ανεβαινουν τα παραθυρα η σταματαει? οχι οτι παιρνει ωρα για να τ ανεβασει απλα λεω σε μια βιασυνη ας πουμε μην ξεχασεις κανα παραθυρο ανοιχτο απο αμελεια. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμεις απο επαρχία, αν το στειλεις, ειναι ευκολο στην τοποθέτηση? κατι πιανουν τα χερια μας!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Εμεις απο επαρχία, αν το στειλεις, ειναι ευκολο στην τοποθέτηση? κατι πιανουν τα χερια μας!

Smile άμα πιάνουν τα χέρια σου, είσαι οκ!
Θα χρειαστεί να φέρεις από την ασφαλειοθήκη του οδηγού 3 καλώδια μέσα στην πόρτα όπου και θα συνδεθούν στο κουτάκι και από εκεί μετά πάνω στην πλεξούδα που έρχεται από τα κουμπιά των παραθύρων. Δεν τα έχω ετοιμάσει ακόμα αλλά θα το στείλω με χαρτιά, φωτογραφίες, Pinout κλπ. Βλέπω ενδιαφέρον οπότε μάλλον σιγά σιγά να τα ετοιμάζω...
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
σε περιπτωση που βγεις απ τ αμαξι ακαριαια ας πουμε με το που βγαλεις κλειδι και κλειδωσεις με το κλειδωμα συνεχιζουν κ ανεβαινουν τα παραθυρα η σταματαει? οχι οτι παιρνει ωρα για να τ ανεβασει απλα λεω σε μια βιασυνη ας πουμε μην ξεχασεις κανα παραθυρο ανοιχτο απο αμελεια. Very happy

Αυτή ήταν η λογική εξ αρχής επειδή ο συναγερμός μου δεν κλείνει παράθυρα. Φυσικά και τα κλείνει ανεξάρτητα με το πόσο γρήγορος ή αργός είσαι στο να βγεις και να κλειδώσεις. Για όσο μπορείς να το κάνεις από τα κουμπιά των παραθύρων θα μπορεί να το κάνει και το Smart RimGuard. Δοκίμασε το (με εσένα μέσα) για να είσαι σίγουρος.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
makis106 έγραψε:

Θα χρειαστεί να φέρεις από την ασφαλειοθήκη του οδηγού 3 καλώδια μέσα στην πόρτα όπου και θα συνδεθούν στο κουτάκι και από εκεί μετά πάνω στην πλεξούδα που έρχεται από τα κουμπιά των παραθύρων. Δεν τα έχω ετοιμάσει ακόμα αλλά θα το στείλω με χαρτιά, φωτογραφίες, Pinout κλπ. Βλέπω ενδιαφέρον οπότε μάλλον σιγά σιγά να τα ετοιμάζω...
Αν εχεις και οδηγιες λογικα δεν θα εχω θεμα. Αν και εχω αρχισει ηδη να προβληματιζομαι. τα καλωδια θα περασουν απο το σασι στην πορτα εξωτερικά? γιατι νομιζω δεν υπαρχει χώρος για να πανε μαζι μεσα απο την πλεξουδα, οποτε ετσι θα καμπτονται μονιμα απο το ανοιξε-κλεισε της πορτας με κινδυνο να κοπουν συντομα (?)

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
gulliverrr έγραψε:
makis106 έγραψε:

Αν εχεις και οδηγιες λογικα δεν θα εχω θεμα. Αν και εχω αρχισει ηδη να προβληματιζομαι. τα καλωδια θα περασουν απο το σασι στην πορτα εξωτερικά? γιατι νομιζω δεν υπαρχει χώρος για να πανε μαζι μεσα απο την πλεξουδα, οποτε ετσι θα καμπτονται μονιμα απο το ανοιξε-κλεισε της πορτας με κινδυνο να κοπουν συντομα (?)

Η απάντηση είναι "spray σιλικόνης" Smile
Όντως είναι στριμόκωλα αλλά ο Mr Sound με λίγο spray τα πέρασε κομπλέ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης