PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορυβος τιμονιου προς τα δεξια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
g3orgiou8695 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT 1.6 1/2008

Ένταξη: 03 Μάϊ 2015
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2015, 01:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Θορυβος τιμονιου προς τα δεξια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα.
Με λενε Γιωργο κ ειμαι κατοχος ενος Peugeot 207 GT Μοντελο 2008.
Το προβλημα που εχω ειναι το εξης:
Πριν μια εβδομαδα αλλαξα ελαστικα κ εβαλα τα Dunlop Maxx RT 215/45/17.
Σημερα λοιπον κ επειτα απο 400 Km που εχω κανει μου εμφανιστηκε ενα ηχος στον δεξι τροχο ο οποιος ακουγεται κ στο στριψιμο του τιμονιου αλλα κ κατα την κινηση του αυτοκινητου.
Στην αρχη θεωρησα οτι ισως ειναι ακρομπαρο αλλα επειτα με την βοηθεια 2ου ατομου στο να μου στριβει το τιμονι σε ακινησια του αυτοκινητου διαπιστωσα οτι ο θορυβος προερχεται απο πιο ψηλα προς την βαση του αμορτισερ.
Δεν ειμαι κ σιγουρος βεβαια αλλα για το μοναδικο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο θορυβος ακουγεται πλεον κ εν κινηση στις ευθειες.
Μου προκαλει εντυπωση που το εμφανισε μετα απο μια εβδομαδα απο την αλλαγη ελαστικων.Στο αυτοκινητο εχει γινει κ ευθυγραμμιση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bec32 (Georgios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 17 Φεβ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 09:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σε ρωτησω κατι?ο θόρυβος ειναι σαν να συντονίζει οταν στριβεις δεξια αριστερα?Στην ευθεία το κανει σε όλα τα χιλιόμετρα η το ακους μονο στα λιγά?
Επιστροφή στην κορυφή
g3orgiou8695 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT 1.6 1/2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 09:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα.
Ακομα κ οπισθεν που εκανα ακουγοταν ενα χτυπημα στο στριψιμο του τιμονιου.
Το θεμα ειναι οτι αυτο εγινε μια μερα μονο,ξαφνικα σταματησε!!! Το πηγα συνεργειο βεβαια αλλα δεν βρηκαν τιποτα παρα μονο το παξιμαδι του top mount λασκα αλλα κ παλι ειχε σταματησει ο θορυβος πριν παει συνεργειο το αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
g3orgiou8695 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT 1.6 1/2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 09:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ακουγοταν στα πολλα χιλιομετρα....στα λιγα κ στις ανωμαλιες του δρομου.
Επιστροφή στην κορυφή
Bec32 (Georgios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 09:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα αφου δεν το ξαναεκανε οκ,εμενα συντονιζει η μαλ@κια οταν στρίβω δεξια και το εχω κανει βίδες και τιποτα,κάποιος μου ειπε οτι καποια λαστιχα ακουγονται ετσι.κρεμαριερα τσεκαρες?
Επιστροφή στην κορυφή
g3orgiou8695 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT 1.6 1/2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 09:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ανεβασαμε ραμπα κ το τσεκαραν! Δεν εχει κανενα προβλημα,ουτε κρεμαριερα ουτε ακρομπαρα ουτε η βαση του αμορτισερ .... μονο το παξιμαδι του top mount που ηταν λασκα κ το βιδωσε.
Θα δειξει..παντως μεχρι στιγμης δεν το ξανα εκανε.
Αλλαξες λαστιχα προσφατα;
Επιστροφή στην κορυφή
Bec32 (Georgios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 10:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο καμια 1.000χλμ αρχισε να κανει θορυβο αλλα δεν ειναι χτυπημα ειναι σαν να συντονιζει με κατι σαν να βρισκει στον θολο,μονο που δεν βρισκει στο θολο γιατι ούτε χαμηλομενο ειναι ουτε βρισκουν πουθενα τα ελαστικα,το να κάνουν θόρυβο τα λάστιχα τωρα το βρισκω λιγο κουλό να σου πω την αληθεια! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
g3orgiou8695 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT 1.6 1/2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 10:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλαβα..κ εμενα κουλο μου ακουγεται να ειναι απο τα λαστιχα αλλα ποτε δεν ξερεις!

Στο δικο μου εχω αλλαξει αμορτισερ κ ελατηρια...το χω χαμηλωσει.
Ειχε μια προσφορα καποτε ο Κονδωρας με κιτακι ελατηρια-αμορτισερ κ τα ειχα αλλαξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 12:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι κουλο να κανουν θορυβο τα ελαστικα

μαλιστα ολα τα λαστιχα εχουν και δεικτη θορυβου

σου το κανει σε ολους τους τυπους οδοστρωματος που συναντας στους ελληνικους δρομους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bec32 (Georgios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 12:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να κανουν θόρυβο σε κακο η μετριο οδόστρομα το καταλαβαίνω αλλα να κανουν παντου και σύγκεκριμενα χλμ μου φένεται δυσκολο,οχι οτι δεν μπορει να γινετε!
Επιστροφή στην κορυφή
g3orgiou8695 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT 1.6 1/2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2015, 12:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου με τα ελαστικα που εβαλα δεν εχω θεμα θορυβου.

Ο Bec32 καλυτερα να σου πει που εχει καποιο θεμα θορυβου σαν συντονισμο οπως ανεφερε πριν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης