PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeot 208 gti

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2014, 08:27:01    Θέμα δημοσίευσης: peugeot 208 gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβασα κατι λιγα που εχουν γραφτει αν γινετε τα μελη που εχουν το ενλογο αυτοκινητο να μου πουν εντυπωσεις καθως το εχω παραγγειλει και εγω σε μαυρο το περιμενω απο βδομαδα καθως ηταν ετοιμοπαραδοτο αλλιως θα περιμενα κανα 2μηνο...
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2014, 14:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοριζικο! Μια απο τις κορυφαιες επιλογες αυτη τη στιγμη στα μικρα gti. Αφου το παρηγγειλες πλεον,οσες εντυπωσεις και να ακουσεις περισσευουν.Ασε που ελαχιστοι ανθρωποι απο εδω μεσα το εχουν αγορασει.Ειχες κοιταξει καθολο και το fiesta st?
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2014, 16:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
καλοριζικο! Μια απο τις κορυφαιες επιλογες αυτη τη στιγμη στα μικρα gti. Αφου το παρηγγειλες πλεον,οσες εντυπωσεις και να ακουσεις περισσευουν.Ασε που ελαχιστοι ανθρωποι απο εδω μεσα το εχουν αγορασει.Ειχες κοιταξει καθολο και το fiesta st?

νασαι καλα αδερφε ευχαριστω! εχω διαβασει αρκετα και εχω δει πολλα τεστ παρουσιασεις για το 208..αλλα αλλιως ειναι απο καποιον που το εχει καποιο καιρο καθως ειναι και καινουριο μοντελο... το φιετσα μαρεσει αλλα δε ρωτησα καθολου τι και πως... ειχα ενα 107 τοδωσα ειχα παρει ενα s3 1.8 τοδωσα μετα πηρα ενα ραλυ 13αρι με 16βαλβιδο μοτερ και τοδωσα και αυτο και τωρα εχω λιγακι καιρο ενα 106 quiksilver 1100 το οποιο δεν ταλαζω με τιποτα!! και αναμενω το 208 να ερθει χανια..λογικα τεταρτη θα το εχω...
πεζακιας.. αχαχα οποτε και ειχα σταμπαρει καιρο το 208!! Wink
και το φιετσα ομως δεν ειναι κακο οπως και το νεο κλιο!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2014, 19:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι βασικη διαφορα με το fiesta st ειναι οτι το st εχει ηλεκτρομπλοκε δηλαδη διαφορικο που προσομιαζει τη λειτουργια του μπλοκε ηλεκτρονικα.
Το 208 δεν εχει τιποτα στο διαφορικο του, κοινως αν το στριβεις καλο ειναι να βαλεις ενα μηχανικο μπλοκε.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2014, 16:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη, ένα μόνο έχω να σου πω: απόλαυση!!!!

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2014, 22:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

argonaftis έγραψε:
Λευτέρη, ένα μόνο έχω να σου πω: απόλαυση!!!!
Thumbs Up Yahoo! Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης