PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τροχαια ατυχηματα....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 53, 54, 55  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 09:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Τροχαια ατυχηματα.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως ο αδερφος μου την εκανε στο πεζακι...

Επεσε ενα μηχανακι πανω στην πορτα-φτερο απο την μερια του συνοδηγου...

Η ζημια ειναι φτερο, πορτα, καθρεφτης, λιγο μαρσπιε, μηχανισμος παραθυρου, βαψιμο, πλαστικοποιηση και κατι αλλα ψιλολοιδια...

κοστος περι τα 2200 ευροπουλα...
Τωρα αν βαλουμε και την υποχρεωτικη αλλαγη χταποδιου καταλυτη για καλυτερη αποδοση και για να μην βγαζει λαθος ο εγκεφαλος μιλαμε για ενα πολυ ωραιο κοστολογιο για τον οκτωβρη της ταξεως των 3000 ευρω περιπου...

Περαστικα μας... Confused
Confused

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 09:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από ένα χρόνο περίπου είχα και εγώ ένα παρόμοιο τρακάρισμα μόνο που είχε πιο πολύ ζημιά στο μαρσπιέ και δεν πειράχτηκε ο καθρέφτης. Από την LION μου είπαν όσο και εσένα (630000δρχ 1850€) αλλά μετά από ψάξιμο η επισκευή κόστισε.............950€ με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ φτερό, πόρτα και μηχανισμό παραθύρου καθώς και βάψιμο... Και ΄το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από τέλειο. Ψάξτην λίγο μπας και γλυτώσεις κανα €πουλο...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 11:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρακαρισμα.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:

Η ζημια ειναι φτερο, πορτα, καθρεφτης, λιγο μαρσπιε, μηχανισμος παραθυρου, βαψιμο, πλαστικοποιηση και κατι αλλα ψιλολοιδια...

Τωρα αν βαλουμε και την υποχρεωτικη αλλαγη χταποδιου καταλυτη για καλυτερη αποδοση και για να μην βγαζει λαθος ο εγκεφαλος μιλαμε για ενα πολυ ωραιο κοστολογιο για τον οκτωβρη της ταξεως των 3000 ευρω περιπου...

Confused

Καταρχήν περαστικά φίλε Kouzman. Πολλά είναι, θα έλεγα να το ψάξεις...Πέρα ότι θα έχει σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα και εξυπηρέτηση!

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 12:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρακαρισμα.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:

Γιάννη καταρχήν όλα φτιάχνονται, αρκεί να είμαστε καλά... Wink

Το κόστος το προσδιορίσανε σύμφωνα με τα ανταλλακτικά, έτσι θέλω να πιστεύω. Τα εργατικά είναι μέσα?

Θεωρώ υπερβολική την τιμή.

Ισως σε έναν καλό φαναρτζή της εμπιστοσύνης σου να ρίξεις την τιμή τουλάχιστον 30%.

Εκτός και εάν έχεις μικτή ασφάλεια... τότε βουρ στην Lion.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 16:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κοστολογιο εγινε σε μια συχαμερη κατασταση 6 σελιδων με ανταλλακτικα, εργατοωρες, εργατο νταβατζιλικια, βαλε τοσο, βγαλε τοσο, βιδωσε τοσο, ξεβιδωσε τοσο

τα εργατικα ειναι αν θυμαμαι καλα περι τα 700 ευρω και καμια 800αρα τα ανταλακκτικα. βαλε βαψιματα και ΦΠΑ...

Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 17:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ψάχνεις καλύτερα όπως είπε και ο DRAKE και κάπου αλλού .....
είναι ακριβό αλλά φτίαχνεται και με λιγότερα Wink
Και με το καλό ξανα στον δρόμο ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 19:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρακαρισμα.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:

Confused

ρε φιλε περαστικα σου, αλλα 2200 για πλαινη ζημια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!
αν σκεφτεις οτι ειναι φαναρτζοδουλειες και βαψιματα!!!
μονο η πορτα ειναι που αξιζει τα λεφτα της..
ψαξτο γιατι μπορεις να γλυτωσεις πολλα
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 22:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο τσουλαει δεν ειναι τοση η ζημια.... ευτυχως δηλαδη.

Μαλλον θα το κοιταξουμε και αλλου μπας και γλυτωσουμε κανα ευρω. Οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτα τα φραγκα μπορουμε να κανουμε αλλα κολπα...

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2003, 03:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
το αυτοκινητο τσουλαει δεν ειναι τοση η ζημια.... ευτυχως δηλαδη.

Μαλλον θα το κοιταξουμε και αλλου μπας και γλυτωσουμε κανα ευρω. Οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτα τα φραγκα μπορουμε να κανουμε αλλα κολπα...

Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ ! ! ! Laughing Laughing Laughing
παντως θα συμφωνησω και με τους παραπανω!ειναι πολλα τα λεφτα.πιστευω πως αν το ψαξεις θα πεσει κατα πολυ η τιμη που αναφερεις!
(και μιας και το εφερε η κουβεντα........ααααχ αυτα τα αδερφια!!!!! Wink Wink Wink Wink )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 10:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον νεα για το τρακαρισμα.

το καρο θα φτιαχτει στην peugeot Sport Δροσος με κοστος κατι λιγο απο 1000 ευρω. Μιλαμε για τρελη διαφορα. Ο λογος ειναι πολυ λιγοτερα εργατικα και δεν αλλαζει τα παντα. καποια επισκευασιμα τα κραταμε...

Εκτος αυτου μαθαμε πολλα αλλα για το μοτερ... Θα τα πω στα μηχανικα...

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 15:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
peugeot Sport Δροσος

Αυτό το συνεργείο το βλέπω κάθε μέρα που βγαίνω στην Πειραιώς...
Είχα σκοπό να ρωτήσω αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να ποστάρω συνέχεια... Laughing
Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό το συνεργείο;; Πάντως έχω δεί στην βιτρίνα του πολλά καλούδια για εσας τους tuningάκηδες... Twisted evil Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2003, 16:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μιχαλη και εγω ετσι το ειδα. χαχαχα. Οπως αποδειχτηκε φερνει πολλα πραγματα της ps και αν θυμαμαι καλα (θα τσεκαρω το περιοδικο) νομιζω πως αυτος ειναι που φτιαχνει το project του drive... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2003, 02:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικα στον Peugaro.....Embarassed

Εγω προσφατα την γλιτωσα με ενα μικρο χτυπημα στο καπο...ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω δηλωση,να ναι καλα η κοποελα.... Rolling eyes Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2003, 09:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ριχτε διευθηνση του Δροσος !
Εχει κανεις ιδεα ποσο θα παει το βαψιμo ενος μπροστινου προφυλακτηρα GT ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skopeliths (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) 5D μοντέλο 2000

Ένταξη: 05 Μάρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 20:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά προχθές το βράδυ την έκανα τη μαλ***α μου!Από απροσεξία μου καβάλησα πεζοδρόμιο(ήθελα να δω αν το 206 έχει προδιαγραφές τζιπ)και βρήκα λιγο από κάτω και άνοιξαν οι αερόσακοι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυριο θα παω στην peugeot και θα μου πούνε ποσο θα στοιχίσουν να μπούν καινούργοι...αλλά δεν το βλέπω να βάζω γιατί δεν υπάρχουν φράγκα Crying or Very sad
Μου είπαν όμως οτι σε περίπτωση που δεν τους αλλάξω δεν υπάρχουν καινούργια καπάκια για να βάλω και θα πρέπει να κολλήσω τα σπασμένα!
Τι να κανω? Crying or Very sad Crying or Very sad Ισχύει αυτό που μου είπαν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Νοέ 2003, 20:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχυει αυτο που σου ειπαν.Τα καπακια πανε μαζι με τους αεροσακους.Η ζημια ειναι μεγαλη μιας και ειπες οτι ανοιξαν ολοι.Οι αεροσακοι ειναι ακριβοι δυστηχως.Περαστικα σου.Παντως για του οδηγου θα ελεγα να βαλεις ενα τιμονακι SPARCO που ειναι και ποιο ομορφο και ποιο πρακτικο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 02:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ισχυει αυτο που σου ειπαν.Τα καπακια πανε μαζι με τους αεροσακους.Η ζημια ειναι μεγαλη μιας και ειπες οτι ανοιξαν ολοι.Οι αεροσακοι ειναι ακριβοι δυστηχως.Περαστικα σου.Παντως για του οδηγου θα ελεγα να βαλεις ενα τιμονακι SPARCO που ειναι και ποιο ομορφο και ποιο πρακτικο

Αν το τιμονάκι αυτό 'εχει αερόσακο καλώς!
Αν δεν έχει είναι παράνομο γιατί η νομοθεσία λέει ότι δεν επιτρέπεται να αφαιρούμε τους αερόσακους!!
Κρίμα για το συμβάν! Crying or Very sad

Υ.ΓΟύτε τους καταλύτες Νικόλαε! Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 02:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skopeliths ''pasxalgio'' έγραψε:
Παιδιά προχθές το βράδυ την έκανα τη μαλ***α μου!Από απροσεξία μου καβάλησα πεζοδρόμιο(ήθελα να δω αν το 206 έχει προδιαγραφές τζιπ)και βρήκα λιγο από κάτω και άνοιξαν οι αερόσακοι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυριο θα παω στην peugeot και θα μου πούνε ποσο θα στοιχίσουν να μπούν καινούργοι...αλλά δεν το βλέπω να βάζω γιατί δεν υπάρχουν φράγκα Crying or Very sad
Μου είπαν όμως οτι σε περίπτωση που δεν τους αλλάξω δεν υπάρχουν καινούργια καπάκια για να βάλω και θα πρέπει να κολλήσω τα σπασμένα!
Τι να κανω? Crying or Very sad Crying or Very sad Ισχύει αυτό που μου είπαν?

ισχυει και παρα-ισχυει. Crying or Very sad 206 στη γειτονια μου κυκλοφορει πανω απο χρονο με το τιμονι μπαταρισμενο !!! τιγκα στη μονωτικη ταινια Confused Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 02:34:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο Έχω έγώ αερόσακο οδηγού.Σου έχω στείλει P.Μ.
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 10:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενουμε διευθυνση.... Idea Idea

Υ.Γ:για αλλαγη καπο, αριστερου μπροστα φαναριου, μασκας, μετοπης και βαψημο προφυλακτηρα πανω κατω, ειναι πολλα τα 900 euro Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 53, 54, 55  Επόμενη
Σελίδα 1 από 55

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης