PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργασίες-Συμφωνίες-Τιμές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 07:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ πρίν 3 βδομάδες πήγα και πήρα βαλβολίνες & λάδια. Και πολύ σύντομα, θα πάω και με ένα φίλο μου να πάρει λαδάκια για το cc του.

Στέφανε μην ανησυχείς όσο μπορούμε θα σε στηρίζουμε & χρειάζονται στήριξη τέτοιες ενέργειες!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 12:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε παιδιά,καλά και άγια όλα αυτά που λέτε,αλλά συμφέρει κάποιον να κάνει 40Km για να πάρει 1,5Ε φθηνότερα στο λίτρο?Θα τα κάψει σε βενζίνη-χώρια την κίνηση στην Θηβών...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 12:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Βρε παιδιά,καλά και άγια όλα αυτά που λέτε,αλλά συμφέρει κάποιον να κάνει 40Km για να πάρει 1,5Ε φθηνότερα στο λίτρο?Θα τα κάψει σε βενζίνη-χώρια την κίνηση στην Θηβών...

Συμφέρει όμως Ο Λ Ο Υ Σ αυτούς που μένουν εκεί κοντά. Σιγά σιγά θα εξαπλωθεί η "αρρώστεια" και σε μορφή επιδημίας πλέον θα βρίσκουμε και στα super market ειδικό ράφι για το club (μάλλον υπερβολική πρόβλεψη)...

Πάντως ένα μπράβο στον Στέφανο θα ήταν αρκετό... Wink αν και η πρώτη γραμμή του μηνύματός σου αυτό καταμαρτυρά...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 13:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Embarassed

Δεν μ'αρέσει όμως που λέτε "να στηρίξουμε το Στέφανο". Δεν χρειάζεται στήριξη ο Στέφανος. Το CLUB τη χρειάζεται. Όποια κίνηση κάνει ο καθένας από μας είναι προς όφελος ΟΛΩΝ μας και αυτό είναι που πρέπει να σκεφτόμαστε και να στηρίζουμε.

Για να δείτε τι θα γίνει αν σκάσουνε μύτη δεκαπέντε άτομα και ζητάνε όλοι από τρία λίτρα λάδι! Το πιο πιθανό είναι να μας κατεβάσει κι άλλο την τιμή! Wink

Dimip, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω! Απλά όσοι ενδιαφέρονται για TOTAL μπορούνε να τα βρούνε εκεί σε άριστη τιμή, αυτό είναι όλο!

Κι ούτε σημαίνει ότι επειδή δηλαδή βρήκαμε τα Total πρέπει σώνει και καλά όλοι αυτά να πάρουν! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 13:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Συμφέρει όμως Ο Λ Ο Υ Σ αυτούς που μένουν εκεί κοντά. Σιγά σιγά θα εξαπλωθεί η "αρρώστεια" και σε μορφή επιδημίας πλέον θα βρίσκουμε και στα super market ειδικό ράφι για το club (μάλλον υπερβολική πρόβλεψη)...

Πάντως ένα μπράβο στον Στέφανο θα ήταν αρκετό... Wink αν και η πρώτη γραμμή του μηνύματός σου αυτό καταμαρτυρά...

Ασφαλώς,τα εύσημα έχουν αποδοθεί και στον Στέφανο,και στα παιδιά από Θεσ/νίκη για τις προσπάθειές τους,και όσα ειπώνονται από τα μέλη αντιπροσωπέυουν και εμένα (αν έχω κάπου αντίθετη άποψη θα το αναφέρω Wink ).Απλά συμπλήρωσα κάτι που δεν έχει ειπωθεί...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 14:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Και γιατί δεν μαζεύεστε μια παρέα 4-5 ατόμων, να πάτε με ένα αυτοκίνητο ή να πάει ένας και να πάρει για όλους, ό,τι θέλει ο καθένας; Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 00:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστό και αυτό Στέφανε!
Ξεκινάμε με έναν συνεργάτη. Τον στηρίζουμε όσο μπορούμε. Όταν γίνουμε περισσότερο ανοίγουμε τις συνεργασίες μας ανάλογα φροντίζοντας να καλύπτουμε περισσότερα σημεία στην Πόλη.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη ξεκινήσαμε συνεργασία και με ένα ακόμη συνεργείο στην άλλη άκρη της πόλης. Αφενός είναι αντιπροσωπεία, αφετέρου θα καλύπτονται και οι κάτοικοι της "άλλης άκρης". Όσο αυξανόμαστε τόσο ανοίγονται οι δυνατότητές μας. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 13:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλβολίνες

Μόλις συννενοήθηκα με το φίλο μας στο Αιγάλεω για τις MOTUL GEAR 300, τις συνθετικές βαλβολίνες.

Υπάρχουν, τις έχει και η τιμή τους 14,5 ευρώ για εμάς (από 16,10).

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 15:18:52    Θέμα δημοσίευσης: τελευταια ενημερωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΛΟ" ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΩΝ

Total quartz 9000 5w40...........τα 4 λιτρα.....36 Ε.

Μοtul 300 V 10w40...............τα 4 λιτρα.....39 Ε.

Μotul 8100 5w40..............τα 4 λιτρα....30Ε.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 15:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ τι πήρες Δημήτρη;;; Twisted evilTwisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 23:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Εσύ τι πήρες Δημήτρη;;; Twisted evilTwisted evil

τιποτα θα βαλω μαλλον τα total quartz racing που δεν τα ειχε![/u]
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Οκτ 2003, 00:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TOTAL QUARTZ RACING 10W50 ??????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Οκτ 2003, 08:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη τα quartz racing 10W50 τα έχω βάλλει εδώ και 6500 χιλιόμετρα. είναι καλά λάδια. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην πόλη με κίνηση και να πηγαίνεις ψιλό-χαλαρά η θερμοκρασία Του λαδιού φτάνει 90 – 95 (γιατι?).στην εθνική με κόφτες και να παω Πάνω από 95 δεν πήγε ποτέ... Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikq στις Δευ 03 Νοέ 2003, 12:25:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2003, 01:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
TOTAL QUARTZ RACING 10W50 ??????????

τι σε προβληματιζει Τηλεμαχε;;
δεν καταλαβα το "10w50 ????"
αυτα δεν μου προτεινες ;;

Επιστροφή στην κορυφή
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 14:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΔΙΝΕΙ 240€ ΤΑ POTENZA 195/50/15 KAI SE IΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΜΗ ΤΑ ΜΙΣΕΛΕΝ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ.Η ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ SIMOTA CARBON ΣΚΟΥΠΑ 138€ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΛΙΓΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ..........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLUB.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STAMOS έγραψε:
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΔΙΝΕΙ 240€ ΤΑ POTENZA 195/50/15 KAI SE IΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΜΗ ΤΑ ΜΙΣΕΛΕΝ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ.Η ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ SIMOTA CARBON ΣΚΟΥΠΑ 138€ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΛΙΓΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ..........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLUB.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.?

τοσο εχουν πανω κατω! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 20:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STAMOS έγραψε:
ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.?

Στάμο μην ανησυχείς... Very happy Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους... Wink Το νερό έχει μπεί στο αυλάκι και κυλάει... Twisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης