PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207- EP6DT/S και καθαρισμός βαλβίδων εισαγωγής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2015, 13:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:

Τι να κάνω, η οικογένεια δεν χωράει στο 106! Laughing Laughing Το πασσάτ χωράει τα πάντα όλα!
Το πασσάτ χωράει και το 106!! Laughing Laughing

Ξερω οτι καταβάθος παραμένεις πεζάκιας Exclamation Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2015, 15:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Πάρε τηλ να σου πει....
το έχει κάνει απειρες φορές...

Ok thanks! Αυτός θα είναι η λύση απ'ότι φαίνεται τελικά Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 00:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://youtu.be/NnMhNXXawjk

Η συγκεκριμένη μέθοδος καθαρισμού βαλβίδων μου φαίνεται αρκετά καλή! Δεν ξέρω αν έχει ξανά συζητηθεί κάτι περί αυτου στο φόρουμ. Ούτε βούρτσακια, ουτε τίποτα! Όλα τα αναλαμβάνει η "αμμοβολή" στις βαλβίδες!

Μήπως έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιο συνεργείο που να έχει το συγκεκριμένο εργαλείο και να κάνει καθαρισμο με αυτόν τον τρόπο;
Μιας και στο ντίζελ μου δεν βλέπω να υπάρχει άλλος τρόπος καθαρισμού των βαλβίδων μου με την σχεδιαση που έχουν οι αυλοί των βαλβίδων μου αφού δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφη με αυτές! Rolling eyes

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 10:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει να βρούμε τον εξοπλισμό!!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 15:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή κάτι παρόμοιο έκανα κι εγώ, για δοκιμάστε να δείτε αν χωράει εκεί πίσω το τσουτσούνι που κάνει τον καθαρισμό.
Στις BMW όλα καλά, γιατί ο κινητήρας είναι διαμήκης.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 17:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο λογικά μπορεί να μπει και μικρότερο ακροφύσιο. Στην δική σου προσπάθεια είχε αποτέλεσμα?

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 20:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Στέλιο λογικά μπορεί να μπει και μικρότερο ακροφύσιο. Στην δική σου προσπάθεια είχε αποτέλεσμα?

Είχε Γιώργο! Το αποτέλεσμα ήταν ότι γέμισα όλος σόδα γιατί δεν είχα απορροφητική σκούπα και χωνί να τραβάει την σκόνη. Και ο χώρος του κινητήρα επίσης. Οι βαλβίδες βελτιώθηκαν πολύ - κι εγώ επίσης.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 20:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
iceage έγραψε:

Είχε Γιώργο! Το αποτέλεσμα ήταν ότι γέμισα όλος σόδα γιατί δεν είχα απορροφητική σκούπα και χωνί να τραβάει την σκόνη. Και ο χώρος του κινητήρα επίσης. Οι βαλβίδες βελτιώθηκαν πολύ - κι εγώ επίσης.

Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 21:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα thp ίσως είναι λίγο θέμα αλλά σίγουρα με άλλο ακροφύσιο κάτι θα γίνεται!

Σε εμένα είναι απο πάνω οι τρύπες των αυλων αλλά βαλβίδες δεν βλέπεις γιατί κανει στροφή ο αυλός μέχρι να φτάσει στην βαλβίδα.

Και τώρα ερώτηση κρίσεως. Razz Πες οτι βρεθεί ο εξοπλισμός αυτός σε κάποιο συνεργείο... Για να γίνει όμως ο καθαρισμός ως γνωστόν πρέπει να είναι κλειστές οι βαλβίδες για να μην περάσει κάτι κάτω στον θάλαμο καύσης. Σε εμένα όμως όπως είπα έχει στροφή ο αυλός και δεν έχεις οπτική επαφη με τις βαλβίδες οποτε και δεν γνωρίζεις ποτε έχει κλείσει. Ακουω λοιπον ιδέες-γνώμες-γνώσεις για το αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε πως είναι κλειστή η κάθε βαλβίδα που θα καθαρίζεται?? Rolling eyes

Υπάρχει περίπτωση μέσω obd να γνωρίζουμε ποτέ ανοίγει και ποτε κλείνει ενω είναι σβηστή η μηχανή;; λέω εγώ τώρα!!

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2015, 11:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω οτι υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το να βγαλεις το ψευτοκαπακο. Εγω βαλβιδες έβλεπα με καθρεφτακι, οπότε σιγουρος δεν ημουν αν είναι κλειστές, εβγαλα κι εγω ψευτοκαπακο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2015, 12:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και εδώ! Το ψευτοκαπακο είναι το #2 σε αυτο το μοτερ και βλέπεις μόνο τον μπροστά εκκεντροφόρο.

Και ενα βιντεο με πιο σουρεαλιστικές εικόνες:

http://youtu.be/KqKt4nzF7Nc

Σκέφτομαι μήπως γίνει η δουλειά απλά βλέποντας τον μπροστά εκκεντροφόρο.. Confused

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2015, 14:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή θα ξανακάνω καθαρισμό βαλβίδων, μόνος μου αυτή την φορά*, έχετε καταλήξει τελικά ποιο είναι το κατάλληλο καθαριστικό (seafoam;)? Ο καθαρισμός θα γίνει λύνοντας πολλαπλή εισαγωγής και ψευτοκάπακο.

* θα κάνω και know-how με φωτογραφίες και θα το αναρτήσω εδώ έτσι ώστε να είναι εύκολο στον καθένα.. Μετάνιωσα που δεν το έκανα όταν έβαλα το intercooler του Cupra..

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2015, 16:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
Επειδή θα ξανακάνω καθαρισμό βαλβίδων, μόνος μου αυτή την φορά*, έχετε καταλήξει τελικά ποιο είναι το κατάλληλο καθαριστικό (seafoam;)? Ο καθαρισμός θα γίνει λύνοντας πολλαπλή εισαγωγής και ψευτοκάπακο.

* θα κάνω και know-how με φωτογραφίες και θα το αναρτήσω εδώ έτσι ώστε να είναι εύκολο στον καθένα.. Μετάνιωσα που δεν το έκανα όταν έβαλα το intercooler του Cupra..
εφοσον θα τριψεις, κ με ενα απλο σπρει καθαρισμου καρμπυρατερ ή ψεκασμου, θα κανεις δουλεια.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούλ 2015, 17:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη δική μου περίπτωση, μια ανάμιξη βενζίνης και ασετόν τα διέλυσε όλα. Δεν εμεινε τίποτα μέσα! Και το βλέπεις γιατί αλλάζει κατευθείαν χρώμα.

Καλό είναι να το αφήσεις και λίγο να μουλιάσει αν μπορείς.

Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούλ 2015, 19:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Τον Αύγουστο, που θα έχω χρόνο, θα λύσω εισαγωγή και θα σας κρατήσω ενήμερους με φωτογραφικό υλικό.. Μέχρι τότε αν κάποιος θυμηθεί κάτι, καμία λεπτομέρεια που χρειάζεται να έχω υπόψιν καλόδεχούμενη!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούλ 2015, 19:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα συνεργα που χρειαστηκα εγω ηταν γρύλος, σπρει, βουρτσες, λαμπα, καθρεφτακι και πιστολι αερος!
Την επομενη θα δοκιμασω το κοκτειλ του salex!!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Δεκ 2015, 17:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εκανα καθαρισμο βαλβιδων σε εξουσιοδοτημενο στην Πατρα (δεν λεω ονομα για λογους διαφημισης,αμα θελετε πμ).
Καλος μαστορας/καλα παιδια.

Κοστος 50 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Δεκ 2015, 17:39:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κρινω απο το κοστος μαλλον με χημικα υγρα στην εισαγωγη σου κανανε καθαρισμο, ε? Βγηκες εθνικη να το ξεκαπνισεις μετα?
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2016, 12:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν τον καθαρισμό:

https://imageshack.com/i/plJTDKK5j

https://imageshack.com/i/pm5eDqlij

μετά τον καθαρισμό:

https://imageshack.com/i/pomfMpekj

https://imageshack.com/i/pmxwSlslj

Η διαφορά στην απόδοση μετά τον καθαρισμό Τεράστια!!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016

Ένταξη: 31 Ιούλ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2016, 12:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ποια μεθοδο καθαρισες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενη
Σελίδα 16 από 20

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης