PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 1,4 8V 75Hp...Εκκεντροφόρος ή υπερκιβυσμός...??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 09:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ ρε πονηρε που το ξερεις;
Εγω εστειλα e mail στην Kent και μου ειπαν οτι για πρωτο σταδιο σε μοτερ σχετικα χαμηλης αποδοσης μπορεις να βαλεις εκκεντροφορο χωρις προγραμμα αλλα θα χρειαστει ρυθμιστη.Σε καμια περιπτωση δεν θα παρεις βεβαια το μεγιατο της δυναμης αλλα θα δουλεψει χωρις ουσιαστικο προβλημα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 09:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε Στελιο.Το θεμα ειναι να παρεις τα μεγιστα.Αν ειναι να βαλεις και να παει ετσι και ετσι αστο καλυτερα.Η βαζεις ή δεν βαζεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 13:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Εκκεντροφορος που αναφερω πιο πανω ειναι ειδικα για το 1.4 8v. Δεν χρειαζεται (αναγκαστικα) επαναπρογραματισμο. Με reprogramming σιγουρα αποδιδει καλητερα ομως. Να διευκρινισω οτι ειναι της ΚΕΝΤ και οχι ΚΕΝ (τυπογραφικο λαθος) ειδικα για 206 και Saxo.
Στοιχιζει περιπου 400 ευρα (135.000)
Επειδη εχω και την ατυχια να κουβαλαω Sagem δεν εχω και πολλες επιλογες.
Παντως εχω στειλει e-mail στη KENT CAMS ζητωντας ακριβεις πληροφοριες, γιατι δεν πολυπιστευω τους μηχανικους μας (σε εντοιποσιαζουν με νουμερα και σου φλερταρουν την τσεπη).
Επεισης φοραω σκουπα και εξατμηση οποτε ελπιζω αν καταληξω σ'αυτη τη λυση να δω καποια ουσιαστηκη βελτιωση.
Anyway I'll keep you posted.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
peugeot_maniak (Κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peuegeot 307

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2003, 12:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ante me to kalo
enimerose mas gia tin synexeia..

3k0ts7
slow in=fast out
fast in=no out
tu1.4=slow in+slow out
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2003, 21:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως οι 14αρηδες ολο στο ψαξιμο ειστε αλλα κανενας δεν εριξε εστω και λιγα λεφτα στο μοτερ για να δει "τι ψαρια θα πιασει"... Sad
Και δεν εννοω σκουπα-καζανι! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2003, 23:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Παντως οι 14αρηδες ολο στο ψαξιμο ειστε αλλα κανενας δεν εριξε εστω και λιγα λεφτα στο μοτερ για να δει "τι ψαρια θα πιασει"... Sad

μη βιαζεσαι...
κατσε να μαζεψουμε κανα φραγκο πρωτα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 09:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Pughell έγραψε:

μη βιαζεσαι...
κατσε να μαζεψουμε κανα φραγκο πρωτα...

Άστο Μητσάκο, πεταμένα λεφτά......
Δεν τα κρατάς να πάς κανένα ταξιδάκι καλύτερα;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 09:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tha ertho na simfoniso kai ego an thes ousiastiki allagi mallon tha prepei na katalikseis allou.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 00:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη βιαζεστεεεε..... Twisted evil
.
.
.
εδω επιφανες μελος του club περιμενε 2 χρονια+ για να κανει το 1.1 -> 2.0 ... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 08:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
.
.
.
εδω επιφανες μελος του club περιμενε 2 χρονια+ για να κανει το 1.1 -> 2.0 ... Laughing Laughing Laughing

Για τον Larry μιλάς;;;;
Μη μου πείς οτι ζήλεψες;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2003, 00:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
.
.
.

Για τον Larry μιλάς;;;;

πως να μη ζηλεψω αφου το βλεπω καθε μερα σχεδον... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2003, 01:46:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Embarassed Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2003, 02:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
...μπορεις να βαλεις εκκεντροφορο χωρις προγραμμα αλλα θα χρειαστει ρυθμιστη....

Τί εννοείς;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2003, 08:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Pughell έγραψε:
...μπορεις να βαλεις εκκεντροφορο χωρις προγραμμα αλλα θα χρειαστει ρυθμιστη....

Τί εννοείς;

Εννοεί ρυθμιστή πίεσης βενζίνης.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2003, 23:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Right! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 02:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2003, 00:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
.
.
.

Για τον Larry μιλάς;;;;

πως να μη ζηλεψω αφου το βλεπω καθε μερα σχεδον... Crying or Very sad

2000 cc την Παρασκευη θα ειναι ΟΚ Shocked Laughing Wink

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 12:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Υπερκυβισμός μπλοκ 206 1.4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το θεμα αφορα τους 1.4 με εγκεφαλο SAGEM που δεν ξερουμε τι να τον κανουμε.
Λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης:

- Μπορει να γινει υπερκυβισμος στο block του 1.4 ετσι ωστε να παει 1.6?
- Αν ναι, χρειαζεται καινουριος εκκεντροφορος και επαναπρογραμματισμος μετα?

Θεωρητικα θα μπορουσε να γινει 1600, 8βαλβιδος με τον ιδιο εγκεφαλο και αποδοση περιπου 90 αλογα (οσο και ο παλιος εργοστασιακος 1.6)
Ετσι δεν χρειαζεται να δηλωθει στο ΚΤΕΟ αφου το block δεν θα αλλαξει, η μετατροπη δηλαδη δεν θα ειναι ορατη.

Επεισης σας παρακαλω μην αρχισεται σχολια του τυπου "Πετα το και βαλε 1.6 απο Rallie", μιας και αυτα τα εχουμε ξαναπει απειρες φορες. Anyway δεν θελω να μπλεξω με πλεξουδες, ηλεκτρικα προβληματα/ασημβατοτητες, ουτε να μπω στη διαδικασια περιπλοκων επεμβασεων και να ψαχνω μεταχηρισμενω μοτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 12:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικα ειναι εφικτο...

Π.χ. στο renault μου το κανω για πλακα 1.6 χρησιμοποιωντας τις μπιελες και τον στροφαλο του 1.6. Αυτη ειναι η μονη διαφορα...

Σιγουρα θα θελεις προγραμμα, γιατι εφοσον εχεις μεγαλυτερο χωρο καυσης θα πρεπει να τον πληρωνεις και με περισσοτερο μειγμα. Λογικα και εκκεντροφορο θα χρειαζεσε για το θεμα του μειγματος ξανα...

Και αφου εισαι 8βαλβιδος, δηλαδη θελεις μονο εναν εκκεντροφορο απο θεμα κοστους δεν εισαι και πολυ ψηλα... ΚΑι γνωμη μου ειναι να βαλεις καναν καλο aftermarket ωστε αφου κανεις που κανεις κατι τουλαχιστο να κερδισεις...

Το αν γινεται σε εσενα υπερκυβισμος, αυτο το ξερει καποιος μηχανικος που μπορει να σου πει αν ταιριαζουν στροφαλος, μπιελες απο καποιο αλλο μοτερ του group...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 12:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο ειναι μια καλη περιπτωση!!! Σε ενα μηχανικο "ρεκτιφιε" που ρωτησα μου ειπε πως γινεται αλλα, δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα!!! Ο υπερκυβισμος συστηνεται για τους "μεγαλους" κινητηρες απο 2λιτρα και πανω οπου και εχεις σαφεις βελτιωσεις!!! Οτι γινεται παντως γινεται...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης