PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φρυδάκια εμπρός & πίσω φαναριών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 12:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θα ήξερες να μου πεις περίπου το κόστος?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 12:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Μήπως θα ήξερες να μου πεις περίπου το κόστος?

Ποιός ; Εγώ ;

Δυστυχώς Βάσω δεν έχω ιδέα.......

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.....

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 14:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως πήρα τηλέφωνο στην Autosport και για 206 δεν υπάρχει τίποτα Sad Sad
Βρήκα αυτό το site αν ενδιαφέρεται κανένας να ρίξει μια ματιά Wink

http://www.americat.gr/index2.htm

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 14:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Πάντως πήρα τηλέφωνο στην Autosport και για 206 δεν υπάρχει τίποτα Sad Sad
Βρήκα αυτό το site αν ενδιαφέρεται κανένας να ρίξει μια ματιά Wink

http://www.americat.gr/index2.htm

Για φρυδάκια:
http://www.louis.com.gr

Louis τηλ. 210-8064644 , 80.55.612
Zητάς τον Αντώνη (Αντώνης Κωστάκης) .... του λες από το Σύλλογο των 206 ....

Τιμή χωρίς βάψιμο για φρυδάκια RGM μπρος - πίσω : περίπου 30.000δρχ... Τα RGM είχα στο δικό μου μπρος-πίσω....
Eχει και φρυδάκια της Mattig αλλά και άλλων εταιριών (4line κλπ...)

Στα βάφει και στα βάζει σε δικό του φαναρτζή αν θέλεις με μικρό κόστος περί τις 15000δρχ...ο οποίος όμως φαναρτζής είναι στα Σπάτα...αλλά είναι πολύ καλός σε τέτοιες εργασίες...(σίτες, φρύδια, αεροτομές κλπ...) Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 15:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ Vini Smile Smile Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Οκτ 2003, 16:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα συγκεκριμενα φρειδακια της RGM τα βρηκα στην ΑUTOFAST στη Μεσογειον οποτε και τα παρηγγειλα.
Δεν τα ειχε βεβαια στο μαγαζι αλλα εχει καταλογο με ολα τα αξεσουαρ της RGM για 206 και τα αναγνωρισα
Ο Louis που ρωτησα ειχε μονο της ABBES και αυτα οχι αμεσα διαθεσιμα (70 ευρω τα μπροστα μονο)
Τα RGM πιστευω ειναι τα πιο ομορφα απο οσα εχω δει για 206
Τιμη 55 ευρω (Μπροστινα μονο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 03:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ ακριβά δεν είναι ρε παιδιά;; Εγώ τα πήρα από τον Mastrojohn 25 ευρώ (είναι σαν κι αυτά που φοράει ο dimip, τσεκάρετε το gallery). Και τα έβαψα όταν χρειάστηκε να φτιάξω τα μαρσπιέ, δωρεάν... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 08:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
πολύ ακριβά δεν είναι ρε παιδιά;; Εγώ τα πήρα από τον Mastrojohn 25 ευρώ (είναι σαν κι αυτά που φοράει ο dimip, τσεκάρετε το gallery). Και τα έβαψα όταν χρειάστηκε να φτιάξω τα μαρσπιέ, δωρεάν... Smile

...για να λεμε και του στραβου το δικιο, απο αυτα που αγορασα απο το μαστρογιαννακη δεν εμεινα ευχαριστημενος!
φυσικα ο,τι πληρωνεις παιρνεις!
το ενα το φρυδακι μετα το καυτο καλοκαιρι που περασαμε εχει "πετσικαρει" εχει στραβωσει στη μεση περιπου.
φυσικα ειναι κολημενο και δεν εφυγε απο τη θεση του, απλα εχει ενα βαθουλωμα και ενα υψωματακι στο μεσον του, προιον της ζεστης .!
αν ηταν απο αλλο υλικο ισως να μην ειχε τετοια τυχη!
ευτυχως φαινεται μονο απο κοντα , και αν δωσεις προσοχη!
και επειδη τα εβαψα μονος μου με ολα τα απαιτουμενα σταδια (τριψιμο, πλαστικοποιητης 2-3 χερια , βαψιμο 2-3 χερια, βερνικι 1-2 χερια με αρκετο χρονο στεγνωματος αναμεσα) οφειλω να πω , πως το χρωμα εχει "σπασει".
αυτο σημαινει πως:
1. οταν βαφουμε μονοι μας πλαστικα καλα θα ειναι αυτα να ειναι για μεσα στο αυτοκινητο και οχι για εξω οπου ταλαιπωρουνται απο τις καιρικες συνθηκες!
2. αν θελουμε βαμενα τα πλαστικα , τοτε πρεπει να απευθυνθουμε σε βαφεα οπου τα χρώματα ψηνονται σε φουρνο, ωστε να αντεχουν.

Αυτα τα συμπαιρενω γιατι:
ενω τα πλαστικα μεσα στο 206 αλλα και τα φρυδακια (εξω) τα εβαψα με τον ιδιο τροπο και με την ιδια μπογια (με τον κωδικο) τα μεσα ειναι σαν καινουργια , τα εξω εχουν "σπασει ελαφρα"
αντιθετα τα πλαστικα στις πορτες και τους προφυλακτηρες που τους εβαψε φανοποιος , δεν εχουν παθει το παραμικρο!

αυτα για τωρα ....
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 18:09:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω αναφερομαι σε αυτα του Vini στο ασημι 206 οπως φαινονται στο πρωτο "post" αυτης της ενοτητας. Eiναι το KIT της RGM Styling οπως ακριβως περιγραφεται στο post. Ε, τωρα απο 49 ευρω που αναφερει ο Vini σε 55 που τα πηρα εγω μετα απο 1 χρονο δεν ειναι δα και η τρομερη διαφορα για να αρχισω να ψαχνω ολη την αθηνα ....
Τα παρελαβα σημερα και τα εδωσα σε φανοποιο "τυχαρπαστο" στην Κατεχακη, δηλαδη για να εξηγουμαι πηγα σε αυτον για πρωτη φορα χωρις να ξερω τι καπνο φουμαρει. Τιμη βαφης 30 ευρω, οχι ασχημα νομιζω.
Οταν βαφουν για την τοποθετηση θα παω παλι στην ΑYTOFAST να μου τα περασουν εκει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την BUBA στις Τετ 23 Ιούν 2004, 21:40:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 15:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εβαλά και εγω φρυδάκια μπρωστά, τελικά αξίζουν τον κόπο, δείχνουν πολύ ομορφα στο 206...!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 09:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν .... αγόρασα από τον Λούη κάτι φρυδάκια για τα μπροστά φανάρια.
Τα έχω πάει σήμερα το πρωί σε φαναρτζή να τα βάψει...
Η ερώτηση είναι η εξής ... να του πω να τα τοποθετήσει? ή να τα βάλω μόνη μου ?
Confused Confused Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 09:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

Aν πιανουν τα χερακια σου βαλτα μονη σου!(θα χρειαστεις κολλα κοπιδι κ χαρτοταινια να τα στερεωσεις μεχρι να κολλησουν καλα)

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 09:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα στη συσκευασία πως έχουν μέσα κόλλα και χαρτοταινία ....
θα δούμε , χι χι Cool

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2004, 17:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχή να στεγνώσουν τα φρυδάκια πολύ καλά πριν τα κολήσεις. Εγώ τα είχα αφήσει μία εβδομάδα να στεγνώνουν, τα κόλλησα με σιλικόνη και χαρτοταινία, και το ένα φρύδι μου ψιλοζάρωσε! Εκτός αν έκανα καμιά άλλη βλακεία...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2004, 21:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κάποιος που μπορεί να βρώ αυτά εδώ τα φρυδάκια?

Τα είχα βρεί ένα βράδυ που έλιωνα στο internet... δεν μπορώ να τα ξαναβρώ! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 07:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

αν δεν εχει καποιο κοστος βαλτα στον μαστορα, για να ειναι και πιο σιγουρη δουλεια...
διαφορετικα και μονη σου δεν ειναι δυσκολο.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2004, 08:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έβαλαν τελικά στο φανοποιίο !!! Nod Nod
είναι πάρα πολυ ωραία Multi color Multi color Multi color
τώρα πήρα περίπου στα 5 άλογα :alien:

SnakeMJK έγραψε:
Προσοχή να στεγνώσουν τα φρυδάκια πολύ καλά πριν τα κολήσεις. Εγώ τα είχα αφήσει μία εβδομάδα να στεγνώνουν, τα κόλλησα με σιλικόνη και χαρτοταινία, και το ένα φρύδι μου ψιλοζάρωσε! Εκτός αν έκανα καμιά άλλη βλακεία...

Από τι στέγνωναν μια εβδομάδα ? Βάψιμο ? Εμένα τα κόλλησαν με παρμπριζόκολλα και απλώς μου είπαν να βγάλω σήμερα κάτι αυτοκόλλητα
που είχαν βάλει απ'έξω για να τα στηρίξουν, μέχρι να δέσει καλά η κόλλα ....

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2004, 10:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM?

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2004, 11:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ePhI έγραψε:
ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM?

Τα πήρα 50€ . Τώρα δεν θυμάμαι αν είναι της RGM πάντως είναι ακριβώς
ίδια με αυτά που είχε βάλει ο Νίκος (Vini) . Τα έχει και σε φωτογραφία αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του τοπικ.
Wink

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2004, 11:42:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
ePhI έγραψε:
ποσο τα πηρες?
ειναι της RGM?

Τα πήρα 50€ . Τώρα δεν θυμάμαι αν είναι της RGM πάντως είναι ακριβώς
ίδια με αυτά που είχε βάλει ο Νίκος (Vini) . Τα έχει και σε φωτογραφία αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του τοπικ.
Wink

ευχαριστω πολυ!!!!!

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης