PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1o Service σε μεταχειρισμένο peugeot 207 1.4 πετρέλαιο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xsystem (Themis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 3d 1.4 HDi 2006

Ένταξη: 22 Ιούλ 2008
Τόπος: Trikala , Thessaly

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 13:55:55    Θέμα δημοσίευσης: 1o Service σε μεταχειρισμένο peugeot 207 1.4 πετρέλαιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα πριν ένα μηνα αγόρασα ένα εισαγόμενο peugeot 207 1.4HDI του 2006 και αποφάσισα να το κάνω ένα γενικό service . Το αυτοκίνητο γραφει ότι έχει 80.000+ κάτι χιλιόμετρα , όλος περίεργος θα σας πω ότι το πιστεύω γιατί βρήκα το ιστορικό του αυτοκινητου. Τώρα από την άλλη ψάχνω να βρω τι θα ήτανε το οικονομικότερο να κάνω στο αυτοκίνητο, στο autodata είδα ότι ο ιμάντας χρονισμού αλλάζει κάθε 10 χρονια και 120.000 η κάθε 20 χρονια και 360.000 χιλιόμετρα , βεβαια δεν το ρισκάρω και σκέφτομαι σίγουρα να τον αλλάξω.Γενικά θα ήθελα να ακούσω πρότασεις τι άλλο θα ήτανε σημαντικότερο να αλλαχτεί από αναλώσιμα στον κινητήρα αυτόν (DV4TD_8HZ) για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου,επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τα μπροστινά φώτα ποίες λάμπες πρέπει να ανάβουνε με την μεσαία σκάλα γιατί με έχει προβληματίσει το ότι ανάβουν μονο οι (projectors). Ευχαριστώ εκ προτερων για τις απάντησης σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 15:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο!

Για αρχή κάνε τα κλασσικά.. Δλδ λάδια, φίλτρο λαδιού, φ. αέρος, φ. πετρελαίου φ. καμπίνας (για το δικό σου καλό) Razz όπως επίσης και ιμάντες για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο μαζί με μια τρόμπα νερού μιας και θα μπεις σε αυτη την διαδικασία.

Στα χλμ που έχεις δες και πόσο % ακομα πρόσθετο υγρό καθαρισμού του φίλτρου μικροσωματιδιων έχεις γιατί ίσως χρειαστείς αλλαγή.

Αργότερα μπορείς να πας και για εναν προληπτικό καθαρισμό των μπεκ σου.

Οντως 1.4 και έχει προτζεκτορες; μωρέ μπράβο! Στην μεσαία σκάλα θα πρέπει να ανάβουν οι προτζεκτορες και τα φώτα θέσεως.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 16:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιστορικο που βρηκες τι γραφει μεσα? Γραφει αναλυτικα ποιες εργασιες εχουν πραγματοποιηθει ή ειναι μονο σφραγιδες? Υπαρχει μια λογικη συνεχεια στις ημερομηνιες που εχουν γινει τα σερβις? Ποτε π.χ εγινε το τελευταιο? Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ενα εισαγωμενο diesel 9ετιας εχει διανυσει μονο 80000 χλμ. Θεωρητικα σε αυτα τα χιλιομετρα δε θελει τιποτα εκτος απο ενα κλασικο γενικο σερβις και ελεγχο σε υγρα φρενων,τιμονιου,dpf και ψυκτικου.
Επιστροφή στην κορυφή
xsystem (Themis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 18:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σχετικά με το ιστορικό το αυτοκίνητο είναι ιταλίας δεν ξέρω ακριβώς τι service έχουνε γίνει απλά πατέρας το είχε το έδωσε σε κόρη και το 2013 το αυτοκίνητο το τράκαρε έσπασε όλα τα πλαστικά μπροστά και χτύπησε πίσω στην μεριά τις τάπαs από εκεί και πέρα το παρατήσανε . Το επισκευάσανε το 2014. Άρα τα 80.000 τα είχε το '13 . Εκεί κολλάνε και τα φανάρια τα μπροστινά με τους "projectors". Ευχαριστώ για τις απάντησεις σας θα επιστρέψω με photo με τα μπροστινά φανάρια.

-update

Πάντως απόψε που το χρησιμοποίησα πρώτη φορα νύχτα κάτι δεν πάει καλά με τα φώτα δεν έχει πολύ δυνατό φωτισμό!

photo
http://monitor.multiwan.net/img/IMG_20150325_174549.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 20:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά πάντως είναι η μεσαία σκάλα εκεί.. Το συγκεκριμένο φανάρι έχει και φώτα στροφής αλλά σε εσένα προφανώς δεν λειτουργούν. Ίσως να χρειάζεται ρύθμιση η δέσμη και να φωτίζει πολύ χαμηλά. Αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα από φωτισμό.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
xsystem (Themis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 20:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Σωστά πάντως είναι η μεσαία σκάλα εκεί.. Το συγκεκριμένο φανάρι έχει και φώτα στροφής αλλά σε εσένα προφανώς δεν λειτουργούν. Ίσως να χρειάζεται ρύθμιση η δέσμη και να φωτίζει πολύ χαμηλά. Αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα από φωτισμό.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι είναι σαν τα φανάρια που έχει το C4 VTS που έχω εννοείτε πως εκείνου είναι και xeon;

Πάντως αυτό είδα και εγώ ότι βαρούσανε στον γάμο του καραγκιόζη τώρα με το γενικό service θα του πω μπας και τα καλιμπραρι λιγάκι γιατί στους δρόμους που κινούμε δεν έχει καθόλου φωτισμό και γενικά δεν μου αρέσει να δουλεύω την μεγάλη σκάλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 20:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν είναι σαν τα φώτα του c4 αλλά πολύ πιθανό να έχουν πανομοιότυπους προτζεκτορες. Με αυτα τα φώτα σίγουρα θα δουλεύεις μεγάλη σκάλα θέλοντας και μη.
Αν όντως όμως βαρανε όπου να ναι ίσων να είναι κακοτεχνια του φανοποιου που το επισκεύασε ή τα φανάρια έχουν ρυθμιστεί όπως να ναι..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
xsystem (Themis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2015, 21:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι σαν τα φώτα του c4 αλλά πολύ πιθανό να έχουν πανομοιότυπους προτζεκτορες. Με αυτα τα φώτα σίγουρα θα δουλεύεις μεγάλη σκάλα θέλοντας και μη.
Αν όντως όμως βαρανε όπου να ναι ίσων να είναι κακοτεχνια του φανοποιου που το επισκεύασε ή τα φανάρια έχουν ρυθμιστεί όπως να ναι..

Thanks Aντρέα (μου επιτρέπεις) για τις συμβουλές θα επανέλθω με νεότερα και γενικά με εντυπώσεις από το diselaki μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2015, 12:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω την εντυπωση οτι απτη στιγμη που εχεις προτζεκτορες και οχι ξενον οτι ρυθμιση και να κανεις δε θα εχεις ποτε καλο φως.

ειναι θεμα καθρεπτων
το απλο φαναρι εχει πολλους περισσοτερους καθρεπτες με αποτελεμα να εχει πιο δυνατο φως
γιαυτο και οταν το παιρνεις με ξενον σου βαζουν το φαναρι με τους προτζεκτορες (τα ξενον ειναι πολυ πιο δυνατα)

ξαναλεω αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση απο δικες μου παρατηρησεις και ψαξιμο στο γκουγκλ
εγω εχω απλα φαναρια και εβαλα ξενον και φεγγω μεχρι τη σεληνη!

για μενα βαζεις ξενον τα ρυθμιζεις κι ολας (πιθανων να μη σου δουλευει το auto adjust και τα φωτα στροφης) και θα εισαι μπομπα.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2015, 16:30:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαναρι χωρίς προτζεκτορες + xenon = θάνατος στον αμφιβληστροειδή του απέναντι! Χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς εξαιρέσεις.. Όσοι κάνουν πολλά χλμ σε επαρχιακούς βράδυ θα με καταλάβουν.

Και οι δικαιολογιες οτι τα έχω χαμηλα κτλ δεν στέκουν αφού ποιος ο λόγος να βάλεις xenon για περισότερο φως και τελικά τα έχεις να βαρανε στα 2 μέτρα;

Δεν το λέω σε εσένα προσωπικά φίλε Χρήστο εννοείται!! Rolling eyes

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
xsystem (Themis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2015, 21:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μονο που μπορεί να κάνω είναι να βάλω καλύτερες λάμπες έχω δει κάτι philips ...αφού βεβαια ρυθμιστούνε πρώτα . Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 09:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντρεα συμφωνω απολυτα μαζι σου εξαλλου το ιδιο ειπα κι εγω!

το φως διασκορπιζεται ατσουμπαλα και φεγγει πανω κατω δεξια αριστερα

γιαυτο το λογο ψαχνομαι και για ρετροφιτ καθως φαναρι με προτζεκτορες το βρισκω 660 το ενα!!!!!!

οποτε η προτζεκτορες με ξενον η καθρεπτες χωρις ξενον.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 13:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Αντρεα συμφωνω απολυτα μαζι σου εξαλλου το ιδιο ειπα κι εγω!

το φως διασκορπιζεται ατσουμπαλα και φεγγει πανω κατω δεξια αριστερα

γιαυτο το λογο ψαχνομαι και για ρετροφιτ καθως φαναρι με προτζεκτορες το βρισκω 660 το ενα!!!!!!

οποτε η προτζεκτορες με ξενον η καθρεπτες χωρις ξενον.

Παρανόηση Χρήστο μιας και ειπες πως και εσύ έχεις γκαβο-xenon στο αμάξι σου.. Cool

Όταν κάνεις ρετροφιτ το φανάρι σου και βρεις φούρνο να τα βάλεις δλδ, πες μου γτ έχω φιλο που ίσως ενδιαφέρεται μιας και έχει τα ίδια φαναρια με εσένα (308 αυτό). Razz

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 17:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1o Service σε μεταχειρισμένο peugeot 207 1.4 πετρέλαιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xsystem έγραψε:
Καλησπέρα πριν ένα μηνα αγόρασα ένα εισαγόμενο peugeot 207 1.4HDI του 2006 και αποφάσισα να το κάνω ένα γενικό service . ...............Ευχαριστώ εκ προτερων για τις απάντησης σας.

Αν θες δωσε μου ενα e-mail, εχω σε PDF το ενχειριδιο της Peugeot για τα service (προβλεπομενα διαστηματα, εργασιες κτλ).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 17:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1o Service σε μεταχειρισμένο peugeot 207 1.4 πετρέλαιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Αν θες δωσε μου ενα e-mail, εχω σε PDF το ενχειριδιο της Peugeot για τα service (προβλεπομενα διαστηματα, εργασιες κτλ).

Έγω έχω ένα πρόχειρο σκονάκι στο Google Keep (άλλα δεν ξέρω να ταιριάζει για πετρέλαιο...):

Service 20.000 / 60.000 / 100.000 / 140.000 / 180.000 χλμ.
• 5W- 30 (αντιρρυπαντικής σύνθεσης) ή 0W-30 (συνθετικό)
• Φίλτρο λαδιού
• Ροδέλα τάπας κάρτερ
• Φίλτρο χώρου επιβατών (A/C)
Εργατοώρες: 1,50
Αλλαγή υγρών κυκλώματος φρένων: κάθε 2 χρόνια, εργατοώρες 0,5

Service 40.000 / 80.000 / 160.000 / 200.000 χλμ.
• 5W-30 (αντιρρυπαντικής σύνθεσης) ή 0W-30 (συνθετικό)
• Φίλτρο λαδιού
• Ροδέλα τάπας κάρτερ
• Φίλτρο αέρα
• Μπουζί
Εργατοώρες: 2,00

Service 120.000 χλμ.
• 5W-30 (αντιρρυπαντικής σύνθεσης) ή 0W-30(συνθετικό)
• Φίλτρο λαδιού
• Ροδέλα τάπας κάρτερ
• Φίλτρο αέρα
• Μπουζί
• Αλλαγή υγρού κυκλώματος ψύξης
• Έλεγχος πίσω φρένων
Εργατοώρες: 2,60
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 18:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαράδεκτο όμως! κάθε 20.000χλμ λάδια; (ναι, τόσο δίνει η πεζώ αλλά ο χριστός και η παναγία)

Προσωπικά τα αλλάζω λίγο πριν τις 10.000 συνήθως αλλά το πάω και ανάλογα με την χρήση. (Πάνω απο 10.000 ΠΟΤΕ!)

Αν για παράδειγμα έχω δουλέψει καλοκαίρι με 40 βαθμούς και ταξίδια με σκίσιμο τα αλλάζω πιο νωρίς(κάπου στις ~8.000) και πραγματικά χρειάζονται αλλάγη γιατί και με το μάυι φαίνονται ότι γίνονται "νεράκι". Με λάδι 5w30 motul eco-clean 8100 100% synthetic.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος οδηγός συντήρησης είναι για βενζινάτα(και μάλλον thp) μιας και βλέπουμε και για αλλαγή μπουζί.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 18:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ κάθε 7.000 και στα 3.500 1λιτράκι αναπλήρωση απλά τα είχα βρει νομίζω autotriti και το κοιτάω για τα υπόλοιπα... Απλά το έβαλα αν ταιριάζει τπτ έτσι για μια ιδέα ίσως...
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 20:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TeraBite έγραψε:
Εγώ κάθε 7.000 και στα 3.500 1λιτράκι αναπλήρωση απλά τα είχα βρει νομίζω autotriti και το κοιτάω για τα υπόλοιπα... Απλά το έβαλα αν ταιριάζει τπτ έτσι για μια ιδέα ίσως...

Κάθε 3.500 συμπληρώνεις 1 λίτρο? :Ο :/ Τι λάδια?

Ναι παρόμοια είναι, απλά είναι τραγικά τα χλμ που δίνουν!!

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Μάρ 2015, 00:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
TeraBite έγραψε:

Κάθε 3.500 συμπληρώνεις 1 λίτρο? :Ο :/ Τι λάδια?

Ναι παρόμοια είναι, απλά είναι τραγικά τα χλμ που δίνουν!!

1~1.5 castrol magnatec 5w40 ή Castrol Edge 0w40 αν και δευτερα μπορεί να μην τα βρώ παντα δυστυχως...
Επιστροφή στην κορυφή
xsystem (Themis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Μάρ 2015, 03:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1o Service σε μεταχειρισμένο peugeot 207 1.4 πετρέλαιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
xsystem έγραψε:
Καλησπέρα πριν ένα μηνα αγόρασα ένα εισαγόμενο peugeot 207 1.4HDI του 2006 και αποφάσισα να το κάνω ένα γενικό service . ...............Ευχαριστώ εκ προτερων για τις απάντησης σας.

xsystem at winetcom.me

Σε ευχάριστw πολύ θα το ήθελα όπως και εάν έχει κάποιο άλλο παλικάρι το manual του αυτοκινητου να τα εκτυπώσω έστω και copies να τα έχω.

Πάντως μου φάνηκε περίεργο πως και δεν βάζετε total λάδια εγώ και στα ZX που είχα 2.0 16v k Volcane 1.9 8v και στα επόμενα citroen που είχα saxo/xsara k στο C4 που το έχω ακόμη πάντα έβαζα TOTAL!.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης