PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106.... το νεο "παπι" του πιστιρικα.. :?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 11:05:20    Θέμα δημοσίευσης: 106.... το νεο "παπι" του πιστιρικα.. :? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω οτι το εχετε καταλαβει ολοι πλεον...

Ειναι ενα θεμα που θα πρεπει να μας απασχολησει σοβαρα.... Rolling eyes

Περιμενω τα σχολια σας...

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 11:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπλά τα πράγματα.. Αν πρίν υπήρχαν ελάχιστα ΄'καλά' μεταχειρισμένα 106 πλέον δεν υπάρχει κανένα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 13:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατάσταση που περιγράφεις ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Φάνηκε άλλωστε και πριν λίγες μέρες με τα 300 άλογα και καλά...
Οφείλετε σε πολλούς παράγοντες, αλλά βασικός είναι η έλλειψη παιδείας και οδικής συμπεριφοράς. Διότι η πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων δεν σέβονται το αυτοκίνητο, ούτε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα, απλά είναι κάγκουρες, που γαμάνε τα αμάξια και πουλάνε ιστορία στους γύρω τους.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 16:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Ελλειψη παιδειας
2) Παραπληροφορηση
3) Λανθασμενα προτυπα

Τρεις απο τους βασικοτερους παραγοντες,για την κατασταση που επικρατει με τους σημερινους πιτσιρικαδες! Βεβαια,δε φταινε αυτοι εξ ολοκληρου! Οταν τα οικονομικα ειναι χαλια αλλα η αναγκη για γκαζι ειναι μεγαλη καταφευγεις σε επιλογες που "συμφερουν" χωρις να λογαριαζεις το οποιοδηποτε "κοστος"... Οποιος και να σε συμβουλεψει,αν δεν εχεις την ικανοτητα να κρινεις απο μονος σου,τοτε γινεσαι ερμαιο των παθων σου! Και ολα αυτα,δεν αφορουν μονο στο θεμα "αυτοκινητο"...
Το ραλλυ,ειναι πονεμενη ιστορια,ειναι αυτοκινητο που ξεχωρισε σε πολλους τομεις,απο τα κοντροστεκια μεχρι τους αγωνες,το θεμα ειναι,οτι στην Ελλαδα,το μονο ευκολο ειναι να παρανομησεις,οποτε γινεσαι κοντρακιας ή καγκουρας με ηχεια και λαμπακια,οπως η πλειοψηφια των κατοχων 106 ραλλυ και σαξο. Αν ομως σου δινοταν η ευκαιρια,να εισαι νομιμος και να μπορεις να βγαλεις τα γουστα σου σε οργανωμενες πιστες,σου εκαναν υποχρεωτικα μαθηματα ασφαλους οδηγησης και οδηγικης παιδειας και σου μαθαιναν απο το σχολειο οτι το να "την μετρας" με του γειτονα δεν ειναι λογικο,πιστευετε θα μιλουσαμε σημερα για τετοια καταντια;
Γι'αυτο λεω,δε φταινε οι πιτσιρικαδες εξ ολοκληρου... 300 αλογα με λιγα λεφτα ακουσε το παληκαρι απο τους "μαστορους" στην καφετερια,"ευκαιρια" σκεφτηκε.
Αυτα τα ολιγα,συμπαθατε με για το απογευματινο παραληρημα,αλλα ειναι ενα φλεγον θεμα πιστευω.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 17:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω εν μερει..Ειναι το "παπι" του φτωχου πιτσιρικα-καγκουρα που θα παρει το πρωτο χρεπι που θα βρει μπροστα του μονο και μονο για να κανει την μοστρα του στην καγκουροπαρεα.Δε θα δωσει μια περιουσια δηλαδη παρα μονο 1000-1200 €. Για βελτιωση και συντηρηση ομως δεν παιζει φραγκο..Θα παλευει μονος του στο πεζοδρομιο με γρυλους και τριποδα μαθαινοντας και εφαρμοζοντας στην πραξη οσα εμαθε τα 2 εξαμηνα που παρακολουθησε μηχανολογια στο δημοσιο ιεκ ή στο τεχνικο,πριν τα παρατησει..Με λιγα λογια δεν ειναι ο "εκλεπτυσμενος" καγκουρας ο οποιος εχει και μια οικονομικη υποστηριξη απο την οικογενεια του και μπορει να μαζεψει 5000 να παρει ενα μεταχειρισμενο μεν,αξιοπρεπες δε μικρο gti πχ ibiza fr 20vt,colt czt,207 rallye κλπ
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 18:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επισης ολα αυτα ειναι αιτια του οτι βγαινει η φημη οτι τα Γαλλικα ειναι μπουρδελα,χρεπια και κουμπαραδες απο Ιαπονοφιλους......Αυτο βγαινει ευκολα κ λογικο αφου ενα 106 ή ενα Saxo Vts εχει περασει απο 7 χερια, τα 3 δεν το προσεχαν καθολου καθολου, οι τελευταιοι πληρωσαν τα σπασμενα κανοντας το κ χειροτερο πολλες φορες κ τωρα ο πιτσιρικας παει να παρει οτι "απεμεινε". Ομως αυτο ειναι τελειως λαθος καθοτι στεκονται σε 2-3 μοντελα γαλλικων αυτοκινητων τα οποια λογω κρισης φθηνηναν αρκετα και εχουν γινει το playstation καθενος.....Εμπας περιπτωση μεγαλη αληθεια το οτι δν εχουν μεινει καθαρα 106 !! Χαιρομαι π το δικο μ ειναι πεντακαθαρο καθως το πηρα με 17.000χλμ απο γνωστη μου ! Razz

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 20:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Οποιος και να σε συμβουλεψει,αν δεν εχεις την ικανοτητα να κρινεις απο μονος σου,τοτε γινεσαι ερμαιο των παθων σου! Και ολα αυτα,δεν αφορουν μονο στο θεμα "αυτοκινητο"...
Worthy Worthy Worthy
μεγαλη κουβεντα
respect Wink Wink

kwstas1.1 έγραψε:
Εμπας περιπτωση

Stunned Stunned

Εμπας ή ΕΠΑΣ ?? Confused Confused

kwstas1.1 έγραψε:

Χαιρομαι π το δικο μ ειναι πεντακαθαρο καθως το πηρα με 17.000χλμ απο γνωστη μου ! Razz
Stunned Stunned
σαν να μιλανε για rallye, gti κτλ... ?? Turn-l Turn-l

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2015, 21:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 106 είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία κ πολλές διακρίσεις στο χώρο της αυτοκίνησης. Αυτό είναι κοινά αποδεκτό απ τους πάντες (που είναι πραγματικοί γνώστες). Παρόλα αυτά στην Ελλάδα έχει καταντήσει δυστυχώς να είναι σκουπίδι και όλοι το κακοχαρακτηρίζουν. Αυτό είναι απόρροια των καταστάσεων με τους κάγκουρες. Αυτό είναι εντελώς <<άδικο>> για το αυτοκίνητο και για να πω την αλήθεια με ενοχλεί ιδιαίτερα. Οι κακοί χαρακτηρισμοί δεν πρόκειται να πάψουν ποτέ, ειδικά στην Ελλάδα, Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άτομα, που σέβονται το αμάξι τους και δεν είναι μαλ**ες κάγκουρες. Αυτά από μένα.
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 00:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:

kwstas1.1 έγραψε:
Εμπας περιπτωση

Stunned Stunned

Εμπας ή ΕΠΑΣ ?? Confused Confused

Επας ηθελα να πω Razz

kwstas1.1 έγραψε:

Χαιρομαι π το δικο μ ειναι πεντακαθαρο καθως το πηρα με 17.000χλμ απο γνωστη μου ! Razz
Stunned Stunned
σαν να μιλανε για rallye, gti κτλ... ?? Turn-l Turn-l

Καταλαβα πολυ καλα για τι αμαξι λενε...Wink απλα οτι κ να ναι τι 106 ραλλυ τι απλο αμα εχει φαει σκισιμο εχει φαει Wink κ μη σ πω οτι τα απλα μοντελα 106 εχουν φαει χειροτερη μεταχειρηση Razz Αφου τα πατας να πανε κ δν πανε τα πατας περισσοτερο κ τα βελτιωνεις αδοξα....Razz

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 00:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωμικοτραγικο αλλα το τι γελιο εχω ριξει κατα καιρους διαβαζοντας σχολια στο γκρουπακι στο fb, δεν υπαρχει....

Ανεβαζει ενας φωτο με 2 106 αντικρυστα. Το αριστερο στημενο για daytona (μπροστα παταει στα κομμενα bumpstop-πισω οσο πιο ψηλα παει), το δεξι με ενα ιντερκουλερ ΝΑ. Φρυδακια, γαλλικα αυτοκολλητα σουρουμουρου και δε συμμαζευεται και σαν τιτλος απο πανω "Ισως τα ομορφοτερα σαξοραλα της ελλαδας!". Laughing Mad

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 01:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas1.1 έγραψε:

Επας ηθελα να πω Razz

πες οτι κανεις πλακα Blink

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 01:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Κωμικοτραγικο αλλα το τι γελιο εχω ριξει κατα καιρους διαβαζοντας σχολια στο γκρουπακι στο fb, δεν υπαρχει....

Ανεβαζει ενας φωτο με 2 106 αντικρυστα. Το αριστερο στημενο για daytona (μπροστα παταει στα κομμενα bumpstop-πισω οσο πιο ψηλα παει), το δεξι με ενα ιντερκουλερ ΝΑ. Φρυδακια, γαλλικα αυτοκολλητα σουρουμουρου και δε συμμαζευεται και σαν τιτλος απο πανω "Ισως τα ομορφοτερα σαξοραλα της ελλαδας!". Laughing Mad

Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 14:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
kwstas1.1 έγραψε:

Επας ηθελα να πω Razz

πες οτι κανεις πλακα Blink

χαχαχαχαχα ! τρολινγκκκκ ρε φιλε :p το σωστο ειναι "εν παση περιπτωση", απλα το εγραψα πως κ καλα ακουγεται παρασυρομενος χαχαχα ! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 15:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ει

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 23:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
1) Ελλειψη παιδειας
2) Παραπληροφορηση
3) Λανθασμενα προτυπα

... Οποιος και να σε συμβουλεψει,αν δεν εχεις την ικανοτητα να κρινεις απο μονος σου,τοτε γινεσαι ερμαιο των παθων σου! Και ολα αυτα,δεν αφορουν μονο στο θεμα "αυτοκινητο"...

Πολύ σωστή σκέψη που ανοίγει ακόμη μεγαλύτερη κουβέντα....

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης