PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 HDI Diesel
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
astakos (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 17:01:58    Θέμα δημοσίευσης: 207 HDI Diesel Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα μολις πουλησα το σμαρτακι μου και σκεφτομαι να παρω 207diesel.Στην οικογενεια υπαρχει ηδη ενα 308diesel και δεν εχει παρουσιασει τιποτα.Θα μπορουσατε να με καθοδηγησετε τι να προσεξω κατα τον ελεγχο και επειδη δεν ειμαι και πολυ φαν της ταχυτητας λεω να παω για αυτο με τα 75αλογα.Τα service κοστιζουν στην επισημη?Ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα προβληματα?Δυστυχως οτι εχω βρει μεχρι ωρας ειναι ολα εισαγωγης,αυτο ειναι ανασταλτικος παραγοντας?Μετα απο μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι οι κινητηρες ειναι της BMW δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο?(εχω gs1200 και ξερω κοστος ανταλλακτικου bmw)
Αυτο πως σας φαινεται http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5745398/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 17:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 12,000€ παιρνεις το 208 καινουριο
μπορεις να το κανεις και με ατοκες δοσεις
http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=213&model=1302&variant=&price-from=&price-to=&registration-from=%3E2015&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=2&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=pra&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
astakos (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 17:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
με 12,000€ παιρνεις το 208 καινουριο
μπορεις να το κανεις και με ατοκες δοσεις
http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=213&model=1302&variant=&price-from=&price-to=&registration-from=%3E2015&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=2&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=pra&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

Δεν εχεις άδικο αλλα το αυτοκινητο το χρησιμοποιω 6 μηνες το χρονο και συνολικα ζητημα να κανω 5000χμ ετησιως οποτε ειναι αμαρτια να δωσω 12.000.Θα ηθελα να μου δωσετε τα "φωτα" σας για το 207
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 17:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα ειναι για 5,000χλμ το χρονο γιατι να παρεις diesel ?
θα το αγορασεις πιο ακριβα απο ενα βενζινης

αυτοι οι κινητήρες diesel παντως ειναι της peugeot και της ford, οχι της bmw

εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα φθηνο βενζινης (και οχι 207)

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 19:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχυει. Και;;;

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 19:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Ισχυει. Και;;;

Προφανώς είναι απάντηση στην ερώτηση του op...

Παράθεση:
Μετα απο μια γρηγορη αναζητηση ειδα οτι οι κινητηρες ειναι της BMW δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο?(εχω gs1200 και ξερω κοστος ανταλλακτικου bmw)

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 20:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Ισχυει. Και;;;

οτι ειπε κι ο Τασος
το παιδι ρωτησε και απαντησα

Επιστροφή στην κορυφή
astakos (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 21:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει καποιος αν γνωριζει να μου απαντησει απλα και καθαρα τα μειονεκτηματα ενος peugeot 207 diesel
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 21:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ αργο (το 1,4) ,μετριο σε αξιοπιστία, κακη αισθηση λεβιε ταχυτητων, κακο after sales peugeot, ,το 90% των μεταχειρισμενων diesel ειναι απο εξωτερικο με γυρισμένα χλμ

μπορεις κι εσυ να μας πεις γιατι κατεληξες στο 207 ? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 21:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 22:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε 208 πάντως να πάει δεν θα έχει καλύτερο λεβιέ.. Εκτός και αν πήγαινε σε 208 1,6 με 6ταχυτο κιβώτιο.

Το 207 είναι αρκετά βαρύ αμαξωμα για να μπορέσει να το σηκωσει το 14αρι μοτέρ.. Ως και το 208 που είναι πιο ελαφρύ με αυτό το μοτέρ τα βρίσκει σκούρα!

Ένα καλά διατηρημένο 207 diesel πάντως δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας σίγουρα..

Το 207 είναι ενα αρκετά όμορφο (υποκειμενικό) αυτοκίνητο που μπορεί να παιξει σε αυτή την κατηγορία οπότε μαζί σου στην επιλογή του 207 αλλά όχι με αυτό το μοτέρ..

Αφού δεν κανεις πολλά χλμτρα δες βενζίνη με πολύ λιγότερα χρήματα.. Αν έκανες χλμτρα θα σου πρότεινα σίγουρα κάποιο diesel σε 1,6 πάντα για αυτό το αμάξωμα (του 207).

Αν ντε και καλά θες 207 diesel πάντως δες τι μπορείς να πάρεις σε 1,6 hdi τουλάχιστον με τα 90 για να μην μιλήσω για το 110 και θεωρηθεί ίσως υπερβολή. Όσο και αν δεν σε νοιάζει η ταχύτητα σε μια προσπέραση θα σε ενοχλήσει..

Για καταναλώσεις δεν χρειάζεται να σου μιλήσω.. Τις γνωρίζεις υποθέτω πάνω κάτω απο το 308 σου.. Wink

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 23:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Και σε 208 πάντως να πάει δεν θα έχει καλύτερο λεβιέ.. Εκτός και αν πήγαινε σε 208 1,6 με 6ταχυτο κιβώτιο.
το 208 το ειπα οχι για το σασμαν (Laughing), αλλά γιατι θα ειναι καινουριο και θα ξερει τι παιρνει
γιατι στο μεταχειρισμενο, ποτε δεν εισαι σιγουρος 100% τι αγοραζεις

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 23:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
το 208 το ειπα επειδη οχι για το σασμαν (Laughing), αλλά γιατι θα ειναι καινουριο και θα ξερει τι παιρνει
γιατι στο μεταχειρισμενο, ποτε δεν εισαι σιγουρος 100% τι αγοραζεις

+1000 Cool

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2015, 00:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

astakos έγραψε:
οποτε ειναι αμαρτια να δωσω 12.000.Θα ηθελα να μου δωσετε τα "φωτα" σας για το 207
Ενώ τα 7.500 δεν είναι αμαρτία ; Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2015, 02:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τοσα χλμ το χρονο που κανεις φιλε ειναι καθαρα απερισκεψια να παρεις diesel.
Παρε ενα 207 1.6 ατμο με 5-6 χιλιαρικα και θα εχεις λογικη καταναλωση με καλες επιδοσεις και χαμηλο κοστος συντηρησης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2015, 19:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σε άκουγε κανένας Άγγλος ότι θέλεις diesel και κάνεις 5000χλμ το χρόνο θα σου πεταγε ντομάτες επιτόπου! Κάθε εργαλείο έχει και τη σωστή χρήση του. Δεν είναι αυτή η χρήση των diesel.

Από προσωπική εμπειρία έχοντας οδηγήσει 207 1.6 HDI αλλά και το δικό μου 207 GT 1.6THP στους ίδιους δρόμους (στο εξωτερικό), άλλο βούρτσα και άλλο ... παρότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο. Ακόμη και με το 207 GT HDI έχει διαφορά γιατί ο κινητήρας είναι όλη η αίσθηση που έχεις.

Ωραίο, ήσυχο, οικονομικό, αλλά είναι για να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β σαν άνθρωπος και μόνο αυτό. Τη στιγμή που θα νομίσεις ότι πας να χαρείς το αυτοκίνητό σου, θα σου φύγει η όρεξη γιατί δεν έχει κανένα μα κανένα οδηγικό ενδιαφέρον ούτε και επιδόσεις ως εργοστασιακό. Άντε να ταξιδεύεις με 120χλμ/ώρα σταθερά και μέχρι εκεί. Αν έρθει η ώρα για προσπέραση, κάνουμε και το σταυρό μας λίγο.
Το 1.4 HDI είναι απλώς τραγικό από επιδόσεις και καίει το ίδιο με το 1.6 HDI αφού το βάρος του οχήματος είναι ίδιο.

Σενάριο Β: παίρνεις ένα παραδοσιακό 207 1.6Τ με 5-6 χιλιάδες ευρώ να το χαρείς. Αντί να δώσεις 7500Ε. Με 5000χλμ το χρόνο είναι 10 γεμίσματα των 45 λίτρων από 500χλμ έκαστο. Δηλαδή περίπου 700Ε το πολύ με τις τρέχουσες τιμές βενζίνης. Σου μένουν για τα επόμενα 3 χρόνια τα χρήματα για βενζίνη.

Προς θεού, αφήστε τα ατμοσφαιρικά εκεί που ανήκουν - στον κάδο απορριμάτων της Peugeot. Δεν ήταν της προκοπής ούτε και έγιναν ποτέ της προκοπής στην πορεία.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2015, 19:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ αισιοδοξος εισαι.. Laughing 500 χλμ με ενα ντεποζιτο ο THP??
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2015, 22:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:

500 χλμ με 45 λίτρα βενζίνης σημαίνει κατανάλωση 9L/100.
Ανετα έχεις κατανάλωση και κάτω απο 9 L/100...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2015, 23:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:

Αγγλία, πριν 4 χρόνια με THP big turbo: Εδιμβούργο-Ντόβερ με ένα ντεπόζιτο. 650χλμ. Αν θέλετε το πιστεύετε. Αν όχι, σας δείχνω και τις φωτογραφίες. Και όχι, δεν εχει μεγάλη κατηφόρα απο τη Σκωτία. Smile

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Φεβ 2015, 01:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Αν σε άκουγε κανένας Άγγλος ότι θέλεις diesel και κάνεις 5000χλμ το χρόνο θα σου πεταγε ντομάτες επιτόπου! Κάθε εργαλείο έχει και τη σωστή χρήση του. Δεν είναι αυτή η χρήση των diesel.

Από προσωπική εμπειρία έχοντας οδηγήσει 207 1.6 HDI αλλά και το δικό μου 207 GT 1.6THP στους ίδιους δρόμους (στο εξωτερικό), άλλο βούρτσα και άλλο ... παρότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο. Ακόμη και με το 207 GT HDI έχει διαφορά γιατί ο κινητήρας είναι όλη η αίσθηση που έχεις.

Ωραίο, ήσυχο, οικονομικό, αλλά είναι για να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β σαν άνθρωπος και μόνο αυτό. Τη στιγμή που θα νομίσεις ότι πας να χαρείς το αυτοκίνητό σου, θα σου φύγει η όρεξη γιατί δεν έχει κανένα μα κανένα οδηγικό ενδιαφέρον ούτε και επιδόσεις ως εργοστασιακό. Άντε να ταξιδεύεις με 120χλμ/ώρα σταθερά και μέχρι εκεί. Αν έρθει η ώρα για προσπέραση, κάνουμε και το σταυρό μας λίγο.
Το 1.4 HDI είναι απλώς τραγικό από επιδόσεις και καίει το ίδιο με το 1.6 HDI αφού το βάρος του οχήματος είναι ίδιο.

Σενάριο Β: παίρνεις ένα παραδοσιακό 207 1.6Τ με 5-6 χιλιάδες ευρώ να το χαρείς. Αντί να δώσεις 7500Ε. Με 5000χλμ το χρόνο είναι 10 γεμίσματα των 45 λίτρων από 500χλμ έκαστο. Δηλαδή περίπου 700Ε το πολύ με τις τρέχουσες τιμές βενζίνης. Σου μένουν για τα επόμενα 3 χρόνια τα χρήματα για βενζίνη.

Προς θεού, αφήστε τα ατμοσφαιρικά εκεί που ανήκουν - στον κάδο απορριμάτων της Peugeot. Δεν ήταν της προκοπής ούτε και έγιναν ποτέ της προκοπής στην πορεία.

Mε 5.500 ευρώ αν πάρεις 207 με thp, θα θες τουλάχιστον κανα χιλιάρικο να το κάνεις ανθρώπινο (και λίγα λέω μάλλον).
Αντίθετα, 1.6 ατμο παίρνεις μια χαρά σε άψογη κατάσταση.

Και θα έχεις και χαμηλότερη κατανάλωση και κυρίως, χαμηλότερο κόστος συντήρησης αφού ο thp θέλει συνέχεια το χέρι στην τσέπη για να είναι σε λειτουργική κατάσταση (χρονισμό, βαλβίδες καθαρθσμό, λάδια και μπουζί κάθε 3 και λίγο κλπ κλπ).
Αντίθετα, ένας ΤU5 δεν θέλει τίποτε και θα τον έχεις για χρόνια και ζαμάνια (δεν μιλάω για τους vti όπως βλέπεις που είναι για τα μπάζα).

Για τη χρήση που το θέλει το παιδί, που προφανώς δεν είναι τα γκάζια (αλλιώς δεν θα σκεφτόταν diesel 1.4), καλύτερη επιλογή από άτμο 1.6 δεν υπάρχει.
Αν ήθελε επιδόσεις, τότε μαζί σου, αλλά μην λέμε ότι είναι για τα μπάζα ο TU5 και ο thp κανα διαμάντι, τουλάχιστον ως προς την αξιοπιστία.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης