PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πρόγραμμα σε 207rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 11:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
TO PHOTOSHOP

Με φώναξε κανείς;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 11:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθιστε εσεις να παλευετε με το νικο και το βασιλη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 11:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Up..! Xαχα

Υ.γ. Κωστα θεος

Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 11:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ το καλό dyno...... Cool

nikos and billy's?

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 13:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
TO PHOTOSHOP

το KWSTOSHOP

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 17:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
salex έγραψε:

Κι αν παει κανένας ευλογημένος να το βιάσει για να δεις απόδοση, μια που θα την δεις και μια που θα την χάσεις. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Εγώ θα πρότεινα τους δύο Πατρινούς. Έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλές τιμές γιατί οι etuners τους έχουν γράψει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι τώρα τελευταία και δεν ασχολούνται καθόλου.

Κανένας δεν είναι τόσο υπερβολικός. Τώρα όλοι ξέρουν ποια είναι τα όρια του 207 και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να το πειράξει παραπάνω. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι ώστε κάποιος να προωθήσει την δουλεία του, δεν χρειάζεται να τρομάζει τον κόσμο για να κερδίσει πελατεία.

εισαι σιγουρος??αυτο να το πεις μετα απο 40000-50000 κμ.τελος παντων,δημοκρατια εχουμε,ο καθενας αποφασιζει κ ενεργει οπως νομιζει Wink

Βολβε,στο εξωτερικο υπαρχει δυναμομετρηση-δοκιμη σε rc,που του βαλανε λαδια castrol edge 5-30 k πηρε 15 αλογα Shocked

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 19:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαχαχαχα και τα έβαλε ο Σαικος και μου το πε.άλλαξε τα mobil είναι καλααα τα castrol...δεν άκουγα όμως.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 20:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tosa kserete....
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 20:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Tosa kserete....

Oktanios?

Εγώ προσωπικά δεν το αμφισβητώ το 265 αφού είχα βγάλει 'χαλαρά' με το πρώτο file 250κάτι peak με μαμά RC turbo.. και παραπάνω θα πήγαινε αν ζορίζαμε λιγάκι αφού είχε περιθώριο και απο μίγμα και απο advance.. Η καμπύλη όμως ήταν κάτι που ακόμα και εγώ ντρέπομαι να κοιτάω Laughing Αν τα 265 βγήκαν με > 230 στο κόφτη τότε παω πάσο Αν όμως είναι γραμμικό , βγάζει 265 στις 5.000 και στις 6000 έχει φτάσει 215 τότε να το βράσω

ΌΛΑ είναι σχετικά. εάν το αμάξι δεν είναι ΠΧ σωστά 'στημένο' απο περιφερειακά kai συντηρημένο ή ακόμα και αν το πρόγραμμα δεν είναι 'καλοσχεδιασμένο' για το δεδομένο setup τότε δύναμη μπορεί να δείξει..το θέμα είναι πώς θα τη δείξει τόσο στο dyno όσο και στο δρόμο.

το ίδιο σετάπ απλά με υβρίδιο(αντί RC μαμάς) και πρόγραμμα απο τον ίδιο προγραμματιστή έβγαλε 293 στις 6000 και καμπύλη ΟΚ γραμμικότατη και όλα καλά..

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 23:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το πρωτο σετ απ θα ετρωγες πουτσ@ απο ενα αντιστοιχο με 230 αλογα γτ τοσο κ λιγοτερα εχει στο φασμα του πατηματος...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Δεκ 2014, 23:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Με το πρωτο σετ απ θα ετρωγες πουτσ@ απο ενα αντιστοιχο με 230 αλογα γτ τοσο κ λιγοτερα εχει στο φασμα του πατηματος...

Ακριβώς Wink όχι ΘΑ.. έτρωγα Laughing

Eke;i θέλω να καταλήξω όσον αφορά τα 265 οτι δεν έχουν νόημα ούτε για στρίψιμο ούτε για κόντρες αμα είναι να τα κρατάει για 100 στροφές..

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2014, 00:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/melomakarona.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2014, 00:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/kourampiedes.html X-mas X-mas X-mas X-mas X-mas X-mas

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2014, 00:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

https://www.sintagespareas.gr/sintages/diples.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Δεκ 2014, 00:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2014, 18:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποτε είχα πει πριν 3 χρόνια ότι η βελτίωση δεν είναι για όλους και κάποιοι με είχαν κράξει. Όσο περνάει ο καιρός όμως επιβεβαιωνομαι.τα πραγματα είναι απλά. Εάν θέλετε να έχετε ένα αυτοκίνητο με απόδοση καλύτερη του ανταγωνισμού τότε ετοιμάστε να βάλετε το χέρι στην τσέπη βαθιά. Αλλιώς αυτά που σας υπόσχονται οι προγραμματιστές θα τα δείτε για λιγο. Αν παλι θέλετε να έχετε ένα αξιόπιστο φπε τότε μην σας πειράξει όταν θα σας περάσει ο Κώστας η ο Βαγγος η οποιοσδήποτε. Φτιάχνω γρήγορο αυτοκίνητο σημαίνει αυτομάτως και συντηρώ σωστά και συντηρώ σωστά δε σημαίνει μονο αλλάζω λαδια και μπουζί στα προβλεπόμενα χιλιόμετρα αλλά πολλά παραπάνω που αν δεν τα γνωρίζετε η δεν έχετε τη διάθεση λόγω της ξεροκεφαλιας σας να τα μάθετε μην ασχολείστε καθόλου με το άθλημα γιατί θα πληρώνετε άσκοπα και θα γίνεστε και πρηχτες.
Άρα Jonathan το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να φτιάξεις πριν το αυτοκίνητο σου είναι το πλάνο σου και ο χαρακτήρας σου απέναντι σε αυτά που θα συναντήσεις. Θυμήσου ένα πράγμα μόνο. Ότι και αν βελτιώσεις στο αυτοκίνητό σου,μην ξεφυγεις από το πλάνο σου επειδή σε πέρασε ο Α η ο Β αλλά ΜΌΝΟ για λόγους αξιοπιστίας.

Υ. Γ κάπου αναφέρθηκε ότι τα λούκια των μαμά πιστονιων είναι πολύ λεπτά. Προκαλώ όποιος θέλει να τσεκάρει τα λούκια τους δίπλα δίπλα με ένα σφυρί. Αυτά

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2014, 20:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:

Κοίτα να δεις...ο τρόπος που ρυθμίζει καιποιος μπορεί να σου κρύβει και να υπερκαλύπτει ένα μηχανικό θέμα...
Πράγμα που το έχω δει πολλές φορές...
Σε όχημα που όλα είναι οκ μηχανικά...στην λειτουργία που αναφέρεις εσύ με 1/3 κλπ δεν έχω δει καμία διάφορα....διάφορα υπήρχε μόνο οταν υπήρχε μηχανικό θέμα...

Μπορείς αν σου είναι εύκολο να μου πεις κάποιο παράδειγμα που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2014, 08:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

Κοίτα να δεις...ο τρόπος που ρυθμίζει καιποιος μπορεί να σου κρύβει και να υπερκαλύπτει ένα μηχανικό θέμα...
Πράγμα που το έχω δει πολλές φορές...
Σε όχημα που όλα είναι οκ μηχανικά...στην λειτουργία που αναφέρεις εσύ με 1/3 κλπ δεν έχω δει καμία διάφορα....διάφορα υπήρχε μόνο οταν υπήρχε μηχανικό θέμα...

Μπορείς αν σου είναι εύκολο να μου πεις κάποιο παράδειγμα που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Μια κλασμενη wastegate....η μια wastegate που την έχεις σφίξει η το ανάποδο ή γενικότερα έχει λάθος θεση..μια n75....Μια πεταλούδα που την έχει ακούσει...έως τρομπες βενζίνης...
Και τέλος κάτι που βλέπω συχνά...όλοι θεωρούν οτι το όχημα τους είναι σε άριστη κατάσταση και την ζημεια την κάνει έκανε το πρόγραμμα..

Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2014, 10:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως μπορούμε να καταλάβουμε οτι η πεταλούδα την έχει ακούσει Κώστα;

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2014, 10:38:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα είχε ξεκινήσει να ανοιγοκλείνει ελαφρά το γκάζι όταν πήγαινα πορεία και ξαφνικά έδινα λίγοοοο γκάζι.. εκεί έκανε ένα σκαμπανέβασμα στη θέση της πεταλούδας.. μετά απο κανα δυό εβδομάδες μου ξεκίνησε να ανάβει "Engine management system faulty" σε άκυρες στιγμές (το οποίο έφευγε μετά απο σβήσε άναψε) και τέλος μια ωραία μέρα έμεινα στη μέση του πουθενά με τη πεταλούδα να κάνει γρρρρ γρρρρ απο το γρανάζωμα μέσα και το αμάξι να μπαίνει safe mode στο παραμικρό άγγιγμα του γκαζιού. Ένα καλό δείγμα πάντως είναι άμα κάνει περίεργο θόρυβο οσερβομηχανισμός της όταν πχ γυρνάς το κλειδί στο ignition και παίζεις με το γκάζι...Ή αν αποκτήσιε τζόγους.. To σφάλμα που έδειχνε μόνο σε λεξια ήταν "Αδυναμία προσδιορισμού θέσης πεταλούδας αέρα" κάτι τέτοιο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης