PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

κροτάλισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:27:36    Θέμα δημοσίευσης: κροτάλισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες αν έχω να πάρω το αμάξι μια μέρα και πάνω οταν θα το βάλω μπροστά κάνει ενα κροτάλισμα και μετα απο 5-10 δευτερόλεπτα σταματάει γιατί?κατεβενουν τα λάδια και το κάνει μεχρι να ανέβουν?

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23122&highlight=%EA%F1%EF%F4%DC%EB%E9%F3%EC%E1
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18421&highlight=%EA%F1%EF%F4%DC%EB%E9%F3%EC%E1

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23122&highlight=%EA%F1%EF%F4%DC%EB%E9%F3%EC%E1
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18421&highlight=%EA%F1%EF%F4%DC%EB%E9%F3%EC%E1

αρα με λίγα λόγια με τα λινκ ειναι ο τεντωτήρας και θέλει αλλαγή σωστά?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το αυτοκινητο ειναι του 2008 και δεν εχει αλλαχτει ποτε ο τεντωτήρας, πολύ που αντεξε. Αν και μπορει να εχει αλλαχτει και σε καποια φαση αλλα να μην εχει φορεσει τον τελευταιο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Αν το αυτοκινητο ειναι του 2008 και δεν εχει αλλαχτει ποτε ο τεντωτήρας, πολύ που αντεξε. Αν και μπορει να εχει αλλαχτει και σε καποια φαση αλλα να μην εχει φορεσει τον τελευταιο.

ξέρεις περίπου ποσο πάει το κόστος για αλλαγή?αυτός είναι?http://www.onparts.gr/tentotiras-kadenas-chronismou-febi-bilstein-29899.html

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

44€ εχει ο τεντωτηρας. τωρα για εργατικα, μαξ κανα 50ρικο για αλλαγη του. απο κει και περα νομιζω καλο θα ηταν να γινει και ενας ελεγχος χρονισμου, μαλλον θα στο προτεινουν και οι ιδιοι, οποτε ισως χρεωσουν κατι ακομα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 18:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:

αυτός είναι? http://www.onparts.gr/tentotiras-kadenas-chronismou-febi-bilstein-29899.html
Αυτός ειναι αλλα δεν ξερω αν ειναι η τελευταια εκδοση, ή παρόμοια με το γνησιο (αν δεν ειναι το γνησιο).

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
thodorisls έγραψε:

αυτός είναι? http://www.onparts.gr/tentotiras-kadenas-chronismou-febi-bilstein-29899.html
Αυτός ειναι αλλα δεν ξερω αν ειναι η τελευταια εκδοση, ή παρόμοια με το γνησιο (αν δεν ειναι το γνησιο).

μήπως είναι αυτό?http://www.onparts.gr/tentotiras-kadenas-chronismou-swag-sw11929899.html γενικά βγαίνει και χωρίς να βγεί η καδένα?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβες. Και οι δυο τεντωντήρες κάνουν. Και καποιος απο αυτους μπορει να ειναι και αυτος που πουλαει η peugeot για γνησιο. Απο κει κει περα ο τεντωτηρας αυτος, ακριβως επειδη ειχε προβλημα και προκαλουσε κροταλισμα, αναβαθμίστηκε και αντικατασταθηκε πολλές φορες σαν ανταλλακτικο, μεχρι να καταλήξει στον κωδικο που εχει τωρα. Το θεμα ειναι αν ρισκαρεις εσυ να βαλεις καποιον απο αυτους που μου εδειξες, ρισκάροντας το αν ειναι αντιστοιχος του τελευταιου γνησιου που ειναι ο απροβληματιστος.
Μπαινει χωρις να βγαλεις καδενα, απλα η σωστη διαδικασια ειναι να κανεις και εναν ελεγχο χρονισμου, ειδικα αν δεν εχεις κανει ποτε.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Δεν καταλαβες. Και οι δυο τεντωντήρες κάνουν. Και καποιος απο αυτους μπορει να ειναι και αυτος που πουλαει η peugeot για γνησιο. Απο κει κει περα ο τεντωτηρας αυτος, ακριβως επειδη ειχε προβλημα και προκαλουσε κροταλισμα, αναβαθμίστηκε και αντικατασταθηκε πολλές φορες σαν ανταλλακτικο, μεχρι να καταλήξει στον κωδικο που εχει τωρα. Το θεμα ειναι αν ρισκαρεις εσυ να βαλεις καποιον απο αυτους που μου εδειξες, ρισκάροντας το αν ειναι αντιστοιχος του τελευταιου γνησιου που ειναι ο απροβληματιστος.
Μπαινει χωρις να βγαλεις καδενα, απλα η σωστη διαδικασια ειναι να κανεις και εναν ελεγχο χρονισμου, ειδικα αν δεν εχεις κανει ποτε.

ωραία ξέρεις ποσό πάει περίπου μαζι με χρονισμό στον καντερε?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι, δεν ειμαι απο Αθήνα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

οκ ευχαριστώ μαζί θέλει και καθαρισμό βαλβίδων?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:
makis106 έγραψε:

Ασχετο με το χρονισμα, αλλα αν δεν εχεις κανει καθαρισμο ποτε και εχεις πανω απο 40-50000χλμ τοτε πρεπει σιγουρα να κανεις, οποτε καν'το με την ευκαιρια.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
thodorisls έγραψε:
makis106 έγραψε:

Ασχετο με το χρονισμα, αλλα αν δεν εχεις κανει καθαρισμο ποτε και εχεις πανω απο 40-50000χλμ τοτε πρεπει σιγουρα να κανεις, οποτε καν'το με την ευκαιρια.

λογικά ολα αυτά μαζί πάνω κάτω κανένα 250 δεν θα πανε σίγουρα?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 19:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρταται και απο το αν εισαι οκ απο χρονισμα, γιατι αν εχει χασει και θελει, θα χρειαστει επιπλεον ανταλλακτικα, οποτε μπορει να βγει κατι παραπανω.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 21:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Εξαρταται και απο το αν εισαι οκ απο χρονισμα, γιατι αν εχει χασει και θελει, θα χρειαστει επιπλεον ανταλλακτικα, οποτε μπορει να βγει κατι παραπανω.

παντός και κατι τελευταίο αυτο μου το κάνει για 5-10 δευτερόλεπτα και μετα δεν μου το ξανακάνει ουτε οταν το προχωραω μονο στα αρχικα δευτερόλεπτα και οταν έχει μείνει ακίνητο τουλάχιστον 1 μέρα και το εχω βάλει στο parking που ειναι κατηφορικό προσ τα μπρος για αυτο είπα μηπως είναι τα λάδια?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 21:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

99% ειναι ο τεντωτηρας σου και θα χειροτερεψει. Επισης μπορει να δημιουργησει προβλημα, οσο κροταλιζει, στο χρονισμο του κινητηρα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 21:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
99% ειναι ο τεντωτηρας σου και θα χειροτερεψει. Επισης μπορει να δημιουργησει προβλημα, οσο κροταλιζει, στο χρονισμο του κινητηρα.
καλα εννοείται απο δεύτερα θα παρω τηλ. καντερε να κανονησω ποτε να το παω να μου αλλάξει τεντωτηρα και να μου δει και αν χρειάζεται χρονισμό,τώρα το ανταλλακτικό να το πάρω μονος μ ?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 21:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα ρωτα τον ιδιο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2015, 10:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Καλυτερα ρωτα τον ιδιο.

να σου πω για καθαρισμό βαλβίδων για να μην πέσουν ολα μαζι και παει πολύ και το κάνω μετα το καλοκαίρι ξέρεις κανένα σπρέι ή επιπροσθετω μαζί με το γέμισμα βενζίνης? τώρα έχω 50000 χλμ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης