PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγη παρμπριζ και ζημια στο ταμπλο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16v)VTI (2011)

Ένταξη: 28 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 21:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση και για την γνωμη σας
φιλικα
Κωστας

"Αν σε οδηγει το παθος βαλε χαλιναρια την λογικη"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 11:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε συνομιλια που ειχα με τον ασφαλιστη μου ο οποιος μιλησε μαζι τους σημερα,μου ειπε οτι θα το πανε προς αποκατασταση,μου ειπε για καποιον φαναρτζη Peugeot οτι θα παει να το δει και οτι μαλλον ειναι κουμπωτο το τμημα αυτο,παιδια θα παω το μεσημερι σχολωντας απο τη δουλεια και θα σας πω
Ειπαμε με τον ασφαλιστη να μην παω με δικηγορο τελικα
Δε σας κρυβω οτι ειμαι χαλια με την υποθεση
Καλημερα

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 19:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το απογευμα πηρα το αυτοκινητο απο το "τζαμαδικο"
Αυριο θα το εξετασω προσεχτικα,και θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε
οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.Απλα οτι εργασιες κανουμε στο αυτοκινητο πρεπει να ειμαστε διπλα τους κι ας ενοχλουνται.Ηταν η πρωτη φορα που το εκανα αυτο,το οτι δεν ημουν παρων, διοτι ειχα εμπιστοσυνη σε αυτον που μου τους συστησε.
Τωρα ,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ονοματισω το μαγαζι δημοσια.Αν πρεπει,να το κανω.Θα πρεπει να ξαναδιαβασω τους ορους δεν τους θυμαμαι.
Οποιος θελει με πμ θα του το πω.
Να σας πω οτι εχω ερθει σε επαφη και με τα κεντρικα της εταιρειας οι οποιοι μου ζητησαν αν εχω φωτογραφιες να τις στειλω,και οτι ο διευθυντης θελει να μιλησουμε.
Αυτα προς το παρων
Αυριο με φωτο

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 19:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε τη carglass Laughing

Eμένα μου είχαν βάλει στο 206 ένα 'μαγικό' τζάμι παραθύρου που αν κοιτούσες απο μέσα τον τζάκ έβλεπες το γίγαντα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 20:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntinos έγραψε:
οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.Απλα οτι εργασιες κανουμε στο αυτοκινητο πρεπει να ειμαστε διπλα τους κι ας ενοχλουνται.Ηταν η πρωτη φορα που το εκανα αυτο,το οτι δεν ημουν παρων, διοτι ειχα εμπιστοσυνη σε αυτον που μου τους συστησε.
Τωρα ,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ονοματισω το μαγαζι δημοσια.Αν πρεπει,να το κανω.Θα πρεπει να ξαναδιαβασω τους ορους δεν τους θυμαμαι.
Να σας πω οτι εχω ερθει σε επαφη και με τα κεντρικα της εταιρειας οι οποιοι μου ζητησαν αν εχω φωτογραφιες να τις στειλω,και οτι ο διευθυντης θελει να μιλησουμε.
Αυτα προς το παρων
Αυριο με φωτο

Πραγματικα δεν θελω να κανω διαφημιση και δεν εχω κανενα κερδος αλλα σου ξανα λεω εχω ατομο να σου κανει επισκευη μεσω της δουλειας εγω θα σου δωσω το τηλεφωνο θα του πεις οτι εισαι και καλα φιλος δικος μου και θα το φτιαξεις, κανει επισκευη και σε ταμπλο τον ρωτησα σημερα που μας εφτιαξε ενα δερματινο σαλονι (βαψιμο) και ενα σκισμενο τιμονι) και στις 2 περιπτωσεις το αποτελεσμα ηταν τρομακτικα τελειο.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 21:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ntinos έγραψε:

οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.

επρεπε να τους πεις οτι θα φατε κράξιμο σε ολα τα φορουμ αυτοκινητου και σε ολους τους γνωστους μου κτλ
με καθε ευκαιρια θα σας θάβω Twisted evil

ntinos έγραψε:

γιατι δεν πρεπει ?
πες το, για να κανεις και μια αρχη στο κραξιμο που επιβαλεται να τους ριξεις

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 21:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
ρε τη carglass Laughing

Eμένα μου είχαν βάλει στο 206 ένα 'μαγικό' τζάμι παραθύρου που αν κοιτούσες απο μέσα τον τζάκ έβλεπες το γίγαντα Laughing

Μην αναφερεστε σε ονοματα εταιρειων
Και για την ιστορια σας λεω οτι δεν ειναι η παραπανω.

Γνωμη μου ειναι ,οπως απαντησα και σε πμ.οτι η εταιρεια θελει να κανει την δουλεια της με τα καλυτερα αποτελεσματα στον πελατη της.Τωρα αν υπαρχουν μη επαγγελματιες οι οποιοι δουλευουν ανορθοδοξα,αυτους τους αναδεικνυουμε.Σε καμμια περιπτωση η καθε εταιρεια αντικαταστασης κρυσταλλων δεν θελει να γινονται τετοιες ενεργειες απο πλευρας τεχνιτων της.Μετα ειναι στην ευχερεια του πελατη το τι θα κανει.
Εγω περιμενω τι θα μου πουν τα "κεντρικα"και αναλογως θα πραξω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ntinos στις Τετ 28 Ιαν 2015, 21:50:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 21:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
ntinos έγραψε:
Αυτα προς το παρων
Αυριο με φωτο

Πραγματικα δεν θελω να κανω διαφημιση και δεν εχω κανενα κερδος αλλα σου ξανα λεω εχω ατομο να σου κανει επισκευη μεσω της δουλειας εγω θα σου δωσω το τηλεφωνο θα του πεις οτι εισαι και καλα φιλος δικος μου και θα το φτιαξεις, κανει επισκευη και σε ταμπλο τον ρωτησα σημερα που μας εφτιαξε ενα δερματινο σαλονι (βαψιμο) και ενα σκισμενο τιμονι) και στις 2 περιπτωσεις το αποτελεσμα ηταν τρομακτικα τελειο.

Μαριε ηδη σε θεωρω φιλαρακι χαχαχα
Σ ευχαριστω
Αφηστε να το καθαρισω πρωτα διοτι το εχουν κανει μη πω πως!!
Και θα δω Μαριε κι αν ειναι θα σε απασχολησω
Δεν καταλαβαινω πως η μηχανη εγινε μεσα στη βρωμα,τι βαζουν ?κανα σβουρακι να φανε την παλια κολλα?
Την ειχα περασει και με 303 Aerospace τρεις ημερες πριν

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 21:57:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
ntinos έγραψε:

οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.

επρεπε να τους πεις οτι θα φατε κράξιμο σε ολα τα φορουμ αυτοκινητου και σε ολους τους γνωστους μου κτλ
με καθε ευκαιρια θα σας θάβω Twisted evil

ntinos έγραψε:

γιατι δεν πρεπει ?
πες το, για να κανεις και μια αρχη στο κραξιμο που επιβαλεται να τους ριξεις

Αλεξανδρε εχεις δικιο
Αλλα θα περιμενω να δω τι θα μου πουν απο τα κεντρικα και μετα αναλογως θα πραξω

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 14:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο ειναι το νεο κρυσταλλο

image hosting over 5mb
Θα τις συνηθησω σιγα σιγα

Δεν ξερω αν τις βλεπετε εδω

free upload

Εδω εχω ακουμπησει το φακο στο τζαμι,μονο ετσι φαινεται λογω ηλιου
Οι γραμμες ειναι γυρω στα 3 cm μηκος και φανταστειτε σαν να γθαρθηκαν απο καρφιτσα.Στην αρχη ηταν ασπρες και μετα το σκουπισμα μαυρες

image ru

Αυτες ειναι γυρω στα 5cm

free upload pictures

Και μια διπλα στον αριθμο πλαισιου

gif uploader

Τι λετε?Αυτα που προεξεχουν, την κολλα εννοω,να τα κοψω?

free image host

image

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 14:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι και κατι τραγικο.Το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε να εχουν γινει εξαρχης.Παντως οπως σου ειπε ο μαριος υπαρχουν καποια μαγαζια που επισκευαζουν πλαστικα.Για πες ομως τι προεκυψε και το εκανες καραμελα και το καταπιες τελικα?Τι σου ειπαν απο τα κεντρικα?
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 15:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Τραγικο ειναι γιατι οποτε θα πλενω το αυτοκινητο και θα σκουπιζω το τζαμι θα βλεπω μπροστα μου τεχνιτες που δεν ενδιαφερονται για την περιουσια του πελατη τους.

2.Δεν το εκανα καραμελα και δεν το καταπια
Ηρθε σημερα ο επιθεωρητης της εταιρειας και μου ειπε οτι η εταρεια αποζημειωνει σε αυτες τις περιπτωσεις.Και φαινεται οτι εχει γινει απο εργαλειο.
Περιμενω να ερθει παλι σε επαφη μαζι μου

3ον.Εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?Θα την εδινες την εταιρεια εδω μεσα?Κι απο την στιγμη που δεν μπορω να το αποδειξω διοτι δεν ημουν μπροστα?

Δεν παιζουνε με αυτα τα πραγματα.
Ειπα αλλωστε πιο πανω,οποιος θελει με πμ να του πω.Αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.Αλλοι εχουν μεινει ικανοποιημενοι απο αυτους.
Ισως να μην παιρνουν χαμπαρι τις γρατσουνιες .Και ειναι διαφορετικο να εισαι εκει μπροστα.
Σε αυτο να μεινουμε περισσοτερο
Οτι σε περιπτωση αλλαγης κρυσταλλου πρεπει να ειμαστε παρων κι εμεις.

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 15:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβασαι δηλαδη να κατονομασεις δημοσια την εταιρια επειδη δεν μπορεις να αποδειξεις οτι οι γρατζουνιες εγιναν απ'αυτους. Τι μπορει να σου κανουν δηλαδη? Μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση? Αυτοι μπορουν να αποδειξουν οτι οι γρατζουνιες ηταν προυπαρχουσες? Και κερατας και δαρμενος.. Οχι, δεν ειμαι αυτης της λογικης. Εγω στη θεση σου θα τους ξεμπροστιαζα και θα εφτιαχνα τη ζημια που προκληθηκε με δικα μου εξοδα και δικη μου ευθυνη, αλλα τουλαχιστον θα ειχα λαβει την ικανοποιηση οτι υπεδειξα εναν κακο επαγγελματια, μηπως γλυτωσω την περιουσια καποιου αλλου. Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ υποκειμενικα ομως. Σε καμια περιπτωση δεν σε κρινω για το πως επραξες, για να μην παρεξηγηθουμε. Μακαρι ο υπευθυνος να ερθει σε επαφη συντομα μαζι σου και να μην χρειαστει να τον ψαχνεις εσυ.
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 16:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ οτι βλεπετε σας κρατω ενημερωμενους
Αν διαβασατε καλα και με προσοχη ολα οσα εχω γραψει ισως καταλαβετε ποια ειναι η εταιρεια διοτι η μια που δεν ειναι ,αναφερθηκε

Η αναφορα μου εδω για την ζημια του παρμπριζ γινεται μονο και μονο να προστατευουμε αλλους συμπολιτες

Και οπως ειπες puglover επειδη δεν ειναι και τοσο "τραγικο" γι αυτο και τους ζητησα να τοποθετησουν το τζαμι και ενα δευτερο ηθελα να παρω το αυτοκινητο οσο πιο γρηγορα μπορουσα απο εκει .Και μαλλον θα πεταχτω στον γνωστο του marios_207 να του ριξει μια ματια

Σ αυτη τη φαση να ευχαριστησω το φορουμ για την φιλοξενια

Αναμενω και αναμενετε

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 17:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άφησες το αυτοκίνητό σου να το "σουλουπώσουν" οι "έλληνες" πανεπιστήμονες;

Κακώς.
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 17:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που να το πηγαινα στην αντιπροσωπεια?
Αυτοι δεν ειναι πανεπιστημονες?
Ποιος ξερει τι θα γινοταν εκει!Ισως να ηταν τελειο δεν λεω.Εκει πληρωνεις και μετα παιρνεις το 80% απο την ασφαλεια σου.Κι αν εχεις θραυση κρυσταλλων.

Εννοεις vini να το πηγαινα που?
Η μαλλον τι προτεινεις απο δω και περα σε οποιον αντικαταστησει το παρμπριζ?
Να παει στη αντιπροσωπεια?Carglass?Glassfit, που?

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 18:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωστόσο και οι ίδιες οι αντιπροσωπίες (δεν ξέρω για όλες) σε στέλνουν έξω..

Και τα μαστορια στις αντιπροσωπίες δεν είναι και οι πλέον ειδικοί για οτι συμβαίνει στο αυτοκίνητο μας.. Υπάρχουν και εκεί μέσα χαϊβάνια που στην κάνουν την πατάτα σε ανύποπτο χρόνο!!

Η μόνη λύση είναι να είσαι απο πάνω τους, για οτιδήποτε δουλειά κάνουν στο αυτοκίνητο σου, που και πάλι το κακό δεν αργεί να γίνει.. Αλλά τουλάχιστον το βλέπεις και δεν μπορεί ο άλλος να στο παίζει κορόιδο μετά..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 20:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Ωστόσο και οι ίδιες οι αντιπροσωπίες (δεν ξέρω για όλες) σε στέλνουν έξω..

Και τα μαστορια στις αντιπροσωπίες δεν είναι και οι πλέον ειδικοί για οτι συμβαίνει στο αυτοκίνητο μας.. Υπάρχουν και εκεί μέσα χαϊβάνια που στην κάνουν την πατάτα σε ανύποπτο χρόνο!!

Η μόνη λύση είναι να είσαι απο πάνω τους, για οτιδήποτε δουλειά κάνουν στο αυτοκίνητο σου, που και πάλι το κακό δεν αργεί να γίνει.. Αλλά τουλάχιστον το βλέπεις και δεν μπορεί ο άλλος να στο παίζει κορόιδο μετά..

Συμφωνω
Ελα ντε που σου λεει φιλος,να πας σε αυτους ειναι καλοι.
Και πας γιατι εχεις εμπιστοσυνη .και μετα ο φιλος κανει και το κοροιδο
θα μου πεις τι φταιει αυτος?

Ο vini τα ειπε ολα.
Θυμαμαι ενα ρολοι Fortis που ειχα,το εστειλα στην αντιπροσωπεια να φτιαξουν την κορωνα γιατι δεν βιδωνε καλα και μου το εστειλαν και καλα επισκευασμενο με το καντραν γεματο ψιλα γρεζακια.τα ακουσανε τους εβρισα και τελικα το εστειλα Γερμανια και το εκαναν καινουργιο.
Ετσι οπως παμε σε λιγο δεν θα υπαρχουν καλοι τεχνιτες κρυσταλλων και θα τα πηγαινουμε στα Σκοπια για επισκευη.Σιγουρα θα ειναι καλυτεροι

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 22:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα καλο βιντεακι

http://youtu.be/6MDt0v0X6iM

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2015, 22:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

06:40 Καταλαβες τωρα πως εγιναν οι γρατζουνιες στο ταμπλο? Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης