PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επισκευή Παρμπρίζ (do it yourself... or not?)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 10:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Επισκευή Παρμπρίζ (do it yourself... or not?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν πάθεις δεν θα ψάξεις...
Έφαγα ένα γερό λιθοβολισμό προχθές so, άρχισα να ψάχνω τρόπους επισκευής. Θα μου πείς: "τράβα του μια κλωτσιά και τηλεφώνησε στον ασφαλιστή σου". Η ζημιά δεν είναι μεγάλη και κοτρώνες τρώμε στο δρόμο κάθε μέρα. Δεν γίνεται να πετάς κάθε τόσο το παρμπρίζ, ούτε βέβαια να κυκλοφορείς με τόσα στιγματάκια στο τζάμι που μπορεί αργότερα να ανοίξουν.
Διάβασα λοιπόν για μια πατέντα, η οποία ακούγεται καλή & έχει εύκολη εφαρμογή. Το θέμα είναι βέβαια που θα τη βρείς...

Πρόκειται για δύο kit επιδιόρθωσης, σχεδιασμένα ώστε αφαιρούν τον αέρα απ' τα layers του παρμπρίζ και να γεμίζουν τις εγκοπές με ρητίνη. Το μείγμα λέγεται ότι έχει τα ίδια διαθλαστικά χαρακτηριστικά με τα πολυστρωματικά παρμπρίζ, είναι έτοιμο και δεν χρειάζεται ανακάτεμα ή ζέστη για να δέσει. Το κοπανάς το αμάξι λέει στη λιακάδα για ένα δεκάλεπτο και τέλειωσες. Ωστόσο, περιέχει κάποιο οξύ το οποίο δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με δέρμα, μάτια, πεθερές κουλουπου, ούτε με το χρώμα του αυτοκινήτου.

Εκτός απ' την αποκατάσταση της μόστρας του παρμπρίζ -"τα κάνει αόρατα", οι κατασκευαστές του υπόσχονται και επαναφορά της αρχικής του αντοχής. Η επισκευή θα πάρει με το στέγνωμα περίπου ένα 20λεπτο και πρέπει να γίνει άμεσα, για να μην μαζέψουν τα "πληγωμένα" σημεία σκόνη, νερό κλπ.

Το φτηνό kit επιδιόρθωσης είναι η "σύριγγα" ( 8$) και ή ακριβή αλλά περισσότερο επαγγελματική "γέφυρα" (17$).

Links με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες της επισκευής step by step, θα βρείτε στη διεύθυνση:
http://www.advanceautoparts.com/howtos_tips/index.html
-go to: Car Care/Fix it/Windshield Chip Repair-

Όποιος έχει ακούσει κάτι ή έχει δεί, παρακαλείται να μας το σφυρίξει...
Scratch Μήπως το διαθέτει ήδη η Power ΟΥΣΤ ??? Ε; ε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 12:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή Παρμπρίζ (do it yourself... or not?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

Δυστυχώς όχι....

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 13:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο "ΚΙΤ γέφυρας επιδιόρθωσης τζαμιών" το έχει η ΑutoPro και επιδιορθώνει ρωγμές σε τζάμια και παρμπρίζ και βγάζει τρελά φράγκα ...

Νομίζω ότι αν κοιτάξεις στα προιόντα της 3Μ θα βρεις σίγουρα αυτά τα ΚΙΤ ...

Εχω τον κατάλογο 3M στο σπίτι οπότε αύριο το πρωί θα προσπαθήσω να έχω και κωδικό προιόντος ... και των δύο ΚΙΤ ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 13:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Επισκευή Παρμπρίζ (do it yourself... or not?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Αν δεν πάθεις δεν θα ψάξεις...
Έφαγα ένα γερό λιθοβολισμό προχθές so, άρχισα να ψάχνω τρόπους επισκευής. Θα μου πείς: "τράβα του μια κλωτσιά και τηλεφώνησε στον ασφαλιστή σου". Η ζημιά δεν είναι μεγάλη και κοτρώνες τρώμε στο δρόμο κάθε μέρα. Δεν γίνεται να πετάς κάθε τόσο το παρμπρίζ, ούτε βέβαια να κυκλοφορείς με τόσα στιγματάκια στο τζάμι που μπορεί αργότερα να ανοίξουν.
Διάβασα λοιπόν για μια πατέντα, η οποία ακούγεται καλή & έχει εύκολη εφαρμογή. Το θέμα είναι βέβαια που θα τη βρείς...

Πρόκειται για δύο kit επιδιόρθωσης, σχεδιασμένα ώστε αφαιρούν τον αέρα απ' τα layers του παρμπρίζ και να γεμίζουν τις εγκοπές με ρητίνη. Το μείγμα λέγεται ότι έχει τα ίδια διαθλαστικά χαρακτηριστικά με τα πολυστρωματικά παρμπρίζ, είναι έτοιμο και δεν χρειάζεται ανακάτεμα ή ζέστη για να δέσει. Το κοπανάς το αμάξι λέει στη λιακάδα για ένα δεκάλεπτο και τέλειωσες. Ωστόσο, περιέχει κάποιο οξύ το οποίο δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με δέρμα, μάτια, πεθερές κουλουπου, ούτε με το χρώμα του αυτοκινήτου.

Εκτός απ' την αποκατάσταση της μόστρας του παρμπρίζ -"τα κάνει αόρατα", οι κατασκευαστές του υπόσχονται και επαναφορά της αρχικής του αντοχής. Η επισκευή θα πάρει με το στέγνωμα περίπου ένα 20λεπτο και πρέπει να γίνει άμεσα, για να μην μαζέψουν τα "πληγωμένα" σημεία σκόνη, νερό κλπ.

Το φτηνό kit επιδιόρθωσης είναι η "σύριγγα" ( 8$) και ή ακριβή αλλά περισσότερο επαγγελματική "γέφυρα" (17$).

Links με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες της επισκευής step by step, θα βρείτε στη διεύθυνση:
http://www.advanceautoparts.com/howtos_tips/index.html
-go to: Car Care/Fix it/Windshield Chip Repair-

Όποιος έχει ακούσει κάτι ή έχει δεί, παρακαλείται να μας το σφυρίξει...

Λιανα μου δεν θα συμφωνησω...
το 5χιλιαρο το πληρωνεις ανελοιπως στην ασφαλιστικη σου εταιρια και οταν ερχεται η κακια ωρα πρεπει να το παρεις πισω.
Δωσε μια κλωτσια οπως λες και ας αναλαβει η ασφ. εταιρία τις υποχρεωσεις τις.
Το οτι η ζημια ειναι μικρη δεν λεει τιποτα. ειναι κατι το επικινδυνο για την ασφαλεια σου ,και στο κατω κατω αν ειναι μικρη γιαυτο ριχνεις την κλωτσια για να γινει μεγαλη.!!
Ασε και το αλλο , γιατι να τρεχεις να βρισκεις τροπους επιδιορθωσης εσυ και να επιβαρυνεσαι εσυ οικονομικα απο τη στιγμη που πληρωνεις ακριβως για να αποφυγεις ολα αυτα.
Θα σου ελεγα να κανεις χρηση των δικαιωματων σου απο την ασφαλιστικη σου , σε καθε ευκαιρια!
μας τα παίρνουν που μας τα παιρνουν απο αλλου ...ε δεν θα τους τη χαρισουμε και στα παρμπριζ.!

φιλος με lanos , το εφερε στη δουλεια με μικρη ρωγμη προερχομενη απο χτυπημα (το αμτακι που λεμε), το περιλαβαμε καταληλως (καταλαβαινεις ετσι ;; @##$%@@*&$%&&%) και την επομενη το πηγε στην ασφ. εταιρια του. σε 2 μερες καμαρωνε το νεο του παρμπριζ!
τα λεμε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 15:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιάνα μου,δεν ξέρω τι τρέχει με τα όμορφα μέρη σας,αλλά έχω σπάσει ΔΥΟ παρμπρίζ στον Έβρο από πέτρες που έρχονταν από το πουθενά,ευτυχώς στο παλιό μου ΑΧ.Για το 206 δεν το συζητάω...το κάλυψα στην ασφαλιστική και για θραύση κρυστάλλων,γιατί δεν τολμώ να σκεφτώ πόσο θα στοιχίσει η αντικατάσταση του παρμπρίζ αν χρειαστεί να αλλάξει και ο αισθητήρας βροχής... Confused

ΥΓ.Έχει κανείς υπόψη του το κόστος αυτής της αλλαγής;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 18:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Εχω τον κατάλογο 3M στο σπίτι οπότε αύριο το πρωί θα προσπαθήσω να έχω και κωδικό προιόντος ... και των δύο ΚΙΤ ... Wink

Νάτος ο γάτος !!! Πάντα διαβασμένο αυτό το παιδί...
Thanks Vini... περιμένω...

Dimip έγραψε:
το 5χιλιαρο το πληρωνεις ανελοιπως στην ασφαλιστικη σου εταιρια και οταν ερχεται η κακια ωρα πρεπει να το παρεις πισω.
Το οτι η ζημια ειναι μικρη δεν λεει τιποτα. ειναι κατι το επικινδυνο για την ασφαλεια σου ,και στο κατω κατω αν ειναι μικρη γιαυτο ριχνεις την κλωτσια για να γινει μεγαλη.!!
Ασε και το αλλο , γιατι να τρεχεις να βρισκεις τροπους επιδιορθωσης εσυ και να επιβαρυνεσαι εσυ οικονομικα απο τη στιγμη που πληρωνεις ακριβως για να αποφυγεις ολα αυτα.
Θα σου ελεγα να κανεις χρηση των δικαιωματων σου απο την ασφαλιστικη σου , σε καθε ευκαιρια!
μας τα παίρνουν που μας τα παιρνουν απο αλλου ...ε δεν θα τους τη χαρισουμε και στα παρμπριζ.!

Ούτε κι εγώ διαφωνώ σ' αυτό καλόμ'...
Αλλά για κάθε χτυπηματάκι δεν γίνεται να παίζουμε καράτε...
Και το θέμα της ασφάλειας που το πάς; Σήμερα έχω μια μικρή τρύπα στο παρμπρίζ, με την οποία δεν αξίζει να ασχοληθώ. Ποιός μου λέει όμως ότι αύριο δεν θα μου φτύσει πέτρα στο ίδιο σημείο κάποια νταλίκα; Κι αν έχει αδυνατήσει το σημείο και μου 'ρθει το τζάμι κολλάρο με 200 χλμ;
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 01:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

Νάτος ο γάτος !!! Πάντα διαβασμένο αυτό το παιδί...
Thanks Vini... περιμένω...

Dimip έγραψε:

Ούτε κι εγώ διαφωνώ σ' αυτό καλόμ'...
Αλλά για κάθε χτυπηματάκι δεν γίνεται να παίζουμε καράτε...
Και το θέμα της ασφάλειας που το πάς; Σήμερα έχω μια μικρή τρύπα στο παρμπρίζ, με την οποία δεν αξίζει να ασχοληθώ. Ποιός μου λέει όμως ότι αύριο δεν θα μου φτύσει πέτρα στο ίδιο σημείο κάποια νταλίκα; Κι αν έχει αδυνατήσει το σημείο και μου 'ρθει το τζάμι κολλάρο με 200 χλμ;

μαλλον λεμε τα ιδια αλλα με αλλα λογια. Wink
φυσικα και ειναι επικινδυνο . φυσικα κινδυνευεις να σου σπασει γιαυτο λεω πηγαινε αλλαξε το και μην προσπαθησεις να το επιδιορθωσεις μονη σου.
καλυτερα σπαστο και βαλε αλλο -τζαμπα ειναι(ασφαλεια).
οσο για το αν με το παραμικρο πετραδακι θα το σπας (καρατε) η απαντηση ειναι ναι!
εγω αν μου συνεβαινε θα το αλλαζα μεχρι να με βαρεθουν , να με βρισουν και να μη μου το ξαναλλαξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 07:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip έγραψε:
φυσικα και ειναι επικινδυνο . φυσικα κινδυνευεις να σου σπασει γιαυτο λεω πηγαινε αλλαξε το και μην προσπαθησεις να το επιδιορθωσεις μονη σου.
οσο για το αν με το παραμικρο πετραδακι θα το σπας (καρατε) η απαντηση ειναι ναι!
εγω αν μου συνεβαινε θα το αλλαζα μεχρι να με βαρεθουν , να με βρισουν και να μη μου το ξαναλλαξουν.

...τώρα αν σου πω ότι δεν τους εμπιστεύομαι τους καραγκιόζηδες για αλλαγή παρμπρίζ,
τι θα μου πείς; Είμαι άρρωστη ε; Laughing Laughing Laughing (το ξέρω...!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 10:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:

Αχ που είσαι ναύτημ' πάλιουρα;
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 10:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

Σου τον έστειλα με e-mail (ισχύει το e-mail σου;).

Είναι pdf αρχείο.

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 11:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3Μ Ηellas - Αθήνα
Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα
τηλ. (210) 6885300, fax (210) 6885373

3M Hellas - Θεσσαλονίκη
Γ. Παπανδρέου 54, 546 55 Θεσσαλονίκη
τηλ. (2310) 425888, fax (2310) 418814

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 11:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
lia206cc έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

Σου τον έστειλα με e-mail (ισχύει το e-mail σου;).

Είναι pdf αρχείο.

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Ανδριανέ μου, μ' έφτιαξες πάλι... χεχεχε
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 17:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Dimip έγραψε:

...τώρα αν σου πω ότι δεν τους εμπιστεύομαι τους καραγκιόζηδες για αλλαγή παρμπρίζ,
τι θα μου πείς; Είμαι άρρωστη ε; Laughing Laughing Laughing (το ξέρω...!!!)

εμ... αμα το λες εσυ ..μπορω να διαφωνησω..;; Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 17:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia, ady σόρυ παιδιά ... έμπλεξα με την δουλειά ... Sad

φίλε ady thanks που ... ενημέρωσες την lia .... Smile

Δυστυχώς ο Ελληνικός κατάλογος είναι very slim ... οπότε μάλλον στο www.3m.com θα βρεις αυτό που ζητάς ... Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 18:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιανα τραβα το ενα σουτ και βαλε καινουργιο οσο το καλυπτει η ασφαλεια σου. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 01:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εδώ που τα λέμε και εγω έχω κάτι σημαδάκια από ένα χαλάζι που ειχε ρίξει πέρσι, αλλά δεν φένονται, μόνο αν τα παρατηρήσεις από κοντά!
Επειδη όμως τα θέλω όλλα τέλεια να το τραβήξω κανένα χέρι ξύλο @@#%*^%&$#^%$#@΄και μετά να πάω στην ασφαλιστική για άλλαγμα; Bluegrab Bluegrab 2gunfire 2gunfire
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 07:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Λιανα τραβα το ενα σουτ και βαλε καινουργιο οσο το καλυπτει η ασφαλεια σου. Wink

να διαβαζουμε και τα posts πιο πανω!! Wink
εγω παλευω να την κανω να αλλαξει γνωμη και να το σουταρει 2 μερες τωρα !!!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 07:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

να διαβαζουμε και τα posts πιο πανω!! Wink
εγω παλευω να την κανω να αλλαξει γνωμη και να το σουταρει 2 μερες τωρα !!!! Laughing Laughing Laughing

Σταααάκατι βρε πιδούδιαμ' (π' λεν' κι στου χουριόμ')
τουλάχιστον 100 χλμ γράφω κάθε μέρα στην Εθνική. Και τι κομμάτι ε! μαύρο χάλι η άσφαλτος, πίχτρα στην bulgarska τη νταλίκα και σε τρακτέρ με παππέους (κι τούτου 'π' του χουριόμ' είν'ι)
ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΠΑΩ ΠΑΡΜΠΡΙΖ; ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ?
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 08:53:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

na min skas katholou ego tha pigena kathe mera kai tha allaza an itan dinaton gia na perno ta lefta mou apo tis asfalistikes.... i allagi den ine tipota.... sto kato kato mporeis na kaneis kai to allo
na ta afineis dio dio kai na pigeneis stin asfalistiki ... oso gia to trito...?doro... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 09:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
lia, ady σόρυ παιδιά ... έμπλεξα με την δουλειά ... Sad

φίλε ady thanks που ... ενημέρωσες την lia .... Smile

Δυστυχώς ο Ελληνικός κατάλογος είναι very slim ... οπότε μάλλον στο www.3m.com θα βρεις αυτό που ζητάς ... Smile Smile

Το κατάλαβα Νικόλα μου ότι είσαι πηγμένος στη δουλειά, γι' αυτό πήρα την πρωτοβουλία εγώ. Ακριβώς αυτό το site χρησιμοποίησα. Έχει όλους τους καταλόγους σε pdf αρχεία.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης