PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

service 207 gt
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 16:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύτερα να τα πάρεις απ εξω τα λάδια και να τους τα πας.. Γιατι τα 0-30 φοβάμαι οτι θα στα χρεωσουν για χρυσο (μιλάω για τα τοταλ πάντα!) Ελπίζω και εντος εγγύησης να σου έβαζαν αυτά.
Όπως επισης το φίλτρο καμπίνας(8€ είχα πάρει το δικό μου άνθρακα μάλιστα) και το φίλτρο αέρα μπορείς να πάρεις απ έξω.. Το φλτρο λαδιού πάρε το γνήσιο δεν θα το βρεις πολύ λιγότερα χρήματα έξω(το γνήσιο εννοώ).

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 17:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρίσκετε λάδια 0-30 σε συνεργεία; Question Question
Και αν βρίσκετε τι λάδια είναι αυτα; Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 17:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Καλύτερα να τα πάρεις απ εξω τα λάδια και να τους τα πας.. Γιατι τα 0-30 φοβάμαι οτι θα στα χρεωσουν για χρυσο (μιλάω για τα τοταλ πάντα!) Ελπίζω και εντος εγγύησης να σου έβαζαν αυτά.

Λοιπόν εγώ πάω στον Αρβανίτη (Πεύκη).
Στα δύο πρώτα μικρά service έβαλα εκεί λάδια και μου τα χρέωσε 90euro (Fuchs GT Titan, άθλια λάδια) και δεν με χρέωσε εργασία.

Μετά έβαλα μυαλό και πήγα με δικά μου λάδια. Οπότε και τα αγόρασα από το ίντερνετ στις γνωστές τιμές.
Μόλις του είπα ότι θα πάω τα λάδια μου, απλά μου είπε:
"Εργασία 50euro"...

Και από τότε με χρεώνει 50euro ... για μισή ώρα εργασία.

Οπότε το μόνο που κέρδισα ήταν ότι έβαζα τα δικά μου λάδια (Total ή ΕLF).
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 17:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

50€ για να σου βγαλει τα λαδια και να σου ριξει μεσα τα καινουργια?? (ατιμη κριση Laughing )
Καλυτερα πηγαινε να στα αλλαζουν σε ενα βενζιναδικο.

etuned

Έχει επεξεργασθεί από τον/την makis106 στις Τετ 13 Μάϊ 2015, 17:50:53, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 17:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:

Όπως επισης το φίλτρο καμπίνας(8€ είχα πάρει το δικό μου άνθρακα μάλιστα)
τι μαρκα?
η peugeot το δινει 25€ περιπου

Vini έγραψε:

"Εργασία 50euro"...

ε οχι και 50€ για εργατικα αλλαγης λαδιων
και το φιλτρο να σου βαζει αυτος παλι πολλα ειναι (6-7€ εχει το φιλτρο λαδιου)
βασικα πρεπει να πας αλλου
εμενα για το ιδιο πραγμα με χρεωνουν 22-23€ με το φιλτρο (σε αντιπροσωπεια)

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 18:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
50€ για να σου βγαλει τα λαδια και να σου ριξει μεσα τα καινουργια?? (ατιμη κριση Laughing )
Καλυτερα πηγαινε να στα αλλαζουν σε ενα βενζιναδικο.

Αφού τους ξέρεις. Το δικαιολογούν σαν ετήσιο service. Χωρίς ωστόσο να κάνουν τίποτα στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι την τελευταία φορά μου άλλαξαν μπουζί. Μάλλον χωρίς λόγο... Απλά έψαχναν αφορμή για να βγάλουν κάποιο φράγκο.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 18:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ξέρω γι αυτο δεν μ' εχουν ξαναδει μετα την εγγυηση.
Δυστυχως αν δεν πιανουν λιγο τα χερια σου, είσαι καταδικασμένος.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 20:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φίλτρο καμπίνας μου είναι μάρκας fiba.. Οκ, δεν ειναι και απο τις καλύτερες αλλά τουλάχιστον είναι άνθρακα και σε καλή τιμή.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 21:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Τα ξέρω γι αυτο δεν μ' εχουν ξαναδει μετα την εγγυηση.
Δυστυχως αν δεν πιανουν λιγο τα χερια σου, είσαι καταδικασμένος.

αμα εισαι μακακας και δεν διαμαρτύρεσαι ναι φυσικα και εισαι καταδικασμενος
ειδικα οι Αθηναιοι δεν δικαιολογουνται, τη στιγμη που εχουν τοσες επιλογες σε συνεργεία
αν δεν σου κανει ο Α πας στον Β
δεν σου κανει ουτε ο Β πας στον Γ

Andreasf1 έγραψε:
Το φίλτρο καμπίνας μου είναι μάρκας fiba.. Οκ, δεν ειναι και απο τις καλύτερες αλλά τουλάχιστον είναι άνθρακα και σε καλή τιμή.

τζαμπα ειναι Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 00:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Andreasf1 έγραψε:

Στα δύο πρώτα μικρά service έβαλα εκεί λάδια και μου τα χρέωσε 90euro (Fuchs GT Titan, άθλια λάδια) και δεν με χρέωσε εργασία.

Μετά έβαλα μυαλό και πήγα με δικά μου λάδια. Οπότε και τα αγόρασα από το ίντερνετ στις γνωστές τιμές.
"Εργασία 50euro"...

Και για ποιο λογο ειπαμε οτι πας εκει?
Ειναι τοσο ντελικατη δουλεια η αλλαγη λαδιων που πρεπει να πας σε εξουσιοδοτημενο να την κανεις και να πληρωνεις 50αρια?

Ειλικρινα σε οποιο μαστορα και να παε πανω απο 10 ευρω για την αλλαγη δεν θα σου παρει.
Τωρα γιατι πληρωνεις 50 ευρω για εργατικα οταν ξερεις οτι ειναι τεραστια κοροιδια, δεν το καταλαβαινω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 09:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
αμα εισαι μακακας και δεν διαμαρτύρεσαι ναι φυσικα και εισαι καταδικασμενος
ειδικα οι Αθηναιοι δεν δικαιολογουνται, τη στιγμη που εχουν τοσες επιλογες σε συνεργεία
αν δεν σου κανει ο Α πας στον Β
δεν σου κανει ουτε ο Β πας στον Γ

Μην λέμε τώρα ότι θέλουμε.
Τι πάει να πει αν δεν σου κάνει ο Α πας στον Β ή στον Γ;
Πλάκα κάνουμε;
Εγώ στην περιοχή μου έχω πάει σε 4 διαφορετικά συνεργεία Peugeot και δεν είχαν ξαναδεί 207THP. Δεν είχαν ιδέα ούτε για τα λάδια που προτείνει ο κατασκευαστής.
Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπιστευθώ το αυτοκίνητό μου σε συνεργεία που μου λέει:
"Φέρτο, άστο μία μέρα για να δούμε τι αναλώσιμα θέλει, να τα παραγγείλουμε και έλα αύριο να το πάρεις."

Ή το άλλο το μαγικό. Ήταν ο τύπος πάνω από την μηχανή και έψαχνε να βρει που είναι το φίλτρο αέρα. Και όταν του το έδειξα εγώ με ρώτησα αν ξέρω να βγάζω το καπάκι.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για όποιον έχει διάθεση και χρόνο να κάνει περιοδεία σε όλη την Αττική να βρει συνεργείο της Αττικής. Προσωπικά δεν έχω χρόνο. Εργάζομαι 9 με 10 ώρες την ημέρα και δεν μπορώ να απουσιάζω από την εργασία μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 10:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Και για ποιο λογο ειπαμε οτι πας εκει?
Ειναι τοσο ντελικατη δουλεια η αλλαγη λαδιων που πρεπει να πας σε εξουσιοδοτημενο να την κανεις και να πληρωνεις 50αρια?

Ειλικρινα σε οποιο μαστορα και να παε πανω απο 10 ευρω για την αλλαγη δεν θα σου παρει.
Τωρα γιατι πληρωνεις 50 ευρω για εργατικα οταν ξερεις οτι ειναι τεραστια κοροιδια, δεν το καταλαβαινω.

Πάω σε αυτόν γιατί ξέρουν καλά τα THP και είναι φιλικοί.
Πλέον δεν είναι εξουσιοδοτημένο, αλλά οι τιμές τους δεν έχουν μειωθεί.
Περίμενα να μείωναν τις τιμές, αλλά δεν...

Το πηγαίνω μία φορά το χρόνο στα πλαίσια του ετήσιου σέρβις, αλλά δεν κάνουν τίποτα απολύτως γιατί το αυτοκίνητο είναι με ελάχιστα χιλιόμετρα και δεν μπαίνουν σε διαδικασία αντικατάστασης ανταλλακτικών ή σοβαρού ελέγχου.

Επειδή όμως καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις και τα έχω σκεφτεί αυτά, ήδη έχει μπει στο πρόγραμμα το 207 να το "διώξω" και να πάω σε άλλο αυτοκίνητο και κατηγορία, ίσα-ίσα να καλύπτονται οι ελάχιστες ανάγκες μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 10:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Πλάκα κάνουμε;
ναι πλακα κανουμε
το ειπα για να γελασουμε
δλδ πληρωνεις 50€ για αλλαγη λαδιων, αλλά εγω κανω την πλακα Rolling eyes
τεσπα, δικα σου ειναι τα λεφτα, κακως μιλησα

αλλά μια απορια
αν θυμαμαι καλα εχεις το αμαξι 5-6 χρονια, και εχεις κανει λιγοτερα απο 20,000χλμ
σωστα?
ποτε προλαβες και πηγες σε 4 διαφορετικα συνεργεια να κανεις σερβις και διαλεξες ενα 5ο στο οποιο εισαι και μονιμος πελατης ???
δεν βγαινουν τα μαθηματικα φιλε

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 10:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Πλάκα κάνουμε;
ναι πλακα κανουμε
το ειπα για να γελασουμε
δλδ πληρωνεις 50€ για αλλαγη λαδιων, αλλά εγω κανω την πλακα Rolling eyes
τεσπα, δικα σου ειναι τα λεφτα, κακως μιλησα

αλλά μια απορια
αν θυμαμαι καλα εχεις το αμαξι 5-6 χρονια, και εχεις κανει λιγοτερα απο 20,000χλμ
σωστα?
ποτε προλαβες και πηγες σε 4 διαφορετικα συνεργεια να κανεις σερβις και διαλεξες ενα 5ο στο οποιο εισαι και μονιμος πελατης ???
δεν βγαινουν τα μαθηματικα φιλε

Είμαι με ελάχιστα χιλιόμετρα (13500χλμ).
Πέρυσι τον Ιούλιο, πριν πάω για service πήγα σε 4 εξειδικευμένα συνεργεία Peugeot (Χαλάνδρι/Μαρούσι).
Επίσης πήγα και σε ένα στην Λεωφόρο Ηρακλείου (Ηράκλειο).

Πήγα να δω από κοντά τι παίζει και να διαπιστώσω αν ξέρουν τα σύγχρονα Peugeot ή έχουν μείνει σε εποχές του 205 και του 106.
Ήταν η απόλυτη απογοήτευση.
Καλύτερα να μην αναφέρω τι άκουγα και τι είδα.

Τα συνεργεία αυτά έχουν μείνει δυο-τρεις γενιές πίσω σε τεχνογνωσία Peugeot.

Με βάση αυτή την εμπειρία αναζήτησης συνεργείου, το θεώρησα λογικό να ξαναπάω στον Αρβανίτη που αν μη τι άλλο έχει εμπειρία σε THP κινητήρες και στο αμάξωμα του 207.

Λάθος μου; Μπορεί.

υ.γ. σόρυ για την έκφραση "πλάκα κάνουμε;". Παρασύρθηκα, από τον προφορικό λόγο...
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 10:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Andreasf1 έγραψε:

"Εργασία 50euro"...

άμα κανεις τόσα λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο για πιο λόγο έχεις πάει 3-4 φορες στο συγκεκριμένο συνεργείο για να κανεις αλλαγή λαδιών?δηλαδή ανά 4500 αλλάζεις λάδια?και για εξειδικευμένα συνεργεία Peugeot στην γύρω περιοχές σου στον χολαργό είναι η mini moke όταν αγόρασα το αμάξι και τον τσεκάρανε στο συγκεκριμένο,ο μηχανικός είχε ακριβώς το ίδιο αμάξι με εμενα και μια χαρά ξέρανε

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 10:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως Vini , το αμαξακι σου ειναι καινουριο , κριμα να το δωσεις
θα χασεις πολλα σε σχεση με οσο το πηρες

Vini έγραψε:
υ.γ. σόρυ για την έκφραση "πλάκα κάνουμε;". Παρασύρθηκα, από τον προφορικό λόγο...

κανενα προβλημα φιλε
ουτε εγω μιλαω πολυ καλα Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 11:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:
άμα κανεις τόσα λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο για πιο λόγο έχεις πάει 3-4 φορες στο συγκεκριμένο συνεργείο για να κανεις αλλαγή λαδιών?δηλαδή ανά 4500 αλλάζεις λάδια?και για εξειδικευμένα συνεργεία Peugeot στην γύρω περιοχές σου στον χολαργό είναι η mini moke όταν αγόρασα το αμάξι και τον τσεκάρανε στο συγκεκριμένο,ο μηχανικός είχε ακριβώς το ίδιο αμάξι με εμενα και μια χαρά ξέρανε

Έχω αλλάξει 5 φορές λάδια σε αυτό το συνεργείο... δηλαδή κάθε 2700χλμ... Embarassed Confused

Φέτος έτσι όπως πάει θα αλλάξω στα 600 χιλιόμετρα... Shocked Embarassed

Υποτίθεται ότι το πάω και για ετήσιο check up... αλλά δεν έχουν να ελέγξουν κάτι... Embarassed

Σύμφωνα με το ΚΤΕΟ, το αυτοκίνητο είναι αχρησιμοποίητο... Laughing

Θα χάσω αρκετά χρήματα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Αλλά αποδείχθηκε ότι το 207 ήταν πολύ αμάξι για μένα που είμαι ένα άτομο.
Για κάποιον άλλον που κάνει ταξίδια, βγαίνει βόλτες, κάνει χιλιόμετρα, γουστάρει τα γκάζια θα ήταν και είναι ιδανικό. Είναι και 5θυρο, οπότε βολεύεται άνετα και οικογένεια.

Πλέον όλες τις αστικές μου μετακινήσεις τις κάνω με το σκούτερ.
Οπότε θέλω ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω αραιά και που στο σούπερ μάρκετ, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες να πηγαίνω στο γραφείο και για το καλοκαίρι να μπορώ να πάω άνετα και χωρίς άγχος στο τόπο καταγωγής μου όπου θα μπορώ να πατάω και χωματόδρομο/άμμο/κατσάβραχα.
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 11:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
thodorisls έγραψε:

Έχω αλλάξει 5 φορές λάδια σε αυτό το συνεργείο... δηλαδή κάθε 2700χλμ... Embarassed Confused

Φέτος έτσι όπως πάει θα αλλάξω στα 600 χιλιόμετρα... Shocked Embarassed

Υποτίθεται ότι το πάω και για ετήσιο check up... αλλά δεν έχουν να ελέγξουν κάτι... Embarassed

Σύμφωνα με το ΚΤΕΟ, το αυτοκίνητο είναι αχρησιμοποίητο... Laughing

Θα χάσω αρκετά χρήματα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Αλλά αποδείχθηκε ότι το 207 ήταν πολύ αμάξι για μένα που είμαι ένα άτομο.
Για κάποιον άλλον που κάνει ταξίδια, βγαίνει βόλτες, κάνει χιλιόμετρα, γουστάρει τα γκάζια θα ήταν και είναι ιδανικό. Είναι και 5θυρο, οπότε βολεύεται άνετα και οικογένεια.

Πλέον όλες τις αστικές μου μετακινήσεις τις κάνω με το σκούτερ.
Οπότε θέλω ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω αραιά και που στο σούπερ μάρκετ, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες να πηγαίνω στο γραφείο και για το καλοκαίρι να μπορώ να πάω άνετα και χωρίς άγχος στο τόπο καταγωγής μου όπου θα μπορώ να πατάω και χωματόδρομο/άμμο/κατσάβραχα.

τα λάδια πρέπει να βγαίνουν με το ίδιο χρώμα που μπήκανε Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 11:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαίνουν σε καλύτερο χρώμα, γιατί είναι "στρωμένα"... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2015, 11:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Βγαίνουν σε καλύτερο χρώμα, γιατί είναι "στρωμένα"... Laughing Laughing

αχαχα Laughing πάντως κρίμα το αμαξάκι που δεν μπόρεσες να το χαρείς γιατί πραγματικά είναι κουτί με τόσα λίγα χιλιόμετρα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης