PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απαξίωση των αυτοκινήτων μας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 11:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μεταπωλητικη αξια των rallye-gt-rc και γενικα των περισσοτερων μικρων gti ειναι στα ταρταρα. Το αγοραστικο κοινο αυτης της κατηγοριας συρρικνωθηκε πολυ. Το μονο που μετραει πλεον ειναι η χρονολογια. Κατα τα αλλα ιδια τιμη θα πουληθει ενα αμαξι με 13500 χλμ με ενα ιδιας χρονολογιας με 135000 χλμ. Απλα το πρωτο θα πουληθει αμεσως ενω το δευτερο θα στολιζει τη βιτρινα της μαντρας για πολλους μηνες. Μη νομιζεις δηλαδη οτι εχεις ενα ισχυρο διαπραγματευτικο χαρτι στο χερι σου επειδη το αυτοκινητο ειναι αχρησιμοποιητο. Τσαμπα θελει να το παρει και ο ιδιωτης και ο μαντρας και εσυ απλα θα τον κανεις μαγκα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 12:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα το θέμα μου δεν είναι τα χιλιόμετρα.

Το έχω πει και σε άλλο φόρουμ (4Τροχοι).

Εμένα ποιο πολύ με έχει χαλάσει που βρέθηκαν τρεις εμπορίες (εξουσιοδοτημένες SUZUKI που πουλάνε και μεταχειρισμένα) και απλά μου είπαν ότι Peugeot 207 THP δεν τα θέλουν. Shocked
Είναι λέει αυτοκίνητα που δεν πουλιούνται με τίποτα.

Οπότε δεν δέχονται και ανταλλαγή.

Όσο αφορά το θέμα των χιλιομέτρων, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όταν ένα αυτοκίνητο πωλείται και έχει χαμηλά χιλιόμετρα όλοι (είτε είναι έμποροι, είτε ιδιώτες) το διαφημίζουν και το τονίζουν.
Άρα δεν βλέπω το λόγο γιατί εγώ να το κρατώ κρυφό, όταν μάλιστα είναι και πραγματικά χιλιόμετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 13:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Μα το θέμα μου δεν είναι τα χιλιόμετρα.

Το έχω πει και σε άλλο φόρουμ (4Τροχοι).

Εμένα ποιο πολύ με έχει χαλάσει που βρέθηκαν τρεις εμπορίες (εξουσιοδοτημένες SUZUKI που πουλάνε και μεταχειρισμένα) και απλά μου είπαν ότι Peugeot 207 THP δεν τα θέλουν. Shocked
Είναι λέει αυτοκίνητα που δεν πουλιούνται με τίποτα.

Οπότε δεν δέχονται και ανταλλαγή.

Όσο αφορά το θέμα των χιλιομέτρων, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όταν ένα αυτοκίνητο πωλείται και έχει χαμηλά χιλιόμετρα όλοι (είτε είναι έμποροι, είτε ιδιώτες) το διαφημίζουν και το τονίζουν.
Άρα δεν βλέπω το λόγο γιατί εγώ να το κρατώ κρυφό, όταν μάλιστα είναι και πραγματικά χιλιόμετρα.

Δεν τα θέλουν όπως δεν θέλουν και καμία Alfa Romeo. Δεν πειράζει, ξύδι, θα βρεις ιδιώτες.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 13:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ον ειδικα rallye/gt πουληθηκαν παρα πολλα και μετα και αρκετα rc
2ον ειναι μια κατηγορια που δεν εχει μεγαλη ζητηση πλεον
3ον εχουν μια φήμη ζημιάρικων
4ον ειναι γαλλικα και οχι ιαπωνεζικα

ολα αυτα μαζι (ειδικα το 1ο) εχουν ως αποτελεσμα μειωμενη μεταπωλητική αξια
αν δειτε κατι citroen ds3, corsa opc, alfa mito κρατανε καλυτερη μεταπωλητικη γιατι δεν πουληθηκαν τοσα πολλα

οσο για τις μαντρες, ειναι επομενο οταν υπαρχει υπερπληθώρα μεταχειρισμενων 207 να μην τα προτιμάνε
γιατι σου λεει τοσα 207 πουλιουνται, να φορτωθώ αλλο ενα κι εγω? και ποιος ξερει ποτε θα το πουλησω....

με αυτο που λεει ο puglover, διαφωνω, οτι δλδ τα χλμ δεν παιζουν ρολο και παιζει μονο η χρονολογια
εγω παντως απο 2 ιδια αυτοικινητα, με ιδια χρονολογια, που το ενα εχει 20,000χλμ και το αλλο 100,000 θα προτιμήσω αυτο με τα 20,000 και ας το πληρωσω 1000€ παραπανω
και νομιζω πολλοι ειναι αυτης της αποψης

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 13:25:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι γενικότερο....

Προ κρίσης, το 206 μου το πούλησα σε 6 ημέρες.
Φέτος, για να φύγει το 107 πέρασαν 3,5 μήνες, που υποτίθεται σαν μικρό αυτοκίνητο θα έφευγε ευκολότερα. Η γενική αντιμετώπιση που είχα ήταν φυσικά η κατάσταση της εποχής, -δεν έχουμε να φάμε, κατέβασε τιμή κανά χιλιάρικο-. Κάποια στιγμή θα βρεθεί ο ιδιώτης που θα το εκτιμήσει και θα το δώσεις σε φυσιολογική τιμή... Αλλά, χρειάζεται υπομονή.

Αν το έλεγες κανά μήνα νωρίτερα ρε Vini, θα το έπαιρνα εγώ με μεγάλη ευχαρίστηση Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 13:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ θα προτιμούσα ένα αυτοκίνητο με λιγότερα χιλιόμετρα για πολλούς λόγους. Άλλωστε και τα αυτοκίνητα που κοιτάω τώρα, κοιτάζω πρωτίστως τα χιλιόμετρα και μετά κοιτάω τα υπόλοιπα.

Το καλό στην δική μου περίπτωση είναι ότι πλέον δεν πρόκειται να προβώ ξανά σε αγορά τόσο ακριβού αυτοκινήτου (όσο το 207GT) και πλέον έχω βάλει ταβάνι (είτε αφορά αγορά μεταχειρισμένου, είτε καινούριου).

Οπότε αν κάποια στιγμή αποφασίσω και το βάλω αγγελία το 207 και βρεθεί κάποιος να το πάρει, μετά θα πάρω κάτι πολύ φτηνό, ίσα-ίσα να υπάρχουν 4 ρόδες. Θα προσπαθήσω να μη βάλω ούτε φράγκο. Όσα πάρω από το 207 να πάω να πάρω το πολύ/πολύ ένα κουβαδάκι... Laughing Laughing

Οπότε και θα ξεμπλέξω και με τα λάδια, τα συνεργεία και όλα αυτά τα περίεργα... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούλ 2015, 09:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορυφαίος διάλογος με έμπορα που πήρα τηλέφωνο για ανταλλαγή του 207 με ένα άλλο μικρούλη 1000άρακι:

(εγώ) ενδιαφέρομαι για το μικρό ...
(έμπορας) έχω τρία κομμάτια, άριστα, έλα να τα δεις...
(εγώ) κάνετε ανταλλαγές;
(έμπορας) Ναι. Τι αυτοκίνητο έχεις;
(εγώ) ένα 207 του 2009...
(έμπορας) 207; ωχ. Τι να το κάνω το 207; Να το λιβανίζω; Έχω άλλο ένα και το λιβανίζω. Τώρα θα έχω δύο; Έλα από εδώ και βλέπουμε...

Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούλ 2015, 13:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε ανοίξει μια κουβέντα η οποία θα μπορούσε να κρατήσει πολλές σελίδες διότι η αγορα αυτοκινήτου πλεόν έχει αλλάξει κατά πολύ στη χώρα μας εδώ και 1 χρόνο. Θα σας μεταφέρω εν συντομία 1-2 πράγματα για το τι παίζει σήμερα.
αρχικά όσον αφορά τα χιλιόμετρα για τη πλειοψηφία έμπορων δεν παίζει ρόλο. Όταν του πας το αμάξι κοιτάει απλά αν είναι τρακαρισμένο, βλέπει στο car.gr πόσο πουλάει το φθηνότερο της χρονολογίας του, σου βγάζει μια τιμή 1000 με 1500 ευρώ παρακάτω και σου λεει τοσο το αγοραζω. Δεν ενδιαφερεται για χιλιομετρα γιατι προφανως για εκεινον είναι ενα απλο νουμερο και τιποτα παραπανω, εκεινος μολις παραδωσεις το αμαξι θα το βάλει όπου πιστεύει πως θα πουληθει καλυτερα και ευκολοτερα το αμαξι. Για το φαινομενο των κοντερ να χετε στα υπ οψιν οτι ο τελευταιος που φταιει ειναι ο εμπορος, οταν ο κοσμος ειναι χαζος ασχετος και οτι αλλο θες, 3 ερωτησεις κανει οταν βλεπει ενα αμαξι, τιμη χιλιομετρα και αν μπορεις να το κατεβασεις σε τιμη. Ο κοσμος λοιπον θελει λιγα χιλιομετρα, ο εμπορος του κανει τη χαρη, δευτερον υπαρχει και το εξης, εαν εχεις ενα 207 rc 2008 με 80.000km γνησια, και το δινεις 8.000, ερχεται ενας σου λεει οτι ο παρακατω μαντρας δινει ενα ιδιο με 40.000 χιλιομετρα στην ιδια τιμη και θα παει να παρει το αλλο, εσυ τι κανεις οταν ξερεις οτι το αμαξι του αλλου με τη καμια δεν εχει τα χιλιομετρα που λεει, ισως εχει παραπανω και χάνεις τη πώληση. Τι κάνεις γυρνας κι εσυ. Πάμε τώρα στο 207, το οτι ειναι το μοτερ BMW-MINI μόνο κακό έκανε στο αμαξι αυτο, ολος μα ολος ο κοσμος εχει συνδιασει τα μινι=προβληματα αρα πηρε η μπαλα και τα δικα μας, δευτερον Peugeot=Γαλλια εκει να δειτε ολοι φοβουνται τα Γαλλικα οσο δεν παει. Το 207 έχει χάσει κάθε αξία για να το δωσεις-ξεφορτωθεις πρεπει να το πουλήσεις σε τιμη ξεφτυλα δηλαδη τα rallye-GT του 2007-2008 4 αντε 5 χιλιαρικα. Τελος να σας πω οτι ο κοσμος θελει ντιζελ και μονο ντιζελ, το 85% των μεταβιβασεων που εγιναν το πρωτο 6μηνο του 2015 στο ΥΜΕ Δυτικης Αθηνας (Περιστερι) ηταν κυριως νεες ταξινομησεις ντιζελ, δηλαδη εισαγωμενα απο χωρες ΕΕ.( Εκει να δειτε παρτυ με τα χιλιομετρα).

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης