PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αλλαγή της πεταλούδας γκαζιού!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
genik (mini cooper άκιας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Μάϊ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 06:55:52    Θέμα δημοσίευσης: αλλαγή της πεταλούδας γκαζιού! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει αλλάξει κανείς την πεταλούδα γκαζιού του THP κινητήρα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 08:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=28548&highlight=
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 08:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν απο 10 μερες εγω. Δες το thread απο πανω. 170κατι το ανταλλακτικο
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 10:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέραν των σφαλμάτων, στην πράξη τι συμπτώματα είχατε παιδιά;
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 11:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ τι συμπτωματα εχεις? Εχεις και σφαλματα επισης? Safe mode?
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 13:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμένα για παράδειγμα, εκεί που πήγα να πατήσω το γκάζι σα να διακόπηκε η παροχή βενζίνης και stallαρε, ακολούθως επανήλθε στιγμιαία και ξανά stall, μετά μπήκε σε limp mode, καμία απόκριση στο γκάζι δεν ξεπερνούσε τις 2000-2500 rpm. (btw έχω mini cooper S, φοράμε τον ίδιο κινητήρα THP). Εάν έχουμε τα ίδια, από σφάλματα εμφάνισε τα P2102, P2103, P1637, P1638.
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 14:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω πως ολα αυτα τα σφαλματα ειναι για την πεταλουδα. Τα ιδια συμπτωματα ειχε και το δικο μου, με το που ακουμπαγα το γκαζι, μπερδεματα κλπ, safe mode. Την αλλαξα και ολα ΟΚ
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 15:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν γνωρίζω εάν φοράμε την ίδια πεταλούδα, αλλά έτσι για την ιστορία να ρωτήσω...
1. πόσο την αγόρασες,
2. ποιό part no είναι
3. την εγκατέστησες μόνος σου; έχεις κανά tutorial για το how to?
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 16:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο για την τιμη μπορω να σου πω. 170 και κατι ψιλα την πηρα. Τα υπολοιπα τα ανελαβε ο μαστορας
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 17:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Μονο για την τιμη μπορω να σου πω. 170 και κατι ψιλα την πηρα. Τα υπολοιπα τα ανελαβε ο μαστορας
Μου φαίνεται πολύ φθηνή για να είναι ίδια με τις δικές μας του Mini. Κάνει πάνω από 300 η δικιά μου, καινούγια την πήρες ή μεταχειρισμένη;
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 23:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα συμπτώματα σου είναι 100% πεταλούδα

170 έχει η γνήσια που βάζει η peugeot tώρα και εγώ δεν ιθυμάμαι να σου πώ λεπτομέρειες ούτε ξέρω αν είναι ίδια ή οχι

Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 06:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν έψαχνε κανείς για να βάλει τώρα μια πεταλούδα, πως θα την έβρισκε online? Ρωτάω για να δω εάν μοιάζουν!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 08:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ενα γρηγορο search στο google με "throttle body for peugeot 207" και "throttle body for mini cooper s" , μπορω να σου πω πως η πρωτη pic που βγαζει για το 207, ειναι 99,9% σωστη (την παλια δικια μου την εχω σπιτι, θα την τσεκαρω μετα το απογευμα). Ειναι ολη πλαστικη, ενω τα αποτελεσματα που βγαζει για το μινι, τα περισοτερα αποτελεσματα δειχνουν πεταλουδα που ειναι κυριως μεταλικη. Τοτε ισως πραγματι να ειναι διαφορετικα parts.

EDIΤ : Λοιπον μετα απο λιγο search, δες εδω
http://www.pelicanparts.com/techarticles/MINI_R56/15-FUEL-Cooper_Throttle_Housing_Replacement/15-FUEL-Cooper_Throttle_Housing_Replacement.htm

Εδω φενεται πως τελικα η πεταλουδα που ειναι πανω στα R56 παιζει και να ειναι ιδια με τα 207. Μενει μονο να δω την δικια μου στο σπιτι και να σου πω με σιγουρια.
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 10:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έχε χάρη που δεν υπάρχει κουμπί like φίλε θα το είχα πάει στο άπειρο, many thanx
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούλ 2015, 11:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βεβαι στο λινκ που εδωσα, λεει για "naturally aspired engines" . Δεν ξερω αν τα ατμο με τα τουρμπο εχουν διαφορετικο part number στο ανταλλακτικο. Μπορεις να πας απο μια αντιπροσωπεια με τον αριθμο πλαισιου και να σου πουνε λεπτομεριες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης