PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye αντλια νερου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 20:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

driver7 έγραψε:
Άρα αν φαινονται να κυκλοφορούν από το 2011, μάλλον όντως δεν έχεις εγγύηση...

αυτο μου ελεγαν σημερα. ομως ουσιαστικα με κοριδευαν δυο χρονια τωρα οταν εκανα ερωτηση σε κατι σχετικα με εγγυηση ή οταν μου ελεγαν θα πρεπει να ρχεσαι εδω για να ισχυει η εγγυηση. γιατι εφοσον η αδεια ειναι του 2011 τοτε ποτε δεν ειχε εγγυηση. τελος παντων δεν με νοιαζει αυτο. γενικα η ολη συμπεριφορα της αντιπροσωπιας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 20:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
android έγραψε:
http://www.maxxparts.gr/peugeot-207-wa_-wc_-1-6-16v-turbo-150hp/antallaktika/kinitiras/antlia-nerou/antlia-nerou-skf-vkpc83812-279352.html

αυτη ειναι ιμιτασιον? ή γνησια?

Αυτη εβαλα εγω το Σεπτεμβρη, ποιοτικα ειναι σκαλες ανωτερη απο τη μαμα η οποια ειναι πλαστικη και γι αυτο χανουν. Αυτη ειναι μεταλλικη. Εξαλλου skf ειναι πολλα απο τα μαμισια ανταλλακτικα. Παρτη...

δηλαδη ειναι για rallye 207 ? εγω εχω το 207 rallye το facelift. μηπως αλλαζει κατι στο facelift εννοω?
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 20:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
android έγραψε:
http://www.maxxparts.gr/peugeot-207-wa_-wc_-1-6-16v-turbo-150hp/antallaktika/kinitiras/antlia-nerou/antlia-nerou-skf-vkpc83812-279352.html

Αυτη εβαλα εγω το Σεπτεμβρη, ποιοτικα ειναι σκαλες ανωτερη απο τη μαμα η οποια ειναι πλαστικη και γι αυτο χανουν. Αυτη ειναι μεταλλικη. Εξαλλου skf ειναι πολλα απο τα μαμισια ανταλλακτικα. Παρτη...

απο αυτο το site που ειναι στο link την πηρες?
ή απο αλλου ?
με αυτη σου ξανα ετυχε το ιδιο προβλημα ή ολα καλα τωρα?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 20:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η νεα μαμα ειναι κ αυτη μεταλικη εξωτερικα

Αν την παρεις απο εκει απλα ρωτα αν εχει και την φλατζα μεσα
Προς θεου δεν το προτεινω σαν μαγαζι,δεν εχω παρει ποτε τιποτα απλα την βρηκα σε καλη τιμη και στην εστειλα να την δεις,φυσικα υπολογισε μαζι αλλαγη παραφλου και εργατικα
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 21:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
mathanas έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
android έγραψε:

ή απο αλλου ?

Δε τη πηρα απο εκει οχι, ειχε φλατζα μεσα και μεχρι σημερα δουλευει αψογα.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 21:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
mathanas έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
android έγραψε:

ή απο αλλου ?

Δε τη πηρα απο εκει οχι, ειχε φλατζα μεσα και μεχρι σημερα δουλευει αψογα.

για φλατζα θα παρω ενα τηλ απο πεμπτη για να δω αν εχουν σιγουρα. δηλαδη χρειαζεται αυτο που βλεπω στην φωτογραφια του προιοντος και επιπλεον φλατζα? εσυ απο που την πηρες? στειλε αν μπορεις με pm αν δεν θες να φανει και καλα σαν διαφημιση.

υ.γ βεβαια θα δω κιολας αν θελει και επιγωντος αλλαγη γιατι αν ειναι μονο ο ηχος και δεν χανει καπου οπως λενε μερικα παιδια πιο πανω τοτε αν δεν εχει θεμα ετσι δεν επιγει πιστευω....θα δω.
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2015, 10:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω , την εφεραν στο συνεργειο, αλλα ξερω οτι πληρωσα καπου στο 50ρι με την εργασια ενω η μαμα ηθελα 100+ για το ανταλλακτικο μονο...
Μη το σκεφτεσαι , εχει φλατζα μεσα πως θα την δινανε ετσι...
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2015, 23:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

35 εχει η σκφ
95 η γνησια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2015, 20:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια κι εμενα σφυριζει λιγο η αντλια. Την ακουω με ανοικτο το παραθυρο του συνοδηγου και σε στενα δρομακια με παρκαρισμενα εκατερωθεν. Αν δεν χανει νερα να την κρατησω οπως ειναι μηπως σταματησει απο μονη της?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2015, 20:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
παιδια κι εμενα σφυριζει λιγο η αντλια. Την ακουω με ανοικτο το παραθυρο του συνοδηγου και σε στενα δρομακια με παρκαρισμενα εκατερωθεν. Αν δεν χανει νερα να την κρατησω οπως ειναι μηπως σταματησει απο μονη της?
Κρατα την.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 13:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κράτησέ τη...θα βαρεθείς να την ακούς, λογικά δε θα πάθει τίποτα χειρότερο από το να στάζει με αρκετά αργό ρυθμό...αν δεις πως στάζει και βαριέσαι να τσεκάρεις νερά, άλλαξε τη με μια μεταλλική να ησυχάσεις...ευτυχώς είναι οικονομικές στα δικά μας...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 14:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εχει και πιθανοτητες να σταματησει, οπως στο δικο μου, εδω και κατι χρονια, και ουτε διαρροη ουτε τίποτα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 14:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ, ευχαριστω παιδες. Προς το παρων δε χανει. Παρεπιπτοντως τι χρωμα παραφλου παιρνουν τα peugeot? Μπλε σκουρο νομιζω? Το παγουρι μου μεσα εχει ενα απροσδιοριστο χρωμα. Ειναι διαυγες μεν αλλα δεν το λες και μπλε... Πιο πολυ σε σκατουλι μοιαζει Confused
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 14:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσα χρονια εχει να αλλαχτεί?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 15:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω ακριβως αλλα μου ειπε ο προηγουμενος κατοχος οτι ειχε αλλαξει τα νερα στο κυκλωμα. Καπως ετσι ειναι το χρωμα:
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 15:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Δύσκολο να εχουν αλλαχτει ποτε...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 15:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω... Παντως βλεπω φωτογραφιες απο τον THP200 οπου τα υγρα στο δοχειο διαστολης δειχνουν σκουρα.

http://www.diariomotor.com/imagenes/2015/01/Peugeot_208_GTI_30th_prueba_mapdm_21.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 15:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχεις αδικο, ισως να μην βαζουν αλλο τα μπλε...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2015, 13:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2015, 21:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκουρια...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης