PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (8v) Color Line (2002)

Ένταξη: 12 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 12:35:31    Θέμα δημοσίευσης: ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικά δικό μου αλλά ενός άλλου μέλους του club που έχει Xsara.
Όταν λοιπόν ανεβάζει θερμοκρασία στους 90 και πατάει τις αντιστάσεις του πίσω τζαμιού αυτόματα ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 100 χωρίς όμως πρόβλημα. Φαίνεται ότι έχει βραχυκύκλωμα γιατί ανεβαίνει η βελόνα αμέσως!!!
Καμιά γνώμη??????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 13:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
Καμιά γνώμη??????

Mήπως έχει βάλει μεμβράνες αντιηλιακές ? ? ? ?
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 17:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Mήπως έχει βάλει μεμβράνες αντιηλιακές ? ? ? ?

Confused Scratch Question Confused Scratch Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 17:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ??? Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 18:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάμε για θερμοκρασία νερού υποθέτω...

Αν αφού το ανοίξει, το κλείσει αμέσως, πέφτει και η θερμοκρασία στα 90 πάλι?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 22:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????

Και 'μένα βραχυκύκλωμα μου "μυρίζει"...
(κανένα ρελέ ή όπως αλλιώς τα λένε...)

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 18:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι παιζετε εκει με τα ηλεκτρικα σιγουρα Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 19:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ με τα ηλεκτρικά λέω ότι έχει πρόβλημα.
Όταν κλείσει τις αντιστάσεις πάλι πέφτει στους 90.
Αν είναι δουλειά ηλεκτρολόγου και πρέπει να κάνει φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο, γα**τ@!
Θα δούμε πάντως.
Χθές παρουσιάστηκε κι άλλο πρόβλημα
Δεν κατεβαίνει το παράθυρο του οδηγού αν δεν είναι ανοιχτή η πόρτα του οδηγού!!!!!!
Άλλο κουφό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 01:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και γω 2 κουφά που παρατήρησα σήμερα στο 206!
1Εκει που οδηγούσα και είχα τα φώτα ανοιχτά (βράδυ) ξαφνικά έσβησαν και ξανα άναψαν τα φώτα λες και εκλεισα και άνοιξα τον διακόπτη για τα φώτα!
Διαολεμένο μου φαίνεται! Evil Evil Evil Evil Evil Evil

2 Η φωτηνότητα από την ένδειξη της ημερομηνίας έχει πέσει λίγο από την αριστερη μεριά (κουφο έ; ) Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 09:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
2 Η φωτηνότητα από την ένδειξη της ημερομηνίας έχει πέσει λίγο από την αριστερη μεριά (κουφο έ; )

και εμένα έχει πέσει .... προφανώς έχει καεί κάποιο λαμπάκι Confused Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 11:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Jongou έγραψε:
2 Η φωτηνότητα από την ένδειξη της ημερομηνίας έχει πέσει λίγο από την αριστερη μεριά (κουφο έ; )

και εμένα έχει πέσει .... προφανώς έχει καεί κάποιο λαμπάκι Confused Confused Confused

To κομμάτι που "σκεπάζει" το πάνελ με την ημερομηνία, ώρα κλπ, είναι κουμπωτό πάνω στο ταμπλό. Το τραβάς και βγαίνει και βλέπεις τι γίνεται από πίσω.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 17:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετώπισα κι εγώ την εξής κουφή περίπτωση...
Ήμουν πάνω στη Πεντέλη,το αμάξι εντελώς κρύο,βάζω μπρος και παράλληλα ανάβω την αντίσταση του πίσω τζαμιού.Βλέπω ν'αναμοσβήνει το stop,οπότε από συνήθεια ανοιγοκλείνω τις πόρτες.Έλα μου όμως που δεν σταμάτησε,κοιτάω καλύτερα και ο δείχτης θερμοκρασίας ήταν στο κόκκινο Shocked Σταματάω,το σβήνω,ανοίγω καπό,η μηχανή φυσικά ήταν εντελώς κρύα,έλεγξα και το δοχείο του ψυγείου 1 χαρα κι'αυτό...
(όλα αυτά 5 το πρωί με φως αναπτήρα...)
Φαντάστηκα πως θα'ναι κάτι ηλεκτρικό,οπότε ξανάβαλα μπρος,κατέβηκα όλο το βουνό με νεκρά καλού κακού και ο δείχτης εκεί κολλημένος στο κόκκινο με το βεντιλατέρ να δουλεύει συνέχεια...
Εν τέλει αφού το άφησα για κανα 20λεπτο σβηστό σπίτι,το ξανάβαλα μπρος να δω τι παίζει και όλα ήταν μια χαρά,έδειχνε 70 C...
Το πήγα χθες στο Κανελή κ απλά μου έκανε για πολλοστή φορα τηλεφόρτωση εγκεφάλου...
Μιας και το πήγα έκανα και το service των 20.000....Πριν το αφήσω του είπα να μην αλλάξει λάδια και μου είπε θα βγει περίπου 50Ε.Όταν όμως με πήραν για να πάω να το πάρω μου λένε 120Ε.Ρωτάω γιατι;;;;;;
Και μου λέει ότι άλλαξαν και τακάκια.Εμένα με ρώτησαν;;;;Τα άλλαζα κ με τον πατέρα μου... Evil

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 16:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
Μιας και το πήγα έκανα και το service των 20.000....Πριν το αφήσω του είπα να μην αλλάξει λάδια και μου είπε θα βγει περίπου 50Ε.Όταν όμως με πήραν για να πάω να το πάρω μου λένε 120Ε.Ρωτάω γιατι;;;;;;
Και μου λέει ότι άλλαξαν και τακάκια.Εμένα με ρώτησαν;;;;Τα άλλαζα κ με τον πατέρα μου... Evil

Αφού τους είπες να σου κάνουν το service των 20000,καλά έκαναν και άλλαξαν και τακάκια.Είναι στις εργασίες που γίνονται standard.Όπως τους είπες να μην αλλάξουν λάδια και δεν το έκαναν,το ίδιο έπρεπε να κάνεις και για τα τακάκια.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 22:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
Vasso έγραψε:
Jongou έγραψε:

To κομμάτι που "σκεπάζει" το πάνελ με την ημερομηνία, ώρα κλπ, είναι κουμπωτό πάνω στο ταμπλό. Το τραβάς και βγαίνει και βλέπεις τι γίνεται από πίσω.

ετσι οπως τα λες ειναι.
το εχω βγαλει απειρες φορες(για να βαψω το πλαστικο γυρω απο την οθονη,για να ντυσω με δερματινη το καπακι κτλ)
αφου βγαλεις το πλαστικο εχει δυο βιδες με τορξ,οταν το βγαλεις ποσεχε μην πεσουν μεσα,εχει μεσα τρεις λαμπες που κουμπωνουν λιγο δυσκολα Wink )
παντως οταν μου ειχε καει η λαμπα πηρα απο περιεργεια στην lion και μου ειπε οτι εχουν 2 χρονια εγγυηση.αμαδεν θελεις να το ανοιξεις εσυ και ειναι στην εγγυηση πανε να στο κανουνε Wink

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2003, 02:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΒΛΑΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικά δικό μου αλλά ενός άλλου μέλους του club που έχει Xsara.
Όταν λοιπόν ανεβάζει θερμοκρασία στους 90 και πατάει τις αντιστάσεις του πίσω τζαμιού αυτόματα ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 100 χωρίς όμως πρόβλημα. Φαίνεται ότι έχει βραχυκύκλωμα γιατί ανεβαίνει η βελόνα αμέσως!!!
Καμιά γνώμη??????

Καποια γειοση ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2003, 08:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????

Mεγάλε κανείς δεν σε δουλεύει ... Evil
Αν ήξερες την XSARA θα ήξερες ότι το πίσω τζάμι έχει τις αντιστάσεις εξωτερικά από την μέσα πλευρά του αυτοκινήτου...και είναι αισθητές με το άγγιγμα του χεριού.
Η αντιηλιακή μεβράνη ακουμπάει πάνω στις αντιστάσεις, κάνει ένα είδος σαμαριού και στο κενό κρατάει υγρασία ... Οταν ζεστένεται η αντίσταση η μεβράνη ζεστένεται πολύ και αφενός μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και αφέτερου δυσλειτουργεία στο σύστημα θερμοκρασίας ....
Η μεμβράνη από μόνη της δεν διώχνει την θερμότητα αλλά την κρατάει ... οπότε παίζει και σε μεγάλες θερμοκρασίες ...
Κατάλαβες τώρα τι σχέση έχει η μεμβράνη?
... για αυτό έκανα την ερώτηση ... Τώρα αν δεν έχει μεμβράνη αυτό είναι άλλο θέμα ...

μάλλον όμως πρέπει να πάψω να ασχολούμαι ... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
FaStOr (FASTER)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

den 8a to bris.

Ένταξη: 05 Οκτ 2003
Τόπος: kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2003, 20:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

na tou pis na to peta3i kai grigora malista Thumb right

pios-pou-pos-pote....K-S-M clan & HHH
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2003, 21:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νονός έγραψε:
ofitzis έγραψε:

Αφού τους είπες να σου κάνουν το service των 20000,καλά έκαναν και άλλαξαν και τακάκια.Είναι στις εργασίες που γίνονται standard.Όπως τους είπες να μην αλλάξουν λάδια και δεν το έκαναν,το ίδιο έπρεπε να κάνεις και για τα τακάκια.

Τι λέτε ρε παιδιά?Αν ο άλλος δεν πατάει φρένο γιατί να τα αλλάξει τα τακάκια στις 20000?Και αν πάλι πατάει μπορεί να τα αλλάξει νωρίτερα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Φώτης (Φωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1600 XS

Ένταξη: 29 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2003, 23:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια!!! Ρε παλικαρια ειναι να παω για λαδια σε λιγα χιλιομετρα. Ποσο θα κοστισει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Φώτης (Φωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1600 XS

Ένταξη: 29 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2003, 23:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα λιγο παραπανω για προβλημα με τις μεμβρανες στο πισω τζαμι σε ενα XSARA. Επλιζω να μην ισχυει και για μας!;!;!;!;!; Confused Confused Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης