Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Aggelos207 (Aggelos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt
Ένταξη: 15 Μάρ 2015 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2015, 15:13:20 Θέμα δημοσίευσης: Eksaerwsh |
|
|
Kalispera paidia Mia erwthsoula na kanw gt den gnwrizw Kai polla.thn deutera pou perase ekana ena mikro service sta amaksi ladia filtra Kai nera,apo tote m anevazei Mia skala panw apo thn mesh thermokrasia Kai mou Anavei sunexeia to vedilater..paizei Rolo pou den exw kanei eksaerwsh Kai an nai pws thn kanw.euxaristw |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2015, 15:40:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχην να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες.
Κατα δευτερο, αλλαξατε νερα χωρις να κανετε εξαερωση?? Πολυ ερασιτεχνικο. Κανε επειγοντως εξαερωση πριν καψεις καμια φλατζα και τρεχεις.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Aggelos207 (Aggelos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt
Ένταξη: 15 Μάρ 2015 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2015, 15:43:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορω να κανω μονος μου εξαερωση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2015, 17:03:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι...γεμιζεις το δοχειο ως πανω και ανοιγεις 2 ταπες....η μια ειναι στα δυο σωληνακια του νερου που πανε για το καλοριφερ στο τροπετο και η αλλη ειναι πλαστικη σταυρωτη απο την πανω μερια του θερμοστατη (ειναι λιγο δυσκολο να την εντοπισεις αλλα με ενα μακρυ ισιο κανεις δουλεια) με κρυο αμαξι κατα προτημηση ανοιγεις την μεσα εντελως μεχρι να εις ροη πραφλου χωρις μπορυμπουληθρες (γιαυτο και πρεπει να εχει παντα γεματο το δοχειο) και την αλλη την κβιδωνεις οχι ομως εντελως μια μιαμιση με 2 στροφες ειναι αρκετα και εκει μεχρι να βγαλει ροη...συμπληρωνεις και παλι στο δοχειο ως πανω βαζεις μπρος και περημενεις (με ανοιχτη ταπα στο δοχειο) να ζεσταθει το ολο πραμα και να απρει και να σβησει νορμαλα βεντιλατερ τουλαχιστων 2 φορες.....κατα της διαρκεια να εχει το νου σου να συμπληρωσεις κιαλλο στο δοχειο μιας και μολις ανοθξει οθερμοστατης θα πεσει η σταθμη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|