PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Ζάντες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2014, 19:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eleos έγραψε:
Lef205 έγραψε:
eleos έγραψε:
Τα μπουλόνια απο τις 15αρες κάνουν και στις 14αρες ;

απο τι 15αρες σε τι 14αρες?

Aπο 15αρες oz superleggera σε 14αρες ραλοζαντες σιδερενιες-gti

oi leggera φορανε κωνικο μπουλονι ενω οι 14αρες του Gti φορανε ισιο οποτε δεν ταιριαζουν

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
eleos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2014, 01:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

14αρες>15αρες ευκολα για Ελληνικους δρομους. Εβαλα τις μαμισιες gti ζαντες με 185/55/14 dunlop fastresponse. Το κρατημα βελτιωθηκε θεαματικα ,αλλα και η ανεση. Τα ελαστικά σε σχεση με τα yoko s drive με δεικτη W ζεσταίνονται αμέσως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάϊ 2014, 19:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζουμε βάρος ζάντας 106 GTi και βάρος ραλλόζαντας 6'' χωρίς λάστιχα; Razz

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάϊ 2014, 23:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
Γνωρίζουμε βάρος ζάντας 106 GTi και βάρος ραλλόζαντας 6'' χωρίς λάστιχα; Razz

οχι αλλα η ραλλοζαντα ειναι πιο ελαφρια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάϊ 2014, 23:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέφο θυμάσαι αν είναι μεγάλη η διαφορά τους;

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 08:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ραλλόζαντα η 6άρα είναι 6,7kg.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 17:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
Λέφο θυμάσαι αν είναι μεγάλη η διαφορά τους;

Σχετικα ναι, δεν θυμαμαι ομως, αν εχει καποιος βαρος απο Gti εχω ραλλοζαντα να ζυγισω.
Με τις GTi ομως αεριζονται καλυτερα τα φρενα αλλα για να μπουν πανω χρειαζονται ισια παξιμαδια και οχι κωνικα, επισης επειδη δεν εχουν αφαλο ζυγοσταθμιζονται δυσκολα.

Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 18:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έχω σκεφτεί όλα Λέφο... Razz Θα πάω αναγκαστικά σε μπουζόνια...
Άπλα τις βρίσκω πολύ φτηνά σε σχέση με κάποιες αφτερμάρκετ και μου αρέσουν σαν σχέδιο. Συν το θέμα του αερισμού...
Έβαλα 15ρια με 55 και μάκρυνε αρκετά και κρέμασε μπορώ να πω. Αν δεν βάλω κοντό Κ/Π θα μείνω με 14ρια...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 19:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
Τα έχω σκεφτεί όλα Λέφο... Razz Θα πάω αναγκαστικά σε μπουζόνια...
Άπλα τις βρίσκω πολύ φτηνά σε σχέση με κάποιες αφτερμάρκετ και μου αρέσουν σαν σχέδιο. Συν το θέμα του αερισμού...
Έβαλα 15ρια με 55 και μάκρυνε αρκετά και κρέμασε μπορώ να πω. Αν δεν βάλω κοντό Κ/Π θα μείνω με 14ρια...

και σε μπουζονια να πας θελεις ισια παξιμαδια και οχι κωνικα .
15αρια με 55 (σχεδον 580 σε αγωνιστικο δηλαδης) θελεις 13/64 για να κινηθεις με αξιοπρεπεια ενω για 14αρες με 13/59 θα εισαι μια χαρα και το αυτοκινητο τελικα ισως ειναι πιο "ευκολο" με τις 14αρες .

Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 20:03:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με παξιμάδια ίσια και μπομπέ... Wink Είμαι με 16-63 μαμά όποτε καταλαβαίνεις πόσο ποιο μακρύ θα έγινε με τα 15ρια.
Όταν είχα τα 195/45/15 τα πολιτικά μου και από θέμα βάρους ελαστικού και διαμέτρου ήταν μια χαρά.

Επιστροφή στην κορυφή
chillath (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2014, 07:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Από 13 σε 14. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, σε ένα 106 1.4 έχει 13'' με μικρό πέλμα και ήθελα να αυξήσω αυτή την επιφάνεια επαφής. Μπορώ να βάλω τις 14'' από το 1.6? Δεν ξέρω αν ταιρίαζουν και αν μπορώ να τις βρω πουθενά μεταχειρισμένες.
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2014, 09:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Από 13 σε 14. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chillath έγραψε:
Καλημέρα, σε ένα 106 1.4 έχει 13'' με μικρό πέλμα και ήθελα να αυξήσω αυτή την επιφάνεια επαφής. Μπορώ να βάλω τις 14'' από το 1.6? Δεν ξέρω αν ταιρίαζουν και αν μπορώ να τις βρω πουθενά μεταχειρισμένες.
Ευχαριστώ

Εαν εισαι 4μπουλωνος (και οχι 3) τοτε μπορεις να βαλεις τις κλασικες σιδερενιες 14ρες ραλλοζαντες ή τις 14ρες αλουμινιου του GTi.
Απλα προσεξε στις ραλλοζαντες να ειναι απο 1.6 γιατι του 1.3 ηταν μιση ιντσα στενοτερες (εκτος κι αν αυτο σε βολευει στη διασταση ελαστικου που θα χρησιμοποιησεις).

Επιστροφή στην κορυφή
chillath (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2014, 10:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Από 13 σε 14. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Εαν εισαι 4μπουλωνος (και οχι 3) τοτε μπορεις να βαλεις τις κλασικες σιδερενιες 14ρες ραλλοζαντες ή τις 14ρες αλουμινιου του GTi.
Απλα προσεξε στις ραλλοζαντες να ειναι απο 1.6 γιατι του 1.3 ηταν μιση ιντσα στενοτερες (εκτος κι αν αυτο σε βολευει στη διασταση ελαστικου που θα χρησιμοποιησεις).

Ναι με τις 4 βίδες είναι οι αρχικές ζάντες οι δικές του. Η βασική ιδέα είναι να γίνει λίγο φαρδύτερο το λάστιχο. Μπορούν άραγε να βρεθούν αυτές οι ραλλοζαντες που λες? Που πρέπει να ψάξω?
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2014, 13:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βράζει ο τόπος Laughing

Ψάξε στις αγγελίες και σίγουρα θα βρεις, απλά κοίτα να είναι ίσιες.

Βάλε και μιά αγγελία στη ζήτηση στο παρόν forum.

Επιστροφή στην κορυφή
chillath (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2014, 16:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Βράζει ο τόπος Laughing

Ψάξε στις αγγελίες και σίγουρα θα βρεις, απλά κοίτα να είναι ίσιες.

Βάλε και μιά αγγελία στη ζήτηση στο παρόν forum.

Χρειάζομαι και τα μπουλόνια ή κάνουν τα δικά του? Και με το θέμα της ρεζέρβας τί μπορώ να κάνω? να ψάξω για 5 ζάντες ή για 4?
Επιστροφή στην κορυφή
chillath (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2014, 18:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά βρήκα μια τετράδα από saxo vts που παίρνει λάστιχα 185/55 και θα πάω αύριο να τις δω.
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2014, 01:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι η μαμά "μαργαρίτα" αλουμινίου από το Σάξο βτς τότε θα χρειαστείς και τα μπουλόνια τους... Αν είναι οι σιδερένιες ραλλόζαντες όχι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Σεπ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2015, 17:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά έχει βάλει κανείς 13άρα ζάντα ποτέ σε 106??
πως είναι από lοοκ και από ύψος?αν χαμηλώσεις το αμάξι βρίσκει εύκολα σε σχέση με την 14άρα?
ψήνομαι να του βάλω starmags....help
Επιστροφή στην κορυφή
michael106gti (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Δεκ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2016, 01:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω ένα gti μαμα και αναρωτιέμαι αν κάνουν οι sirocco του 206 μήπως πάω σε 15αρα
ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2016, 12:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

michael106gti έγραψε:
έχω ένα gti μαμα και αναρωτιέμαι αν κάνουν οι sirocco του 206 μήπως πάω σε 15αρα
ευχαριστώ!

Μιχαλη,οι ζαντες μπαινουν απλα θα χρειαστεις αποστατες 1,3 ή 1,5 εκατοστα καθως και μακρυτερα μπουλωνια για να ειναι σωστες.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 11 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης