PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοψιματα στις 3000-3500

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2014, 11:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Κοψιματα στις 3000-3500 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα. Παρατηρησα τον τελευταιο καιρο, με κρυο μοτερ, αν πατησω μισο γκαζι (πχ να φυγω απο ενα φαναρι σβελτα, οχι ταπα) στις 3000-3500 μου κανει κενα. Αν ζεσταθει δεν κανει τπτ. Τι ειναι οεο?

Τα μπουζι εχουν περιπου 10.000-12.000 κμ
Τα τριμς μου νορμαλ (LTFT κοντα -2%)
λαδια εκανα αλλαγη πριν απο 4000 κμ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2014, 11:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολλαπλασιστες τσεκαρες?
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2014, 12:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω τσεκαρει τπτ ακομα. Μου το εκανε απο προχθες 2 φορες. Γενικα κρυο δεν περναω τις 3000, επομενος δεν το βλεπω συνεχεια. Μονο κανα 2 φορες που χρειαστηκε να πατησω λιγο παραπανω (να προλαβω φαναρι πχ). Δεν κανει διακοπες ρελαντι ή γενικα. Μονο με μισο φορτιο, κρυο, και αρχιζουν οι διακοπες μετα τις 3000 (οπου στο πρωτο κοψιμο αφηνω γκαζι)

Οταν ζεσταθει, δεν κανει τπτ
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2014, 18:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρκαρεις εξω? Αν ναι ειναι απο την υγρασια που καθεται σε καμια φυσα η σε καποια φυσα του πολλαπλασιαστη παρε σπρει επαφων ψεκασετες ολες και κοιτα μηπως δεν παταει καμια το εχω παθει και εγω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2014, 18:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι φυσιολογικό...είναι το κλασικό κομπιασμα που κάνουν όλα μα όλα τα thp...Όταν είναι κρυα και τα πιέσεις λιγάκι...

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2014, 19:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το κανει και το cc κρυο.. Μην αγχωνεσαι.. Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2014, 10:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας πουμε σημερα δεν μου το εκανε. Μαλλον παιζει αυτο με την υγρασια. Το παρακαρω σε υπογειο κλειστο

Σαικο, δεν μιλαω για το κλασσικο μπουκομα που κανουν αυτα τα μοτερ. Κανονικα κοψιματα με περιοδικο χαρακτηρα. Αν συνεχισω να εχω το ποδι μου στο γκαζι οταν αρχισουν, κανει κοψιματα καθε 0,3-0,5 sec. Δεν ειναι μια φορα και τελος
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2014, 16:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Ας πουμε σημερα δεν μου το εκανε. Μαλλον παιζει αυτο με την υγρασια. Το παρακαρω σε υπογειο κλειστο

Σαικο, δεν μιλαω για το κλασσικο μπουκομα που κανουν αυτα τα μοτερ. Κανονικα κοψιματα με περιοδικο χαρακτηρα. Αν συνεχισω να εχω το ποδι μου στο γκαζι οταν αρχισουν, κανει κοψιματα καθε 0,3-0,5 sec. Δεν ειναι μια φορα και τελος

Αυτο ακριβως με τον ιδιο τροπο μου το εκανε κι εμενα και λυθηκε με αλλαγη μπουζι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2015, 10:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν το μοτέρ σου είναι κρύο, η προθέρμανση του αισθητήρα λ δεν έχει γίνει και δεν διαβάζει μιγματα, οπότε και δεν κάνει διορθώσεις με αποτέλεσμα να κάνει κοψίματα λόγω πλούσιου μιγματος.
Καλό θα είναι να μην υπερβαινετε τις 2000στρ όσο το μοτέρ είναι ακόμη σε φάση πλούσιου μιγματος για την άνοδο της θερμοκρασίας λειτουργίας.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2015, 11:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Gotcha έγραψε:

Αυτο ακριβως με τον ιδιο τροπο μου το εκανε κι εμενα και λυθηκε με αλλαγη μπουζι

Εννοείς οτι έβαλες τα ίδια μπουζί αλλά καινούργια,η κάποια άλλα?

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2015, 12:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1976 έγραψε:
Manos206 έγραψε:
Gotcha έγραψε:

Εννοείς οτι έβαλες τα ίδια μπουζί αλλά καινούργια,η κάποια άλλα?

εννοεί ίδια αλλα καινούργια

Γενικώς μεγάλο διάκενο, το οποίο προκαλείται απο φυσιολογική φθορά των μπουζί, σε συνδιασμό με τον εμπλουτισμό μίγματος που γίνεται όσο είναι κρύο το αμάξι και το κρύο κινητήρα που δυσκολεύει την ανάφλεξη μπορεί να προκαλέσει misfires υπο φορτίο... Η αίσθηση που σου αφήνουν τα misfires είναι περιοδικά 'κενά' στο γκάζι , σκασιματάκια πίσω μειωμένη απόδοση όσο διαρκούν. Καινούργια μπουζί μειώνουν κατα πολύ το φαινόμενο αφού ευνοούν την ανάφλεξη. Μετά απο υπερβολική φθορά των μπουζί το ίδιο αρχίζει και γίνεται και με ζεστό μοτέρ.

Πάνω κάτω όμως όλα τα thp κάνουν το ίδιο πράγμα κρύα

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2015, 17:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι καινουρια εβαλα.. Απλα εμενα το εκανε και σε ζεστο μοτερ..!

Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2015, 19:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Ναι καινουρια εβαλα.. Απλα εμενα το εκανε και σε ζεστο μοτερ..!

Ναι αν στο έκανε και με ζεστό μοτέρ ειναι λογικό με την αλλαγή μπουζί να φτιάξει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης