PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόστος Βελτίωσης 106 ραλλυ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ToyotaSupra (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Ιαν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 13:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Κόστος Βελτίωσης 106 ραλλυ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας,σκέφτομαι να αγοράσω ένα 106 ραλλυ 16v,και αναρωτιόμουν πόσο θα κόστιζε πάνω κάτω να το φτάσω στα 300 άλογα περίπου.Συγνώμη κιόλας αν η ερώτηση μου είναι κάπως χαζή,αλλα δεν εχω κάνει ποτέ ξανά βελτίωση αυτοκινήτου στη ζωή μου,οπότε δεν έχω ιδέα από τέτοια Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 13:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κόστος Βελτίωσης 106 ραλλυ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ToyotaSupra έγραψε:
Γειά σας,σκέφτομαι να αγοράσω ένα 106 ραλλυ 16v,και αναρωτιόμουν πόσο θα κόστιζε πάνω κάτω να το φτάσω στα 300 άλογα περίπου.Συγνώμη κιόλας αν η ερώτηση μου είναι κάπως χαζή,αλλα δεν εχω κάνει ποτέ ξανά βελτίωση αυτοκινήτου στη ζωή μου,οπότε δεν έχω ιδέα από τέτοια Embarassed

Μονο με τουρμπισμα. Λες πως δεν εχεις ασχοληθει με βελτιωση παλι αλλα θες να κανεις ενα ατμοσφαιρικο 125 αλογα -->300. Εχεις σκεφτει το κοστος συντηρισης αλλα και την αξιοπιστια ενος τετοιου προτζεκτ? Κατευθειαν στα βαθεια ε?
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 14:37:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις παρεξηγηση,εχεις οδηγησει ραλλυ ειτε εργοστασιακο ειτε ελαφρως βελτιωμενο και δε σου εφτασε η ιπποδυναμη του; Embarassed
Οπως και να 'χει,υπολογιζε 5000+ γιουρος για κατι "σωστο"...

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
ToyotaSupra (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 15:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω ξανά οδηγήσει ποτέ ραλλυ,τώρα θα πάρω το πρώτο μου αμάξι το οποίο θα είναι σίγουρα ένα 106 ραλλυ αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι 8v ή 16v γιατί άκουσα ότι το 16v είναι ακριβότερο και καίει περισσότερο.Όσ' αναφορα την ερώτηση μου για την βελτίωση,ρωτάω απλός από περιέργεια,δεν έχω αποφασίσει ότι θα το πάρω και θα το βελτιώσω.Απλός αν αποφασίσω κάποτε να το κάνω να εχω υπόψη κάποιες "στάνταρ" τιμές.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 15:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάξε για κάποιο που να είναι ήδη τουρμπάτο απ'τη μάνα του.

Τα 106 χαλάνε.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
formulagloria (Makis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 23 Απρ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 16:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίλη καλησπέρα,

Βοήθησέ με να κατανοήσω κάτι σε παρακαλώ..

Όταν λες "τώρα θα πάρω το πρώτο μου αμάξι"
εννοείς πως είσαι νέος οδηγός..?Δηλαδή 18-20 χρονων..??

..Formula Gloria Addict..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 17:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε καποιο vw οχι 106...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 17:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν οντως εισαι 18-20 ετων και ειναι το πρωτο σου αυτοκινητο μακρυα γενικοτερα απο 106, παρε κανα σεατακι ιμπιζα, κανα πολακι... να μαθεις να οδηγας δλδ, και ασε τα σαξοραλλα για τα 23-24 σου βρε ανθρωπε, που θες και 300 αλογα...

106 για πρωτο αυτοκινητο και "τοση τρελα που κουβαλας" δεν ειναι ο καλυτερος συνδυασμος για την ασφαλεια σου

φιλικα παντα Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 17:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως λέει και ο Χρήστος μακριά απ αυτές τις σκέψεις αν είναι το πρώτο σου αυτοκίνητο. Θα σκοτωθεις σίγουρα με τέτοια μυαλά. Και με τα 150 άλογα αξιοπρεπής βελτίωσης χωρίς πολλά λεφτά σε ένα 106 είναι σκοτωστρα αν τα μυαλά είναι στα πόδια. Πόσο μάλλον με τουρμπινα και 200+ . Γενικά δε στα λέμε αυτά για να σε ξενερωσουμε και μην πάρεις αμάξι.. Φυσικά κ να πάρεις ένα σπορ και σχετικά γρήγορο αμαξακι άμα θες απλά έχε στο νου σου ότι τώρα θα μάθεις στην ουσία να οδηγας και ότι βγαίνεις σε δρόμους ελληνικούς που ο καθένας κάνει ότι θέλει και οπότε θέλει. Συν ότι τα άλογα δεν είναι στραγαλια ούτε need for speed.

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 18:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κόστος Βελτίωσης 106 ραλλυ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ToyotaSupra έγραψε:
Γειά σας,σκέφτομαι να αγοράσω ένα 106 ραλλυ 16v,και αναρωτιόμουν πόσο θα κόστιζε πάνω κάτω να το φτάσω στα 300 άλογα περίπου..

ToyotaSupra έγραψε:
Δεν έχω ξανά οδηγήσει ποτέ ραλλυ, τώρα θα πάρω το πρώτο μου αμάξι το οποίο θα είναι σίγουρα ένα 106 ραλλυ αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι 8v ή 16v γιατί άκουσα ότι το 16v είναι ακριβότερο και καίει περισσότερο......

Ελα... πες την αληθεια.... δεν εχεις παρει ακομα διπλωμα, ετσι ?.... Rolling eyes

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 18:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ToyotaSupra έγραψε:
Δεν έχω ξανά οδηγήσει ποτέ ραλλυ,τώρα θα πάρω το πρώτο μου αμάξι το οποίο θα είναι σίγουρα ένα 106 ραλλυ αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι 8v ή 16v γιατί άκουσα ότι το 16v είναι ακριβότερο και καίει περισσότερο.Όσ' αναφορα την ερώτηση μου για την βελτίωση,ρωτάω απλός από περιέργεια,δεν έχω αποφασίσει ότι θα το πάρω και θα το βελτιώσω.Απλός αν αποφασίσω κάποτε να το κάνω να εχω υπόψη κάποιες "στάνταρ" τιμές.

Δηλαδή φίλε σε ενδιαφέρει η οποια διαφορά κατανάλωσης υπάρχει ανάμεσα σε 8v και 16v 106, ενώ παράλληλα θες να το φτάσεις 300 άλογα (που η κατανάλωση θα είναι τεράστια) ?

Επίσης, με ποια κριτήρια διάλεξες το 106?
Αφού σαν εργοστασιακή ιπποδύναμη απέχει πολύ απ'ότι θα'θελες, ενώ για να το κάνεις να αποδίδει σωστά και ασφαλώς τα άλογα αυτά στο δρόμο θες κοντά άλλα τόσα χρήματα όσα χρειάζεσαι για τούρμπο, γιατί δεν κοιτάς ένα εργοστασιακό τουρμπάτο που θα παίρνει και άλογα ευκολότερα (πχ το προηγούμενο ibiza cupra για να μην ξεφύγεις και τρελά στα λεφτά)?

Γενικά, νομίζω ότι δεν έχεις σκεφτεί σοβαρά τους λόγους για τους οποιους θες να αγοράσεις αυτοκίνητο, ούτε ποιο μοντέλο σε καλύπτει πραγματικά.
Πάντως, πρώτο αυτοκίνητο και πολύ μεγάλη ιπποδύναμη είναι ο πλεον επικίνδυνος συνδυασμός.
Σκέψου λίγο περισσότερο τί θες και για ποιο λόγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 19:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 τουρμπο 300 αλογα, αν του ριξεις και +100 νιτρα,δε θα το κοψει στη μεση? Laughing (παρε και τα νιτρα! Laughing )

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 20:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
106 τουρμπο 300 αλογα, αν του ριξεις και +100 νιτρα,δε θα το κοψει στη μεση? Laughing (παρε και τα νιτρα! Laughing )

Μαμα μου! Laughing

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2015, 22:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου no offence, αλλά για πρώτο αυτοκίνητο πάρε κάτι νορμάλ και ασφαλές.

Το username σου "ToyotaSupra" με έφερε στο μυαλό κάτι από ταινία:

Και πίστεψε με, ξεκινάς με λάθος πρότυπο....

Αν πάλι θες ντε και καλά να έχεις ένα αυτοκίνητο με 300 άλογα αγόρασε ένα που έχει εργοστασιακά τόσα ή κοντά σε αυτά (αν και είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις συναίσθηση τι σημαίνει όχι 300 άλογα αλλά ούτε 100). Τουλάχιστον θα έχεις ένα σωστό στήσιμο, χωρίς προβλήματα και θα σου έρθει φθηνότερα, ειδικά με τις τιμές που παίζουν σήμερα. Εννοείται ότι φυσικά ΘΑ καίει πολύ.

Ξανα σκέψου το Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ToyotaSupra (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2015, 14:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχάριστο για όλες τις απαντήσεις σας,και ναι γι'αυτό είπα το πρώτο μου αμάξι, επειδή σε λίγο καιρό βγάζω δίπλωμα και δεν έχω καταλήξει σε ποιό αμάξι θα πάρω,αλλά όπως και να έχει απλός απορία είχα για το πόσο περίπου κοστίζουν οι βελτιώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
formulagloria (Makis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 23 Απρ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2015, 18:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όμορφα... Wink

Αφού λοιπόν Βασίλη ακόμα δεν εχεις κατανοήσει απόλυτα τι σημαίνει
ιπποδύναμη και τι συνέπειες έχει αυτή στη συμπεριφορά του οχήματος καλό
θα ήταν να επικεντρωθείς πρώτα στα βασικά όπως φρενάρω, στρίβω, επιταχύνω...
(με αυτή τη σειρά συγκεκριμένα) Wink

θα ήταν λοιπον πολύ χρήσιμο για να γίνεις καλός οδηγός και να χτίσεις
ενα ασφαλές και ποιοτικό οδηγικό στύλ..να ξεκινήσεις με κάτι
που θα το ελέγχεις (μέσα σε λίγο καιρό, κανα χρονο δηλαδη) Smile

και μετά πάς σε κάτι παραπέρα,δηλαδή πιο γρήγορο... Thumb Left

Το δικό μου 106 rallye το πήρα στα 24 έχοντας αρκετή εμπειρία
και πάνω απόλα ώριμο (καλα αυτο ειναι πολυ σχετικό Laughing ) μυαλό..

Αν ποτέ το πουλήσω (που δεν το νομιζω) σίγουρα δεν θα το έδινα σε 18χρονο
οδηγό γιατί σε αντίθεση με αλλα αυτοκίνητα δεν συγχωρεί
συνήθως το λάθος και όλοι οι οδηγοί κάνουν δυστυχως λάθη..

Αυτα περί 300 αλόγων δεν τα σχολιάζω καν, γιατί το όχημα ειναι
σχεδιασμένο τη δεκαετία του 1990...και γενικά δεν εχει προδιαγραφες για
κάτι τέτοιο..

(((Μην βιαστείς να πάς ψηλά...είναι προτιμότερο να φτιάξεις μια καλή
βάση και αν θες ταπα γκάζια τότε κανε λίγο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ καρτ..)))

..Formula Gloria Addict..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2015, 18:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που δεν εχετε καταλαβει ολοι ειναι οτι πλεον τα 106 ειναι τα νεα ΠΑΠΙΑ! ολοι οι πιτσιρικαδες πανε και τα αγοραζουν γιατι ειναι παν-φτηνα, εχουν μικρο κοστος βελτιωσης και γιατι βρωμαει ο κοσμος!!!
Και ειναι ακριβως ο λογος που εχουν αρχισει και εκλιπτουν σε σωστη μορφη.... γιατι τα κανουν σκραπ υπαρχει πληθωρα ανταλλακτικων, οποτε ολοι αγοραζουν ενα σαξο η ενα ραλλυ, η μια καροτσα και τα κανουν κακες μετατροπες, οδηγοντας τα με την πεποιθηση οτι ειναι σε ραγες...

Και μην παραξενευεστε οταν ακουτε τον αλλο να λεει 300 αλογα σε ραλλυ...
1 τα αλογα τα εχουν κανει στραγαλια
2 παιζουν πολλα τουρματα με πολλα κακοφτιαγμενα - χαλασμενα ανταλλακτικα για να κανεις την μετατροπη
3 αυτα συμβαινουν οταν εχουμε για προτυπο το tokyo drift και NFS

Δεν το εχετε παρει χαμπαρι αλλα τα 106-σαξο ειναι πλεον τα νεα παπια για τους πιτσιρικαδες... Γιαυτο και σκοτωνονται σαν μυγες .....

Τυχαιο οτι δυσκολα βρισκεις πλεον 13αρι με 13αρα μηχανη σε αυθρντικη 13αρα καροτσα?....

Βασικα αυτο ειναι ενα νεο τοπικ που θα πρεπει να μας απασχολησει πολυ σοβαρα για παρα παρα παρα πολους λογος... Rolling eyes Confused

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..
Evil

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ToyotaSupra (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 18:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'ότι βλέπω το ραλλυ έχει πολύ άσχημη φήμη,εσείς πιο αμάξι θα μου συνιστουσατε?Ψάχνω για ένα που να είναι δίπορτο ή να είναι γενικά λίγο σπορ,να μην καίει πολλά,και να είναι και κάπως φτηνό(όσο και το ραλλυ πάνω κάτω)Δεν με νοιάζουν οι ίπποι άμα το αμάξι έχει τα παραπάνω.Ξέρω,ότι αυτό είναι λίγο εκτός θέματος του thread,αλλά δεν θέλω να φτιάξω άλλο για να μην κανώ spam.Πείτε τι γνώμη σας Smile
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 18:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πες μας τι ποσο διαθετεις να σου πουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2015, 19:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daihatsu charade. .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης