PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lalakis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6 T (2010)

Ένταξη: 04 Νοέ 2014
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 16:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6.000 ο Rallakos μου τι λες ρε με τπτ 8.000 καινούργιο έκανε 18.500 και θα το δώσω 6.000 4 χρονών αμάξι

10606525 1486318194944202 7450704690041950025 n
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 17:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιώτη η επιχείρηση δεν είναι δική μου, υπάλληλος είμαι και δημόσια δε θα θελα να πω στοιχεία, εάν σε ενδιαφέρει όμως κάποια πώληση-αγορά-ανταλλαγή μπορούμε να τα πούμε με pm. Βαγγέλη δυστυχώς η αγορά είναι βαρβαρη για τα αυτοκίνητα ειδικάγια τα τουρμπατα, αάλλο πόσο για τα δικά μας που είναι κακόφημα. Ενημερωτικά αρχες του προηγούμενου μήνα πηραμε ένα mini cooper S και αυτόν το Ibiza Cupra 1, 4 TSI. Και τα δύο τα χω και τα καμαρωνω. Το δε ibiza για τη χρονολογία του και τα χιλιόμετρα του είναι το φθηνότερο της αγοράς, μιλάμε για καλο αμάξι με 2 μηνών λάστιχα κλπ. Εσυ Βαγγέλης πιστεύεις ότι μπορείς να δώσεις το δικό σου 8 επειδή είσαι μαλ**ας και το πήρες 18, ενώ ο Δημήτρης το f/l με το 6αρι σασμάν το πήρε καινούργιο 4 μήνες μετά 14500, θυμάσαι που τα λεγαμε στο Σεφ.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 17:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
παιζει ενα 6ταχυτο στην πετρουπολη στα 8000€.Φαινεται καλη περιπτωση.

Είμαι από Περιστέρι και τριγυρνάω Πετρούπολη, έχω ακούσει κάποια πράγματα για αυτό το αμαξι, εν τέλη απομακρυνθηκαμε από το 207, τώρα εάν κάτσει καμιά ανταλλαγή έχει καλώς.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Lalakis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περα απο την πλάκα ενας φίλος μου θέλει να πάρει Mini πόσο το δίνεις ρε και με πόσα χιλιόμετρα ; Βρε μαλ**α και το δικό μου F/l είναι και καμιά επαφή σε όλα με του Δημήτρη η ζάντα γαμαει όμως ..!!

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lalakis207 έγραψε:
Περα απο την πλάκα ενας φίλος μου θέλει να πάρει Mini πόσο το δίνεις ρε και με πόσα χιλιόμετρα ; Βρε μαλ**α και το δικό μου F/l είναι και καμιά επαφή σε όλα με του Δημήτρη η ζάντα γαμαει όμως ..!!

μαλ**α το αλλο ειναι με 6αρι σασμαν, καλυτερο ειναι το δικο σου? πλακα μας κανεις? επειδη εχει ενα διαχυτη και μια αεροτομη που τα βαζεις με 200 ευρω πανω ετοιμα ειναι καλυτερο? Ειναι μεγαλο κομματι το οτι ειναι με 6αρι μιλα για μια φορα σοβαρα λιγο, αλλιως αστο μην γραφεις καθολου.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Lalakis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εξω και μέσα εχει μεγάλες διαφορές απο τα Gt και Rallye τα παλια και της χρονολογιας, τώρα για το 6 σασμαν εε και ποια η διαφορά δλδ επειδή έχει 6 σασμαν ειναι και καλυτερο και τα δυο καινούργια είναι και ειναι μια χαρά σε σχέση με τα παλιά ..!!

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγορι μου το αμαξι της αγγελιας μας το εδιναν 6700 και δεν το πηραμε για να μην χαλασουμε το ονομα του μαγαζιου, ειχαμε σκοπο να το παρουμε, να το γυρισουμε στα πραγματικα χιλιομετρα εφοσον δεν ειχε πειραξει εγκεφαλο αλλα μονο κοντερ και να το δωσουμε 7500 και πιστευεις οτι μπορεις να πουλησεις το δικο σου 8 χιλιαρικα, εαν ερθεις για ανταλλαγη ενα 6αρι υπολογιζε ταβανι για ΤΩΡΑ σε κανα χρονο βγαλε κανα χιλιαρικο ακομα, η αγορα φιλε εχει τοσες ευκαιριες που δεν παιζει να βρεις πλεον μαλ**α να πουλησεις αμαξι ακριβα, ο κοσμος μας παζαρευει ακομα και τα 50 ευρω. Εγω το δικο μου εχω την υπομονη οταν ερθει η ωρα να το δωσω καλα και να κανω μια εισαγωγη απο εξωτερικο μεσω της δουλειας να μου ρθει και φθηνα, εσενα θα σου προτεινα οταν θες να πουλησεις να πας να κανεις μια τραμπα και ας χασεις και 1 χιλιαρικο, τουλαχιστον θα το ξεφορτωθεις γρηγορα.......

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2014, 13:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεραν τον εμφανων και γνωστων διαφορων μεταξυ προ και μετα φεις-λιφτ 207 υπαρχουν πολλες-πολλες μικροτερες...

αμα το ψαξετε - οχι με σκοπο την πωληση/αγορα αλλα την γνωση - θα τις ανακαλυψετε

απο κει και περα δυστυχως ολα αυτα δεν εχουν μεγαλη σημασια στο εμποριο των μεταχειρισμενων μιας και η τιμες διαμορφωνονται απο τις τασεις της αγορας περισσοτερο και ελαχιστα απο την πραγματικη αξια των οχηματων...

αρα ευχαριστιεσαι το εκαστοτε που εχεις την δεδομενη στιγμη και οταν το βαρεθεις το πουλάς οσο πιάνει και πας για το επομενο (που φτανει η τσεπη σου)...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2014, 18:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πιστευω οτι οι εμποροι μεταχειρισμενων αυτοκινητων αποτελουν ενα απο τα πιο ελεεινα κομματια της κοινωνιας,πλην ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων.Μονο € βλεπουν,τα αυτοκινητα ουτε που τα ξερουν,ουτε που τους ενδιαφερει αν εχει μεινει λαδι μεσα πριν στο πουλησουν.Ενα σουλουπωμα εξωτερικο μονο για τη μοστρα.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2014, 22:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
εγω πιστευω οτι οι εμποροι μεταχειρισμενων αυτοκινητων αποτελουν ενα απο τα πιο ελεεινα κομματια της κοινωνιας,πλην ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων.Μονο € βλεπουν,τα αυτοκινητα ουτε που τα ξερουν,ουτε που τους ενδιαφερει αν εχει μεινει λαδι μεσα πριν στο πουλησουν.Ενα σουλουπωμα εξωτερικο μονο για τη μοστρα.

+1
Συν οτι παιρνουν αυτοκινητα και μοτοσυκλετες μπιρ παρα και τα πουλανε χρυσαφι,λες και επειδη μπηκαν στη βιτρινα τους πηραν αξια.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2014, 11:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα 2 τελευταια σχολια δεν εχουν καθολου αδικο, δεν θα πω οτι η επιχειρηση που δουλευω ειναι καμια φωτεινη εξαιρεση, και σε μας πριν παω να δουλεψω εκει ειχε κατσει ενα αμαξι με γυρισμενο κοντερ, το ποσο αγνωστο, εεε το δωσαμε τι μπορουσες να κανεις, γενικα γινεται χαμος εξω, εμεις απλα δουλευουμε κατα ενα 80% με αυτοκινητα της Karenta. Τι εννοω οτι εχουν αυτοι απο ανταλλαγες παμε και τα τσιμπαμε (οσα αξιζουν) μαζικα, δηλαδη 6-7 ή ακομα και 10 αυτοκινητα μαζι σε καλες τιμες και συπεπως μπαινουμε στην αγορα με χαμηλες τιμες, επιπλεον η ιδια η Karenta μας δινει 6 μηνες εγγυηση για οτι μας πουλαει η οποια αρχιζει απο τη στιγμη που θα το πουλησουμε εμεις, ετυχε προχθες να φερω εγω ο ιδιος ενα C30 και στο δρομο check engine με μηνυμα για μειωμενη αποδοση κινητηρα, το γυρισα πισω με εστειλαν σε μια Volvo και αλλαχτηκε επι τοπου πεταλουδα χωρις επιβαρυνση δικη μας. Ενδεικτικα ο Νοεμβριος εκλεισε με 29 πωλησεις νουμερο που πιστευω πως δειχνει καλο προϊόν προς πώληση απο τη πλευρα μας.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2014, 12:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O RE POYSTI ANTHROPEEE
εσυ πηρες αυτο το c30 απο καρεντα?
κουκλι φαινοταν στις φωτο. ενα σκουρο μπλε-γκρι? αν θυμαμαι?
ειναι απο μια κοπελα στη φιλοθεη?
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2014, 17:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
O RE POYSTI ANTHROPEEE
εσυ πηρες αυτο το c30 απο καρεντα?
κουκλι φαινοταν στις φωτο. ενα σκουρο μπλε-γκρι? αν θυμαμαι?
ειναι απο μια κοπελα στη φιλοθεη?

Εγω ενα ασημι πηρα R-Design για ποια Καρεντα λες? Αυτο το πηρα απο το Μαρουσι, εχουμε συνεργασια με ολες ομως, υπαρχει αλλο και δεν το τσιμπησαμε? Μαλλον κοιμαται ο συναδελφος Shocked Shocked

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2014, 19:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε κανετε στοκ c30????
Bλαμενοι ειστε???λολ
δυσκολο αμαξι για βλαμενους σα τη γυναικα μου
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2014, 21:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη ολα εχουν τον ανθρωπο που θα τα παρει, πολλες φορες λες αυτο θα φυγει σε μια βδομαδα και φευγει σε 2 μηνες και αλλες το αναποδο. Εγω δεν το διαλεξα παντως το volvo αλλου ιδεα ηταν, εγω ενα Polo 1,2 Tsi ηθελα που φευγουν αερα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2014, 22:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το diesel pirate?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης