PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GPS-DVD Ηχοσύστημα ερώτηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 11:34:35    Θέμα δημοσίευσης: 207 GPS-DVD Ηχοσύστημα ερώτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κανείς πόσο έχει το συγκεκριμένο για το αμάξι μας?
Το έχω βρει 500 ευρώ και θέλω να μάθω αν αξίζει να το αγοράσω και αν η τιμή που το βρήκα είναι πιο χαμηλή από το να το πάρω από την Peugeot.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2011, 16:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι κινέζικο. Δε το πουλάει η peugeot. Το βρίσκεις στο ebay αν θυμάμαι καλά με κάπου 400 κάτι ευρώ. Είχα ποστάρει νομίζω και ένα link σε κάποιο topic από ένα C4 που το είχε βάλει ένα παλικάρι από το citroen club και έλεγε διάφορα. Bγαίνει και για C4.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2011, 18:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπτικα καλο φαινεται ....λειτουργικα αν δεν το βαλει καποιος .....

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2011, 18:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και το link για το citroen που έλεγα:

http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=34&t=195&sid=1bcfe60c2e0d062ffd4041bd467a9663&start=210

και από ebay στα 377 ευρώ:

http://cgi.ebay.com/PEUGEOT-207-207CC-Car-GPS-Navigation-System-DVD-Player-/280514671220?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item414ffa3274
Επιστροφή στην κορυφή
giorgostap (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2015, 14:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,εδω και ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207 GΤ ολα μια χαρα μεχρι στιγμης το μονο θεμα που εχω ειναι πως το ραδιο cd οταν παιζει σταθμους παραγει εναν ενοχλιτικο ηχο(σαν παλμ ογραφος...)και δεν ξερω πως μπορω να το απενεργοποιησω,το ραδιο δουλευει κανονικα οι σταθμοι και ολα το μονο που βλεπω στην οθονη ειναι ADS κομμενο στην μεση με μια παυλα

http://s1302.photobucket.com/user/cupratap/media/20150414_152817_zpsccnxxram.jpg.html?sort=3&o=0

καθως και αυτο οταν το βαζω εμπρος

http://s1302.photobucket.com/user/cupratap/media/20150414_152811_zpsvvnniial.jpg.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2015, 15:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου καποια λαμπα εχεις καμενη απτα φλας και αυτο που ακους ειναι ο ηχος ειδοποιησης

το RDS δεν εχει καμια σχεση
Επιστροφή στην κορυφή
giorgostap (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2015, 07:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
φιλε μου καποια λαμπα εχεις καμενη απτα φλας και αυτο που ακους ειναι ο ηχος ειδοποιησης

το RDS δεν εχει καμια σχεση

το ακουω οταν αναβω το ραδιο ενα επαναλαμβανομενο (μπιπ...)
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2015, 10:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giorgostap έγραψε:

το ακουω οταν αναβω το ραδιο ενα επαναλαμβανομενο (μπιπ...)

Ή έχεις αλλάξει ράδιο ή έχει απορθυμιστεί, πρέπει να πας σε Peugeot να του περάσουν τον αριθμό πλαισίου σου για να σταμάτησει. Λογικά δεν θα σου πάρουν λεφτά αν είναι σωστοί, δουλειά 5 λεπτών είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2015, 12:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην μπεις καν στον κόπο να πάρεις κάτι "Κινέζικο". Τα περισσότερα ναι μεν θα σου κάνουν τη δουλειά σου, αλλά να έχεις πάντα στο νου σου οτι πρόκειται για ημίμετρα! Έχω αλλάξει 3-4 κινέζικα. Παράσιτα χαμός, ρυθμίσεις ανύπαρκτες και γενικότερα πέρα από το "νταβαντούρι" και τα "κέφια" της υπόθεσης από ουσία 0.

Υπάρχουν πηγές επώνυμές με τρομερά DAC αναλυτές φοβερή καθαρότητα ήχου κλπ κλπ αλλααααααα κοστίζουν κάτι τις παραπάνω....

Γενικότερα, ΜΑΚΡΙΑ από "Κινέζικα" από τα βάθη της Κίνας.... Φαίνονται πολύ ελκυστικά σε χαρακτηριστικά και σε τιμή, αλλά κατά βάση, ότι πληρώνεις (σε σχέση με του επώνυμου ανταγωνισμού) παίρνεις.

Αν δε σε νοιάζουν βέβαια όλα αυτά, έμπαινε με κλειστά μάτια, τα "κέφια" θα στα βγάλει και το "κομμάτι" σου θα το κάνεις. Wink

Edit: Ουπς LOL, τώρα είδα οτι είμαι εντελώς off-topic και το θέμα τραβάει από το 2011!!!! Ρε παιδιά μην ξεθάβετε θέματα από τον καιρό του Νώε, με μια άκυρη ερώτηση.... Sad Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης