PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

φιμε πισω φαναρια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
arhs21 (arhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2014, 15:18:02    Θέμα δημοσίευσης: φιμε πισω φαναρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ όλη την παρέα μόλις απέκτησα ένα Peugeot 206 cc και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος αργότερα αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες αν θέλετε απλά πείτε μου που.
Λοιπόν επειδή τα πίσω φανάρια έχουν κσεθοριασει λίγο θέλω να τα κάνω φιμε τα είδα σε ένα άλλο και είναι πολλή όμορφα καθώς και το δικό μου είναι μαύρο τώρα τι πιστεύετε είναι καλύτερο με σπρέι η κερί η υπάρχει άλλος τροπος?καπιος να το έχει κάνει να μου δώσει πληροφορίες θα με βοηθούσε πολύ.
Κάπου είδα ένα σποιλερ διάχυτης και μου άρεσε πολύ που μπορώ να το βρω αυτό?και πως μπαίνει ?πρέπει να κοπεί ο πίσω προφυλαχτήρας?
Καλή χρόνια να έχετε όλοι και σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2014, 22:19:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικά καλοριζικο καλα χιλιόμετρα να χεις!

Όταν λες κερι τι εννοείς;

Η καλύτερη λύση είναι μεμβράνη αυτοκόλλητη μιάς και μπορείς να την βγάλεις αν το μετανιώσεις. Αλλά πρόσεχε να επιλεξεις μια που να μην είναι πολύ σκούρα για να φαίνεται όταν πατάς φρένο την ημέρα.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2014, 23:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με τον προλαλησαντα.
Μπορεις να ρωτησεις οπου βαζουν φιμε
Σπρευ δε θα στο προτεινα γιατι με το καιρο θα ξεθωριασει
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2015, 22:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπρει αν σου βγει πιο φθηνο, αφου ετσι κι αλλιως λες οτι τα φαναρια ειναι ξεθωριασμενα! (δεν χρειαζεται να δωσεις κανενα 50αρι για μεμβρανη αφου δεν θα την βγαλεις)
αυτο το σποιλερ που λες ειναι αυτο που ειναι κατω απο το φως της ομιχλης?
αν λες αυτο καποιος το πουλουσε απο το club και δεν πιστευω να χρειαζεται να κοπει ο προφυλακτηρας, νομιζω κολλιεται!
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2017, 18:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και παλαιό το θέμα, απαντάω διότι μπορεί να αποδειχθεί βοηθητικό για τους επόμενους...

Δείτε και αυτή την συζήτηση... Ειδικά για τα "καμένα" φανάρια, το βάψιμο σε φανοποιό είναι ίσως το ιδανικό, αφού πριν κάνει οτιδήποτε τα γυαλίζει...

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης