PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το φλας έφαγε... φλας!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kerkiras (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 20:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Το φλας έφαγε... φλας! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους....

Έχω ένα Peugeot 307 μοντέλο 2003. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει που οφείλεται το οτι ξαφνικά το δεξί φλάς άρχισε να αναβοσβήνει σε διπλάσια ταχύτητα από το αριστερό;

Που οφείλεται και πως λύνεται;

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 20:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου έχει καεί μία λάμπα. Κοίτα ποιά λάμπα είναι και αντικατέστησέ την. Θα διορθωθεί αμμέσως! Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 23:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Σου έχει καεί μία λάμπα. Κοίτα ποιά λάμπα είναι και αντικατέστησέ την. Θα διορθωθεί αμμέσως! Wink

+1! Σε ολα τα αυτοκινητα ειναι ετσι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 23:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και αρχαίο thread, γράφω εδώ γιατί δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο.

Παρατηρώ ότι το δεξί φλας καμιά φορά αναβοσβήνει με διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με το αριστερό, αλλά ΜΟΝΟ όταν πατάω φρένο. Ειδάλλως σε πορεία όλα οκ, κανονικά. Όταν λέω καμιά φορά, εννοώ αν ξεκινήσω να πάω κάπου και το πιάσει το τρελό του, θα το κάνει συνέχεια (κι όχι περιστασιακά) μέχρι να σβήσω το αμάξι. Την επόμενη μέρα, αν βάλω μπρος και πάω κάπου και δεν το κάνει, δε θα το κάνει καθόλου μέχρι να το σβήσω και μέχρι την επόμενη-μεθεπόμενη-αντιμεθεπόμενη φορά που ίσως το ξαναρχίσει.

Δοκίμασα να το κάνω και με τα αλάρμ, δηλαδή να δω αν πατώντας φρένο, η δεξιά πλευρά αναβοσβήνει γρηγορότερα, αλλά δεν συμβαίνει αυτό.

Διακόπτης φλας ή τίποτε άλλο;

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2015, 00:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα λεγα αρχικα να λυσεις το πισω δεξι σου φαναρι και να δεις αν υπαρχει κανα θεμα στην πλακετα του που να δημιουργει βραχυκυκλωμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2015, 10:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάζομαι..μόλις ανάβει η λάμπα του στόπ βραχυκυκλώνει λογικά τη λάμπα του φλάς

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2015, 11:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και δημιουργεί βραχυκύκλωμα και στο μπροστινό και στο πισινό;

BTW, πριν 3 χρόνια, είχα ένα θέμα με τα φώτα φρεναρίσματος (πίσω φανάρια και το τρίτο στοπ, το πάνω). Λέω καμιά βαλβίδα φρένου θα είναι. Εμ τελικά δεν ήταν, είχε ένα μικροθέμα ο BSI και δεν έστελνε ρεύμα πίσω κατά το φρενάρισμα. Τελικά κάναμε μια παράλληλη καλωδίωση με την ασφάλεια του υαλοκαθαριστήρα πίσω και όλα κανονικά.

Λέτε να παίζει θέμα από κει ή μπα; Σήμερα πάντως που πήγα δουλειά, δεν ήταν η μέρα του να το κάνει. Έβγαζα δεξί φλας, πατούσα φρένο, όλα κανονικά, άναβε δηλαδή με τον κανονικό ρυθμό.

Θα το τσεκάρω μία πάντως, ευχαριστώ. Υποψιάζομαι πάντως και για τίποτα νερά, απ'όσο ξέρω είναι κάπως σύνηθες.

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2015, 11:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι λέει ο Μάκης και ο Τάσος. Το παθα προχτές.

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2015, 19:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδιά!

Θα μεριμνήσω.

Τώρα θυμήθηκα ότι νομίζω είχα δει το μπροστά δεξιά φανάρι με μερικές σταγόνες νερό, μετά από κάποιο πλύσιμο πριν κανά δίμηνο. Με τον καιρό εξαφανίστηκαν, αλλά λέτε τελικά να μας την έχει φέρει το μπροστινό;

Θέλει βγάλσιμο, τίποτα στέγνωμα κτλ;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης