PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimzaf206 (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 10:04:06    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά! Διαβάζοντας παλιότερες δημοσιεύσεις διαπίστωσα τραγικές διαφορές στις τιμές των αναρτήσεων μεταξύ Ελλάδας -εξωτερικού π.χ. τα Spax του Sidobre 450 pounds αντι 1600 ευρώ στην Ελλάδα. Επειδή ενδιαφέρομαι για ένα σετ ρυθμιζόμενων αναρτήσεων αντίστοιχης ποιότητας π.χ. KW coilovers αλλά τα 1100-1600 ευρώ που κοστίζουν εδώ είναι μάλλον υπερβολικά για την τσέπη μου, θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει για αντίστοιχα sites να γράψει 2-3 πληροφορίες (e-mail, τρόπος πληρωμής, αξιοπιστία κλπ). Πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες θα ενδιαφέρουν πολλούς. Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 10:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τα πλέον αξιόπιστα,που θα βρεις τα πάντα,το site της peugeot-sport

www.boutiquepeugeotsport.com

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimzaf206 (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 12:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω οτι η λύση της Peugeot Sport είναι η καλύτερη, είναι όμως ακριβή (1500 €). Αυτό που ψάχνω είναι κάποιο site εταιρείας που να πουλάει αναρτήσεις για Peugeot όπως είναι π.χ. η "Κ-TEC Racing" για τα Renault.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 21:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.rallynuts.com/motorsport/

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2003, 01:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
http://www.rallynuts.com/motorsport/

To site αυτό δεν έχει ακόμη βελτιώσεις για 206, αλλά είδα μερικά φανταστικά πράγματα για 106 και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το DEi CryO²™ Air Intake Kit που ψύχει τον εισερχόμενο αέρα της εισαγωγής!
Πολύ καλό! Και σε καλή τιμή (αν και προϋποθέτει την ύπαρξη του DEi CryO²™ Installation Kit που είναι το κεντρικό σύστημα σύνδεσης και είναι ακριβούτσικο αλλά όχι και απαγορευτικό). Όλο μαζί περίπου 335 λίρες Αγγλίας (κάντε και τον υπολογισμό σε Ε).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Οκτ 2003, 10:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως για το 206 δεν εχουν ακομα online καταλογο,αλλα μπορεις να τους στειλεις email με το προιον που θες να αγορασεις.

http://www.rallynuts.com/motorsport/makes.asp

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2003, 16:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνάτε τα links : http://www.206club.gr/forum/links.php

Και ενημερώνεστε από αυτά, και μπορείτε να τα ενημερώνετε.
Wink Wink Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimzaf206 (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2003, 09:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τhanks guys! Ηδη έκανα ερώτηση στο rallynuts για την Variant 1 της KW και περιμένω απάντηση. Όταν λάβω mail θα ανακοινώσω την τιμή στο forum. Σε αναμονή λοιπόν...
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 02:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα συνεχισω το topic αλλα πιο γενικα!Δειτε αυτην την γερμανικη σελιδα http://www.ebey.de οπου ολα τα ειδη ειναι μισοτιμης με σχεση με την Ελλαδα!Για πχ. ειδα τα Lexus με 99ευρο...
Για πειτε.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 00:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Εγω θα συνεχισω το topic αλλα πιο γενικα!Δειτε αυτην την γερμανικη σελιδα http://www.ebey.de οπου ολα τα ειδη ειναι μισοτιμης με σχεση με την Ελλαδα!Για πχ. ειδα τα Lexus με 99ευρο...
Για πειτε.... Confused

ΤΟ ebay ειναι σελιδα δημοπρασιων οπου πωλουνται μεταχειρισμενα αλλα και καινουργια πραγματα.
δεν αποτελει ομως ηλεκτρονικο καταστημα που πουλαει μονο καινουργια πραγματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2003, 03:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:
Για πειτε.... Confused

ΤΟ ebay ειναι σελιδα δημοπρασιων οπου πωλουνται μεταχειρισμενα αλλα και καινουργια πραγματα.
δεν αποτελει ομως ηλεκτρονικο καταστημα που πουλαει μονο καινουργια πραγματα.

ΟΚ! Surprised
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης