PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επαναφορα εγκεφαλου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

Ένταξη: 29 Μάρ 2015
Τόπος: lamia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2015, 08:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Επαναφορα εγκεφαλου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να επαναφερω τον εγκεφαλο (3φυσο) στις αρχικες του ρυθμησεις.δλδ να βγαλω το προγραμμα.ευχαριστω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2015, 13:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω την εντυπωση,πως αν το πας στην αντιπροσωπεια να του κανουν "ενημερωση" το προγραμμα θα διαγραφει... Δεν ειμαι ομως 100% σιγουρος!
Μπορεις βεβαια,να κανεις και το αλλο,να τον ανταλλαξεις με καποιο παιδι που θελει να βαλει προγραμμα,απλα θα πρεπει να ανταλλαξετε και το καβουκι των κλειδιων και τη μοναδα του ιμμομπιλαϊζερ(10 λεπτα δουλεια)
Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2015, 20:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα καλεσω στην peugeot για να δω αν γινεται αυτο...που μακαρι να γινεται.... γτ καιω τσαμπα βενζινες!το πηρα ετσι κ εγω το θελω μαμα Surprised
σε περιπτωση που αφαιρεσω το ιμομπιλαιζερ κ κανω τραμπα τον εγκεφαλο θα εχω θεμα?κ αλλη μια ερωτηση αλλο το τσιπακι κ αλλο ο εγκεφαλος?γτ μου ειπαν οτι τσιπακι εχει το αμαξι....
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2015, 21:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσιπακι,επαιρναν μονο τα μονοφυσα...
Για να αφαιρεσεις το ιμμο,θα πρεπει να πληρωσεις προγραμματιστη να στο κανει,αν κανεις την τραμπα με το εγκεφαλακι και τα καβουκια δε θα χρεωθεις κατι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

Ένταξη: 30 Δεκ 2009
Τόπος: Στοκχόλμη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2015, 22:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

30 ή 40 ευρώ μου πήραν πριν 1 χρόνο στην αντιπροσωπεία στα Χανιά για να μου βάλουν το μαμά πρόγραμμα,βέβαια αν κλείδωνε ο εγκέφαλος το πρόβλημα ήταν δικό μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2015, 12:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δλδ ειχες προγραμμα κ σου το αφαιρεσανε?εγω θελω να το βγαλω γτ μου κανει διαφορα προβληματα.βγαζει πολλες ακαφτες απο την εξατμηση,μου κολλαει το δεικτη βενζινης κ φτιαχνει οταν βγαζω τον πολο της μπαταριας.μερικες φορες οταν πιγαινω πορεια σταματαει να δουλευει ο δεικτης των χιλιομετρων κ μετα απο λιγο ξαναλειτουργει κ το βασικοτερο προβλημα με το βηματικο του ρελαντι.εχω δοκιμασει 8 βηματικα μεταχειρισμενα κ δεν δουλευει κανενα.μου κραταει υψηλες στροφες...κ ετσι το εχω απενεργοποιησει τωρα κ δουλευει κομπλε.μονο οταν ειναι κρυο κραταω λιγο το γκαζι μεχρι να ζεσταθει.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2015, 12:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο νομίζω οτι εκτος απο τις άκαφτες βενζίνες (και αυτο παιζεται), δεν νομιζω οτι τα αλλα προβλήματα σου θα λυθουν με την αλλαγη προγραμματος. Πιστευω οτι ειναι ασχετα με το προγραμμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2015, 12:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ τι παιζει να ειναι τοτε?που να ψαχτω κ απο που να ξεκινησω?χαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2015, 12:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκινητο,μηπως ειναι μετατροπη;

Επιστροφή στην κορυφή
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2015, 13:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν ειναι μετατροπη.γνησιο gti ειναι κ ειμαι 1000% σιγουρος.ηταν φιλου μου.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2015, 14:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια!
Για τις ακαφτες,παιζει να ευθυνεται ο αισθητηρας λ,το κοντερ σταματαει πιθανον απο προβλημα του ιδιου του οργανου ή του αισθητηρα στο σασμαν.
Καλο θα ηταν βεβαια,πριν κοιταξεις οτιδηποτε,να ριξεις μια ματια στην κεντρικη φυσα της πλεξουδας του μηχανοστασιου,που βρισκεται πισω και κατω απο το φαναρι του οδηγου,ριξε της και σπρεϊ επαφων.

Επιστροφή στην κορυφή
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάϊ 2015, 07:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ριξω μια ματια στη φυσα που μου λες μηπως κ ειναι απο εκει καποιο προβλημα αλλα θα παω κ στην peugeot μηπως μπορουν να μου κανουν ενημερωση τον εγκεφαλο κ να μπουν με το διαγνωστικο,μπααας κ βγαλει καποια ενδειξη!!!! Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
pipinais (spiros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2015, 08:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια πηγα στην αντιπροσωπεια της πολης μου,μου ειπαν 25 ευρω,αλλα μου ειπαν οτι εχουν εντολη απο τα κεντρικα της peugeot να μην ενημερωνουν εγκεφαλους αυτοκινητων που εχουν περασει την 5ετια γτ υπαρχει πιθανοτητα να κλειδωσει ο εγκεφαλος.μου ειπαν να το κανουμε αλλα με ευθυνη δικη μου.κ τωρα ειμαι σε διλλημα μεγαλο....
Επιστροφή στην κορυφή
AlexG 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιούλ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2015, 13:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pipinais έγραψε:
παιδια πηγα στην αντιπροσωπεια της πολης μου,μου ειπαν 25 ευρω,αλλα μου ειπαν οτι εχουν εντολη απο τα κεντρικα της peugeot να μην ενημερωνουν εγκεφαλους αυτοκινητων που εχουν περασει την 5ετια γτ υπαρχει πιθανοτητα να κλειδωσει ο εγκεφαλος.μου ειπαν να το κανουμε αλλα με ευθυνη δικη μου.κ τωρα ειμαι σε διλλημα μεγαλο....

Σορρυ για το παλιο τοπικ.
Το επανεφερες; Ενα σωστο προγραμμα ριχνει την καταναλωση σε οδηγηση υπο μερικο φορτιο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης