PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγη παρμπριζ και ζημια στο ταμπλο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2015, 01:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntinos έγραψε:
ενα καλο βιντεακι

http://youtu.be/6MDt0v0X6iM

Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν το έκαναν ακριβώς έτσι..

Αυτός που μου αφαίρεσε το παρμπρίζ είχε ενα εργαλείο κάτι σαν κοπιδι με γωνία 90 μοιρών και έκοβε την κόλλα απο έξω..

Αλλά λογικά αυτός που πηγες εσύ είχε το ίδιο εργαλείο με το βίντεο οπότε γιαυτό και η ζημιά..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2015, 01:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.sealey.co.uk/Images/Products/WK3.V2.png

Να και αυτό που λέω.. είναι το ασήμι 3ο σε σειρά ξεκινώντας απο πάνω.

Αν είχε χρησιμοποιήσει αυτό και σε σένα λογικά δεν θα υπήρχαν οι γρατσουνιές τώρα :/

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2015, 09:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntinos έγραψε:
Που να το πηγαινα στην αντιπροσωπεια?
Αυτοι δεν ειναι πανεπιστημονες?
Ποιος ξερει τι θα γινοταν εκει!Ισως να ηταν τελειο δεν λεω.Εκει πληρωνεις και μετα παιρνεις το 80% απο την ασφαλεια σου.Κι αν εχεις θραυση κρυσταλλων.

Εννοεις vini να το πηγαινα που?
Η μαλλον τι προτεινεις απο δω και περα σε οποιον αντικαταστησει το παρμπριζ?
Να παει στη αντιπροσωπεια?Carglass?Glassfit, που?

Κατά την άποψή μου για τέτοιες σοβαρές εργασίες σε αυτοκίνητα θα πρέπει πρωτίστως να ενημερωνόμαστε από τυχόν παθόντες ή και από ικανοποιημένους πελάτες συνεργείων.

Το ίντερνετ παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες, είτε σε φόρουμς, είτε σε ειδικά sites.

Με αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρει τουλάχιστον κάποια μαγαζιά/συνεργεία που τουλάχιστον είναι φιλικά, συνεννοήσιμα και δεν έχουν διάθεση να "πλακωθούν' στα χαστούκια με τους εκάστοτε πελάτες.

Και τα συνεργεία αυτά θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και όχι να διώξουν πελάτες.

Και αν θέλεις την άποψή μου για την συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στα μαγαζιά τύπου "franchise" γιατί είναι γνωστό πως δουλεύουν αυτά τα μαγαζιά, ειδικά όταν μπλέκονται οι ασφαλιστικές.

Εγώ θα πήγαινα απ'ευθείας στο συνεργείο που εμπιστεύομαι, θα έπιανα το μηχανικό που έχω αναπτύξει μαζί του μία φιλική σχέση και είμαι σίγουρος ότι θα είχε διάθεση να βοηθήσει ή και να δώσει λύση.

Αυτά.

υ.γ. φυσικά επειδή και εγώ πριν πολλά χρόνια την είχα πάθει αρκετές φορές, τελικά "έβαλα μυαλό"... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16v)VTI (2011)

Ένταξη: 28 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2015, 16:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με το μηχανικο εχεις δικιο
Ουτε καν που το σκεφτηκα,ενω σε αλλες περιπτωσεις του ζητουσα την συμβουλη του.
Αλλα οταν σου λεει ο γνωστος σου ασφαλιστης πηγαινε σ αυτον ειναι καλος και μαθαινεις τυχαια απο συναδελφο οτι ειχαν χρονια μαγαζι με παρμπριζ πριν το franchise,τι κανεις βρε Νικο?
Ουτε καν που σκεφτηκα να μπω εδω μεσα να κοιταξω,διοτι φανταστηκα εφ οσον κανουν αυτη και μονο την δουλεια τοσα χρονια ,θα εχουν γινει επιστημονες.Δυστυχως ομως συμβαινει το αντιθετο
Και τα παιδια που εργαζονται σε τετοια συνεργεια,το κανουν επειδη τους αρεσει? ή βρηκαν λογω της ανεργιας εκει δουλεια να βγαζουν ενα μισομηνιατικο για τα εξοδα τους?
Και πριν το παω εκει μην νομιζετε ,εψαξα λιγο στο ιντερνετ και οι αποψεις ηταν και θα ειναι παντα συγκρουομενες.Στον εναν εκαναν καλη δουλεια και στον αλλο αναγκαστηκαν να το ξηλωσουν και να το τοποθετησουν εξ αρχης λογω διαρροης νερου.(οχι εκει που το πηγα εγω στο αλλο γνωστοτατο)
Και κατι αλλο .Οταν πρωτοπηγα στο συνεργειο για να συζητησουμε,ειχαν ενα τζιπακι και αλλαζαν παρμπριζ.Ηταν στην φαση που περνουσαν το primer.Το ειχε παει εκει γιατι εκει που πριν το ειχε τοποθετησει του εμπαζε νερα.και ακουγα κι εγω για το primer οτι και καλα δεν βαζουν ολοι και διαφορα τεχνικα της δουλειας και ελεγα μεσα μου οτι το κατεχουν .
Τεσπα προσπαθω να δικαιολογηθω.
Εδω μεσα εχουμε αλλες τετοιες περιπτωσεις?

"Αν σε οδηγει το παθος βαλε χαλιναρια την λογικη"
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2015, 19:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntinos έγραψε:
...
Αλλα οταν σου λεει ο γνωστος σου ασφαλιστης πηγαινε σ αυτον ειναι καλος και μαθαινεις τυχαια απο συναδελφο οτι ειχαν χρονια μαγαζι με παρμπριζ πριν το franchise,τι κανεις βρε Νικο?

Για αυτό δεν έχω θραύση κρυστάλλων (γιατί παλιότερα την είχα πάθει με την ASPIS) και φυσικά δεν έχω δικό μου/γνωστό μου ασφαλιστή. Αν συμβεί κάτι, απευθύνομαι στην μητρική ασφαλιστική εταιρία, βάζω μπροστά την νομική προστασία και ότι προκύψει. Και προτιμώ να ψάξω μόνος μου να βρω συνεργείο της προκοπής.
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2015, 22:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η νομικη προστασια δεν ισχυει στην περιπτωση αυτη,δηλ οπως τη δικη μου με την ζημια.
Δηλ δεν ισχυει στη επισκευη/αντικατασταση κρυσταλλου.
Και δεν ειναι απαραιτητο να πας οπου σου πει η ασφαλιστικη.
Πας οπου θες.

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2015, 21:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομη δεν με χουν παρει τηλ
Αυτη την εβδομαδα θα τους ενοχλησω και θα σας πω

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2015, 17:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανερχομαι

Λοιπον αγαπητοι,η τελικη απαντηση απο την εταιρεια ειναι 2 επιλογες

1ον.
Αλλαγη ταμπλω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο,προφανως καποιον δικο τους και
2ον.
Ενα ποσό μικροτερο της αξιας του ταμπλω (1/3), να τα κανω οτι θελω,πχ να παω ενα ταξιδι ή να παρω ζαντες ,λαστιχα κλπ ,οτι θελω.δεν μου τα δινουν στο χερι,αλλά θα πληρωσουν την στιγμη που θα χρειαστει να τα δωσω (προφανως ο ανθρωπος που μιλουσα για την ολη ιστορια)

Οτι και να διαλεξω απο τα 2,σημασια για μενα εχει οτι βρηκα το δικιο μου και απο πλευρας της η εταιρεια φερθηκε οπως επρεπε,επαγγελματικα.

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση
Και στο μελλον οταν χρειαστει αλλαγη κρυσταλλου,δεν φευγουμε απο το συνεργειο και δεν τους αφηνουμε να βγαζουν το παλιο κρυσταλλο ανορθοδοξα ,οπως στο βιντεακι

ναστε καλα
Ντινος

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2015, 21:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωνσταντίνε, ζήτησε η συμφωνία να σου δοθεί και γραπτώς.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2015, 21:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο θα του απαντησω

Δεν πιστευω να μου κανει λαμογιά,φαινεται σωστος ο "επιθεωρητης" τους

Αν δω τιποτα περιεργα τους καταγγελω και στο ΙΝΚΑ και στο tromaktiko και μια χαρα

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6583.html

Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2016, 17:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρωσταω και μια απαντηση κι εδω
Απεφυγα την αλλαγη ταμπλω διοτι φοβηθηκα οτι δεν θα καθοταν οπως απο το εργοστασιο και ετσι προτιμησα το ποσο σε ειδος
Οι γρατσουνιες δεν φαινονται και πολυ(απ εξω) διοτι το μεγαλυτερο μηκος το εκρυψε η τοποθετηση του ταμπλω και βασικα ο μαυρος χρωματισμος γυρω απο το κρυσταλλο,ο οποιος υπαρχει γι αυτον και μονο τον λογο δηλαδη να μην φαινονται κολλες ακομα και του εργοστασιου.Απο μεσα εγω τις βλεπω γιατι ξερω που ειναι, 3 τον αριθμο ανεπαισθητες πλεον.
ευχαριστω και παλι.

Το συνεργειο βεβαια υπαρχει εχει δουλεια και καλο ειναι ενα εχει,αλλα ευχομαι να τους εγινε μαθημα και στα κεντρικα τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης