PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RC σκέψεις για πρόγραμμα και προβληματισμοί!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

Ένταξη: 27 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 22:16:44    Θέμα δημοσίευσης: 207 RC σκέψεις για πρόγραμμα και προβληματισμοί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι κάτοχος ενός 207 RC, σκέφτομαι να βάλω ένα προγραμμα να το ανεβάσω λίγο αλλα έχω κάποιους προβληματισμούς!

Το αυτοκίνητο καίει αρκετό λάδι! Συγκεκριμένα καίει περίπου 1 λίτρο στα 2000χλμ! Το παράξενο είναι οτι δεν καπνίζει καθόλου, δεν βλέπεις να καίει λάδι, απλά το βλέπεις στην στάθμη. Το κολάρο που πάει στο intercooler έχει λαδι μέσα. Ξέρω οτι μέχρι ενα σημείο είναι φυσιολογικό.

Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
1. Για να μην καίει τόσο λάδι θέλει επισκευή η τουρμπίνα ή μπορεί να καίει το μοτέρ λάδια;
2. Να προχωρήσω σε πρόγραμμα ή είναι στα τελευταία η τουρμπίνα με τόσο λάδι που καίει;
3. Αν προχωρήσω με το πρόγραμμα, άλω και Intercooler μαζί απο cupra, το οποίο είναι και αρκετά ακριβό, υπάρχει κάτι οικονομικότερο που να ταιριάζει;

Σας ζάλισα....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jonathan RC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rc

Ένταξη: 01 Δεκ 2014
Τόπος: Αργυρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 22:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε δυστυχώς και εμένα μου καίει λάδι βέβαια επειδή δεν έχω καιρό το αμάξι δεν έχω δοκιμάσει αλλά λάδια έβαλα 5w30 και τώρα θα δοκιμάσω αλλά όσο για το πρόγραμμα πρόσφατα έβαλα stage 3+ στους etuners και έχω πολύ καλό αποτέλεσμα εγώ προτείνω να βάλεις πρόγραμμα θα δεις άλλο αμάξι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 22:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου σου καίει περισσότερο λάδι τώρα που σηλώνει μεγαλύτερη πίεση με το πρόγραμμα;

Intercooler έχεις αλλάξει;
Επιστροφή στην κορυφή
Jonathan RC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 23:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καίει περισσότερο ναι έχω χειροποίητο cooler
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2015, 20:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν βάλετε πρόγραμμα βεβαιωθείτε ότι το μοτέρ σας λειτουργεί σωστά. Αυτή η ποσότητα κατανάλωσης λαδιού, αν δεν είναι από κάποια τσιμουχα, είναι ύποπτη και σίγουρα θα έχεις και απώλεια ισχύος.
Περί προγράμματος είναι αυτό που θα σου δώσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα του αυτοκινήτου σου αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσει ο προγραμματιστης σου όσον αφορά το θέμα της συντήρησης και της αξιοπιστίας.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexandros GT (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

Ένταξη: 28 Νοέ 2012
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2015, 22:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα την γνώμη μου κοιτα πρώτα το μοτερ να δεις τι γινεται με την κατανάλωση λαδιου, γτ και εγώ εκαιγα 1 λιτρο στα 1000 χιλ. Το δικό μ ειναι 207 Gt του 2007 μοντέλο το οποίο έιχε πρόβλημα στα ελατήρια και εχανε απο εκεί. Και βελτίωση να του έκανα δεν θα λειτουργούσε σωστα και πάλι. τι μοντέλο ειναι το δικο σου Question
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 10:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 λιτρο στα 2.000 ειναι πολλα και ειναι κομματακι δυσκολο να ειναι μονο απο τσιμουχακια ετσι και δεν καιει η τουρμπινα. Περπατηστε το δρομο που χαραξα και διωξτε τις φριτεζες απο τα χερια σας Smile colors Μονο και μονο που θα καιει τοσο λαδι μεσα στα πρωτα 10.000km θα εχει γινει η εισαγωγη χαλια αρα και προγραμμα να βαλεις παλι δεν θα πηγαινει σωστα το αμαξι.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 10:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περπατήστε το σωστό δρόμο, όχι αυτόν που χάραξε ο Μάριος!!

Πετάξτε τα και πάρτε κανα σοβαρό αμάξι.. απετάξατε το σατανά!!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 11:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιον δρομο εννοεις Μαριε? Αυτον της επισκευης ή του πουληματος?
Επιστροφή στην κορυφή
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2015, 00:25:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros GT έγραψε:
Κατα την γνώμη μου κοιτα πρώτα το μοτερ να δεις τι γινεται με την κατανάλωση λαδιου, γτ και εγώ εκαιγα 1 λιτρο στα 1000 χιλ. Το δικό μ ειναι 207 Gt του 2007 μοντέλο το οποίο έιχε πρόβλημα στα ελατήρια και εχανε απο εκεί. Και βελτίωση να του έκανα δεν θα λειτουργούσε σωστα και πάλι. τι μοντέλο ειναι το δικο σου Question

2008 είναι φίλε μου..

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι να κοιτάξω..

Άλλος μου είπε οτι το καίει απο τουρμπίνα και θέλει επισκευή και άλλος μου είπε οτι θέλουν καθάρισμα οι έδρες στις βαλβίδες.

Δεν ξέρω ακριβώς τι θέλει.
Επιστροφή στην κορυφή
Jonathan RC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2015, 20:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω φοραω προγραμμα etuners kritwnas το αμαξι πριν ρυθμισω φοραγε και καλα προγραμμα Peugeot sport και φουλ 1 σταδιο με cooler εβγαλε 170 αλογα συν το οτι εκαιγε κοντα 2 λιτρα στα 2000χλμ με λαδια total ineo ics 5w30 μετα το προγραμμα και αφου αλλαξα λαδια και εβαλα total quartz energy 0w30 εχω κανει 1300 χλμ και πλεον το αμαξι δουλευει με 240 αλογα και 39 κιλα ροπη και δεν καει ουτε σταγονα οσο και τρελο να με πειτε αυτη ειναι η αληθεια υποψιν το αμαξι κινειται καθε μερα εντοσ πολης στον κοφτη
Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2015, 21:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jonathan RC έγραψε:
παιδια εγω φοραω προγραμμα etuners kritwnas το αμαξι πριν ρυθμισω φοραγε και καλα προγραμμα Peugeot sport και φουλ 1 σταδιο με cooler εβγαλε 170 αλογα συν το οτι εκαιγε κοντα 2 λιτρα στα 2000χλμ με λαδια total ineo ics 5w30 μετα το προγραμμα και αφου αλλαξα λαδια και εβαλα total quartz energy 0w30 εχω κανει 1300 χλμ και πλεον το αμαξι δουλευει με 240 αλογα και 39 κιλα ροπη και δεν καει ουτε σταγονα οσο και τρελο να με πειτε αυτη ειναι η αληθεια υποψιν το αμαξι κινειται καθε μερα εντοσ πολης στον κοφτη

Δηλαδη full 1 σταδιο εβγαλες 5 αλογα λιγοτερα απο μαμα? Rolling eyes
Κοιτα εισαι 240 αλογα γι'αυτο δεν καιει τωρα,εαν στο εκανε 340 μπορει να εβγαζε και παραπανω λαδι κιολας Laughing (πλακα κανω)
Παντως κατι δεν παει καλα φιλε,δεν γινεται αυτη η διαφορα στην καταναλωση.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2015, 22:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jonathan RC έγραψε:

Το 0-30 το πηρες απο εκει που περνες και το 5-30?
Επιστροφή στην κορυφή
Jonathan RC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2015, 23:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμαξι δουλευε λαθος μειγματα λαθος πιεσεις και επισης ο condor που ειχε περαστει το προγραμμα το 2008 ειχε κλειδωσει και τον εγκεφαλο ευτυχως ο κριτωνας εκανε τα μαγικα του οσο για τα λαδια τα 5w30 ηταν απο τον πουλακη και τα ειδα μπροστα μου τα 1λιτρα να τα ριχνει τα 0w30 τα πηρα απο τον λαμπρινιαδη οτι και να πω θα σας φανει περιεργο αλλα ετσι εγινε οσο για την δυναμομετρηση πριν που ηταν παλτα και μετα που εγινε πιστολι την εχω και εγινε στο dynodynamic στην ιερα οδο [/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης