PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μεταβιβαση απο ιδιωτη σε ιδιωτη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2015, 12:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+υπευθυνες δηλωσεις οτι αγόρασε απο σενα τόσο το άμαξι και το ανάποδο για να τις καταθέσετε στην εφορία του χρόνου.

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2015, 18:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:
Vini έγραψε:
thodorisls έγραψε:

εγω που το πηρα απο έμπορο μου εκανε την μεταβίβαση σε μια ώρα Laughing αναρωτιέμαι τι κονε ειχε μεσα στο υπουργείο

Η γυναίκα του δουλεύει στο υπουργείο; Laughing
ή η γκόμενά του; Laughing

Laughing

λες? Laughing πάντως ητανε 2 παρά πέρνει κάποιον τηλ στο υπουργείο και του λεει προλαβενουμε για μια μεταβίβαση και του είπε ναι και πήγαμε παίζει να μην ήταν ουτε μια ώρα

Το να βγει η αδεια ειναι 5 λεπτα υποθεση
Απλα γραφουν τα νεα στοιχεια και πατανε εκτυπωση.

Το γιατι το υπουργειο θελει 3 εργασιμες και το κεπ κανα μηνα ειναι αποριας αξιο οχι οτι τη πηρε επιτοπου

Ελλας το μεγαλειο σου με τη γραφειοκρατια σου

Προσωρινη αδεια παιρνεις ναι
Συνηθως στην αττικη η κανονικη αδεια ειναι α4 λογω ελλειψης των πρασινων
Αν καποιος εχει α4 και θελει πρασινη εννοειται δε σε ενημερωνει κανεις απλα αν θες ρωτας στο υπουργειο κι αν εχουν την αλλαζεις (κατι πρεπει να πληρωνεις δεν ειμαι σιγουρος)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2015, 19:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την καθυστέρηση στα ΚΕΠ αν κρίνω από το ΚΕΠ Αμαρουσίου θέλουν ένα μήνα, γιατί ο υπάλληλος που κάνει τις "εξωτερικές εργασίες" πάει στο Υπουργείο για τις διεκπεραιώσεις μόνο όταν μαζευτεί στοίβα αιτήσεων. Διαφορετικά δεν πάει πουθενά. Laughing

Δεν υπάρχουν λεφτά για βενζίνες!!!! Laughing

Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα όταν έκανα την διαδικασία για αλλαγή διπλώματος. Περίμενα 8 μήνες να πάρω το δίπλωμα... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Αύγ 2015, 21:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κολλάτε πάντως στα ΚΕΠ και είστε προς βόρεια, δοκιμάστε το ΚΕΠ Αγ.Στεφάνου. Οι κοπέλες στροφάρουν και όποτε έχω πάει, έχω τελειώσει στο άψε σβήσε. Δεν τους πάω τους δημόσιους υπαλλήλους αλλά οι συγκεκριμένοι ευτυχώς αποτελούν εξαίρεση, να τα λέμε κι αυτά Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 00:11:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κάνω μια ερώτηση? Οκ οι καιροι είναι δύσκολοι αλλα απο 165 παραβολο θα σου πει ενας διεκπαιρεωτης θελω 200 συνολο, θα πατε μαζι στο υπουργειο αγοραστης πωλητης και αυτος και σε 10 λεπτα θα χεις αδεια στο ονομα σου.
Δικαιολογητικα
ΚΤΕΟ φωτοτυπια
Καταβολη τελων απο ΔΟΥ πωλητη
φωτοτυπιες ταυτοτητες
αδεια κυκλοφοριας (εαν εχει τη σφραγιδα πανω με στοιχεια για μεταβιβαση τα συμπληρωνετε)
παραβολο μετβιβασης
και τις 2 εξουσιοδοτησεις αν αφησεις τα χαρτια σε διεκπαιρεωτη

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 00:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
thodorisls έγραψε:
Vini έγραψε:
thodorisls έγραψε:

Η γυναίκα του δουλεύει στο υπουργείο; Laughing
ή η γκόμενά του; Laughing

Laughing

Το να βγει η αδεια ειναι 5 λεπτα υποθεση
Απλα γραφουν τα νεα στοιχεια και πατανε εκτυπωση.

Το γιατι το υπουργειο θελει 3 εργασιμες και το κεπ κανα μηνα ειναι αποριας αξιο οχι οτι τη πηρε επιτοπου

Η απαντηση ειναι απλη....10 ευρω για καθε μεαβιβαση!!!

Υ.Γ μην παει κανεις και το κανει, εαν δεν σε ξερει φωναζει αστυνομια.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 07:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
να κάνω μια ερώτηση? Οκ οι καιροι είναι δύσκολοι αλλα απο 165 παραβολο θα σου πει ενας διεκπαιρεωτης θελω 200 συνολο, θα πατε μαζι στο υπουργειο αγοραστης πωλητης και αυτος και σε 10 λεπτα θα χεις αδεια στο ονομα σου.
Δικαιολογητικα
ΚΤΕΟ φωτοτυπια
Καταβολη τελων απο ΔΟΥ πωλητη
φωτοτυπιες ταυτοτητες
αδεια κυκλοφοριας (εαν εχει τη σφραγιδα πανω με στοιχεια για μεταβιβαση τα συμπληρωνετε)
παραβολο μετβιβασης
και τις 2 εξουσιοδοτησεις αν αφησεις τα χαρτια σε διεκπαιρεωτη

Και τον διεκπεραιωτή τι να τον κάνεις; Razz Το πιο "δύσκολο" στην όλη υπόθεση είναι να μαζέψεις τα χαρτιά, στο υπουργείο 5 λεπτά κάνεις έτσι κ αλλιώς.

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 09:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα σε 5 λεπτά βγάζεις άδεια πες μου κι εμένα να γλυτώνω τα χαρτζιλικια

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 09:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως τα λεει ο μαριος ειναι τα πραγματα.. κ εγω οταν πηρα το δικο μου το '13 ειχα παει με φιλο που χει εκθεση και δωσαμε ενα 10αρικο για να την εχουμε στο 15λεπτο αν θυμαμαι καλα.. Μεσω του ιδιου φιλου βεβαια ακομα και τωρα βγαζεις πρασινη αδεια σε περιστερι η χολαργο με ~60 ευρα. +-10. Αμα εχεις καποιον που να ξερει ατομα κανεις οτι θες.. απλα οχι μονος.. μεχρι και νουμερα σε πινακιδες μπορεις ν αγορασεις αν πας για καινουργιες. διπλα-τριπλα νουμερα/γραμματα κλπ. Εν ολιγοις εχουν γινει τα πραγματα που πρεπει να λαδωσεις για δεδομενα πραγματα.. (περαν τις πινακιδες φυσικα..)

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 09:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σας πω ρε παιδιά... Εγώ απλά στο υπουργείο (Περιστέρι) πήγα και πάνω από 5 λεπτά δεν έφαγα Razz Στον διεκπεραιωτή απέναντι πήγα μόνο για τις φωτοτυπίες Razz

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 14:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να έτυχες σε μερα που δεν είχε κόσμο, υπο κανονικές συνθήκες γίνεται χαμός, σήμερα ώρα 12μιση φτάνω με τα χαρτά έτοιμος και φεύγω 1 παρα τεταρτο με άδεια, στο δίπλα γραφείο που είναι για ιδιωτες δεν είχε εξυπηρετηθει ούτε ένας. Όσον αφορά τη πράσινη άδεια βγάζετε απο την ασφάλεια πρασινη κάρτα (για Αλβανια σκόπια βουλγαρια τουρκια οτι θες) πας υπουργείο ζητας κανονικη άδεια για να πας εξωτερικο και τελειωσες, δεν υπάρχει λόγος για 60αρι. Οι πινακιδες σαν νουμερα είναι άλλη φάση, για το ΙΜΜ 1000 δόθηκαν 150 ευρω λαδι (και το θελα εγω ρε γα**το) αλλά βολεύτηκα με το 1600 (ειπα να βαλω κυβικα) χωρις να δωσω κάτι (ειναι η στενη συνεργασια και τα μπολικα 10αρικα βλεπετε). για να κλείσει το θέμα πιστεύω πως εφόσον έτσι δουλευει το σύστημα καλύτερο είναι να πας σε άνθρωπο να στη κάνει και όχι μόνος σου.......

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

Ένταξη: 16 Αύγ 2014
Τόπος: πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2015, 14:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε 10 λεπτα στο υπουργειο ξεμπερδεψαμε και μας εμεινε και ενα 20αρικο για βενζινα Wink .

ευχαριστω που με ακουσατε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης